ואולי בעצם עדיף בלי?

גם אני לא מתחברת לזה.

ממש לא. שני הדברים (נשלט ושולטת) הם אפילו טרן-אוף בשבילי.
אבל אני לא פוסלת את זה או טוענת שהם פחות גברים/נשים.

NSW2

New member
מה הקשר ?

קחי לדוגמא מישהו שיוצא עם בחורה ולא מראה את הכוונות שלו, מפחד ליזום וכד.
גבר חסר עמוד שדרה במילים אחרות.
כן זה פחות גבר (ומי שזה לא מתאים לו/ה מוזמן לא לקרוא את התגובות שלי אני גם ככה לא מחפש אישורים)
ושתקום הצבועה שתגיד שהיא נמשכת לגבר שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו או ממנה,
או שמישהו כזה משדר לה הרבה גבריות.
נכון לפעמים נשים יוזמות בדברים נקודתיים,
אבל ב 95% מהמקרים נשים לא יזמו דברים במיוחד בהתחלה.
זאת עובדה וזה שקר להכחיש את זה.

והסיבה שאני מקשר בין הדברים היא די פשוטה.
כי אני ממש לא מאמין שמישהו חסר יכולות יוזמה והובלה ברמת אישיות יכול להיות שולט.
צריך איזשהו בסיס אישיותי בשביל באמת לשלוט מבחינתי(בטח בשביל שליטה מנטאלית).
מהצד השני זה מתחבר לי טוב מאוד שמישהו שיש לו את הבסיס הזה יכול להיות שולט.
הוא לא חייב להיות שולט אבל יש סיכוי טוב שהוא יוביל גם עם ווניליות וגם עם נשלטות.

עכשיו בהחלט יכול להיות מישהו גברי שאוהב להיות נשלט בסקס.
ממש לא אכפת לי אם הוא אוהב לקבל סטראפון מאחורה.
מודה שאני לא ממש מבין איך כל הקטע של גבר דומיננטי בחיים ושולטת עובד בכלל.
והאמת שגם לא כזה מעניין אותי.
לפחות הוא יודע מה הוא רוצה ולא מפחד מהצל של עצמו.
ובכלל העובדה היא שיש גם מלא שולטות שמחפשות גברים חזקים
שאוהבים להיות כנועים בסקס.
ככה שגם שם הן מחפשות גבריות.

ברוב המקרים נשים לא יוזמות

כי אלפי שנות היסטוריה של דיכוי מיניות האשה - לימדו אותן שזה לא ראוי, זנותי, לא מקובל, ושגבר שהאשה תיזום יחשוב שהיא "נותנת" או "זורמת" ולא ייקח אותה ברצינות. בטח שלא ירצה אחת כזאת...
נשים רבות לא יוזמות כי הדיכוי כ"כ השפיע עליהן שהן לא בטוחות שהן רוצות בכלל, אז הן תזרומנה עם זה רק כי הוא רוצה.
זה עצוב - אבל זה המצב במקרים רבים.
מסכימה איתך לגבי "יכולות יוזמה והובלה ברמת אישיות", אבל כמו שיש נשים עם יכולות כאלה שהן נשלטות בסקס - יש גם גברים. גבר דומיננטי בחיים ושולטת - זה עובד בדיוק כמו שזה עובד עם אשה דומיננטית בחיים ושולט, אני מניחה.
&nbsp
לגבי גבר שמראה את הכוונות לו ויוזם - הכל עניין של טיימינג ומינון וקריאת פני השטח. זה בהחלט יכול להרתיע כשזה מרגיש מוקדם או לא במקום או לוחץ ועקשני.
ועכשיו כשאני כותבת אני קולטת, שכנראה כמו שיש כאלה שממהרים עם זה למרות איתותים ברורים שהצד השני לא מעוניין - יש כאלה שמהססים יותר מדי, כי הם לא רוצים להלחיץ ולהבריח.
אלה וגם אלה פשוט לא יודעים לקרוא נכון את מי שמולם - ולדעתי, שני הסוגים גרועים (רק שהסוג הראשון עלול להיות פוגעני ומזיק ממש, והסוג השני סתם מייבש ומבאס)

אבל זה כבר נושא אחר לדיון :)

חניתה, אפשר לרצות אישה חזקה, יוזמת, עצמאית ועם דעות משלה-

ביחס לנשים אחרות,
אבל שעדיין תהיה פחות חזקה, עצמאית, מובילה ודעתנית מהגבר שלה.

כל התפיסה הזו, אני גבר גברי = אני שולט, או לחלופין-
אני שולט = אני יותר גברי,
היא תפיסה עקומה,
כי היא מתבססת על סטריאוטיפ גברי שלקוח מלפני כמה וכמה עשורים.

מעבר לזה, דווקא הרבה דברים שהוא כתב כאן (הדרך שבה הוא מכיר ומתחיל עם נשים והפיכה של הפעולה הזו ל"משימה" מחושבת שמבוססת על סיכויים, אחוזי הצלחה ומשחקי מספרים, ניסיון לפתח "שיטה" וכו') כל הדברים האלה צרמו לי כבר מזמן, וגם התווכחנו עליהם בדיונים קודמים,
אז ההנחה שלי היא שהוא הובן בדיוק כמו שהוא התכוון, זה פשוט לא משהו.

אוקיי - בהחלט חומר למחשבה.

מה שכן - את מפתיעה אותי מאוד עם הדברים שאת כותבת כאן.
כי שימי לב איך כאן ממש הסכמת עם הגישה הזאת שלו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=172841455
&nbsp
ממש אהבתי דברים אחרים שנכתבו שם - אבל את זה ממש לא. אני התחרפנתי מזה אז כהוגן, אצל שניכם גם יחד - אבל נמנעתי מלהגיב בנושא הזה (בעיקר מהאמירה "בעולם של היום נהיה בלבול". WTF?! התקדמנו, היום יש חופש לבחור, זה הכל).
האנה שאני קוראת כאן ועכשיו נשמעת אחרת לגמרי, ואני חושבת שהיא הייתה מותחת ביקורת כלשהי על האנה בשרשור ההוא. תקני אותי אם אני טועה.
הפתעת אותי.

בלש גשש

אבל כל הכבוד לך חניתה. אני אומרת שאנשים תמיד צריכים לעמוד מאחורי האמירות שלהם.
&nbsp
לומר את האמת, כשאני קוראת את האמריה הזו "בעולם של היום נהיה בלבול", אני יכולה עדיין להסכים איתה וגם לא להסכים איתה.
כן, יש בלבול גדול לגבי ה"תפקידים" המיועדים לכל מגדר, לא בבמובן של "התבלבלתן, תחזרו למטבח", אלא במובן שבאמת הרבה יותר מסובך היום כשהגבולות יותר פרוצים ממה שהיה לפני 60 שנה כשכל התפקידים היו מוגדרים מראשץ
&nbsp
וכן, יש אנרגיה גברית וחייתית, פרימיטיבית ממש, שפורצת החוצה מתוך הבדס"מ, שמה לעשות, מחרמנת אותי נורא

ואת יודעת משהו, אני ממש לא בטוחה שאם הייתי בצד השני של השוט, לא הייתי חושבת שיש משהו גברי ופראי ומטריף בגבר נשלט.
&nbsp
בכל אופן, זה מאוד שונה מלהגיד שכל מי שלא "שולט" באופי שלו, כל מי שמצפה לקבל אישור מהאישה בשביל לגעת בה, הוא לא גבר. זה מאוד שונה מלהגיד שהמהות הבדס"מית היא פשוט להיות גבר כמו שגבר נועד להיות.
זה שונה מלהגיד שכל בחורה צריכה להיות "מובלת" בשביל שהגבר לצידה ייחשב לגבר.

מסכימה לחלוטין, עם הכל.

חחח, תודה. ידעתי מה לחפש. זכרתי את הדיון ההוא בגלל שהתחרפנתי, כי זה אכן נשמע כמו "התבלבלתן, תחזרו למטבח" (ובכלל - למקום "הראוי" שלכן).
ברור שזה יותר מבלבל כשיש חופש מוחלט - לכל הצדדים. אין ספק בכלל.
בלי קשר לדיון עצמו, אלא באופן כללי - נכון שאדם צריך לעמוד מאחורי אמירות שלו, אבל זה בסדר גם לשנות דעה במהלך הזמן (את יודעת איזו אכלנית בשר הייתי לפני הצמחונות? שלא נדע...).
"אנרגיה גברית וחייתית, פרימיטיבית ממש, שפורצת החוצה מתוך הבדס"מ, שמה לעשות, מחרמנת אותי נורא" - וואו, עם זה הכי הרגת אותי
הרי אני איתך לגמרי בזה

אם הייתי בצד השני של השוט? טוב, בשבילי - גבר נשלט שיעמוד על ארבע פתאום ויחכה להצלפה שלי - זה טרן אוף רציני. אבל כן, זה רק בשבילי ובשביל מה שמושך אותי ומתאים לי. זה לא עושה אותו פחות גבר בשום צורה.

להוביל - לייק!

אמנם אני פה מה"ירוקות", אבל רק רוצה להתחבר לאלמנט הזה של "גבר מוביל"
ואגב, נדמה לי שהשאלה של Aלון נגעה למקום של הצורך להוביל בחיים של ה"שולטים".
אז כל עוד אין פה גרימת כאב שלא בהסכמה, אלא "גבר מהזן של פעם", מין קלארק גייבל כזה, או עומאר כיאם, אז מה פה הבעיה? כשהשניים מסכימים והפנטזיות משתלבות, אין בזה כל כוחנות או דילמה.

newcharm

New member
כן, הגברים של הבדסמ קלארק גייבלים קטנים (או כיאמים, שיהיה)

לול :)
&nbsp

NSW2

New member
בדיוק למה שהתכוונתי

השאלה של Aלון בהחלט נגעה במקום של הבדסמ.
ומה שאני אמרתי זה שמבחינתי אין הבדל במהות בין הובלה בדסמית לבין הובלה וונילית.
רק יש הבדלים כאלה ואחרים ביישום.

אם אין הבדל במהות,

אז למה שגבר שולט יחפש נשלטת
ולא "יוביל" כל בחורה ונילית?
למה מישהי שאוהבת סקס אגרסיבי זה לא מספיק, ומחפשים מהות בדס"מית שהיא מעבר לזה?
&nbsp
העובדה שאישה מאפשרת לגבר להוביל (באופן מכוון או שלא)-
לא אומרת שהיא מעבירה אליו את כל השליטה.

NSW2

New member
כתבתי

מ ב ח י נ ת י אין הבדל במהות.
כי מבחינתי זה מגיע ממקום דומה וכל אחד לוקח את זה לרמות שלו.
האם מה שרשמתי נכון בשביל כולם ?
זה די סובייקטיבי.
מה שאמרתי פה כמה פעמים זה דבר פשוט ובסיסי.
יוזמה, הובלה, דומיננטיות זה הרגל.
בשבילי זה לא משהו של לבוא ולהגיד רגע "עכשיו סשן" "אז עכשיו אני מפעיל את זה".
זה משהו קבוע שמקבל ביטוי בתחומי חיים שלא קשורים לסקס.
ואחר כך גם משפיע על הדינמיקה עם וונילית , נשלטת וכד.
וכן יש כאלה שכן עושים את המעברים של דומיננטי בחיים, נשלט בסקס וכד.
אני ממש לא מתחבר לכל הרעיון של התחלפות או גברים נשלטים למשל.
במקרה של נשים עצמאיות ונשלטות בסקס אני דווקא מאוד מתחבר.
וברור שעם וונילית זה לא העברת שליטה מלאה מעולם לא אמרתי את זה.

באופן מצחיק הנסיון הראשון הממשי המודע שלי

היה עם גבר שאני מ-ה-ז-ה-ב-ח-י-י-ם לא אתן לא להוביל אותי.
בחור חמוד, משעשע, אבל.....
(טוב, אני לאחר המערכת האחרונה שלי שאולי הייתה "וואנילית", אבל הייתה מה-זה-מדכאת החלטתי שמעתה לא רק שאני לא אתן שיובילו אותי, אלא שאני מעתה והלאה אני המובילה. תמיד ואת כולם.)
העזתי להתמסר לו עד התאהבות ולהרשות לעצמי ולהשתעשע כמו שלא העזתי אף פעם.
ומצד שני זה חיזק בי ביום-יום דווקא את הצד הדומיננטי שלי (אני מעדיפה לומר: אסרטיבי, כי למרות הידיעה הברורה שאני אנהל את העולם הכי טוב ונכון מכו-לם, כך שכל בני האדם, החיות, והכדור יהיו מאושרים לנצח, אין לי עכשיו זמן לזה).
כאילו מערכת מארגת הכוחות הועברה למרתף וכך נוצר מרחב פתוח גם בתקשורת בינינו וגם בתקשורת ביני לבין שאר העולם.

ולוותר על הפורום? מה פתוווווווווום!

וברצינות,
אני חושבת שהנטייה שלי לבדס"מ לא מעוררת שום בעיות ומעולם לא פגעה בי,
אז לא.
&nbsp
במצב אחר- לגמרי הייתי לוקחת את הגלולה.

newcharm

New member
נשמע קצת 'פשוט' מידי בשבילך :)

כלומר כששאלה כזאת מגיעה ממך אני חייב לתהות בנוגע למקור שלה.
אז תשתף? למה 'דילמה' כזו מענינת לטעמך?
&nbsp
* אני אפילו לא ממש מבין למה יש פה דילמה אבל זורם כי אחרים כן הבינו.
&nbsp

A לוןA

New member
הסבר זריז

היה לי דיון עם מישהו (לא קשור לבדסמ) על הנוחות שבנורמליות.
ניקח אדם ממוצע לחלוטין מכל הבחינות. כזה שבכל עקומת פעמון נמצא תמיד בשפיץ של הפרבולה- האם חייו לא יהיו הנוחים ביותר?
הוא אומנם לא יחיה חיים מסעירים, לא יגיע לגילויים, לא יעפיל לפסגות- אבל גם לא ישקע לתהומות.הוא לא גבוה כך שצריך לקנות לו מיטה מיוחדת, כל הבגדים בכל חנות יושבים עליו פיקס, הוא לא יסבול מלעג על זה שהוא מכוער (כי הוא לא) ולא מלגלוג על זה שהוא חכם מדי או טיפש מדי- הוא תמיד יהיה בסדר עם כולם.
(סיכום הדיון היה שיכול להיות שהחיים שלו יהיו כל כך ממוצעים שהוא יהיה חייב לתקוע לעצמו כדור בראש מרוב שיעמום, והופ! הוא כבר לא ממוצע...)
ואני כמובן לקחתי את המחשבות לכיוון שלנו- נגיד, מציאת בנזוג- יש הרבה יותר וניליים מאיתנו, והתאמת הרצונות המיניים הוניליים היא כנראה פשוטה יותר- אז לא היה עדיף?
להסתיר את החלק הזה מחייך הוא עניין שקשה לחלקנו- לא עדיף בלי?
אם הבן שלי היה בא לשאול אותי אם כדאי (נגיד שאם הייתי אומר לו לא הוא לא היה מנסה ולא היה מרגיש חוסר) הייתי אומר לו כן או לא?
התשובה שלי לעצמי אגב, די ברורה.
&nbsp
(אגב, לשאלה שהבנתי שאולי מובלעת בשאלה שלך- לא , זה לא מגיע ממקום של חוסר נוחות עם מי ומה שאני.)

newcharm

New member
מזכיר לי שאלות לגבי הפסקת עישון..

אני תמיד אומר שאם להפסיק, אז רק במבצע בדיוק כזה של ג'ני שמציע הפסקה + שיכחה במקביל
&nbsp
(ולא, לא חשבתי שאתה או אני קוראים את זה ממקום של חוסר נוחות)
&nbsp

orbar1

New member
דבר והיפוכו

אם הבנתי אותך נכון אלון הרי שהמחשבות שלך מעלות נושא שקשה לנו להיות איתו בפרהסיה.
לדעתי לוותר על התוספת שבשליטה לטובת נוחות אינה שוות ערך ולכן שליטה עדיפה.
אנחנו מסתירים עוד הרבה נושאים בחיינו , במקרה שליטה הערך שלה בעיניי גדול מכולם.

למעלה