ואולייייייייייי????????????????

ואולייייייייייי????????????????

ואולי??????????????? ואולי יש מישו (מישי?) שמתגעגע כמוני לצלילות בסיני????????? חויות ???? זכרונות????? אשמח לשמוע בת קול.....

magy

New member
לא הייתי בסיני , פרט לפעם אחת

ויחידה, לפני שהחזירו....את חצי האי. אבל מצאתי משהו יפה באחד הפורומים..... לשיפוטכם.

magy

New member
הי צוללת...

איך נחתת עלינו? שמועות? ספרי עלייך קצת. נחפש נוסטלגיה משותפת........

שקדי

New member
אחות שלי אני קצת מבולבלת.....

אם את היא רהב אז אני צוללת ואז ענתה זאת שהיתה בסאב מארין צוללת צוללת צוללת אנוכי אם את אם את תנין.... היה פעם שיר כזה.......זוכרים??? ואת המקור לשמות הצוללות רהב ותנין יודעים??? כאילו.........חוץ מאלומיניום.......................

שקדי

New member
מבטח ומזנק היו פריגטות.....

ונדמה לי שאת שמותיהן הדביק להם בי ג´י רהב ותנין היו הצוללות הראשונות ושמותיהן לקוחים מהתנ´´ך שם הם שמות של מפלצות ימיות מיתולוגיות אותן יכה אלוהינו ביום הדין......................

אתנה33

New member
ואני מכירה את הצוללת הצהובה....../images/Emo168.gif

וי אר ליו אין א ילו סאב מארין...... אין דה טאון ןןר אי ווס בוארן.... אצטרה.....אצטרה.....

אטיוד5

Active member
וי אול. הנה:

Yellow Submarine (Lennon/McCartney) In the town where I was born Lived a man who sailed to sea And he told us of his life In the land of submarines So we sailed up to the sun Till we found the sea of green And we lived beneath the waves In our yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine And our friends are all on board Many more of them live next door And the band begins to play We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine As we live a life of ease Everyone of us has all we need Sky of blue and sea of green In our yellow submarine. We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine תסלחו לי על הפסיקים שתפוז התעלל בהם והשליך להתחלת השורות.

בני הבית שלי אוהבים אותה מאד

ועכשיו עברו ל-DVD להפתעתי אפילו הקטן מסתכל נוסטלגיה של אבא שלהם שהפכה שלו (אני לא אוהבת את הסרט בכלל)

אורניהו

New member
springe +sangvin תנין ורהב,ומי...

הצוללות תנין ורהב הועברו לרשותנו בשנת 1958 בהפרש של חצי שנה אחת מרעותה.בן גוריון קבע את השמות.לפי פסוק מספר ישעיהו נ´א פסוק ט´;עורי עורי לבשי עוז זרוע ה´,עורי כימי קדם דורות עולמים,הלא את היא המחצבת רהב,מחוללת תנין.ואני התגייסתי ב-65 ,ואחרי פחות משנה,הייתי שותף לצוות כטורפדאי על הסיפון הקר והרטוב של א´חי רהב.

היו שלוש צוללות בלבד...כתוב בג´יינס

...לא סוד גדול...ג´יינס הוא הירחון לעיני צבא ובטחון ומופץ בכל העולם... אז הצוללות היו לוויתן, רהב ותנין על שם חיות ימיות טורפות וגדולות, הן נזכרות בתנ"ך...

אורניהו

New member
הראשונות רהב ותנין דגם s ...

ב-67 לויתן-דגם t .בדרך ארצה טבעו שניים מהצוללנים[כבר כתבתי פעם]אני באתי במקומו של מישהו ומקצועו.אבל כמו שאומרים,,זה היה פשוט נח´ס.ובהפלגה הראשונה שלי לחופי סיני ,בלילה היתה תקלה רצינית במדור התחתון[אגד ששת השסתומים]איך אפשר לשכוח את הביטוי הזה..שכבתי כמה שעות בהצפת מי ים קרים,ובגמר המשמרת קראו לי להיות לצופה על הגשר,נו,,והלילה הקר,והרטיבות,והרגשתי לא טוב,הורידו אותי למטה עם חום גבוה[41 מעלות]וחטפתי דלקת פרקים,לאחר ימים מספר התארגנו בני המחזור שלי לנסיעה לדקר[אנגליה]ואני שכבתי ברמבם,ועוד הספקתי להיות בגיוסים לצוללות בתל השומר 67 .ואחר כך נודע על האסון של הצוללת.ואת שארית השרות ביליתי בחיל הים אשדוד,עד לשחרור ב-68.

אורניהו

New member
אף פעם לא הלכתי לאזכרות,ובפגישות...

המחזור,לא הרגשתי כל כך נוח,כבר לא היה עם מי לדבר,אז הפסקתי ללכת.אבל דווקא בימים אלה יש לי רצון עז לפגוש בנותרים מהקורס,לא יודע למה!

אורניהו

New member
אף פעם לא הלכתי לאזכרות,ובפגישות...

המחזור,לא הרגשתי כל כך נוח,כבר לא היה עם מי לדבר,אז הפסקתי ללכת.אבל דווקא בימים אלה יש לי רצון עז לפגוש בנותרים מהקורס,לא יודע למה!

האם היו ערבי זכרון שבו רצו שתספר?

ומלבדך (למזלנו!) כמה עוד נשארו בבית?

למעלה