didalf
Well-known member
בסדר זה בעיקר יומן צפייהכן בדיוק זה.
רק שזה יומן שגם אנשים אחרים יכולים לקרוא.
בסדר זה בעיקר יומן צפייהכן בדיוק זה.
התרגשתי שהחזירו אותו.
איזה בזבוז של אוויר הבנאדם הזהבינתיים מישהו צועק לעזרה כי מסתבר שריילי מת,
זוכרים שהגנתי על קלארק לפני כמה פרקים? אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומה והאם זו הבחירה הנכונה אבל לחלוטין תמכתי בבלאמי בהחלטה הזו, לא יכולתי לחשוב שיהיה מצב שבו בלאמי ואוקטביה לא יהיו ביחד. למעשה רוב הפרק רק חיכיתי שבלאמי יצליח לפתוח את הדלת של הבונקר.
מטורפת זאת.רייבן מחליטה להקפיא את עצמה.
כן אבל... הרגיש לי שהיא קצת מנסה לשכנע את עצמה כי היא יודעת שהיא עושה משהו רע.עדיין הרגשתי חמלה כלפיה ברגע הזה כי זה פשוט מטורף לחשוב שהגורל של המין האנושי נמצא על הכתפיים של נערה בת 18.
(בפרק הזה נתנו לאבי לחגוג עם הרדמת אנשים, הא?)
הוא ואוקטביה מתאחדים בחיבוק![]()
לגמרימלכה כבר אמרתי?
נכון(אגב אחד הדברים החמודים היה שרייבן נפרדת מסינקלייר וכל אחד מהם שם יד על אחד מהצדדים של המיכל)
כן אה?היה שלום ג'ספר, צר לי לומר שבאיזשהו שלב חשבתי שאולי הוא מת מאוחר מדי בעונה הזו.
האמת שאני גם בצפיה הזאת כמעט בכיתי, יותר מבפעם הראשונה אני חושבת. באמת מסכן מונטיאני יודעת שג'ספר היה מעצבן בעונה הזאת, אבל חייבת לומר שהסצנה שהוא מת שברה אותי ולו רק התגובה של מונטי שהיה נחוש בדעתו להציל אותו בכל דרך, ושג'ספר אמר לו שיגיד לו שהוא אוהב אותו כי אחרת הוא יתחרט על זה, ושבסוף הוא אומר לו שהוא אוהב אותולא יודעת, אולי המשחק המעולה של מונטי, אולי העובדה שהסצנה עצובה מיסודה והיא נוגעת לי במקום ממש רגיש. הייתי קרובה לבכות!
לגמריהרגיש לי שקלארק בכלל לא ממש ידעה מה היא חושבת שנכון לעשות בפרק הזה, נראה לי שכל ההחלטות הקשות מתערבבות כשצריך לחשוב כל הזמן על הדברים האלה. אני יודעת שזה מתחיל לשחוק אותי לחשוב כל הזמן על מה הדבר הנכון לעשות ואני רק צופה בסדרה, לא דמות בה אפילו.
אני דיי מסכימה עם ניק במה שהוא כתב. האמת היא שאף פעם לא יכלתי לגמרי לשנוא את ג'ספר. אני לגמרי מסכימה שהייתה לו התנהגות בעייתית שתי עונות לפחות, ומיילא זה, אבל בגלל המצב שלו הוא גם ממש עשה נזק לאחרים הרבה פעמים. ואם זאת, אני מבינה כי הייתי שם. אני יודעת מה זה לשנוא את העולם, לשנוא את החיים ולרצות למות. אני יודעת שאנשים במצבים כאלה הרבה פעמים מוציאים את זה על האנשים שקרובים אליהם והם אוהבים. לא מרוע, הם לא מתכוונים לפגוע באחרים, הם פשוט סובלים מאוד וזה איכשהו הדרך שלהם להתמודד, לעשות דברים טיפה פחות קשים לשניה. זה לא מצדיק את זה כמובן. אבל זה מאוד אנושי, ומאוד קיים בעולם שלנו. ועם זה שנורא כייף לראות לראות דמויות חזקות כמו קלארק, רייבן ואוקטביה (וכמעט כל שאר הדמויות הראשיות שלנו), אני גם שמחה שנתנו מקום לחוויה אנושית אחרת, שהיא לא יפה ולא נעימה, אבל היא מאוד אמיתית. יש מספיק אנשים שמרגישים ככה בעולם שלנו, אז על אחת כמה וכמה כשאתה כל הזמן באפוקליפסה וצריך כל הזמן לחשוב על ההשרדות שלך ולהתמודד עם אובדן של אנשים שאתה אוהב, זה רק ברור שלא כולם יהיו מספיק חזקים להתמודד עם זה. וכמו שאמרתי- זה קיים ועם כמה שזה לא נעים וכייף לראות- אני שמחה שנתנו לזה מקום.
אני גם לגמרי חשבתי על המשפט שקיין אמר לבלאמי "אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל" (נדמה לי שהוא אפילו חזר עליו, לא בפרק שג'ספר מת בו, בפרק שהם השאירו את מונטי שם עם הרובר ורצו בהתחלה לפוצץ את הדלת כדי לקחת את הילדים שם בכוח לבונקר). ועם כל הצער. זה נכון. אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל. ובהחלט מסכימה שאם היו גורמים לג'ספר לראות את האור איכשהו בדקה ה-90 ולהבין שהעולם יפה ושהוא טעה בכל מה שהוא חווה והרגיש ובחר, זה היה מרגיש לי פחדני ומבאס. יש אנשים שבוחרים כמו ג'ספר. זה עצוב, אבל יש. והוא כבר שתי עונות היה בהידרדרות ממש גדולה שלא נראה שהיה לו מספיק כוחות לעלות ממנה. וההחלטה שהוא החליט הייתה נכונה לסיפור. גם אם הסצנה הזאת הייתה מאוד עצובה בגלל התגובה של מונטי לזה.
אני חושבת שזה ברור שהיא לא הייתה שלמה עם ההחלטה. אני חושבת שהם מקבלים הרבה פעמים החלטות שהם לא שלמים איתם, אבל זה קצת הפואנטה. כי הבחירות שהם צריכים לעשות לפעמים מרגישות כאילו אין בחירה נכונה.
תודה על השיתוף האישיאני אוהבת את כל מה שכתבת, אני קצת מכלילה עכשיו אבל מקווה שתזרמי עם הנקודה שלי
יש לי תחושה שהרבה מהדמויות שיש על המסך הן דמויות של גיבורים שתמיד נאבקים לעשות את הדבר הנכון ולא מאבדים תקווה למרות שהכל רע. ואם כמה שאני נהנית בלצפות בדמויות האלה אני מסכימה איתך שדמויות כמו ג'ספר חשובות. אני לא מזדהה איתו 100%, אבל יכול להיות שאם הייתי במצבו הייתי מתנהגת בדיוק כמוהו. דיברנו במהלך הסדרה על פתרונות קסם וזה אחד מהמקרים שאני ממש שמחה שלא היה פתרון קסם.
אפשר להשאיר את ג'אהא בחוץ בבקשהההההה?ג'אהא מתקשה לקבל את העובדה ש-364 אנשים הולכים למות ומציע להתנגד למספר המקומות המוקצב.
בלי תקלות. בסדרה הזאת? פחחחחחחחמה שאומר שקלארק ובלאמי חייבים להגיע לרייבן בלי תקלות.
מלכהג'אהא מתחנן מאוקטביה שתעצור את מה שקורה ואז היא עונה לו תשובה שאני ממש אוהבת: "אילצתם אותי להתחבא מתחת לרצפה, הרחפתם את אימא שלי, אני לא מסתתרת עכשיו."
חחחח כי לשבטים יש כבוד למסורת ולאמונות שלהם ולנצחון במלחמה, וסקייקרו חושבים שהם טובים יותר מכולם כי הם מבינים בטכנולוגיה.אוקטביה מודיעה לסקייקרו שכל שאר השבטים בחרו את 100 האנשים שישארו בבונקר ונותנת להם אולטימטום, לבחור את ה-100 שלהם עד חצות או שכולם ימותו. מעניין אותי איך מבין כולם סקייקרו יוצאים הכי בעייתים, הרי ברור שגם לשאר השבטים יש קושי להחליט מי יחיה ומי לא ובטוח שלא כולם מרוצים ממה שהוחלט.
וואי כן. אהבתי את זה שרואים שהיא לא באמת בטוחה כמו שהיא נראית זה אנושי יותר. ואהבתי ממש את העידוד של אינדרהאוקטביה נראית מאוד בטוחה בעצמה בזמן השיחה עם סקייקרו אבל מאוחר יותר אנחנו מגלים שיש לה חששות לגבי תפקיד המנהיגות, אינדרה מרגיעה אותה שמנהיגים לא מתמודדים עם דברים לבדם. אין על אינדרה.
תכלס מסכנהוהיא מציינת שבכל בחירה שהיא עושה מישהו בסוף מת.
לגמרייש להם קצת פוזת גיבורי על עם הדרך שבה הם מורידים את הקסדה![]()
חחח איך את כותבת את זה בענייניות אני הייתי בהלם!!!קלארק אומרת שהם לא עומדים לחזור לבונקר כי הם הולכים לטוס לחלל על הרקטה.
מהההה לא נכון אני לא שמתי לב!! את בטוחה??
- לא שמתי לב לזה בעצמי, אבל בתחילת הפרק ניילה ומרפי מדברים וזו פעם ראשונה שהם מתקשרים אי פעם בסדרה שזה מצחיק בעיניי כי השחקנים שלהם אחים.
כן
- אוקטביה אומרת: "האנשים שלי, האחריות שלי." וזה מקסים כי היא הגיעה לתפקיד עם הרבה אחריות שעכשיו המשפט הזה רלוונטי בשבילה.
רעיון טוב להיצמד לדמויות הראשיות בשביל מגן עלילתי.
ממש אוףףדיי כבר ג'אהה! כזה קרציה!
כן
- בלאמי מדבר עם אוקטביה בקשר, הוא מעודד אותה שהיא מסוגלת להחזיק בתפקיד המנהיגה והיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו, בלאמי אומר לה שגם הוא אוהב אותה, לצערנו היא לא שומעת את זה כי הרדיו קורס. עדיין רגע מקסים
חחח הסמל של המפקדות באמת נשמע נכון יותר.אינדרה מעודדת את אוקטביה כשאוקטביה מעלה בפניה את החשש שהעלתה בפני בלאמי מקודם. אינדרה אומרת לה שהזמן שלה (של אוקטביה) הגיע ומביאה לה את הסמל של המפקדות. (החלטתי לנסח את זה ככה כי הרגשתי שטיקה זה לא התיאור המדויק של הסמל הזה)
קדימה וואנקרו!אוקטביה מגיעה כדי לנאום בפני כולם ואומרת להם שכעת הם שבט אחד ושכדי לשרוד את החמש שנים הקרובות הם יצטרכו להתאחד.
ג'יזסגל המוות מוחק את פוליס, החבורה שלנו על האי צריכה להתחיל לעבוד על הרקטה על מנת שתהיה מוכנה לשיגור לפני סוף העולם. רייבן אומרת שיש להם שעה וחצי לעשות בדיקת טרום טיסה של שש שעות, לקחת את מחולל החמצן מהמגדלור, להפוך את התא ברקטה לכזה שמסוגל להכיל שמונה אנשים ולהעמיס מספיק אוכל ובמידה והם מצליחים לטוס והכל מסתדר, צריך לעשות את המסלול בתוך שעה אחרת החמצן יגמר.
איזה חמוד הוא איך הוא טוב בעידודרייבן נשברת ובלאמי מעודד אותה,
קלארק ובלאמי מדברים על חלוקת המזון, במהלך השיחה שלהם קלארק רוצה לבקש לבלאמי משהו למקרה שהיא לא תשרוד, קלארק אומרת לו שיש לו לב גדול אבל היא מבקשת ממנו שישתמש גם בראש שלו בנוסף כי רק כך הם ישרדו.
לחץץץץץץרייבן אומרת לקלארק שהיא חייבת לעשות את זה עד 10 דקות לפני ההמראה אחרת היא תישאר מאחור.
חחח אקו מה קשור עכשיו להתאבדדדדדרייבן שואלת איפה אקו נמצאת ואנחנו רואים שאקו מכינה את עצמה להתאבדות.
מטורפת!!
- קלארק מגיעה ללוויין, היא עושה את מה שרייבן אמרה לה לעשות אבל זה עובד, היא רואה שמומלצת הפעלה ידנית ומתחילה לעלות על המגדל.
קל? לרייבן? לעעעעעלא יכלו לעשות לה עבודה יותר קלה?![]()
יאו כ"כ!!! אני בקושי נשמתי היו צריכים להביא גם לי אוויר!!למרות שידעתי שאין מצב שיהרגו את הדמויות אחרי שהביאו אותן לחלל הסצנה הזו הייתה מותחת.
ממש זה היה מקסיםבמיוחד נהניתי מלראות איך כולם תומכים אחד בשני ונותנים חמצן למי שזקוק לו באותו רגע.
וואלה, נכון.מעבר לזה, חשבתי שזה מעניין שאם בעונה הראשונה המבוגרים נשארו בתיבה בחלל ואילו הנערים נשלחו לאדמה, עכשיו התפקידים מתחלפים, הנערים הולכים לחלל ואילו המבוגרים נשארים על האדמה.
אני גם הייתי סופר סקרנית מה לעזאזל עכשיו והאם נקבל פלאשבקים.
- 6 שנים זו קפיצת זמן גדולה, אני ממש סקרנית לדעת האם יראו לנו פלאשבקים ויותר מכל לדעת איך קלארק הצליחה לשרוד 5 שנים על כדור הארץ מלא הקרינה ומאיפה היא הביאה את מאדי.
אחרי סיום עונה 4 אני ממש סקרנית לדעת מה יהיה בעונה 5![]()
מרפי עצוב יש לו דמעות בעיניים. הוא אני חושבת סופסוף לראשונה מתנצל בכנות על מה שהוא עשה לה ברגל. היא אומרת לו שזה כבר לא חשוב כי הבעיה היא המוח שלההוא שואל מה להגיד לאנשים - "תגיד להם שהרחפתי את עצמי" אעהאהה לאא
והם מתחבקים יאאאאני אוהבת את החברות הזאת
![]()
ברור שלא! She's Awesome!מילא הם, באמת אי אפשר לסמוך על סקייקרו לגביהם. אבל נראה להם שהיו נוטשים את רייבן?
ואוקטביה אומרת שזה סכנה לאנשים שלה (אינדרה) ואינדרה אומרת לה - "את האנשים שלי" יאוו כמעט בכיתי
האיש של טריקרו מת מהר (ברור מה ציפיתם שלחתם דמות ניצב)
רואן מבין מזה שבלאמי שם שאוקטביה עדיין בחיים, ושואל אם הוא באמת מאמין שהיא יכולה לנצח. בלאמי מחייך חיוך חמוד וקצת מתנשא של אח גאה ומכריז שלא יזלזל באוקטביה, והוא לא יודע שהיא שומעת אותו יאאאאא
רואן אומר שכשהוא יהרוג אותה הוא ימסור לה שיש לה מזל שיש לה אותו כאח. בלאמי אומר שלא, שכשהיא תהרוג את רואן, שימסור לה לפני שבלאמי הוא בר המזל שהיא אחותו. אעההאההההה![]()
והיא שומעת הכלללל והפנים שלהההההה
עזבו אותי משיפים הקשר הכי חשוב לי בסדרה הזאת זה בלאמי ואוקטביה
![]()
זוכרים שאמרתי שאני אוהבת את העונה כי אין נבל בעונה הזאת ואני יכולה להבין תמיד את כל בחירה של כל אחת מהדמויות? טוב, נמאס לי מזה. תביאו נבל נורמאלי שיהיו רעים מול טובים ואני אדע בעד מי אני ומה שנכון לעשות יהיה ברור. אני לא יכולה עם כל הבחירות הקשות האלה כבר!למרות שבגדול אני חושבת שזה טריק מלוכלך זה גם קצת חכם מבחינה הישרדותית, בזמן שכל הגראונדרים משחקים במוות פשוט לקחת את הבונקר. במיוחד שקלארק ניסתה דרכים אחרות והם סירבו להקשיב לה. אבל באמת לא יפה.
האמת שזה נכון!הרי בתכלס כל עוד הדמויות שאנחנו אוהבים שורדות מכפת לנו מכל הניצבים של סקייקרו?
(ואם בבקשה אפשר להשאיר את ג'אהא בחוץ נודה לכם!!)
לשניה כשראו מישהו הולך וזה היה ברור שזה יהיה עוד הזיה שלך, קצת קיוויתי שזה יהיה פין. אבל סינקלייר גם טוב!רייבן ובקה ממשיכות בתוכנית החלל המטורפת שלה כשלרייבן יש עוד התקף ומישהו מגיע - יאאא סינקלייר.
חולה עליו!ג'אהא אומר שצריך שומר שלא יהיה חבר ושחשוב לו יותר לשרוד מאשר שיאהבו אותו, ואני וקלארק חושבות על אותו אדם - מרפי
"אם את צריכה ממזר אנוכי אני האיש שלך"![]()
אבל כן היה לו קשה לראות ככה את בלאמי.
הוא פותח את הבונקר ומוצא שם את אוקטביה, שסופסוף מחבקת אותו אחרי כ"כ הרבה זמן של כעס אעהעהההה
"אני אוהב אותך כל כך" אעהאהההההה![]()
יאוו כמעט בכיתי ויצא לי ציוץ כזה של התרגשות אני כ"כ אוהבת אותם![]()
![]()
![]()
![]()
ידעתי שתחשבי משהו כזה וחיכיתי לראות איך תנסחי את זה יפה
אני גם אהבתי שהראו איך לא כולם חזקים ולפעמים הדכאון שלחיות בעולם הזה מנצח.
רוצה שניקח הפסקה היום כדי שתוכלי להתאושש מהבינג'?זהו עשיתי מרתון של חמישה פרקים וסיימתי גםמזל שהפרקים האחרונים לעונה כ"כ טובים.
הסגל החיוני מבטיחים לרייבן שיביאו אותה מהאי כי היא סגל סופר חיוני וגם כי היא רייבן והיא החיים של כולנו.
כן. הם לא מכירים חוקים של טלוויזיה? לא אומרים דברים כאלה!!משמע אין להם שניה לבזבז = משהו ישתבש. כי למהההההההההההה שמשהו אי פעם יצליח פה?!?!!?!@ הרגתם כבר.
מיי בייביז!!!בנסיעה אמורי מדברת על זה שפעם ראשונה בחייה היא הרגישה בטוחה, שיש לה בית, ומרפי אומר לה שהוא הבית שלה אעההה חמודיםחבל שלא יכלו להתנשק בגלל המסכות האלה
![]()
איזה כייף שהם לא רבו על זה מלא זמן. זה היה ממש מבאס אותי. דבר אחד טוב בסדרה הזאת שהם סולחים אחד לשני מהר. אה ניסית להרוג אותי אתמול? אז מה אתה ניסית להרוג אותי שלשום. שטויות חיים שלי תביא/י חיבוק!במושב הקדמי בלאמי כועס עדיין על קלארק שרצתה להשאיר את אחותו בחוץ וכיוונה עליו אקדח. היא מתנצלת ועצובה מזה שאין בחירה נכונה וכל בחירה שהיא עושה תמיד מביאה למוות. בלאמי לא מסוגל לכעוס עליה עם הפרצוף העצובי הזה ומקליל את האווירה ב"לא לירות בי הייתה בחירה נכונה" ומחייך אליה חיוך חמוד והיא מחייכת חזרה![]()
מה הם מביאים לי ילד קטן בלונדיני חמוד! הם יודעים שזאת החולשה שלי!!הוא מבקש מג'אהא לשמור על הבן שלו אם הוא לא יעלה בהגרלה, אוח הוא מעצבן אבל זה עצוב על הילד
זה הפתרון הכי טוב שה יכלו לקבל לאור המצב. קיין השאיר את אביאבל כשהם נכנסים הם מגלים את כל סקייקרו מעולפים מגזהולי שיט
אני בשוק שזה מה שקיין עשה. ואיך ג'אהא הסכים לזה?
נכון מה הם מביאים לי ילד עכשיו אני יאהב את ג'אהה!!וג'אהא לוקח את הבן שלו שנשאר ומחבק אותו, וואי התחלתי לבכות פה. הוא היה מעצבן אבל מה הילד אשם? אמאלה איזה סצנה חזקה.
הכותבים של המאה באים לכתוב עונה:ויש להם תוכנית ממש מטורפת - לברוח לחלללחזור לארק!!! מהההההההההההההההההה
חחחחח הייתי בשוק
![]()
בלאמי בי לייק: אוקטבייה את פרומיתאוס, זוכרת שאמא קראה לנו לפני השינה! זוכרת את החוויה המחברת והיפה שהייתה לנו בילדות. אני משתמש במטאפורה יפה וגם מקשר את זה להיסטוריה שלנו- איזה רגע יפה אוקטבייה מדהימה שלי!!אמאלה. אוקי אוקי חזרה להתחלה. אוקטביה ובלאמי נפרדים דרך הקשר פאקק מזל שהם לא הלכו בלי שהאנשים בבונקר ידעו מה הם עושים. וכל השיחה הזאת הייתה מושלמת וגרמה לי לדמעות של אהבה
היא מפחדת מזה שעכשיו מצפים ממנה להנהיג והוא אומר לה שהיא תהיה טובה בזה![]()
![]()
#אני לא בוכה! אתם בוכים 1. היא לא שמעה שהוא אומר שהוא אוהב אותה! אבל היא יודעת!"איי לאב יו ביג ברדר" אעההעהההההוהוא אומר לה בחזרה אבל הקשר מנותק לאאאאאאא
היא לא שמעה את זה
היא אומרת "מיי וי מיט אגיין" לאוויר ובלאמי במקום אחר אומר אותו דבר
![]()
![]()
הבונדינג שהיה בינהם זה מסוג הדברים שאני חיה בשבילם!מרפי ומונטי הולכים להביא איזה מייצר אוויר מהבונקר במגדלור ומרפי מעצבן את מונטי על הדרך כי הוא מרפי
אבל כשהם מגיעים צריך לשלוף משהו והכפפות של מונטי גדולות מידי והוא פאקינג מוריד אותן!! כשהם מצליחים מרפי כבר לא דוש ומיד עוזר לו לשים אותן, ואז בדרך מנסה לדבר איתו על הרפר כדי שהכאב והצריבה לא יכניעו אותו, חמוד. אבל אז מונטי מתעלף![]()
![]()
# אני לא בוכה אתם בוכים 2!היא אומרת לו שיש לו לב גדול
![]()
אבל לפעמים צריך להנהיג מהמוח.
![]()
והוא אומר "בשביל זה יש לי אותך"
![]()
#פרינסס מקאניק - היא מכירה אותה כ"כ טוב!לפני שקלארק יוצאת רייבן מדברת על עוד בעיה אבל בחיוך, בלאמי שואל אותה "אז למה את מחייכת", קלארק "כי היא תזכה להליכת החלל שלה"חמודות שתיהן
![]()
חחחח... פשוט לא היו מספיק דברים שיכולים להשתבש, אז הוסיפו עוד משהו. מה הכייף אחרת?במעבדה אקו נעלמה. אין זמן, צריך לצאת לשיגור. אבל אקו מחליטה להתאבד מה קשור עכשיו????
והתואר לבן אדם שהכי טוב להיכנס לאנשים ברגעים אינטימיים ושזה לא יזיז לו- רייבן המלכה האםאני מתה על זה שרייבן נכנסה ומסתכלת והיא כזה "לאדעת מה הולך פה אבל תסיימו את זה יאללה"![]()
ברור שסלחנו, מי זוכר כבר מה היה לפני שני פרקים?!קלארק מחברת את המחשב אבל האנטנטנה המחורבנת עדיין לא מחוברת לעזאזללללללללללללל. קלארק מזיזה את האנטנה בכוחות עצמה!!!!!!!!!!!!! נראה לי שסלחנו לה על הפרקים הקודמים נכון? נכון.
האם הצרות נגמרו? לא ולא. כי עדיין לא רצחתם אותי סופית.
בחלל הם נכנסים לארק הום סוויט הום. פאק אני בשוק שזה הצליח. אבל רגע. הם צריכים לחבר את המכונת אוויר וכולם על אפס חמצן בערך. איזה רגע יפה זה היה שכולם חלקו אוויר ביניהם. רייבן עם אמורי ומרפי, אקו עם מונטי והרפר. כולנו באמת וואנקרו עכשיו![]()
מה קשור לקפוץ 6 שנים בזמן עכשיו? מה אתם רוצים מאתנו מה? הרגתם אותנו! יש לכם מזל שאני רואה באיחור ולא צריכה לחכות 6 שנים לעונה הבאה!האם נגמר? לא. שש שנים אחרי זה. שש שנים עברו מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה????!!!!!! איךךךך 4 עונות היו בקושי חצי שנה ופתאום שש שנים?!?!?! טוב לפחות עכשיו הדמויות יהיו קצת יותר קרובות לגיל השחקנים
![]()
קלארק מתעוררת לה על ג'יפ עם שיער קצר ולבוש צבאי. לא שאני מופתעת שהיא שרדה את זה איכשהו אבל אני שמחה שלא משכו את זה לעונה הבאה. אם כי זה היה דבילי כי הרי צריכים אותה לקידומים וזה. אניוואיי היא מסתבר כל יום בשש שנים האחרונות ניסתה ליצור קשר עם הארק ועם בלאמיללא הצלחה
גם הבונקר הפך דומם ואי אפשר להגיע אליו![]()
ואז היא רואה חללית מגיעה וחושבת שזה החברים שלה. ויש לה ילדת נייטבלאד מה מאיפה היא צצה? אז 6 שנים קלארק שרדה לבדה??![]()
לפחות עד שהיא מצאה את מאדי? מההההה?![]()
# אני לא בוכה, אתם בוכים 3!רייבן תוהה האם יצליחו לשרוד בלי קלארק ובלאמי אומר שהם חייבים כדי שהמוות שלה לא יהיה לחינם![]()
אבל איך שהוא היה לה זמן ללכת למספרה ולעשות פס אדום וקרה! אני אומרת, אל תתני לאפוקליפסה לגרום לך להזניח את עצמך! זה הכי חשוב!אנחנו רואים את קלארק פוקחת עיניים ורואה את השמיים הכחולים. היא מדברת אל בלאמי במכשיר קשר ומציינת שעברו 2199 ימים מאז הפריימפייה ושבטוח לחיות בכדור הארץ כבר למעלה משנה.
לפעמים כן. לפעמים אני מוצאת הודעה ישנה שלי ואני כזה- מי הגאון שכתבה את הדבר היפה הזה!?אתן נהנות לקרוא מה שכתבתן בעבר על נושאים כלשהם?
ניק הזה בחור מאוד מעניין
אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות. אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.כן בדיוק זה.
בהחלט יש פעמים שזה מרגיש כאילו בן אדם אחר (ולפעמים הוא אדיוט) כתב את הדברים.לפעמים כן. לפעמים אני מוצאת הודעה ישנה שלי ואני כזה- מי הגאון שכתבה את הדבר היפה הזה!?
לפעמים אני מוצאת משהו ששיננתי עליו את דעתי או סתם לא אהבתי איך שניסחתי ואני כזה- מי זאת המטומטמת שכתבה את הדבר המפגר הזה?
ולפעמים אני אומרת שזה בכלל לא ההודעה שלי, אלא של מישהו אחר, כי פילוסופית זה מיקי של העבר כתבה את זה ואנחנו לא אותו אדם.
נכון שזה קל יותר כשזה נידח מאוד.אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות. אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.
חחחח, גם סוף העולם לא יכול לפתור את המחלוקות שלהםאוקיייייייייייי רואן ואינדרה התשתם אותי חאלססססססססס. די כבר עם האנשים שלי לא ישבו עם האנשים האלה ולהפך כולכם הולכים למות במילא וכולכם רצחתם אחד את השני תחלקו כבר את הבונקר וזהו אוף. משחקים לי בדירה להשכיר![]()
האמת שגם אני רציתי לראות אותה כמפקדת והתבאסתי שזה לא קרה. כבר ציפיתי לראות את הדילמות שלה בתפקיד הזה.גם לקלארק נמאס ממשחקי הכבוד של הגראונדרים והיא מנסה למנות את עצמה למפקדת כדי שהם יהיו חייבים להקשיב לה, אבל רואן מביא את אבי שחושפת שקלארק לא באמת נייטבלאד אלא יצרה אותו. למה בעצם היא הורסת את התוכנית? קצת קיוותי שקלארק תהיה המפקדת.
אוי, זה היה עצובהוא שאל את בלאמי אם הוא היה מוותר ככה אם אוקטביה הייתה שם ובלאמי עונה שלפחות ככה הייתה לה הדזמנות להתפרד.
שאלה טובה! אולי מרפי הסביר להם את הסיטואציה, או שאולי הם ניסו לשכנע את רייבן ואחרי ויכוחים רבים בסוף החליטו לוותר.קצת קיוויתי הוא יזריק לה את הדבר הזה שהם משתמשים בו כדי לעלף אנשים ויקח אותה איתם בכוח אבל לא. היא אומרת לו שישרוד, והוא עונה "מקקים תמיד שורדים" עם דמעות בעיניים אעהעההה![]()
איך אבל מילר וג'קסון קיבלו את זה בדיוק?!
I know, right??בלאמי וקיין הם השגרירים במועצה, והאסטגרטגיה שלהם היא שעדיף להתחבא ולהרוג את האחרון. אוקטביה נפרדת מקיין בחיבוק, ומבלאמי ב "מיי וי מיט אגיין" קצת נשבר לי הלב שהיא לא חיבקה אותו גם
אח"כ הוא עצוב מזה שהוא לא אמר לה שהוא אוהב אותה, אבל שוב - טוב מאד, אל תגיד לאנשים שאתה אוהב שאתה אוהב אותם כשהם הולכים למות, זה מעלה את סיכוי המוות שלהם ב100%.
כי הם חייבים להיות מיוחדיםאוקי חוץ מאוקטביה יש לנו את רואן מאזגדה (למה השם שלהם לא נגמר בקרו?)
את איליאן שצץ פתאום, ואז לונה מגיעה ומכריזה שאם היא תנצח כולם ישארו למות. מה יש לה זאת? הימור מושכל: ישארו אחרונים אלה שיש להם שם.
הם מקסימים ובגלל זה כואב כל כך לראות שהם בנתקבלאמי ורואן נשארים בחדר כשאוקטביה מסתתרת מאחורה. רואן מבין מזה שבלאמי שם שאוקטביה עדיין בחיים, ושואל אם הוא באמת מאמין שהיא יכולה לנצח. בלאמי מחייך חיוך חמוד וקצת מתנשא של אח גאה ומכריז שלא יזלזל באוקטביה, והוא לא יודע שהיא שומעת אותו יאאאאא
רואן אומר שכשהוא יהרוג אותה הוא ימסור לה שיש לה מזל שיש לה אותו כאח. בלאמי אומר שלא, שכשהיא תהרוג את רואן, שימסור לה לפני שבלאמי הוא בר המזל שהיא אחותו. אעההאההההה![]()
והיא שומעת הכלללל והפנים שלהההההה
עזבו אותי משיפים הקשר הכי חשוב לי בסדרה הזאת זה בלאמי ואוקטביה
![]()
וואו נכון זה לחלוטין מלאך ושטןבקה וסינקלייר עומדים לרייבן על הכתפיים כמו מלאך ושטן כשבקה רוצה שהיא תתאבד בחלל וסינקלייר רוצה שהיא תציל עצמה באיזה תוכנית מטורפת לאתחול המוח שלה כאילו היא מחשב.
לשניה כשראו מישהו הולך וזה היה ברור שזה יהיה עוד הזיה שלך, קצת קיוויתי שזה יהיה פין. אבל סינקלייר גם טוב!
במסיבת סוף העולם אנשים מתחילים לחלות וריילי מת ממנת יתר של ג'ובי נאט. יאווו למה הצלנו אותך יפחחחחחחחחח? יכולנו להביא מכונת מים![]()
זה גרם לי להרגיש חוסר אונים לראות שהילד מחפש את אבא שלוהיה איזה רגע נורא אחד שהגראונדרים הוציאו אותם בכוח ואיזה ילד הלך שם לאיבוד.
את כנראה צודקת לגבי ניילה. גם כשהיא כועסת היא עדיין עוזרת (ע"ע אחרי שסקייקרו הרגו את אבא שלה היא עדיין הכניסה את קלארק והשאר לבית שלה).סקייקרו שהם קקות מסתבר רוצים לגרש את ניילה כי היא גראונדרית ומתחילים לתקוף אותה יאוו חצופים אל תגעו בניילהאוקטביה המלכה מגיעה ומכריזה שניילה איתה ועכשיו יש להם מקום אחד פחות. אין יו פייס אידיוטים!!! וגם יאיי ניילה בטוחה. ופאק היא כזאת אצילית שהיא עדיין מבינה את הכעס שלהם. אני חושבת שהיא האדם הכי טוב פה כרגע.
התגובה הסרקסטית שלי היא מה שהם לא יודעים לא פוגע בהם.בלאמי בקשר עם מונטי והרפר שיבואו לעזור להם. מטריד אותי העובדה שהם באו לעזור כשכנראה אין להם בכלל מקום בבונקר והם לא יודעים את זה.
חחח איך את כותבת את זה בענייניות אני הייתי בהלם!!!![]()
הייתי בטוחה שיתחילו את הפרק כשכולם בבונקר מגלים על התוכנית של קלארק אבל אני שמחה שעשו את זה אוף סקרין ונתנו לנו את הפרידה של בלאמי ואוקטביה.אמאלה. אוקי אוקי חזרה להתחלה. אוקטביה ובלאמי נפרדים דרך הקשר פאקק מזל שהם לא הלכו בלי שהאנשים בבונקר ידעו מה הם עושים.
חחח, יש לי תחושה שזה בגלל שמונטי רצה לבחור במחולל מים על פני ריילי והשאר ולכן כשהוא שמע שהבחירה הייתה בינו לבין מחולל החמצן הוא שמח שמרפי בחר במכונה.הם מגיעים למונטי שבדיוק מתעורר. כשהוא מבין שמרפי בחר במכונה על פניו הוא מחבק אותו ואומר "אני כבר לא שונא אותך" יאאאא חמודים![]()
ג'וק טוב!
זו בדיוק ההוכחה למה שהיא אמרה קודם, שיש לו לב גדול.קלארק שולחת את בלאמי לפפ טוק. הוא מצליח![]()
כי למה שמשהו יצליח למהההה אם אפשר להרוג את עדי בדרך????
אוי זה היה רגע נוראי.האש רודפת אחרי קלארק שרצה למעבדה בשארית כוחותיה ועל הדרך גם נשברת לה הקסדה כמובן. היא מגיעה למעבדה מלאת קרינה ומקיאה דם שחור ומתעלפתלאאאא קלארקי לאאאאאא.
חחח, נכון.האם נגמר? לא. שש שנים אחרי זה. שש שנים עברו מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה????!!!!!! איךךךך 4 עונות היו בקושי חצי שנה ופתאום שש שנים?!?!?! טוב לפחות עכשיו הדמויות יהיו קצת יותר קרובות לגיל השחקנים![]()
גם אני!וואי חשבתי שעונה הבאה תהיה החיים בבונקר והחיים בארק.
יאו כ"כ!!! אני בקושי נשמתי היו צריכים להביא גם לי אוויר!!![]()
בלאמי בי לייק: אוקטבייה את פרומיתאוס, זוכרת שאמא קראה לנו לפני השינה! זוכרת את החוויה המחברת והיפה שהייתה לנו בילדות. אני משתמש במטאפורה יפה וגם מקשר את זה להיסטוריה שלנו- איזה רגע יפה אוקטבייה מדהימה שלי!!
אוקטבייה: המטאפורה שלך לא עובדת - טכנית בסיפור המקורי פרומיתאוס נענש בסוף, קראתי על זה בויקיפדיה.
בלאמי:![]()
LOL, מאיפה היא מצאה את הצבע לשיער מי יודע? אבל הדבר המעניין יותר זה איך היא מתחזקת את הפסים האלה!אבל איך שהוא היה לה זמן ללכת למספרה ולעשות פס אדום וקרה! אני אומרת, אל תתני לאפוקליפסה לגרום לך להזניח את עצמך! זה הכי חשוב!
נכוןמי צריך אוכל כשיש לנו אהבה!
לאף אחד לאחייבת להודות שלא כ"כ אכפת לי מהקשר בין אוקטבייה לאיליאן הזה.
זוכרים שאמרתי שאני אוהבת את העונה כי אין נבל בעונה הזאת ואני יכולה להבין תמיד את כל בחירה של כל אחת מהדמויות? טוב, נמאס לי מזה. תביאו נבל נורמאלי שיהיו רעים מול טובים ואני אדע בעד מי אני ומה שנכון לעשות יהיה ברור. אני לא יכולה עם כל הבחירות הקשות האלה כבר!![]()
אחרי 4 עונות היית מצפה שהם יכירו חוקים של טלוויזיה!!כן. הם לא מכירים חוקים של טלוויזיה? לא אומרים דברים כאלה!!
מיי בייביז!!!![]()
חחחחחח בדיוק!איזה כייף שהם לא רבו על זה מלא זמן. זה היה ממש מבאס אותי. דבר אחד טוב בסדרה הזאת שהם סולחים אחד לשני מהר. אה ניסית להרוג אותי אתמול? אז מה אתה ניסית להרוג אותי שלשום. שטויות חיים שלי תביא/י חיבוק!![]()
מה הם מביאים לי ילד קטן בלונדיני חמוד! הם יודעים שזאת החולשה שלי!!
ברור. אבל היא רופאה חייבים אותה!!!!זה הפתרון הכי טוב שה יכלו לקבל לאור המצב. קיין השאיר את אבי![]()
נכון מה הם מביאים לי ילד עכשיו אני יאהב את ג'אהה!!
1. אז ככה האיום הגדול של העונה יהיה x
2. הפיתרון יהיה y ונבזבז שני פרקים כדי לראות את כל הדמויות מנסות לתור כל חלקיק בעייה בפיתרון הזה. הפיתרון יכשל
3. חזור על תהליך 2 עוד 10 פעמים
4. בסוף נגלה שהיה פיתרון סודי וקסום כל הזמן הזה ושום דבר ממה שקרה עד עכשיו לא רלוונטי! חחחח... לצופים היה אכפת מהמלחמה בין טריקרו לאסגדה כי הם היו בטוחים שהסוף של קו העלילה הזה יקבע מי יקבל מקום בבונקר ויחיה. חחחח... טמבלים, אפשר לטוס לחלל זה לא משנה בכלל!!
חחח אבל מונטי צודק. בלאמי סתם משחק אותה הוא לא היה משחרר ככה את אוקטביה בחיים.מונטי בטח חשב שהוא הכניס לו עם ההערה הזו ואז בלאמי אמר לו את מה שאמר ואני מדמיינת שמונטי הרגיש מבוכה לרגע![]()
זהו מוזר לי שהם פשוט קיבלו את זה!! אבל לא ראינו עוד ויכוחים אז לאדעתשאלה טובה! אולי מרפי הסביר להסביר להם את הסיטואציה, או שאולי הם ניסו לשכנע את רייבן ואחרי ויכוחים רבים בסוף החליטו לוותר.
דמייני אם היו נשארים ניצבים שאנחנו לא מכירים, זה היה מפתיע.
נכוןןןהם מקסימים ובגלל זה כואב כל כך לראות שהם בנתק![]()
זה היה נורא אם אחרי שהרפר החליטה לא להתאבד בשביל מונטי הם היו מגלים שבכלל לא מכניסים אותם.התגובה הרצינית שלי היא שאת צודקת ב-100% וזה מבאס עבורם לנסוע את כל הדרך הזו רק כדי שישאירו אותם בחוץ.
חחחח כןן אבל הוא צוחק עליה "תודה שהרסת לי את המטאפורה"בלאמי בי לייק: אוקטבייה את פרומיתאוס, זוכרת שאמא קראה לנו לפני השינה! זוכרת את החוויה המחברת והיפה שהייתה לנו בילדות. אני משתמש במטאפורה יפה וגם מקשר את זה להיסטוריה שלנו- איזה רגע יפה אוקטבייה מדהימה שלי!!
אוקטבייה: המטאפורה שלך לא עובדת - טכנית בסיפור המקורי פרומיתאוס נענש בסוף, קראתי על זה בויקיפדיה.
בלאמי:![]()
זאת אני, אני בוכה#אני לא בוכה! אתם בוכים 1. היא לא שמעה שהוא אומר שהוא אוהב אותה! אבל היא יודעת!
רייבן: טוב זאת התוכנית- הנה מה שאנחנו צריכים לעשות והנה כל הדרכים שזה יכול להשתבש:
1. אנחנו חייבים להיות מעל האדמה 20 דקות אחרי שהגל הראשון יפגע
![]()
רייבן- הדרכים שזה יכול להשתבש מספר 776- אולי לא יהיה לנו מספיק חמצן.
אבל זהו! קטן עלינו!
בדיוק!!!!הבונדינג שהיה בינהם זה מסוג הדברים שאני חיה בשבילם!כשהם מביאים את הדבר הזה חזרה ומרפי מדברר אותו כי כואבות לו הידיים! והוא שואל על הארפר ואם הוא אמר לה שהוא אוהב אותה! אעאעאההההה... ומונטי אומר שכן! ומרפי עם החיוך שלו: "זה מדהים איך זה משנה אותך!" אהערכרהכגכדכרדכרכרכרכררדכאעאעאע!!!!! ובסוף כשהוא ובלאמי חוזרים לקחת את מונטי ומונטי בי לייק- אני חושב שאני לא שונא אותך כבר! אאאההה!!
![]()
![]()
# אני לא בוכה אתם בוכים 2!
כן#פרינסס מקאניק - היא מכירה אותה כ"כ טוב!![]()
כן הם ראו שיש כמה דקות פנויות איכשהו אז החליטו להוסיף עוד קצת דרמהחחחח... פשוט לא היו מספיק דברים שיכולים להשתבש, אז הוסיפו עוד משהו. מה הכייף אחרת?
ממשוהתואר לבן אדם שהכי טוב להיכנס לאנשים ברגעים אינטימיים ושזה לא יזיז לו- רייבן המלכה האם![]()
נכון!!ברור שסלחנו, מי זוכר כבר מה היה לפני שני פרקים?!
חחחחחחח נכון!ועכשיו אני יודעת מאיפה השם שלך!
אף אחד לא חיכה שש שנים הם חיכו שנהמה קשור לקפוץ 6 שנים בזמן עכשיו? מה אתם רוצים מאתנו מה? הרגתם אותנו! יש לכם מזל שאני רואה באיחור ולא צריכה לחכות 6 שנים לעונה הבאה!
היה לה שש שנים לבד היה לה זמן לעבור על כל תסרוקת אפשרית! [והיא בחרה דווקא בקצר הזה? בלעע]אבל איך שהוא היה לה זמן ללכת למספרה ולעשות פס אדום וקרה! אני אומרת, אל תתני לאפוקליפסה לגרום לך להזניח את עצמך! זה הכי חשוב!
כן אה?הייתי בטוחה שיתחילו את הפרק כשכולם בבונקר מגלים על התוכנית של קלארק אבל אני שמחה שעשו את זה אוף סקרין ונתנו לנו את הפרידה של בלאמי ואוקטביה.
לא נראה לי שזה קשור למכונת מים. יותר לזה שצריכים את המכונה כדי להציל את השאר כולל מרפי, אז הוא שמח שמרפי בחר במכונה שתציל את החברים שלו (מונטי) ובעיקר את הרפר.חחח, יש לי תחושה שזה בגלל שמונטי רצה לבחור במחולל מים על פני ריילי והשאר ולכן כשהוא שמע שהבחירה הייתה בינו לבין מחולל החמצן הוא שמח שמרפי בחר במכונה.
בדיוק!זו בדיוק ההוכחה למה שהיא אמרה קודם, שיש לו לב גדול.
אותו מיץ פטל שהיא השתמשה בו בעונה השלישית לשיער ורודLOL, מאיפה היא מצאה את הצבע לשיער מי יודע? אבל הדבר המעניין יותר זה איך היא מתחזקת את הפסים האלה!
חחחח בדיוק, לפעמים אני חכמה ולפעמים אני קרינג'יתלפעמים כן. לפעמים אני מוצאת הודעה ישנה שלי ואני כזה- מי הגאון שכתבה את הדבר היפה הזה!?
לפעמים אני מוצאת משהו ששיננתי עליו את דעתי או סתם לא אהבתי איך שניסחתי ואני כזה- מי זאת המטומטמת שכתבה את הדבר המפגר הזה?
אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות.
וואי כן. לא שהייתה לי אי פעם מחשבה כזאת אבל זה לא נורמלי איך יש אנשים שכ-ל החיים שלהם מתועדים ברשת.אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.
כנל.אומנם במהלך השנים אני נתתי כאן מספיק פרטים מזהים שכל בלש שיתאמץ יוכל לגלות מי אני, אבל זה לא כתוב בשום מקום באופן ברור.
זה בסדר, השם עדי כל כך נפוץ בארץ שזה לא נותן שום דברואתם אפילו יותר חכמים שלא השתמשתם בשם האמיתי שלכם, אצלי זה מאוחר מידי.
עדי זה באמת שם נפוץ מאוד, אבל עדיזה בסדר, השם עדי כל כך נפוץ בארץ שזה לא נותן שום דבר
אני חושב שזה לפחות חלק מהסיבה שלא אהבתי כל כך את העונה הזאת.הכותבים של המאה באים לכתוב עונה:
1. אז ככה האיום הגדול של העונה יהיה x
2. הפיתרון יהיה y ונבזבז שני פרקים כדי לראות את כל הדמויות מנסות לפתור כל חלקיק בעיה בפתרון הזה. הפיתרון יכשל
3. חזור על תהליך 2 עוד 10 פעמים
4. בסוף נגלה שהיה פיתרון סודי וקסום כל הזמן הזה ושום דבר ממה שקרה עד עכשיו לא רלוונטי! חחחח... לצופים היה אכפת מהמלחמה בין טריקרו לאסגדה כי הם היו בטוחים שהסוף של קו העלילה הזה יקבע מי יקבל מקום בבונקר ויחיה. חחחח... טמבלים, אפשר לטוס לחלל זה לא משנה בכלל!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.