משנה גם משנה.
ל לשונאי10 New member 27/8/11 #118 עכשיו הבנתי העברית התקשרה אליך, אבל אתה דיברת אִתה "ישראלית", לכן לא הבנתם זה את זה. כך שזה כן משנה
S sailor New member 27/8/11 #122 אם כך, לשיטתך עמישראל בארץ ישראל מדבר ישראלית, לכן אינו יודע עברית. אם כך, מה לך כי תלין?
S sailor New member 28/8/11 #138 אם כך כנראה אתה כותב מתוך שינה אם אתה מצליח לסתור את עצמך בשתי הודעות סמוכות.
ל לשונאי10 New member 28/8/11 #141 אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא, זו אינה בעיה שלי. אתה מבין מה שאתה רוצה להבין. זכותך.
S sailor New member 28/8/11 #142 אני מבין בדיוק מה שכתבת וזו בהחלט לא הפעם הראשונה שאתה התכונת אחרת מאשר כו-לם מבינים, אבל כשלת בנסיון ההבעה של כונותיך.
אני מבין בדיוק מה שכתבת וזו בהחלט לא הפעם הראשונה שאתה התכונת אחרת מאשר כו-לם מבינים, אבל כשלת בנסיון ההבעה של כונותיך.
S sailor New member 28/8/11 #144 אכן צר לי שלעתים קרובות לא מבינים אותך (לא רק אני, חפש תגובות אחורה בפורום).
ל לשונאי10 New member 28/8/11 #145 מבינים גם מבינים ואם לך היה משהו לא ברור, אשמח להסביר שוב. אבל משום מה נראה לי שהכול ברור לך, רק שאתה אוהב את הוויכוח לשם ויכוח, את ההתרסה, היציאה נגד. רק בריאות.
מבינים גם מבינים ואם לך היה משהו לא ברור, אשמח להסביר שוב. אבל משום מה נראה לי שהכול ברור לך, רק שאתה אוהב את הוויכוח לשם ויכוח, את ההתרסה, היציאה נגד. רק בריאות.
ל לשונאי10 New member 28/8/11 #146 מה זה "כונותיך"? חחח (כוונותיך) ההתעקשות שלך לכתוב כאילו הכתיב מנוקד מראה את בעיות ההבעה שלך, וגם את ההבנה.
מה זה "כונותיך"? חחח (כוונותיך) ההתעקשות שלך לכתוב כאילו הכתיב מנוקד מראה את בעיות ההבעה שלך, וגם את ההבנה.
S sailor New member 28/8/11 #148 זה שאתה לא מסוגל כנראה לקרוא מה שנדפס בעברית לפני בערך אמצע שנות ה-70 (תלוי בהוצאה, חלק קצת לפני וחלק קצת אחרי) מעיד עליך ולא עלי.
זה שאתה לא מסוגל כנראה לקרוא מה שנדפס בעברית לפני בערך אמצע שנות ה-70 (תלוי בהוצאה, חלק קצת לפני וחלק קצת אחרי) מעיד עליך ולא עלי.
ל לשונאי10 New member 28/8/11 #149 מלח אתה שם לב שאתה מתווכח עם עצמך? אתה מוּדע לזה שאיש לא מבין מה אתה כותב ומה אתה רוצה? בנקודה זו אאחל לך רק בריאות. מי ייתן שתצא מהדחף הזה להתווכח לשם הוויכוח ולהיות בעל המילה האחרונה בכל מחיר. תהיה בריא.
מלח אתה שם לב שאתה מתווכח עם עצמך? אתה מוּדע לזה שאיש לא מבין מה אתה כותב ומה אתה רוצה? בנקודה זו אאחל לך רק בריאות. מי ייתן שתצא מהדחף הזה להתווכח לשם הוויכוח ולהיות בעל המילה האחרונה בכל מחיר. תהיה בריא.