ה100 - צפייה משותפת - עונה 4

didalf

Well-known member
רייבן ובקה ממשיכות בתוכנית החלל המטורפת שלה כשלרייבן יש עוד התקף ומישהו מגיע - יאאא סינקלייר. הצחיק אותי שכשהיא התעוררה אז בקה הייתה קשורה כאילו סינקלייר קשר אותה כי הרי הכל הזיות שלה:-D
בקה וסינקלייר עומדים לרייבן על הכתפיים כמו מלאך ושטן כשבקה רוצה שהיא תתאבד בחלל וסינקלייר רוצה שהיא תציל עצמה באיזה תוכנית מטורפת לאתחול המוח שלה כאילו היא מחשב. סינקלייר למזלנו מנצח ולרייבן יש תוכניות הזויה שכוללת מים קפואים ומכשירים חשמליים ונראה לי למות לרבע שעה, באמת שאין לי מושג. בכל מקרה זה עובד כי רייבן היא גאון וגם מלכה!!! רק כאילו איך היא חושבת שהיא תספיק להגיע לבונקר? ובכלל כל הפרק נורא דאגתי מזה שהבונקר סגור ואפילו אם היא הייתה מגיעה היא הייתה נשארת בחוץ. ועכשיו בכלל צריך שוב לבחור 100 אז איך??? היא מודעת לבונקר במגדלור? אבל פאק להיות שם לבד שנים היא תשתגע מרפי לא החזיק 3 חודשים. תצילו את רייבן!!!

במסיבת סוף העולם אנשים מתחילים לחלות וריילי מת ממנת יתר של ג'ובי נאט. יאווו למה הצלנו אותך יפחחחחחחחחח? יכולנו להביא מכונת מים:-[
מונטי המסכן מסתובב שם בחליפת מגן ומנסה לשכנע את הרפר וג'ספר להפסיק להיות מטומטמים ולבוא איתו לבונקר. ג'ספר גם שותה מספיק תה ג'ובי כדי למות. זהו? נפטרנו ממנו? אבל מסכן מונטי אוף לא אכפת לי מג'ספר אבל היה לי ממש עצוב בשביל מונטי. ואז מונטי מבין שזאת הייתה גם התוכנית של הרפר ורץ אליה אבל היא בחליפת מגן מוכנה לבוא איתו יאאאא חמודים|לב|
רק בעיה אחת - אתם מניחים שיכניסו אתכם בכלל אתם לא יודעים מה הולך שם.

אני לא בטוחה אם קלארק יותר עצבנה אותי או שברה לי את הלב היום, כשהיא הולכת פול ג'אהא. כל השיחה שלהם במשרד כשג'אהא מדבר על הישרדות ועל להשאיר את פאקינג אוקטביה וקיין בחוץ בזמן שקלארק רק עושה פרצופים עצובים הטריפה אותי. ואז היא נותנת להם לכלוא את בלאמי!!!!!! ג'אהא אומר שצריך שומר שלא יהיה חבר ושחשוב לו יותר לשרוד מאשר שיאהבו אותו, ואני וקלארק חושבות על אותו אדם - מרפי:-D
"אם את צריכה ממזר אנוכי אני האיש שלך":-D אבל כן היה לו קשה לראות ככה את בלאמי.

בינתיים בחוץ קיין מושך זמן כשהוא נותן לשבטים לבחור את האנשים שלהם ואוקטביה ואינדרה מחכות ליד הבונקר בתקווה שבלאמי יפתח אותו. אקו מגיעה ושומעת שסקייקרו חטפו את הבונקר וכמובן רוצה לעורר מהומה אבל אוקטביה עוצרת אותה, כי היא יודעת שהיא רימתה במשחקי הרעב. אוקטביה אומרת לה שאם היא לא תפריע אזגדה לא תגורש מהבונקר. אקו שואלת אותה אם התוכנית שלה זה פשוט לחכות לבלאמי - ואוקטביה אומרת שכן|מאוהב| אקו אומרת שהיא יודעת כמה הוא אוהב אותה אז זאת תכנית טובה|לב|

בלאמי האסיר פוגע בעצמו בנסיון להסיר את האזיקים ואבי באה לטפל בו. מסתבר שהוא לא סתם התפרע, הוא רצה שאבי תגיע כדי שתעזור לו כי הוא ראה שהיא לא שלמה עם מה שהם עושים ושקיין עדיין בחוץ. אבי מסכימה והולכת לגנוב את המפתח מהמשרד, ובשביל זה צריך להפטר מג'אהא. יאוו איך הוא עצבן אותי כשהוא אמר "מרקוס *היה* אדם טוב" - פאק יו:-[ אבי אומרת לו "הוא *איז* אדם טוב" ביץ' ומעלפת אותו!
בלאמי רץ לפתוח את הדלת. קלארק קולטת מה קורה ורצה אחריו, ומאיימת עליו עם אקדח. מי חשב שנגיע למצב כזה? היא אומרת לו שהיא עושה את זה למען המין האנושי אבל עדיין כעסתי עליה. המבט שלה היה חלול וקצת רע. היא קצת איבדה את עצמה בתוך תפקיד המושיעה שלה. בלאמי מודיע לה שהיא תצטרך להרוג אותו כדי לעצור אותו, אבל היא לא מסוגלת. לפחות זה|מזיע|

בדיוק חשבתי על מה שדילן אמרה קודם שאם בלאמי יצטרך לבחור בין האנשים שלו לאוקטביה הוא יבחר באוקטביה - וזה נכון|מאוהב|
הוא פותח את הבונקר ומוצא שם את אוקטביה, שסופסוף מחבקת אותו אחרי כ"כ הרבה זמן של כעס אעהעהההה|מאוהב|
"אני אוהב אותך כל כך" אעהאהההההה|מאוהב|
יאוו כמעט בכיתי ויצא לי ציוץ כזה של התרגשות אני כ"כ אוהבת אותם|מאוהב|

tumblr_8a9532dbdd7015366c7003f2a9dd5072_c82e88ff_400.gif tumblr_optg4zxETg1vlfy1mo8_r1_400.gif

השבטים מגיעים ואוקטביה מתכוונת לעמוד בהכרזה שלה. פאק סקייקרו תגידו תודה שהם לא יודעים שגנבתם את הבונקר והורגים אתכם.
אקו נשארת בחוץ, כי אוקטביה הבטיחה להציל את אזגדה אבל לא את אקו. לאדעת למה אני רוצה שהיא תנצל מרגיש לי עדיין שיש לה פוטנציאל להיות דמות אהובה, היא מעניינת, אני לא רוצה לאבד אותה (והיא לוחמת מהמם).
ועכשיו שוב צריך לבחור 100 מכל שבט. אוקטביה קרה לגבי העניין כי לכל השבטים יש את הקושי הזה, אבל מודיעה להם שמקום אחד שמור לבלאמי|מאוהב|
מלכה שלי|כתר|

התרגשתי שהחזירו אותו.
|כן|חמוד

בינתיים מישהו צועק לעזרה כי מסתבר שריילי מת,
איזה בזבוז של אוויר הבנאדם הזה:-[

זוכרים שהגנתי על קלארק לפני כמה פרקים? אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומה והאם זו הבחירה הנכונה אבל לחלוטין תמכתי בבלאמי בהחלטה הזו, לא יכולתי לחשוב שיהיה מצב שבו בלאמי ואוקטביה לא יהיו ביחד. למעשה רוב הפרק רק חיכיתי שבלאמי יצליח לפתוח את הדלת של הבונקר.
|כן|בהחלט.
קלארק הייתה פויה קצת הפרק.
ואוקטביה הכי חשובה.

רייבן מחליטה להקפיא את עצמה.
מטורפת זאת.

עדיין הרגשתי חמלה כלפיה ברגע הזה כי זה פשוט מטורף לחשוב שהגורל של המין האנושי נמצא על הכתפיים של נערה בת 18.
כן אבל... הרגיש לי שהיא קצת מנסה לשכנע את עצמה כי היא יודעת שהיא עושה משהו רע.

(בפרק הזה נתנו לאבי לחגוג עם הרדמת אנשים, הא? :-D)
:-D
העיקר אמרו שנגמרו להם הריפר סטיק עוד בעונה 3 ואיכשהו יש להם מליונים.

הוא ואוקטביה מתאחדים בחיבוק :-]:-]
|מאוהב|

מלכה כבר אמרתי?
לגמרי|כתר|
(אגב אחד הדברים החמודים היה שרייבן נפרדת מסינקלייר וכל אחד מהם שם יד על אחד מהצדדים של המיכל)
נכון|לב|

היה שלום ג'ספר, צר לי לומר שבאיזשהו שלב חשבתי שאולי הוא מת מאוחר מדי בעונה הזו.
כן אה?
אני יודעת שג'ספר היה מעצבן בעונה הזאת, אבל חייבת לומר שהסצנה שהוא מת שברה אותי ולו רק התגובה של מונטי שהיה נחוש בדעתו להציל אותו בכל דרך, ושג'ספר אמר לו שיגיד לו שהוא אוהב אותו כי אחרת הוא יתחרט על זה, ושבסוף הוא אומר לו שהוא אוהב אותו |לב-ש| לא יודעת, אולי המשחק המעולה של מונטי, אולי העובדה שהסצנה עצובה מיסודה והיא נוגעת לי במקום ממש רגיש. הייתי קרובה לבכות!
האמת שאני גם בצפיה הזאת כמעט בכיתי, יותר מבפעם הראשונה אני חושבת. באמת מסכן מונטי;-(

הרגיש לי שקלארק בכלל לא ממש ידעה מה היא חושבת שנכון לעשות בפרק הזה, נראה לי שכל ההחלטות הקשות מתערבבות כשצריך לחשוב כל הזמן על הדברים האלה. אני יודעת שזה מתחיל לשחוק אותי לחשוב כל הזמן על מה הדבר הנכון לעשות ואני רק צופה בסדרה, לא דמות בה אפילו.
לגמרי|כן|

אני דיי מסכימה עם ניק במה שהוא כתב. האמת היא שאף פעם לא יכלתי לגמרי לשנוא את ג'ספר. אני לגמרי מסכימה שהייתה לו התנהגות בעייתית שתי עונות לפחות, ומיילא זה, אבל בגלל המצב שלו הוא גם ממש עשה נזק לאחרים הרבה פעמים. ואם זאת, אני מבינה כי הייתי שם. אני יודעת מה זה לשנוא את העולם, לשנוא את החיים ולרצות למות. אני יודעת שאנשים במצבים כאלה הרבה פעמים מוציאים את זה על האנשים שקרובים אליהם והם אוהבים. לא מרוע, הם לא מתכוונים לפגוע באחרים, הם פשוט סובלים מאוד וזה איכשהו הדרך שלהם להתמודד, לעשות דברים טיפה פחות קשים לשניה. זה לא מצדיק את זה כמובן. אבל זה מאוד אנושי, ומאוד קיים בעולם שלנו. ועם זה שנורא כייף לראות לראות דמויות חזקות כמו קלארק, רייבן ואוקטביה (וכמעט כל שאר הדמויות הראשיות שלנו), אני גם שמחה שנתנו מקום לחוויה אנושית אחרת, שהיא לא יפה ולא נעימה, אבל היא מאוד אמיתית. יש מספיק אנשים שמרגישים ככה בעולם שלנו, אז על אחת כמה וכמה כשאתה כל הזמן באפוקליפסה וצריך כל הזמן לחשוב על ההשרדות שלך ולהתמודד עם אובדן של אנשים שאתה אוהב, זה רק ברור שלא כולם יהיו מספיק חזקים להתמודד עם זה. וכמו שאמרתי- זה קיים ועם כמה שזה לא נעים וכייף לראות- אני שמחה שנתנו לזה מקום.
אני גם לגמרי חשבתי על המשפט שקיין אמר לבלאמי "אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל" (נדמה לי שהוא אפילו חזר עליו, לא בפרק שג'ספר מת בו, בפרק שהם השאירו את מונטי שם עם הרובר ורצו בהתחלה לפוצץ את הדלת כדי לקחת את הילדים שם בכוח לבונקר). ועם כל הצער. זה נכון. אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל. ובהחלט מסכימה שאם היו גורמים לג'ספר לראות את האור איכשהו בדקה ה-90 ולהבין שהעולם יפה ושהוא טעה בכל מה שהוא חווה והרגיש ובחר, זה היה מרגיש לי פחדני ומבאס. יש אנשים שבוחרים כמו ג'ספר. זה עצוב, אבל יש. והוא כבר שתי עונות היה בהידרדרות ממש גדולה שלא נראה שהיה לו מספיק כוחות לעלות ממנה. וההחלטה שהוא החליט הייתה נכונה לסיפור. גם אם הסצנה הזאת הייתה מאוד עצובה בגלל התגובה של מונטי לזה.
|כן|
ידעתי שתחשבי משהו כזה וחיכיתי לראות איך תנסחי את זה יפה:-]
אני גם אהבתי שהראו איך לא כולם חזקים ולפעמים הדכאון שלחיות בעולם הזה מנצח.

אני חושבת שזה ברור שהיא לא הייתה שלמה עם ההחלטה. אני חושבת שהם מקבלים הרבה פעמים החלטות שהם לא שלמים איתם, אבל זה קצת הפואנטה. כי הבחירות שהם צריכים לעשות לפעמים מרגישות כאילו אין בחירה נכונה.
|כן|

תודה על השיתוף האישי |חיבוק| אני אוהבת את כל מה שכתבת, אני קצת מכלילה עכשיו אבל מקווה שתזרמי עם הנקודה שלי :-): יש לי תחושה שהרבה מהדמויות שיש על המסך הן דמויות של גיבורים שתמיד נאבקים לעשות את הדבר הנכון ולא מאבדים תקווה למרות שהכל רע. ואם כמה שאני נהנית בלצפות בדמויות האלה אני מסכימה איתך שדמויות כמו ג'ספר חשובות. אני לא מזדהה איתו 100%, אבל יכול להיות שאם הייתי במצבו הייתי מתנהגת בדיוק כמוהו. דיברנו במהלך הסדרה על פתרונות קסם וזה אחד מהמקרים שאני ממש שמחה שלא היה פתרון קסם.
|כן|בדיוק.

didalf

Well-known member
כמות הפעמים שצעקתי דברים על המסך בפרק הזה|מזיע|

לסקייקרו אין ברירה אלה לבחור את ה100 שלהם, (80 אחרי שהחריגו סגל חיוני, מי זה "סגל חיוני"בדיוק? מה חיוני בג'אהא?). והאנשים לא מרוצים. היה איזה רגע נורא אחד שהגראונדרים הוציאו אותם בכוח ואיזה ילד הלך שם לאיבוד. סקייקרו שהם קקות מסתבר רוצים לגרש את ניילה כי היא גראונדרית ומתחילים לתקוף אותה יאוו חצופים אל תגעו בניילה:-[ אוקטביה המלכה מגיעה ומכריזה שניילה איתה ועכשיו יש להם מקום אחד פחות. אין יו פייס אידיוטים!!! וגם יאיי ניילה בטוחה. ופאק היא כזאת אצילית שהיא עדיין מבינה את הכעס שלהם. אני חושבת שהיא האדם הכי טוב פה כרגע.
ואוקטביה מודיעה להם שירגעו דה פאק דאון ויבחרו את האנשים שלהם כמו כל השבטים. בשלב זה נגיד צעקתי על המסך "קווין אוקטביה!! קווין אוקטביה!!".

הסגל החיוני מבטיחים לרייבן שיביאו אותה מהאי כי היא סגל סופר חיוני וגם כי היא רייבן והיא החיים של כולנו. בלאמי מתנדב למשימה וקלארק מתנדבת לבוא איתו. מרפי ואמורי מתנדבים גם אבל הם רק רוצים טרמפ לבונקר במגדלור שתאמת לגיטימי לחלוטין, כיוון שהסיכויים שלהם פה קטנים. אקו המנודה שומעת אותם מאחורה.
אבי אומרת שיש להם 10 שעות לכל כיוון ו23 שעות עד לגל המוות משמע אין להם שניה לבזבז = משהו ישתבש. כי למהההההההההההה שמשהו אי פעם יצליח פה?!?!!?!@ הרגתם כבר. בנסיעה אמורי מדברת על זה שפעם ראשונה בחייה היא הרגישה בטוחה, שיש לה בית, ומרפי אומר לה שהוא הבית שלה אעההה חמודים|מאוהב| חבל שלא יכלו להתנשק בגלל המסכות האלה:-D

במושב הקדמי בלאמי כועס עדיין על קלארק שרצתה להשאיר את אחותו בחוץ וכיוונה עליו אקדח. היא מתנצלת ועצובה מזה שאין בחירה נכונה וכל בחירה שהיא עושה תמיד מביאה למוות. בלאמי לא מסוגל לכעוס עליה עם הפרצוף העצובי הזה ומקליל את האווירה ב"לא לירות בי הייתה בחירה נכונה" ומחייך אליה חיוך חמוד והיא מחייכת חזרה|מאוהב|
ואז מישהו פורץ לדרך והוא דורס אותו אמאלה והאוטו נכנס בעץ. כי למה שהם יעברו מסע אחד בשלום?
מסתבר שהקורבן היה רק פתיון וחבורת גראונדרים תוקפים אותם בנסיון לקחת את החליפות. ואז הם משופדים בחץ! אקו פור דה רסקיו!!! אקו עקבה אחריהם בתקווה לקבל מקום בבונקר שבאי. היא הצילה אותם אז עכשיו היא לג'יט ומקבלת חליפה גם כן. ואז אמורי מתחילה להשתעל דם כי יש לה קרע בחליפה. איך היא מיד חולה ואקו עדיין שורדת בלי שום מיגון? קלארק מחליטה שזה הזמן לבחון את הנייטבלאד ונותנת לאמורי את הקסדה שלה. זה נראה שזה עובד אבל לא להרבה זמן. בלאמי בקשר עם מונטי והרפר שיבואו לעזור להם. מטריד אותי העובדה שהם באו לעזור כשכנראה אין להם בכלל מקום בבונקר והם לא יודעים את זה.
בינתיים עבר מלא זמן והם כבר לא יספיקו לחזור, מה עושים? נוטשים את רייבן וחוזרים לפוליס?

בבונקר אנשים שמים את השמות שלהם להגרלה, פאפא מילר שם את השם של הבן שלו כדי שיהיה לו יותר סיכויים, חמוד וצפוי|לב|.
אבי מחליטה להשאר בחוץ. אבי עם כל הכבוד למצפון שלך את רופאה זוכרת??? אנחנו צריכים אותך!!!! למה קיין לא הזכיר לה את זה?!?!
יש אחד מעצבן שכל הזמן המריד את כולם ויש לו ילד קטן, זה שהלך לאיבוד בתחילת הפרק. [בצפיה הזאת שמתי לב שזה אותו אחד נודניק שגם הדליק את כולם נגד איליאן כמה פרקים קודם]
הוא מבקש מג'אהא לשמור על הבן שלו אם הוא לא יעלה בהגרלה, אוח הוא מעצבן אבל זה עצוב על הילד. ג'אהא מחליט שהוא לא יוותר ויש לו איזה תוכנית. יאוו די כברררררררררר אתם לא יותר טובים מאחרים זה ממש מעצבן!!!! ההגרלה מתחילה וזה די קשה. בשלב מסויים ג'אהא מתחמק וקיין קולט אותו ועוקב אחריו, ואז ממרידן מתחיל להמריד את האנשים שצועקים פייט פייט!! קיין מנסה לעצור את ג'אהא שמתכנן לתקוף את הגראונדרים בגז ולהגיע לאוכל ולהכריז שהוא בשליטת סקייקרו ומגיע להם יותר. ממש חצוף:-[ קיין מנסה לעצור אותו ומתחנן, אומר לו שכל הדברים הטובים שהוא עשה ימחקו.
בינתיים הזמן מתחיל ללחוץ ואינדרה מבקשת מאוקטביה פקודות חדשות. אני לא קלטתי את זה עד עכשיו אבל אוקטביה בעצם המפקדת עכשיו? כי היא ניצחה בקונקלייב? אפילו בלי נייטבלאד? אהעהאהההה מלכה|כתר| סופסוף מפקדת ראויה (מאז לקסה כמובן). איך היא הולכת שם וכולם בערך משתחווים לה|כתר|
אבל מה התוכנית? לתקוף את סקייקרו? אבל כשהם נכנסים הם מגלים את כל סקייקרו מעולפים מגז:-0 הולי שיט:-0 אני בשוק שזה מה שקיין עשה. ואיך ג'אהא הסכים לזה? ואז הם בוחרים את האנשים לפי הרשימה של קלארק כשהם מוציאים החוצה אנשים מעולפים או משאירים אותם לפי הצורך:-0
אמאלה זה היה מראה ממש קשה אפילו שכנראה הדרך הכי טובה לעשות את זה כי הם סירבו להתנהג כמו שצריך. ממרידן מגורש יאיי!! וג'אהא לוקח את הבן שלו שנשאר ומחבק אותו, וואי התחלתי לבכות פה. הוא היה מעצבן אבל מה הילד אשם? אמאלה איזה סצנה חזקה.

רייבן עדיין לבד במעבדה וכבר מאוחר, כשפתאום 7 אסטרונאטים נכנסים. בלאמי מודיע לה שהם לא ישאירו אותה מאחור|מאוהב|
ויש להם תוכנית ממש מטורפת - לברוח לחלל:-0 לחזור לארק!!! מהההההההההההההההההה:-0 חחחחח הייתי בשוק:-D
ויש להם פחות מ10 שעות לעשות את זה הולי פאק. וואי איזה כיף אבל כל מי שאני הכי אוהבת ביחד בחללית. אוקי כמעט שיט אוקטביה לא שם. אם היו מוסיפים לשם את אוקטביה הייתי מוותרת על שאר הדמויות, סורי קיין ואבי. שמישהו יודיע להם בבונקר אבל שהתפנו כמה מקומות (אוקי רק 3 בעצם?).

ג'אהא מתקשה לקבל את העובדה ש-364 אנשים הולכים למות ומציע להתנגד למספר המקומות המוקצב.
אפשר להשאיר את ג'אהא בחוץ בבקשהההההה?

מה שאומר שקלארק ובלאמי חייבים להגיע לרייבן בלי תקלות.
בלי תקלות. בסדרה הזאת? פחחחחחחח

ג'אהא מתחנן מאוקטביה שתעצור את מה שקורה ואז היא עונה לו תשובה שאני ממש אוהבת: "אילצתם אותי להתחבא מתחת לרצפה, הרחפתם את אימא שלי, אני לא מסתתרת עכשיו."
מלכה|כתר| אין לה מחויביות לסקייקרו כמו האחרים כי הם מעולם לא באמת היו האנשים שלה מבחינתה.
אוקטביה מודיעה לסקייקרו שכל שאר השבטים בחרו את 100 האנשים שישארו בבונקר ונותנת להם אולטימטום, לבחור את ה-100 שלהם עד חצות או שכולם ימותו. מעניין אותי איך מבין כולם סקייקרו יוצאים הכי בעייתים, הרי ברור שגם לשאר השבטים יש קושי להחליט מי יחיה ומי לא ובטוח שלא כולם מרוצים ממה שהוחלט.
חחחח כי לשבטים יש כבוד למסורת ולאמונות שלהם ולנצחון במלחמה, וסקייקרו חושבים שהם טובים יותר מכולם כי הם מבינים בטכנולוגיה.
אוקטביה נראית מאוד בטוחה בעצמה בזמן השיחה עם סקייקרו אבל מאוחר יותר אנחנו מגלים שיש לה חששות לגבי תפקיד המנהיגות, אינדרה מרגיעה אותה שמנהיגים לא מתמודדים עם דברים לבדם. אין על אינדרה.
וואי כן. אהבתי את זה שרואים שהיא לא באמת בטוחה כמו שהיא נראית זה אנושי יותר. ואהבתי ממש את העידוד של אינדרה|כתר|

והיא מציינת שבכל בחירה שהיא עושה מישהו בסוף מת.
תכלס מסכנה:-(

יש להם קצת פוזת גיבורי על עם הדרך שבה הם מורידים את הקסדה :-D
לגמרי:-D

קלארק אומרת שהם לא עומדים לחזור לבונקר כי הם הולכים לטוס לחלל על הרקטה.
חחח איך את כותבת את זה בענייניות אני הייתי בהלם!!!:-D

• לא שמתי לב לזה בעצמי, אבל בתחילת הפרק ניילה ומרפי מדברים וזו פעם ראשונה שהם מתקשרים אי פעם בסדרה שזה מצחיק בעיניי כי השחקנים שלהם אחים.
מהההה לא נכון אני לא שמתי לב!! את בטוחה??
אה נכון הוא שואל אותה איפה אמורי:-0 יאא לא שמתי לב אף פעם:-D
  • אוקטביה אומרת: "האנשים שלי, האחריות שלי." וזה מקסים כי היא הגיעה לתפקיד עם הרבה אחריות שעכשיו המשפט הזה רלוונטי בשבילה.
כן|לב|
רעיון טוב להיצמד לדמויות הראשיות בשביל מגן עלילתי.
ג'וק או לא ג'וק?

דיי כבר ג'אהה! כזה קרציה!
ממש אוףף:-[

didalf

Well-known member
זהו עשיתי מרתון של חמישה פרקים וסיימתי גם|מזיע| מזל שהפרקים האחרונים לעונה כ"כ טובים.
טוב תפוז מחרטט שיש פה יותר מידי תמונות למרות שיש פה כולה כמה גיפים אז אני נאלצת לחלק.

חחח רמות ההסיסטריה שלי בהודעה הזאת תמיד מצחיקות אותי:-D אפילו בצפיה הזאת הייתי בלחץ אפילו שראיתי כבר פעמיים!

אומיגד אומייגאדדד אומיידאדדדד אעהאהההההההההההההההההההההההההההעההעההההה אלוהים ישמורררר הסדרה הזאת לא טובה לבריאות שלייייי הידיים שלי רועדות בחיי.
איךךךך כל סוף עונה מצליח להיות יותר מלחיץ מקודמו?!?????????????????? שניה רגע אני צריכה להסדיר נשימה|מזיע|

אמאלה. אוקי אוקי חזרה להתחלה. אוקטביה ובלאמי נפרדים דרך הקשר פאקק מזל שהם לא הלכו בלי שהאנשים בבונקר ידעו מה הם עושים. וכל השיחה הזאת הייתה מושלמת וגרמה לי לדמעות של אהבה|מאוהב|
היא מפחדת מזה שעכשיו מצפים ממנה להנהיג והוא אומר לה שהיא תהיה טובה בזה|לב|
"איי לאב יו ביג ברדר" אעההעההההה|מאוהב| והוא אומר לה בחזרה אבל הקשר מנותק לאאאאאאא ;-(היא לא שמעה את זה;-(
היא אומרת "מיי וי מיט אגיין" לאוויר ובלאמי במקום אחר אומר אותו דבר|מאוהב|;-(

קלארק מגיעה ובלאמי אומר לה שהקשר נותק והיא לא תספיק לדבר עם אמא שלה:-(
היא בוכה והוא מחבק אותה חיבוק ארוך והיא מהדקת את הידיים סביבו|מאוהב|

קלארק עדיין מפחדת מהחזיון של אמא שלה ומנסה לדבר עם בלאמי על זה שהוא צריך להנהיג אותם אם קלארק תמות והוא מסרב להקשיב לזה|לב|
היא אומרת לו שיש לו לב גדול|מאוהב|

אבל לפעמים צריך להנהיג מהמוח.

והוא אומר "בשביל זה יש לי אותך"|מאוהב|

IMG_3460.GIF
ואז הם מדברים על זה שגראונדרים בחלל זה אוקסימורון, וגם "הבחירה היחידה" ואז זיעה קרה חח והוא מנגב לה את המצח|לב|

איזה הזוי וכיף עכשיו שאקו משתפת פעולה עם כולם. (וגם יש מצב שערבבתי פה שתי סצנות וחלק היה בהמשך אבל לא נורא).

בבונקר אינדרה מבקשת מאוקטביה לנהיג ואוקטביה אומרת שהיא מפחדת. אינדרה אומרת שאין יותר להבה ומפקדת, יש אוקטביה. והיא מביאה לה את הסמל מצח של לקסה:-0 לקסה הייתה גאה|לב|
אוקטביה יוצאת להנהיג את וואנקרו עם הסמל אעהאהה איזה מראה יפה|מאוהב|
כשגל המוות מכה בפוליס מעל הבונקר:-0

didalf

Well-known member
במעבדה רייבן מודיעה שיש להם שעה וחצי לצאת לטיסה עם מלא דברים שצריך לעשות לפני. שעה וחצי בסדרה שליטרלי כל מה שיכול להשתבש מה משתבש אמאלה שמישהו יביא לי קוצב לב ומשאף כבר מעכשיו. מרפי ומונטי הולכים להביא איזה מייצר אוויר מהבונקר במגדלור ומרפי מעצבן את מונטי על הדרך כי הוא מרפי:-D
אבל כשהם מגיעים צריך לשלוף משהו והכפפות של מונטי גדולות מידי והוא פאקינג מוריד אותן!! כשהם מצליחים מרפי כבר לא דוש ומיד עוזר לו לשים אותן, ואז בדרך מנסה לדבר איתו על הרפר כדי שהכאב והצריבה לא יכניעו אותו, חמוד. אבל אז מונטי מתעלף:-0
ומרפי משאיר אותו שם וסוחב את המכשיר, שזאת הבחירה הנכונה כרגע. כשהוא מגיע הוא אומר שיש עוד זמן להביא את מונטי ובלאמי הולך לעזור לו. קלארק - "בלאמי..." בל - "אם תגידי לי עכשיו להשתמש בראש..." קלארק - "לא, רק תמהר"|לב|
הם מגיעים למונטי שבדיוק מתעורר. כשהוא מבין שמרפי בחר במכונה על פניו הוא מחבק אותו ואומר "אני כבר לא שונא אותך" יאאאא חמודים|לב|ג'וק טוב!

איפשהו באמצע של תת עלילת המכונה הבנות עובדות על החללית כשיש תקלה. יש תקלה בתקשורת מה שאומר שלא יוכלו להפעיל את החשמל ולפתוח את הארק ואין להם למה לטוס בכלל, ורייבן נשברת לאאא. קלארק שולחת את בלאמי לפפ טוק. הוא מצליח|לב|
ולרייבן יש פתרון, שכולל חיבור של מחשב לאיזה אנטנה. קלארק נשלחת למשימה. יש לה 10 דקות, כי כמובן. לפני שקלארק יוצאת רייבן מדברת על עוד בעיה אבל בחיוך, בלאמי שואל אותה "אז למה את מחייכת", קלארק "כי היא תזכה להליכת החלל שלה":-D חמודות שתיהן|מאוהב|

קלארק מגיעה לאנטנה ומחברת אבל האנטנה לא מכוונת. כי למה שמשהו יצליח למהההה אם אפשר להרוג את עדי בדרך???? קלארק מחליטה לטפס את הפאקינג מגדל הזה!!!! היא מנסה להגיד להם בקשר שלא יחכו לה אבל זה כבר לא עובד:-0
לפני הטיפוס היא אומרת לעצמה שהקרב שלה נגמר. הוא לא קלארק!!!!!!

במעבדה אקו נעלמה. אין זמן, צריך לצאת לשיגור. אבל אקו מחליטה להתאבד מה קשור עכשיו???? בלאמי מוצא אותה ומשכנע אותה שזה לא משנה מה היה, עכשיו שתבוא איתם. אני מתה על זה שרייבן נכנסה ומסתכלת והיא כזה "לאדעת מה הולך פה אבל תסיימו את זה יאללה":-D
יאיי אקו באה. די אקו את חברה עכשיו די לרגשות אשם.

קלארק עדיין לא מגיעה!!! אי אפשר לחכות יותר!!! במקביל קלארק מטפסת על המגדל ואני תולשת שיערות, מושכת בחולצה וצועקת על המחשב דברים לא ברורים. בלאמי מבין שאין ברירה יותר והם סוגרים את החללית ויוצאים לדרך הולי שיטטטט:-0

קלארק מחברת את המחשב אבל האנטנטנה המחורבנת עדיין לא מחוברת לעזאזללללללללללללל. קלארק מזיזה את האנטנה בכוחות עצמה!!!!!!!!!!!!! נראה לי שסלחנו לה על הפרקים הקודמים נכון? נכון.

הם אשכרה מגיעים לארק!!! אבל החשמל לא פועל!!! ולכולם יש בערך רבע שעה של חמצן!!!!!!!!!!!1 רייבן יוצאת לספייסווק שלה אבל בלי שקלארק תפעיל את האנטנה אי אפשר לפתוח. קלארק מצליחה יששששששש!!!!!!!!!! ופריימפייה מגיעה אליה!!!!!!

האם הצרות נגמרו? לא ולא. כי עדיין לא רצחתם אותי סופית. ההאש רודפת אחרי קלארק שרצה למעבדה בשארית כוחותיה ועל הדרך גם נשברת לה הקסדה כמובן. היא מגיעה למעבדה מלאת קרינה ומקיאה דם שחור ומתעלפת:-0 לאאאא קלארקי לאאאאאא.

בחלל הם נכנסים לארק הום סוויט הום. פאק אני בשוק שזה הצליח. אבל רגע. הם צריכים לחבר את המכונת אוויר וכולם על אפס חמצן בערך. איזה רגע יפה זה היה שכולם חלקו אוויר ביניהם. רייבן עם אמורי ומרפי, אקו עם מונטי והרפר. כולנו באמת וואנקרו עכשיו|לב|
בלאמי מצליח לחבר משהו לפני שהוא קורס וכולם קורסים. אעההאהההההההההההה די כברררררררררר לא השארתם לי לב. ואז המזגן מתחיל לפעול!!!!! יש אוויר!!!! כולם מתעוררים ונושמים ישירות מהפתח אוורור אומייגאד!!!

בלאמי ורייבן מסתכלים מהחלון ורואים את כדוה"א עולה באש איזה מחזה נורא. היא שואלת אותו איך הם יעשו את זה בלי קלארק, והוא אומר שהם חייבים כי אחרת היא מתה לחינם;-(

האם נגמר? לא. שש שנים אחרי זה. שש שנים עברו מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה????!!!!!! איךךךך 4 עונות היו בקושי חצי שנה ופתאום שש שנים?!?!?! טוב לפחות עכשיו הדמויות יהיו קצת יותר קרובות לגיל השחקנים:-D

קלארק מתעוררת לה על ג'יפ עם שיער קצר ולבוש צבאי. לא שאני מופתעת שהיא שרדה את זה איכשהו אבל אני שמחה שלא משכו את זה לעונה הבאה. אם כי זה היה דבילי כי הרי צריכים אותה לקידומים וזה. אניוואיי היא מסתבר כל יום בשש שנים האחרונות ניסתה ליצור קשר עם הארק ועם בלאמי|מאוהב| ללא הצלחה;-(
גם הבונקר הפך דומם ואי אפשר להגיע אליו;-(
ואז היא רואה חללית מגיעה וחושבת שזה החברים שלה. ויש לה ילדת נייטבלאד מה מאיפה היא צצה? אז 6 שנים קלארק שרדה לבדה??:-0
לפחות עד שהיא מצאה את מאדי? מההההה?

אבל האם אנחנו משמחים את עדי? שוב לא! זאת לא החללית שלהם אלא תאגיד שנראה עוין:-0 כבר האויב הבא שלנו.

וואי חשבתי שעונה הבאה תהיה החיים בבונקר והחיים בארק. אין לי מושג למה לצפות עכשיו. וואי איך אני מחכה עכשיו למפגשים מחודשים אחרי פאקינג 6 שנים. מעניין גם כמה מהזוגות שרדו ומי זוגות חדשים. תמיד זה משגע אותי שיש קפיצת זמן בסדרות כמה תהפוכות קורות בכמה חודשים בודדים ואז פתאום קופצים כמה שנים וכל הזוגות עדיין ביחד. זהו עכשיו אני צריכה לנוח|מזיע|

• בלאמי מדבר עם אוקטביה בקשר, הוא מעודד אותה שהיא מסוגלת להחזיק בתפקיד המנהיגה והיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו, בלאמי אומר לה שגם הוא אוהב אותה, לצערנו היא לא שומעת את זה כי הרדיו קורס. עדיין רגע מקסים |לב|
כן|מאוהב|

אינדרה מעודדת את אוקטביה כשאוקטביה מעלה בפניה את החשש שהעלתה בפני בלאמי מקודם. אינדרה אומרת לה שהזמן שלה (של אוקטביה) הגיע ומביאה לה את הסמל של המפקדות. (החלטתי לנסח את זה ככה כי הרגשתי שטיקה זה לא התיאור המדויק של הסמל הזה)
חחח הסמל של המפקדות באמת נשמע נכון יותר.
אוקטביה מגיעה כדי לנאום בפני כולם ואומרת להם שכעת הם שבט אחד ושכדי לשרוד את החמש שנים הקרובות הם יצטרכו להתאחד.
קדימה וואנקרו!

גל המוות מוחק את פוליס, החבורה שלנו על האי צריכה להתחיל לעבוד על הרקטה על מנת שתהיה מוכנה לשיגור לפני סוף העולם. רייבן אומרת שיש להם שעה וחצי לעשות בדיקת טרום טיסה של שש שעות, לקחת את מחולל החמצן מהמגדלור, להפוך את התא ברקטה לכזה שמסוגל להכיל שמונה אנשים ולהעמיס מספיק אוכל ובמידה והם מצליחים לטוס והכל מסתדר, צריך לעשות את המסלול בתוך שעה אחרת החמצן יגמר.
ג'יזס|מזיע|

רייבן נשברת ובלאמי מעודד אותה,
איזה חמוד הוא איך הוא טוב בעידוד|מאוהב|

קלארק ובלאמי מדברים על חלוקת המזון, במהלך השיחה שלהם קלארק רוצה לבקש לבלאמי משהו למקרה שהיא לא תשרוד, קלארק אומרת לו שיש לו לב גדול אבל היא מבקשת ממנו שישתמש גם בראש שלו בנוסף כי רק כך הם ישרדו.
|מאוהב|
זה נכון ובגלל זה הם עובדים הכי טוב כשהם מנהיגים ביחד, הוא הלב והיא הראש. בלעדיה הוא פועל יותר מידי על רגש ועושה טעויות. בלעדיו היא לפעמים קרה מידי.

רייבן אומרת לקלארק שהיא חייבת לעשות את זה עד 10 דקות לפני ההמראה אחרת היא תישאר מאחור.
לחץץץץץץ

רייבן שואלת איפה אקו נמצאת ואנחנו רואים שאקו מכינה את עצמה להתאבדות.
חחח אקו מה קשור עכשיו להתאבדדדדד

• קלארק מגיעה ללוויין, היא עושה את מה שרייבן אמרה לה לעשות אבל זה עובד, היא רואה שמומלצת הפעלה ידנית ומתחילה לעלות על המגדל.
מטורפת!!

לא יכלו לעשות לה עבודה יותר קלה? |שפם|
קל? לרייבן? לעעעעע

למרות שידעתי שאין מצב שיהרגו את הדמויות אחרי שהביאו אותן לחלל הסצנה הזו הייתה מותחת.
יאו כ"כ!!! אני בקושי נשמתי היו צריכים להביא גם לי אוויר!!:-D
במיוחד נהניתי מלראות איך כולם תומכים אחד בשני ונותנים חמצן למי שזקוק לו באותו רגע.
ממש זה היה מקסים|מאוהב|

מעבר לזה, חשבתי שזה מעניין שאם בעונה הראשונה המבוגרים נשארו בתיבה בחלל ואילו הנערים נשלחו לאדמה, עכשיו התפקידים מתחלפים, הנערים הולכים לחלל ואילו המבוגרים נשארים על האדמה.
וואלה, נכון.

• 6 שנים זו קפיצת זמן גדולה, אני ממש סקרנית לדעת האם יראו לנו פלאשבקים ויותר מכל לדעת איך קלארק הצליחה לשרוד 5 שנים על כדור הארץ מלא הקרינה ומאיפה היא הביאה את מאדי.

אחרי סיום עונה 4 אני ממש סקרנית לדעת מה יהיה בעונה 5 :-):
אני גם הייתי סופר סקרנית מה לעזאזל עכשיו והאם נקבל פלאשבקים.

keren or5

Well-known member

|מאוהב| מי צריך אוכל כשיש לנו אהבה!
מרפי עצוב יש לו דמעות בעיניים. הוא אני חושבת סופסוף לראשונה מתנצל בכנות על מה שהוא עשה לה ברגל. היא אומרת לו שזה כבר לא חשוב כי הבעיה היא המוח שלה;-( הוא שואל מה להגיד לאנשים - "תגיד להם שהרחפתי את עצמי" אעהאהה לאא;-(
והם מתחבקים יאאא|מאוהב| אני אוהבת את החברות הזאת|מאוהב|

כן!!! איזה סצנה יפה! |מאוהב| מקקים תמיד שורדים! חולה על מרפי!

חייבת להודות שלא כ"כ אכפת לי מהקשר בין אוקטבייה לאיליאן הזה.
מילא הם, באמת אי אפשר לסמוך על סקייקרו לגביהם. אבל נראה להם שהיו נוטשים את רייבן?
ברור שלא! She's Awesome!
ואוקטביה אומרת שזה סכנה לאנשים שלה (אינדרה) ואינדרה אומרת לה - "את האנשים שלי" יאוו כמעט בכיתי
|לב||לב||לב|
האיש של טריקרו מת מהר (ברור מה ציפיתם שלחתם דמות ניצב)
רואן מבין מזה שבלאמי שם שאוקטביה עדיין בחיים, ושואל אם הוא באמת מאמין שהיא יכולה לנצח. בלאמי מחייך חיוך חמוד וקצת מתנשא של אח גאה ומכריז שלא יזלזל באוקטביה, והוא לא יודע שהיא שומעת אותו יאאאאא|מאוהב|
רואן אומר שכשהוא יהרוג אותה הוא ימסור לה שיש לה מזל שיש לה אותו כאח. בלאמי אומר שלא, שכשהיא תהרוג את רואן, שימסור לה לפני שבלאמי הוא בר המזל שהיא אחותו. אעההאההההה|מאוהב|והיא שומעת הכלללל והפנים שלהההההה|מאוהב|עזבו אותי משיפים הקשר הכי חשוב לי בסדרה הזאת זה בלאמי ואוקטביה|מאוהב|
|מאוהב|
למרות שבגדול אני חושבת שזה טריק מלוכלך זה גם קצת חכם מבחינה הישרדותית, בזמן שכל הגראונדרים משחקים במוות פשוט לקחת את הבונקר. במיוחד שקלארק ניסתה דרכים אחרות והם סירבו להקשיב לה. אבל באמת לא יפה.
זוכרים שאמרתי שאני אוהבת את העונה כי אין נבל בעונה הזאת ואני יכולה להבין תמיד את כל בחירה של כל אחת מהדמויות? טוב, נמאס לי מזה. תביאו נבל נורמאלי שיהיו רעים מול טובים ואני אדע בעד מי אני ומה שנכון לעשות יהיה ברור. אני לא יכולה עם כל הבחירות הקשות האלה כבר! :-(
הרי בתכלס כל עוד הדמויות שאנחנו אוהבים שורדות מכפת לנו מכל הניצבים של סקייקרו?
האמת שזה נכון!
(ואם בבקשה אפשר להשאיר את ג'אהא בחוץ נודה לכם!!)

keren or5

Well-known member
רייבן ובקה ממשיכות בתוכנית החלל המטורפת שלה כשלרייבן יש עוד התקף ומישהו מגיע - יאאא סינקלייר.
לשניה כשראו מישהו הולך וזה היה ברור שזה יהיה עוד הזיה שלך, קצת קיוויתי שזה יהיה פין. אבל סינקלייר גם טוב!
ג'אהא אומר שצריך שומר שלא יהיה חבר ושחשוב לו יותר לשרוד מאשר שיאהבו אותו, ואני וקלארק חושבות על אותו אדם - מרפי:-D
"אם את צריכה ממזר אנוכי אני האיש שלך":-D אבל כן היה לו קשה לראות ככה את בלאמי.
חולה עליו! :-D
הוא פותח את הבונקר ומוצא שם את אוקטביה, שסופסוף מחבקת אותו אחרי כ"כ הרבה זמן של כעס אעהעהההה|מאוהב|
"אני אוהב אותך כל כך" אעהאהההההה|מאוהב|
יאוו כמעט בכיתי ויצא לי ציוץ כזה של התרגשות אני כ"כ אוהבת אותם|מאוהב|

tumblr_8a9532dbdd7015366c7003f2a9dd5072_c82e88ff_400.gif
tumblr_optg4zxETg1vlfy1mo8_r1_400.gif
|לב|;-(|מאוהב| איזה רגע יפה ומרגש!!
|כן|
ידעתי שתחשבי משהו כזה וחיכיתי לראות איך תנסחי את זה יפה:-]
אני גם אהבתי שהראו איך לא כולם חזקים ולפעמים הדכאון שלחיות בעולם הזה מנצח.
|לב||לב||לב|

keren or5

Well-known member
הסגל החיוני מבטיחים לרייבן שיביאו אותה מהאי כי היא סגל סופר חיוני וגם כי היא רייבן והיא החיים של כולנו.
|כן| לגמרי החיים של כולנו |מאוהב|
משמע אין להם שניה לבזבז = משהו ישתבש. כי למהההההההההההה שמשהו אי פעם יצליח פה?!?!!?!@ הרגתם כבר.
כן. הם לא מכירים חוקים של טלוויזיה? לא אומרים דברים כאלה!!
בנסיעה אמורי מדברת על זה שפעם ראשונה בחייה היא הרגישה בטוחה, שיש לה בית, ומרפי אומר לה שהוא הבית שלה אעההה חמודים|מאוהב| חבל שלא יכלו להתנשק בגלל המסכות האלה:-D
מיי בייביז!!! |מאוהב||מאוהב|
במושב הקדמי בלאמי כועס עדיין על קלארק שרצתה להשאיר את אחותו בחוץ וכיוונה עליו אקדח. היא מתנצלת ועצובה מזה שאין בחירה נכונה וכל בחירה שהיא עושה תמיד מביאה למוות. בלאמי לא מסוגל לכעוס עליה עם הפרצוף העצובי הזה ומקליל את האווירה ב"לא לירות בי הייתה בחירה נכונה" ומחייך אליה חיוך חמוד והיא מחייכת חזרה|מאוהב|
איזה כייף שהם לא רבו על זה מלא זמן. זה היה ממש מבאס אותי. דבר אחד טוב בסדרה הזאת שהם סולחים אחד לשני מהר. אה ניסית להרוג אותי אתמול? אז מה אתה ניסית להרוג אותי שלשום. שטויות חיים שלי תביא/י חיבוק! |חיבוק|
הוא מבקש מג'אהא לשמור על הבן שלו אם הוא לא יעלה בהגרלה, אוח הוא מעצבן אבל זה עצוב על הילד
מה הם מביאים לי ילד קטן בלונדיני חמוד! הם יודעים שזאת החולשה שלי!!
אבל כשהם נכנסים הם מגלים את כל סקייקרו מעולפים מגז:-0 הולי שיט:-0 אני בשוק שזה מה שקיין עשה. ואיך ג'אהא הסכים לזה?
זה הפתרון הכי טוב שה יכלו לקבל לאור המצב. קיין השאיר את אבי |מאוהב|
וג'אהא לוקח את הבן שלו שנשאר ומחבק אותו, וואי התחלתי לבכות פה. הוא היה מעצבן אבל מה הילד אשם? אמאלה איזה סצנה חזקה.
נכון מה הם מביאים לי ילד עכשיו אני יאהב את ג'אהה!!
ויש להם תוכנית ממש מטורפת - לברוח לחלל:-0 לחזור לארק!!! מהההההההההההההההההה:-0 חחחחח הייתי בשוק:-D
הכותבים של המאה באים לכתוב עונה:
1. אז ככה האיום הגדול של העונה יהיה x
2. הפיתרון יהיה y ונבזבז שני פרקים כדי לראות את כל הדמויות מנסות לפתור כל חלקיק בעיה בפתרון הזה. הפיתרון יכשל
3. חזור על תהליך 2 עוד 10 פעמים
4. בסוף נגלה שהיה פיתרון סודי וקסום כל הזמן הזה ושום דבר ממה שקרה עד עכשיו לא רלוונטי! חחחח... לצופים היה אכפת מהמלחמה בין טריקרו לאסגדה כי הם היו בטוחים שהסוף של קו העלילה הזה יקבע מי יקבל מקום בבונקר ויחיה. חחחח... טמבלים, אפשר לטוס לחלל זה לא משנה בכלל!!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
אמאלה. אוקי אוקי חזרה להתחלה. אוקטביה ובלאמי נפרדים דרך הקשר פאקק מזל שהם לא הלכו בלי שהאנשים בבונקר ידעו מה הם עושים. וכל השיחה הזאת הייתה מושלמת וגרמה לי לדמעות של אהבה|מאוהב|
היא מפחדת מזה שעכשיו מצפים ממנה להנהיג והוא אומר לה שהיא תהיה טובה בזה|לב|
בלאמי בי לייק: אוקטבייה את פרומיתאוס, זוכרת שאמא קראה לנו לפני השינה! זוכרת את החוויה המחברת והיפה שהייתה לנו בילדות. אני משתמש במטאפורה יפה וגם מקשר את זה להיסטוריה שלנו- איזה רגע יפה אוקטבייה מדהימה שלי!!
אוקטבייה: המטאפורה שלך לא עובדת - טכנית בסיפור המקורי פרומיתאוס נענש בסוף, קראתי על זה בויקיפדיה.
בלאמי: |שפם|
"איי לאב יו ביג ברדר" אעההעההההה|מאוהב| והוא אומר לה בחזרה אבל הקשר מנותק לאאאאאאא ;-(היא לא שמעה את זה;-(
היא אומרת "מיי וי מיט אגיין" לאוויר ובלאמי במקום אחר אומר אותו דבר|מאוהב|;-(
#אני לא בוכה! אתם בוכים 1. היא לא שמעה שהוא אומר שהוא אוהב אותה! אבל היא יודעת!

רייבן: טוב זאת התוכנית- הנה מה שאנחנו צריכים לעשות והנה כל הדרכים שזה יכול להשתבש:
1. אנחנו חייבים להיות מעל האדמה 20 דקות אחרי שהגל הראשון יפגע

רייבן- הדרכים שזה יכול להשתבש מספר 776- אולי לא יהיה לנו מספיק חמצן.
אבל זהו! קטן עלינו!
מרפי ומונטי הולכים להביא איזה מייצר אוויר מהבונקר במגדלור ומרפי מעצבן את מונטי על הדרך כי הוא מרפי:-D
אבל כשהם מגיעים צריך לשלוף משהו והכפפות של מונטי גדולות מידי והוא פאקינג מוריד אותן!! כשהם מצליחים מרפי כבר לא דוש ומיד עוזר לו לשים אותן, ואז בדרך מנסה לדבר איתו על הרפר כדי שהכאב והצריבה לא יכניעו אותו, חמוד. אבל אז מונטי מתעלף:-0
הבונדינג שהיה בינהם זה מסוג הדברים שאני חיה בשבילם! |מאוהב| כשהם מביאים את הדבר הזה חזרה ומרפי מדברר אותו כי כואבות לו הידיים! והוא שואל על הארפר ואם הוא אמר לה שהוא אוהב אותה! אעאעאההההה... ומונטי אומר שכן! ומרפי עם החיוך שלו: "זה מדהים איך זה משנה אותך!" אהערכרהכגכדכרדכרכרכרכררדכאעאעאע!!!!! ובסוף כשהוא ובלאמי חוזרים לקחת את מונטי ומונטי בי לייק- אני חושב שאני לא שונא אותך כבר! אאאההה!! |מאוהב| |מאוהב|
היא אומרת לו שיש לו לב גדול|מאוהב|

אבל לפעמים צריך להנהיג מהמוח.

והוא אומר "בשביל זה יש לי אותך"|מאוהב|

IMG_3460.GIF
# אני לא בוכה אתם בוכים 2!
לפני שקלארק יוצאת רייבן מדברת על עוד בעיה אבל בחיוך, בלאמי שואל אותה "אז למה את מחייכת", קלארק "כי היא תזכה להליכת החלל שלה":-D חמודות שתיהן|מאוהב|
#פרינסס מקאניק - היא מכירה אותה כ"כ טוב! |מאוהב|
במעבדה אקו נעלמה. אין זמן, צריך לצאת לשיגור. אבל אקו מחליטה להתאבד מה קשור עכשיו????
חחחח... פשוט לא היו מספיק דברים שיכולים להשתבש, אז הוסיפו עוד משהו. מה הכייף אחרת?
אני מתה על זה שרייבן נכנסה ומסתכלת והיא כזה "לאדעת מה הולך פה אבל תסיימו את זה יאללה":-D
והתואר לבן אדם שהכי טוב להיכנס לאנשים ברגעים אינטימיים ושזה לא יזיז לו- רייבן המלכה האם |כתר|
קלארק מחברת את המחשב אבל האנטנטנה המחורבנת עדיין לא מחוברת לעזאזללללללללללללל. קלארק מזיזה את האנטנה בכוחות עצמה!!!!!!!!!!!!! נראה לי שסלחנו לה על הפרקים הקודמים נכון? נכון.
ברור שסלחנו, מי זוכר כבר מה היה לפני שני פרקים?!
האם הצרות נגמרו? לא ולא. כי עדיין לא רצחתם אותי סופית.
בחלל הם נכנסים לארק הום סוויט הום. פאק אני בשוק שזה הצליח. אבל רגע. הם צריכים לחבר את המכונת אוויר וכולם על אפס חמצן בערך. איזה רגע יפה זה היה שכולם חלקו אוויר ביניהם. רייבן עם אמורי ומרפי, אקו עם מונטי והרפר. כולנו באמת וואנקרו עכשיו|לב|
|לב||לב| ועכשיו אני יודעת מאיפה השם שלך!
האם נגמר? לא. שש שנים אחרי זה. שש שנים עברו מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה????!!!!!! איךךךך 4 עונות היו בקושי חצי שנה ופתאום שש שנים?!?!?! טוב לפחות עכשיו הדמויות יהיו קצת יותר קרובות לגיל השחקנים:-D
מה קשור לקפוץ 6 שנים בזמן עכשיו? מה אתם רוצים מאתנו מה? הרגתם אותנו! יש לכם מזל שאני רואה באיחור ולא צריכה לחכות 6 שנים לעונה הבאה!
קלארק מתעוררת לה על ג'יפ עם שיער קצר ולבוש צבאי. לא שאני מופתעת שהיא שרדה את זה איכשהו אבל אני שמחה שלא משכו את זה לעונה הבאה. אם כי זה היה דבילי כי הרי צריכים אותה לקידומים וזה. אניוואיי היא מסתבר כל יום בשש שנים האחרונות ניסתה ליצור קשר עם הארק ועם בלאמי|מאוהב| ללא הצלחה;-(
גם הבונקר הפך דומם ואי אפשר להגיע אליו;-(
ואז היא רואה חללית מגיעה וחושבת שזה החברים שלה. ויש לה ילדת נייטבלאד מה מאיפה היא צצה? אז 6 שנים קלארק שרדה לבדה??:-0
לפחות עד שהיא מצאה את מאדי? מההההה?

רייבן תוהה האם יצליחו לשרוד בלי קלארק ובלאמי אומר שהם חייבים כדי שהמוות שלה לא יהיה לחינם :-/
# אני לא בוכה, אתם בוכים 3!
אנחנו רואים את קלארק פוקחת עיניים ורואה את השמיים הכחולים. היא מדברת אל בלאמי במכשיר קשר ומציינת שעברו 2199 ימים מאז הפריימפייה ושבטוח לחיות בכדור הארץ כבר למעלה משנה.
אבל איך שהוא היה לה זמן ללכת למספרה ולעשות פס אדום וקרה! אני אומרת, אל תתני לאפוקליפסה לגרום לך להזניח את עצמך! זה הכי חשוב!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
אתן נהנות לקרוא מה שכתבתן בעבר על נושאים כלשהם?
לפעמים כן. לפעמים אני מוצאת הודעה ישנה שלי ואני כזה- מי הגאון שכתבה את הדבר היפה הזה!?
לפעמים אני מוצאת משהו ששיננתי עליו את דעתי או סתם לא אהבתי איך שניסחתי ואני כזה- מי זאת המטומטמת שכתבה את הדבר המפגר הזה?
ולפעמים אני אומרת שזה בכלל לא ההודעה שלי, אלא של מישהו אחר, כי פילוסופית זה מיקי של העבר כתבה את זה ואנחנו לא אותו אדם.
ניק הזה בחור מאוד מעניין

כן בדיוק זה.
רק שזה יומן שגם אנשים אחרים יכולים לקרוא.
אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות. אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפעמים כן. לפעמים אני מוצאת הודעה ישנה שלי ואני כזה- מי הגאון שכתבה את הדבר היפה הזה!?
לפעמים אני מוצאת משהו ששיננתי עליו את דעתי או סתם לא אהבתי איך שניסחתי ואני כזה- מי זאת המטומטמת שכתבה את הדבר המפגר הזה?
ולפעמים אני אומרת שזה בכלל לא ההודעה שלי, אלא של מישהו אחר, כי פילוסופית זה מיקי של העבר כתבה את זה ואנחנו לא אותו אדם.
בהחלט יש פעמים שזה מרגיש כאילו בן אדם אחר (ולפעמים הוא אדיוט) כתב את הדברים.
אבל כשהבן אדם האחר הזה כתב משהו חכם אז אני מנכס אותו לעצמי
אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות. אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.
נכון שזה קל יותר כשזה נידח מאוד.
אבל גם יש את עניין האנונימיות כאן.
אומנם במהלך השנים אני נתתי כאן מספיק פרטים מזהים שכל בלש שיתאמץ יוכל לגלות מי אני, אבל זה לא כתוב בשום מקום באופן ברור.

It's Always Sunny

Well-known member
אוקיייייייייייי רואן ואינדרה התשתם אותי חאלססססססססס. די כבר עם האנשים שלי לא ישבו עם האנשים האלה ולהפך כולכם הולכים למות במילא וכולכם רצחתם אחד את השני תחלקו כבר את הבונקר וזהו אוף. משחקים לי בדירה להשכיר|שפם|
חחחח, גם סוף העולם לא יכול לפתור את המחלוקות שלהם :-D

גם לקלארק נמאס ממשחקי הכבוד של הגראונדרים והיא מנסה למנות את עצמה למפקדת כדי שהם יהיו חייבים להקשיב לה, אבל רואן מביא את אבי שחושפת שקלארק לא באמת נייטבלאד אלא יצרה אותו. למה בעצם היא הורסת את התוכנית? קצת קיוותי שקלארק תהיה המפקדת.
האמת שגם אני רציתי לראות אותה כמפקדת והתבאסתי שזה לא קרה. כבר ציפיתי לראות את הדילמות שלה בתפקיד הזה.

הוא שאל את בלאמי אם הוא היה מוותר ככה אם אוקטביה הייתה שם ובלאמי עונה שלפחות ככה הייתה לה הדזמנות להתפרד.
אוי, זה היה עצוב |נחמה|
מונטי בטח חשב שהוא הכניס לו עם ההערה הזו ואז בלאמי אמר לו את מה שאמר ואני מדמיינת שמונטי הרגיש מבוכה לרגע :-D

קצת קיוויתי הוא יזריק לה את הדבר הזה שהם משתמשים בו כדי לעלף אנשים ויקח אותה איתם בכוח אבל לא. היא אומרת לו שישרוד, והוא עונה "מקקים תמיד שורדים" עם דמעות בעיניים אעהעההה;-(|לב| איך אבל מילר וג'קסון קיבלו את זה בדיוק?!
שאלה טובה! אולי מרפי הסביר להם את הסיטואציה, או שאולי הם ניסו לשכנע את רייבן ואחרי ויכוחים רבים בסוף החליטו לוותר.

בלאמי וקיין הם השגרירים במועצה, והאסטגרטגיה שלהם היא שעדיף להתחבא ולהרוג את האחרון. אוקטביה נפרדת מקיין בחיבוק, ומבלאמי ב "מיי וי מיט אגיין" קצת נשבר לי הלב שהיא לא חיבקה אותו גם
I know, right??

אח"כ הוא עצוב מזה שהוא לא אמר לה שהוא אוהב אותה, אבל שוב - טוב מאד, אל תגיד לאנשים שאתה אוהב שאתה אוהב אותם כשהם הולכים למות, זה מעלה את סיכוי המוות שלהם ב100%.
:-D:-D:-D

אוקי חוץ מאוקטביה יש לנו את רואן מאזגדה (למה השם שלהם לא נגמר בקרו?)
כי הם חייבים להיות מיוחדים :-P:

את איליאן שצץ פתאום, ואז לונה מגיעה ומכריזה שאם היא תנצח כולם ישארו למות. מה יש לה זאת? הימור מושכל: ישארו אחרונים אלה שיש להם שם.
:-D:-D:-D דמייני אם היו נשארים ניצבים שאנחנו לא מכירים, זה היה מפתיע.

בלאמי ורואן נשארים בחדר כשאוקטביה מסתתרת מאחורה. רואן מבין מזה שבלאמי שם שאוקטביה עדיין בחיים, ושואל אם הוא באמת מאמין שהיא יכולה לנצח. בלאמי מחייך חיוך חמוד וקצת מתנשא של אח גאה ומכריז שלא יזלזל באוקטביה, והוא לא יודע שהיא שומעת אותו יאאאאא|מאוהב|
רואן אומר שכשהוא יהרוג אותה הוא ימסור לה שיש לה מזל שיש לה אותו כאח. בלאמי אומר שלא, שכשהיא תהרוג את רואן, שימסור לה לפני שבלאמי הוא בר המזל שהיא אחותו. אעההאההההה|מאוהב|והיא שומעת הכלללל והפנים שלהההההה|מאוהב|עזבו אותי משיפים הקשר הכי חשוב לי בסדרה הזאת זה בלאמי ואוקטביה|מאוהב|
הם מקסימים ובגלל זה כואב כל כך לראות שהם בנתק :-/

בקה וסינקלייר עומדים לרייבן על הכתפיים כמו מלאך ושטן כשבקה רוצה שהיא תתאבד בחלל וסינקלייר רוצה שהיא תציל עצמה באיזה תוכנית מטורפת לאתחול המוח שלה כאילו היא מחשב.
וואו נכון זה לחלוטין מלאך ושטן |מלאך||שטן|
מה שמדהים זה שכביכול בקה וסינקלייר מציעים את זה לרייבן אבל זה בעצם משהו שהיא חשבה עליו בעצמו.

לשניה כשראו מישהו הולך וזה היה ברור שזה יהיה עוד הזיה שלך, קצת קיוויתי שזה יהיה פין. אבל סינקלייר גם טוב!
:-0:-0 אפילו לא חשבתי עליו.
Shame on me! :-D

במסיבת סוף העולם אנשים מתחילים לחלות וריילי מת ממנת יתר של ג'ובי נאט. יאווו למה הצלנו אותך יפחחחחחחחחח? יכולנו להביא מכונת מים:-[

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
היה איזה רגע נורא אחד שהגראונדרים הוציאו אותם בכוח ואיזה ילד הלך שם לאיבוד.
זה גרם לי להרגיש חוסר אונים לראות שהילד מחפש את אבא שלו |נחמה|

סקייקרו שהם קקות מסתבר רוצים לגרש את ניילה כי היא גראונדרית ומתחילים לתקוף אותה יאוו חצופים אל תגעו בניילה:-[ אוקטביה המלכה מגיעה ומכריזה שניילה איתה ועכשיו יש להם מקום אחד פחות. אין יו פייס אידיוטים!!! וגם יאיי ניילה בטוחה. ופאק היא כזאת אצילית שהיא עדיין מבינה את הכעס שלהם. אני חושבת שהיא האדם הכי טוב פה כרגע.
את כנראה צודקת לגבי ניילה. גם כשהיא כועסת היא עדיין עוזרת (ע"ע אחרי שסקייקרו הרגו את אבא שלה היא עדיין הכניסה את קלארק והשאר לבית שלה).

בלאמי בקשר עם מונטי והרפר שיבואו לעזור להם. מטריד אותי העובדה שהם באו לעזור כשכנראה אין להם בכלל מקום בבונקר והם לא יודעים את זה.
התגובה הסרקסטית שלי היא מה שהם לא יודעים לא פוגע בהם.
התגובה הרצינית שלי היא שאת צודקת ב-100% וזה מבאס עבורם לנסוע את כל הדרך הזו רק כדי שישאירו אותם בחוץ.

חחח איך את כותבת את זה בענייניות אני הייתי בהלם!!!:-D
:-D:-D:-D אז איך עוד אכתוב את זה? אם זה היה בעולם ריאליסטי בטוח שהייתי בהלם אבל בסדרה הזו ראינו כמה דברים הזויים אז זה די בשגרה.

אמאלה. אוקי אוקי חזרה להתחלה. אוקטביה ובלאמי נפרדים דרך הקשר פאקק מזל שהם לא הלכו בלי שהאנשים בבונקר ידעו מה הם עושים.
הייתי בטוחה שיתחילו את הפרק כשכולם בבונקר מגלים על התוכנית של קלארק אבל אני שמחה שעשו את זה אוף סקרין ונתנו לנו את הפרידה של בלאמי ואוקטביה.

הם מגיעים למונטי שבדיוק מתעורר. כשהוא מבין שמרפי בחר במכונה על פניו הוא מחבק אותו ואומר "אני כבר לא שונא אותך" יאאאא חמודים|לב|ג'וק טוב!
חחח, יש לי תחושה שזה בגלל שמונטי רצה לבחור במחולל מים על פני ריילי והשאר ולכן כשהוא שמע שהבחירה הייתה בינו לבין מחולל החמצן הוא שמח שמרפי בחר במכונה.

קלארק שולחת את בלאמי לפפ טוק. הוא מצליח|לב|
זו בדיוק ההוכחה למה שהיא אמרה קודם, שיש לו לב גדול.

כי למה שמשהו יצליח למהההה אם אפשר להרוג את עדי בדרך????

האש רודפת אחרי קלארק שרצה למעבדה בשארית כוחותיה ועל הדרך גם נשברת לה הקסדה כמובן. היא מגיעה למעבדה מלאת קרינה ומקיאה דם שחור ומתעלפת:-0 לאאאא קלארקי לאאאאאא.
אוי זה היה רגע נוראי.

חחח, נכון.

וואי חשבתי שעונה הבאה תהיה החיים בבונקר והחיים בארק.
גם אני!

יאו כ"כ!!! אני בקושי נשמתי היו צריכים להביא גם לי אוויר!!:-D

בלאמי בי לייק: אוקטבייה את פרומיתאוס, זוכרת שאמא קראה לנו לפני השינה! זוכרת את החוויה המחברת והיפה שהייתה לנו בילדות. אני משתמש במטאפורה יפה וגם מקשר את זה להיסטוריה שלנו- איזה רגע יפה אוקטבייה מדהימה שלי!!
אוקטבייה: המטאפורה שלך לא עובדת - טכנית בסיפור המקורי פרומיתאוס נענש בסוף, קראתי על זה בויקיפדיה.
:-D:-D:-D:-D

אבל איך שהוא היה לה זמן ללכת למספרה ולעשות פס אדום וקרה! אני אומרת, אל תתני לאפוקליפסה לגרום לך להזניח את עצמך! זה הכי חשוב!
LOL, מאיפה היא מצאה את הצבע לשיער מי יודע? אבל הדבר המעניין יותר זה איך היא מתחזקת את הפסים האלה!

didalf

Well-known member
|מאוהב| מי צריך אוכל כשיש לנו אהבה!
נכון|מאוהב|

חייבת להודות שלא כ"כ אכפת לי מהקשר בין אוקטבייה לאיליאן הזה.
לאף אחד לא|בוקס|

זוכרים שאמרתי שאני אוהבת את העונה כי אין נבל בעונה הזאת ואני יכולה להבין תמיד את כל בחירה של כל אחת מהדמויות? טוב, נמאס לי מזה. תביאו נבל נורמאלי שיהיו רעים מול טובים ואני אדע בעד מי אני ומה שנכון לעשות יהיה ברור. אני לא יכולה עם כל הבחירות הקשות האלה כבר! :-(
:-D:-D
כן זה מעייף אה?
כן. הם לא מכירים חוקים של טלוויזיה? לא אומרים דברים כאלה!!
אחרי 4 עונות היית מצפה שהם יכירו חוקים של טלוויזיה!!:-D

מיי בייביז!!! |מאוהב||מאוהב|
|מאוהב|
איזה כייף שהם לא רבו על זה מלא זמן. זה היה ממש מבאס אותי. דבר אחד טוב בסדרה הזאת שהם סולחים אחד לשני מהר. אה ניסית להרוג אותי אתמול? אז מה אתה ניסית להרוג אותי שלשום. שטויות חיים שלי תביא/י חיבוק! |חיבוק|
חחחחחח בדיוק!
מה הם מביאים לי ילד קטן בלונדיני חמוד! הם יודעים שזאת החולשה שלי!!
אוף הןא באמת היה חמוד מסכן אפילו שאבא שלו מעצבן לא מגיע לו להשאר לבד:-(

זה הפתרון הכי טוב שה יכלו לקבל לאור המצב. קיין השאיר את אבי |מאוהב|
ברור. אבל היא רופאה חייבים אותה!!!!
נכון מה הם מביאים לי ילד עכשיו אני יאהב את ג'אהה!!

2. הפיתרון יהיה y ונבזבז שני פרקים כדי לראות את כל הדמויות מנסות לתור כל חלקיק בעייה בפיתרון הזה. הפיתרון יכשל
4. בסוף נגלה שהיה פיתרון סודי וקסום כל הזמן הזה ושום דבר ממה שקרה עד עכשיו לא רלוונטי! חחחח... לצופים היה אכפת מהמלחמה בין טריקרו לאסגדה כי הם היו בטוחים שהסוף של קו העלילה הזה יקבע מי יקבל מקום בבונקר ויחיה. חחחח... טמבלים, אפשר לטוס לחלל זה לא משנה בכלל!!
לא לגמרי נכון אבל. חלק מהדמויות החשובות עדיין בבונקר. אוקטביה עדיין בבונקר!!!!

מונטי בטח חשב שהוא הכניס לו עם ההערה הזו ואז בלאמי אמר לו את מה שאמר ואני מדמיינת שמונטי הרגיש מבוכה לרגע :-D
חחח אבל מונטי צודק. בלאמי סתם משחק אותה הוא לא היה משחרר ככה את אוקטביה בחיים.

שאלה טובה! אולי מרפי הסביר להסביר להם את הסיטואציה, או שאולי הם ניסו לשכנע את רייבן ואחרי ויכוחים רבים בסוף החליטו לוותר.
זהו מוזר לי שהם פשוט קיבלו את זה!! אבל לא ראינו עוד ויכוחים אז לאדעת8-*

:-D:-D:-D דמייני אם היו נשארים ניצבים שאנחנו לא מכירים, זה היה מפתיע.
דווקא אבל היה ניצב ששרד יותר מאיליאן!
הם מקסימים ובגלל זה כואב כל כך לראות שהם בנתק :-/
נכוןןן;-(

התגובה הרצינית שלי היא שאת צודקת ב-100% וזה מבאס עבורם לנסוע את כל הדרך הזו רק כדי שישאירו אותם בחוץ.
זה היה נורא אם אחרי שהרפר החליטה לא להתאבד בשביל מונטי הם היו מגלים שבכלל לא מכניסים אותם.

didalf

Well-known member
חחחח כןן אבל הוא צוחק עליה "תודה שהרסת לי את המטאפורה":-D כזה חמודי מנסה להקליל עניינים כל הזמן|לב|

#אני לא בוכה! אתם בוכים 1. היא לא שמעה שהוא אומר שהוא אוהב אותה! אבל היא יודעת!
זאת אני, אני בוכה;-( היא יודעתתת היא שמעה מה שהוא אמר לרואן במשחקי הרעב!!|מאוהב|

רייבן: טוב זאת התוכנית- הנה מה שאנחנו צריכים לעשות והנה כל הדרכים שזה יכול להשתבש:
1. אנחנו חייבים להיות מעל האדמה 20 דקות אחרי שהגל הראשון יפגע

רייבן- הדרכים שזה יכול להשתבש מספר 776- אולי לא יהיה לנו מספיק חמצן.
אבל זהו! קטן עלינו!

הבונדינג שהיה בינהם זה מסוג הדברים שאני חיה בשבילם! |מאוהב| כשהם מביאים את הדבר הזה חזרה ומרפי מדברר אותו כי כואבות לו הידיים! והוא שואל על הארפר ואם הוא אמר לה שהוא אוהב אותה! אעאעאההההה... ומונטי אומר שכן! ומרפי עם החיוך שלו: "זה מדהים איך זה משנה אותך!" אהערכרהכגכדכרדכרכרכרכררדכאעאעאע!!!!! ובסוף כשהוא ובלאמי חוזרים לקחת את מונטי ומונטי בי לייק- אני חושב שאני לא שונא אותך כבר! אאאההה!! |מאוהב| |מאוהב|
בדיוק!!!!
# אני לא בוכה אתם בוכים 2!
;-(|מאוהב| #2
#פרינסס מקאניק - היא מכירה אותה כ"כ טוב! |מאוהב|
כן|מאוהב|

חחחח... פשוט לא היו מספיק דברים שיכולים להשתבש, אז הוסיפו עוד משהו. מה הכייף אחרת?
כן הם ראו שיש כמה דקות פנויות איכשהו אז החליטו להוסיף עוד קצת דרמה:-D
והתואר לבן אדם שהכי טוב להיכנס לאנשים ברגעים אינטימיים ושזה לא יזיז לו- רייבן המלכה האם |כתר|
ממש:-D

ברור שסלחנו, מי זוכר כבר מה היה לפני שני פרקים?!
נכון!!
|לב||לב| ועכשיו אני יודעת מאיפה השם שלך!
חחחחחחח נכון!:-D
אתם גם יודעים מה זה אומר שאני הפליימקיפה של דילן (היא הדה):-D

מה קשור לקפוץ 6 שנים בזמן עכשיו? מה אתם רוצים מאתנו מה? הרגתם אותנו! יש לכם מזל שאני רואה באיחור ולא צריכה לחכות 6 שנים לעונה הבאה!
אף אחד לא חיכה שש שנים הם חיכו שנה:-P:
אבל כן|מזיע|

היה לה שש שנים לבד היה לה זמן לעבור על כל תסרוקת אפשרית! [והיא בחרה דווקא בקצר הזה? בלעע]

הייתי בטוחה שיתחילו את הפרק כשכולם בבונקר מגלים על התוכנית של קלארק אבל אני שמחה שעשו את זה אוף סקרין ונתנו לנו את הפרידה של בלאמי ואוקטביה.
כן אה?
"לא אתם לא יכולים לעשות את זה" "אין לנו ברירה" "טובנו".

חחח, יש לי תחושה שזה בגלל שמונטי רצה לבחור במחולל מים על פני ריילי והשאר ולכן כשהוא שמע שהבחירה הייתה בינו לבין מחולל החמצן הוא שמח שמרפי בחר במכונה.
לא נראה לי שזה קשור למכונת מים. יותר לזה שצריכים את המכונה כדי להציל את השאר כולל מרפי, אז הוא שמח שמרפי בחר במכונה שתציל את החברים שלו (מונטי) ובעיקר את הרפר.

זו בדיוק ההוכחה למה שהיא אמרה קודם, שיש לו לב גדול.
בדיוק!|לב|

LOL, מאיפה היא מצאה את הצבע לשיער מי יודע? אבל הדבר המעניין יותר זה איך היא מתחזקת את הפסים האלה!
אותו מיץ פטל שהיא השתמשה בו בעונה השלישית לשיער ורוד:-D
בטח נתנה למאדי לעשות לה כל מיני ניסויים בשיער. אולי הן פתחו סלון כלות "וואנהדה - פור קילר לוק ;-)"

didalf

Well-known member
חחחח בדיוק, לפעמים אני חכמה ולפעמים אני קרינג'ית:-D

אבל אני אגיד את האמת שאם זה לא היה אתר דיי נידח בתפוז זה היה יכול להכניס אותי לחרדות רציניות.
|כן|לגמרי
אני רואה מלא יוטיוברים, וולגרים, סטרימרים שכל החיים שלהם ברשת. והם כל הזמן צריכים להתמודד עם ביקורות על דברים שהם אמרו בעבר וכל לפעם לחזור לפשפש בסרטוני העבר שלהם, ואז לחשוב על מה שהם אמרו, ואז לחשוב מה להגיב, ואז מגיבים להם על התגובה שלהם, והם צריכים להגיב על מה שהגיבו על התגובה שלהם. וזה מעייף אותי רק לחשוב על כל הצדדים. אם הייתה לי באיזה שלב בראש מחשבה לפתוח ערוץ יוטיוב (לא בקטע רציני, אבל נו זה עובר בראש), היום אני מודה לכל האלים שלא עשיתי דבר שכזה, כי כשאני רואה עם מה האנשים האלה מתמודדים, וכשאני מכירה את עצמי ואת ה-overthinking שלי, הייתי מסיימת מזמן בבית משוגעים.
וואי כן. לא שהייתה לי אי פעם מחשבה כזאת אבל זה לא נורמלי איך יש אנשים שכ-ל החיים שלהם מתועדים ברשת.
ובואו, כל אחד מאיתנו פה מתישהו כתב משהו שיכלו לבטל אותו עליו:-D

אומנם במהלך השנים אני נתתי כאן מספיק פרטים מזהים שכל בלש שיתאמץ יוכל לגלות מי אני, אבל זה לא כתוב בשום מקום באופן ברור.
כנל.
ואתם אפילו יותר חכמים שלא השתמשתם בשם האמיתי שלכם, אצלי זה מאוחר מידי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הכותבים של המאה באים לכתוב עונה:
2. הפיתרון יהיה y ונבזבז שני פרקים כדי לראות את כל הדמויות מנסות לפתור כל חלקיק בעיה בפתרון הזה. הפיתרון יכשל
אני חושב שזה לפחות חלק מהסיבה שלא אהבתי כל כך את העונה הזאת.
היה איום ענק ואז כל פעם חשבו על פתרון אחר עבורו וכל פעם הפתרון נכשל וקפצו לפתרון אחר.
בסופו של דבר דווקא הקטע הוא שסוף העונה היה שילוב של פתרונות.
מצד אחד החיפוש אחר הבונקר שנכשל בהתחלה הצליח.
העוינות בין השבטים הסתיימה בכך שכולם בערך התאחדו.
רשימת ה100 של קלארק קיבלה משמעות (אפילו שהרשימה הזאת הרגישה לי כמו תירוץ להחזיר משמעות לשם הסדרה שהיה די חסר משמעות מאז העונה הראשונה)
החיפוש המדעי הוביל לשתי תוצאות - האחת שקבוצה קטנה יכלה לנסוע לחלל, השנייה היא שקלארק הצליחה לשרוד בזכות זה שהיא הפכה לנייבלאד.
העניין הוא שכשרואים עונה כזאת בקצב של פרק לשבוע (+כמה שבועות פגרה בתוכו) אז זה נעשה מאוד מתסכל כי מרגיש שאין התקדמות.
זה לעומת עונות 2 ו3 שבהם כל הזמן הרגישה התקדמות משמעותית בעלילה.

נ.ב. הי ניק של עוד כמה שנים בעתיד שיראה את ההודעה הזאת כשיעלה עוד דיון על הסדרה הזאת בפורום ואז יקשרו לשרשור הזה.
אני מקווה שאתה מרוצה ממה שכתבת כאן.
איך הולך עם ההתחממות הגלובלית אצלכם? אצלנו עוד יחסית נעים באמצע מאי.
האם אתם כבר מחפשים פתרון סטייל עונה 4 של ה100?

למעלה