ואולייייייייייי????????????????

magy

New member
אויייייי

´תבלבלתי, חשבתי שזה אורניהו......נשוי 39 לטרה מתאים........המספר הזה.... אחול מתאים........... באמת, איך החזקתם את המעמד???? לא התעייף המעמד????? עד מאה ועשרים לפחות............... ואני לא בטוחה אם זה פרס או עונש.......... אבל, כנראה, שזה פרס......... סטטיסטית, עוד נשארו כמה זוגות מאושרים בעולם..... ואתם, אחד מהם.. אפשר לקבל חתימה?????

magy

New member
דיברתם על ים, גלים, צוללנים,

שייטים, ימאים, מלחים, ספנים, חובלים.......... ומה יותר משיריו של בני ברמן........מדברים על הנושא??????????? אמא, האוקיינוס קורא לי אמא, האוקיינוס קורא לי קורא לי הים הכחול תגידי האם זה נדמה לי הים כבר ראה את הכל ראה מלחים שחתרו בו כשהחליפו מפרש בקיטור וראה אוצרות שטבעו בו רובם רק היו חלומות אמא, שודד ים נולדתי ומאתיים שנה מאוחר את הים וגליו חיש למדתי איך לחיות מהיום למחר ולמדתי שאינני שומע תותחים רועמים בסיפוון את רואה, שאני טוב יודע לא לקחת לשוא שום סיכון אמא, ... הפלגתי מעט כמבריח ולקחתם אותי בשכר רווחים וממון זה הבטיח שהפכו עם הזמן לאוצר בכספים שהברחתי בטוח שיכולתי לקנות את "איבז" אך פיזרתי אותם לכל רוח ממילא זה היה מתבזבז אמא,.... היום כבר קרוב לשנתיים אני שר ושופך את הלב ואוכל לך לומר כי בינתיים יש לי מי, שאני כה אוהב רק רציתי שנית על האופק שוב לראות מפרשים לבנים ולחוש שוב בלב את הדופק שחשים בו בים ספנים אמא, האוקיינוס קורא לי קורא לי הים הכחול תגידי האם זה נדמה לי הים כבר ראה את הכל

magy

New member
ומי שר יותר יפה מג´וזי כץ

על אהבה....?????? ג´וזי כץ אני סולחת עכשיו.... רגע של יופי צלצול שנשמע של גבר אחד עם סוד בנשמה ארבע בבוקר חיזור לא מובן ידיים אוחזות מתחת שולחן אני סולחת עכשיו על כל השנים על כל הדמעות ימים אבודים אני יודעת עכשיו זם גם בגללי והרבה זמן עבר התשמע קולי שמש זורחת שנינו רוקדים ריקוד מטורף ריקוד בלי חוקים שמש זורחת שבר ענן נשארתי אני שקועה לי בזמן אני סולחת עכשיו על כל השנים על כל הדמעות ימים אבודים אני יודעת עכשיו זם גם בגללי והרבה זמן עבר התשמע קולי זה השיר שנכתב בשבילך זה השיר שכתבת אתה בליבי זה השיר בו תשמע רק אותי התשמע קולי

למעלה