ה100 - צפייה משותפת - עונה 4

keren or5

Well-known member
חחח, צודקת, הקטע זה שגם שג'אהא היה מוכן להקריב את עצמו ולהשאיר בחלל הוא איכשהו מצא דרך להגיע לכדור הארץ. דבר שהיה נחשב בלתי אפשרי כמה פרקים לפני כן אבל פתאום ג'אהא מצליח לעשות את זה לבד :-D
כמו שאמרנו. רמת אמינות = ניק סטרייט!
אני אוהבת את הלוק שלה בעונה הזו :-] זו רק אני או שצבעו לשחקנית את השיער טיפה יותר כהה? או שזה תמיד היה צבע השיער שלה? פתאום אני לא בטוחה.
אם אני אוהבת את הלוק שלה! וגם לי זה נראה שהשיער שלה יותר שחור, אבל אני לא בטוחה, ולא בודקת מחשש לספוילרים.
את יודעת שככל שאני קוראת את מה שאת כותבת על קלארק ובלאמי אני לאט לאט מתחילה לקבל את זה כעובדה? :-D (בקטע טוב כמובן)
את ועדי מעצימות לי את החיבה לקלארק ולבלאמי (לא כשיפ), אתן מדביקות אותי בהתלהבות שלכן 😊
טוב מאוד!!! התוכנית עבדה. עדי אנחנו לא צריכות עכשיו שהיא תיקח את הצ'יפ בשביל שהיא תצטרף לעיר שיפ בלארק (אופס, הכוונתי להגיד לך את זה בפרטי).

keren or5

Well-known member
היא נפלה והיה ברור לי שלא יקרה לה כלום, רק תהיתי איך יצליחו להסביר את זה.
חחחח, אני יודעת שלא יהרגו את בלאמי אבל כשירו בבחור השני וכלאו את קיין ובלאמי לא יכולתי שלא לגחך. אבל יאללה בסדר צריך להבליג על זה. במיוחד שבסוף הפרק אוקטביה מצליחה לשרוד נפילה ופציעה מחרב :-D
The plot armor is strong with this show
אני כמו ג'אהא מתה לדעת איך הם הצליחו להעביר אותו למזרון בזמן שהוא ישן.
אני מניחה שהשחילו לו איזה חומר מרדים כלשהו.
לא הבנתי למה הם שלחו את שני הרופאים שלהם לאי. לא היה עדיף להשאיר אחד מהם במחנה?
מניחה שיותר חשוב להם כרגע אנשים שיודעים משהו על גוף האדם לנסות לפתור את עניין הדם השחור הזה (כי בסדרה הזאת מסתבר שרופאים = ביולוגים מומחים ל-DNA)
אבל הם השאירו שם את קלארק שהוכיחה שהיא הילרית יחסית טובה.
כשהרחפן מתחיל לירות רייבן מתקשה לרוץ ומרפי מחזיק אותה על מנת שלא תישאר מאחור |לב|
האמת פיספתי את זה אבל הנחתי שקרה משהו כזה שהיא אמרה לו תודה בסוף הפרק.
מרפי מחזיק לאמורי את היד כשהיא חוששת לעבור את הגבול.
|לב|
מעניין כי אני בדיוק חשבתי הפוך ממך. לא בהכל, אני מסכימה איתך שלהתחיל להסביר לכולם למה היא בחרה אנשים כאלה או אחרים לרשימה זה לא דבר מאוד יעיל ואני מסכימה עם מה שג'אהא אמר. אבל כעסתי בפרק הזה על ג'ספר ומונטי שכעסו שלקלארק בכלל יש רשימה כשלפי דעתי אף אחד אחר לא היה מצליח אפילו לעמוד במשימה שכזאת.
יכולתי לראות את הצד של האנשים שכעסו אבל הרגשתי מעין צורך להגן על קלארק שאפילו לא התחשק לי להסתכל על הצד השני, צריך להיות משהו מאוד קיצוני בסדרה כדי להוציא ממני רגשות כאלה.
אני לא מנסה לשנות את דעתך, להיפך אם כבר היו כמה דברים שהצלחת לגרום לי לחשוב עליהם בצורה אחרת |4U|
שיהיה ברור, אני לא מפקפקת בבחירות של קלארק, אני לא חושבת שהיא עשתה משהו לא טוב בזה שהיא עשתה את הרשימה, ואני לא שופטת אותה על זה שהיא הסתכלה על אנשים רק בקטע של מי הכי טוב שישרוד. אבל מנהיגות היא עבודה כפויית טובה, ולא משנה מה תעשי, תמיד יבואו אליך בטענות. ככה זה היה מלא פעמים בעונה הראשונה, בעיקר על הארק, כשכל אחד מהמנהיגים חשב על פתרונות לבעיות שהיו, ואנשים אחרים חלקו עליהם (וגם האנשים כשהם גילו דברים), כל עוד פיתרון נשמע לי הגיוני הוא נשמע כמו משהו שצריך לעשות, לא משנה כמה נוראי הוא יכול להיות אידיאולוגית. אני לא חושבת שיש בניינו אי הסכמה. זה היה נראה לי מגוחך שהיא ניסתה להרגיע את האנשים ע"י כך שהיא ניסתה להסביר באופן רציונלי למה היא בחרה אנשים מסויימים ע"פ אחרים לפי כמה שזה יתרום לאוכלוסיה. אבל ברור שאני חושבת שג'ספר ומונטי טיפשים שהם רצו לגלות (יותר מונטי, כי ג'ספר מזמן הראה שהוא טיפש), ומצד שני זה לא כזה מופרך שהם יעשו את זה. לבוא לטענות כלפי המנהיג כאתה לא זה שצריך להחליט את ההחלטות זה קל, יותר מזה, זה מתבקש, זה אנושי. קלארק עשתה את זה כשהייתה על התיבה והיא הבינה כמה זה קשה רק כשהיא עכשיו בתפקיד המנהיגה, כי חייבים להיות בתפקיד עצמו כדי להבין את זה. אז אני לגמרי מבינה את הכעס שלך כלפי מונטי, אבל כמו שכבר אמרתי, להיות מנהיגה זו עבודה כפויית טובה, וזה בא עם הטריטוריה שאנשים יגיבו כמו שמונטי הגיב, וקלארק צריכה להיות מוכנה לזה, ולדעת לשקר כמו שקיין עשה. אבל היא לומדת ומשתשפשת בזה. אבל לא יעזור כלום, תמיד יבואו אליה בטענות לא משנה מה היא תעשה כי ככה זה פשוט.
כמו שאמרת מקודם, ידעת שאין מצב אוקטביה תמות אבל מעניין אותי לדעת מה הייתה התגובה שלך לנפילה של אוקטביה והאם ידעת מההתחלה שהיא לא מתה.
לא קניתי לשניה שהיא מתה. טוב אולי לחלקיק עשירית שניה טיפה נלחצתי, ואז נזכרתי שאין סיכוי שהיא תמות, לא ככה.
הרגע שבו ג'ספר מסרב להיכנס למבנה ואז מעמיד פנים שהעור שלו נמס מהגשם גרם לי לצמרמורת, היה לי רגע של פאניקה שתהיתי אם הולכים להרוג אותו.
גם פה לשניה לא חשבתי שהוא ימות. כמו שאמרתי פלוט ארמר, אז לא הייתי בפאניקה.

keren or5

Well-known member
הם דיברו על זה בפרק הראשון, לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה ואני שמחה לדעת שהמשפט שג'ספר זרק כדרך אגב כן משנה. אני אוהבת שיש השלכות למה שקרה עם הצמידים ושזה לא נעלם סתם ככה.
האמת היא כשג'ספר אמר את זה, ידעתי שתהיה לזה משמעות בהמשך רק לא בדיוק מה. שכחתי להזכיר את זה אז אין לכם סיבה להאמין לי, אבל נשבעת שחשבתי על זה.
אה והיא הציעה לאבי להצטרף איתה לחללית והדרך שבה היא ניסחה את זה: "היא דו מושבית, אני אנהג את תבשלי, נשמע כמו תוכנית טובה." :-D
חחח כן, זה היה חמוד.
גם אני כמו ג'קסון ישר חשבתי על כך שגם אבי נותקה על ידי הצמיד ואני לא יודעת אם אבי לא אוהבת להפגין חולשה או מה העניין אבל לא להיבדק זה קצת דבילי.
רגע, היא לא הסכימה להיבדק בסוף? חשבתי שכן.
כשקלארק התחילה לעשות החייאה התחלתי לתהות האם זה לא צבוע מצידה לנסות להציל את אוקטביה אחרי שבכל הפרקים הקודמים שמעו איך אי אפשר לוותר על משאבים כי צריך לשמור אותם לתיבה.
כאילו קצת פחות צבוע כי אוקטבייה היא סקייקרו ולהם מיועד הטיפול הרפואי, רייבן התנגדה בעיקר בשביל אנשים שהם לא סקייקרו כי אז זה יבוא על חשבון סקייקרו.
ואני שמחה שהכותבים החליטו ללכת למשא ומתן במקום שאזגדה יפלשו לארקדיה ויגרמו לנזק. אני מאוד אוהבת את הקרבות והאקשן בסדרה אבל גם הפוליטיקה (לא בטוחה אם זה באמת פוליטיקה אבל הצלחתי לחשוב רק על המושג הזה) מעניינת. אני נהנית לראות את הדמויות מנסות לפתור בעיות בדיבורים ולא רק במלחמות.
כן, אפשר לקרוא לזה פוליטיקה מבחינתי. ואני גם אני אוהבת כשהם מצליחים לפתור דברים ככה. זה אחד הדברים שממש אהבתי במשחקי הכס כי גם שם הרבה סכסוכים נפתרים ע"י פוליטיקה (לא הכל כמובן). ראית משחקי הכס?
חחח, הצחיק אותי איך הכותבים נפטרו מהתיבה בדרך שלא תשאיר ספק שהכל נהרס וזה כבר לא פתרון.
כן. זה קצת הפך את כל הפרק לאירוני

הערה שרציתי להגיב עליה מפרק 4 ושכחתי:
את חושבת שהארק הזה ניתן לה כדי שתגיע למקום נמוך ואז לאט לאט תעלה?
(לגבי הארק האפל שנותנים לאוקטבייה). אני לא יודעת באיזה קצב יעשו את זה. לא יודעת אם היא צריכה להתדרדר עוד כדי שיפול לה האסימון, ולא יודעת אם ייפול לה האסימון בבת אחת או לאט לאט, אבל ברור לי שהמסלול הזה יקרה. כמו שהוא קרה לבלאמי בעונה שעברה.

didalf

Well-known member
לגמרי! אל תרגישי חנונית, אני כבר מזמן מאוהבת בקיין. (למרות שאולי גם אני חנונית אז זה לא יעזור לך הרבה).
בואו כולנו פורום של חנונים הכל בסדר.

|מובך| גם אני (אוהבת שהוא הופלסלי מאוהב מקלארק. מאז שאמרת את זה החלטתי שזה נכון!)
יופי:-D

גם אני כבר סלחתי לו! איך אפשר שלא?
אוו, אני מכירה כמה אנשים|פנים|

|מאוהב| הוא היה כ"כ חמוד כשהוא אמר את זה! בגלל זה לא הבנתי למה בהמשך היא הורידה את השרשרת. זה לגיטימי שהיא עדיין תשמור משהו מג'ייק כתזכורת. אפילו קיין אמר!
גם לדעתי.

זה מהשאלות המוסריות האלה שאני לא יודעת מה התשובה הנכונה לגביהם. אני יכולה להבין את ההחלטות משני הצדדים. אני מבינה את בלאמי שלא רצה להרוג יותר אחרי כל האשמה שהוא מרגיש, ורצה לדאוג לעתיד בעתיד.
|כן|

עם כמה שהמבוגרים היו מעיקים בעונה הראשונה, עדיין אהבתי את כל ההחלטות המוסריות שהם היו צריכים לקבל וכל הויכוחים בניהם כשהבנתי לרוב הטיעונים של כל צד. עכשיו קלארק מבינה אותם קצת יותר.
כן זה מעניין שעכשיו קלארק פתאום בנעליים שלהם.
ומעניין לראות איך הבחירות שאתה כועס עליהן בתור אזרח פשוט בסוף אתה עושה כמנהיג גם כן.

שיואו! היא הפכה להיות כזאת נינג'ה קטנה! מדהים. מי היה מאמין שהיא תשתנה כ"כ מאיך שהייתה בהתחלה!
נכון???|מאוהב|
תמיד מוזר לצפות שוב בעונה הראשונה ולראות אותה רודפת אחרי פרפרים.

כן, חייבת להודות שאהבתי את הנאום הזה, כי הוא מאוד נכון.
כן. טובנו גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום וגם ג'אהא מעצבן אומר משהו נכון בפעם ב7 עונות.
כי מישהו צריך?
אבל כאילו במציאות אנשים נאבקים כדי להגיע לתפקיד מנהיגות ולמההה? בלעע.

:-D נראה לי שאחרי העונה הקודמת שבה הוא התנהג כמו משיח ועכשיו הוא מבין את כמות הנזק שעשה, לא תהיה לו התנגדות שיעשו את זה. אני מרגישה שמתאים לו להיות קדוש מעונה.
הוא מת להיות קדוש מעונה עוד מהעונה הראשונה כשהוא הקריב את עצמו 5 פעמים לפרק.
אני אוהבת את הלוק שלה בעונה הזו :-] זו רק אני או שצבעו לשחקנית את השיער טיפה יותר כהה? או שזה תמיד היה צבע השיער שלה? פתאום אני לא בטוחה.
נראה לי שזה רק התסרוקת שעשו לה.

כלומר כולם חוץ ממך? :-D:-P:
בדיוק:-D
כמו שאמרנו. רמת אמינות = ניק סטרייט!
:-D:-D

טוב מאוד!!! התוכנית עבדה. עדי אנחנו לא צריכות עכשיו שהיא תיקח את הצ'יפ בשביל שהיא תצטרף לעיר שיפ בלארק (אופס, הכוונתי להגיד לך את זה בפרטי).

ספוילר: פרק 205 - תגובות
מה יהיה איתך עם עונה 2?:-D

keren or5

Well-known member
מה יהיה איתך עם עונה 2?:-D
:-D להגנתי עשיתי את זה רק פעם אחת הפעם (שאת יודעת עליה 8-):). סתם אני באמת חושבת שזו הפעם הראשונה שטעיתי, אבל יכול להיות שאני טועה לגבי זה שטעיתי

It's Always Sunny

Well-known member
מניחה שיותר חשוב להם כרגע אנשים שיודעים משהו על גוף האדם לנסות לפתור את עניין הדם השחור הזה (כי בסדרה הזאת מסתבר שרופאים = ביולוגים מומחים ל-DNA)
אבל הם השאירו שם את קלארק שהוכיחה שהיא הילרית יחסית טובה.
מקבלת את ההסבר כולל החלק עם הרופאים שהפכו משום מה להיות ביולוגים :-D

שיהיה ברור, אני לא מפקפקת בבחירות של קלארק, אני לא חושבת שהיא עשתה משהו לא טוב בזה שהיא עשתה את הרשימה, ואני לא שופטת אותה על זה שהיא הסתכלה על אנשים רק בקטע של מי הכי טוב שישרוד. אבל מנהיגות היא עבודה כפויית טובה, ולא משנה מה תעשי, תמיד יבואו אליך בטענות. ככה זה היה מלא פעמים בעונה הראשונה, בעיקר על הארק, כשכל אחד מהמנהיגים חשב על פתרונות לבעיות שהיו, ואנשים אחרים חלקו עליהם (וגם האנשים כשהם גילו דברים), כל עוד פיתרון נשמע לי הגיוני הוא נשמע כמו משהו שצריך לעשות, לא משנה כמה נוראי הוא יכול להיות אידיאולוגית. אני לא חושבת שיש בניינו אי הסכמה. זה היה נראה לי מגוחך שהיא ניסתה להרגיע את האנשים ע"י כך שהיא ניסתה להסביר באופן רציונלי למה היא בחרה אנשים מסויימים ע"פ אחרים לפי כמה שזה יתרום לאוכלוסיה. אבל ברור שאני חושבת שג'ספר ומונטי טיפשים שהם רצו לגלות (יותר מונטי, כי ג'ספר מזמן הראה שהוא טיפש), ומצד שני זה לא כזה מופרך שהם יעשו את זה. לבוא לטענות כלפי המנהיג כאתה לא זה שצריך להחליט את ההחלטות זה קל, יותר מזה, זה מתבקש, זה אנושי. קלארק עשתה את זה כשהייתה על התיבה והיא הבינה כמה זה קשה רק כשהיא עכשיו בתפקיד המנהיגה, כי חייבים להיות בתפקיד עצמו כדי להבין את זה. אז אני לגמרי מבינה את הכעס שלך כלפי מונטי, אבל כמו שכבר אמרתי, להיות מנהיגה זו עבודה כפויית טובה, וזה בא עם הטריטוריה שאנשים יגיבו כמו שמונטי הגיב, וקלארק צריכה להיות מוכנה לזה, ולדעת לשקר כמו שקיין עשה. אבל היא לומדת ומשתשפשת בזה. אבל לא יעזור כלום, תמיד יבואו אליה בטענות לא משנה מה היא תעשה כי ככה זה פשוט.
אוקיי, שמחה שהסברת :-): אז כנראה שאני הייתי עסוקה יותר בקטע של לכעוס על כולם שקצת התעלמתי מהקטע עם הרשימה. מעניין אותי לדעת מה את חושבת שקלארק הייתה צריכה לעשות כשגילו על הרשימה? לומר את מה שג'אהא אמר, שהרשימה לא תקפה?

האמת היא כשג'ספר אמר את זה, ידעתי שתהיה לזה משמעות בהמשך רק לא בדיוק מה. שכחתי להזכיר את זה אז אין לכם סיבה להאמין לי, אבל נשבעת שחשבתי על זה.
:-D זה בסדר, את יכולה לומר לי שהגעת לחלל כדי לייצר נייטבלאד ואני אאמין לך :-)::-D

רגע, היא לא הסכימה להיבדק בסוף? חשבתי שכן.
היא אמרה לג'קסון שיתחיל לכאוב לה הראש היא תעדכן אותו.

כאילו קצת פחות צבוע כי אוקטבייה היא סקייקרו ולהם מיועד הטיפול הרפואי, רייבן התנגדה בעיקר בשביל אנשים שהם לא סקייקרו כי אז זה יבוא על חשבון סקייקרו.
הבנתי (y)פשוט אני התכוונתי שמוזר לי שלא הייתה התנגדות לטיפול באוקטביה כי האנשים האלה יודעים שהציוד הרפואי שיש להם אמור להפסיק לשנים הקרובות בתוך התיבה, ובנוסף הייתי בטוחה שלא יהיה אכפת להם להקריב אנשים כי זה אומר פחות בן אדם להתחרות איתו על מקום בתיבה.

כן, אפשר לקרוא לזה פוליטיקה מבחינתי. ואני גם אני אוהבת כשהם מצליחים לפתור דברים ככה. זה אחד הדברים שממש אהבתי במשחקי הכס כי גם שם הרבה סכסוכים נפתרים ע"י פוליטיקה (לא הכל כמובן). ראית משחקי הכס?
לא |מובך|
במקרה שלי יהיה יותר קל למנות מה ראיתי מאשר מה לא ראיתי כי הרשימה של מה שראיתי היא מאוד קצרה :-D
את ממליצה? הבנתי שהעונות האחרונות פחות אהובות.

(לגבי הארק האפל שנותנים לאוקטבייה). אני לא יודעת באיזה קצב יעשו את זה. לא יודעת אם היא צריכה להתדרדר עוד כדי שיפול לה האסימון, ולא יודעת אם ייפול לה האסימון בבת אחת או לאט לאט, אבל ברור לי שהמסלול הזה יקרה. כמו שהוא קרה לבלאמי בעונה שעברה.
(y)
Like brother, like sister :-):

didalf

Well-known member
שתדעו לכם שהתלבטתי אם לראות באפי או ה100 אבל אתן רצות קדימה וגם כולכם מעצבנים בבאפי אז ראיתי המאה|פטיש|
(ד"א אור לאן נעלמת משרשורי באפי?)

אולסו החלטתי לשים את הסיכומים המלאים שלי כי
1. זה מעייף אותי לפרק אותם ולהתאים לתגובות שלכן.
2. הם מאד יפים:-D
3. ככה בעצם אח"כ אני מגיבה למה שאמרתן ולא רק ממחזרת דעות בתגובה אליכן.

הבעיה היא שהכל יוצא מאד ארוך|בוקס| לא נורא לקרוא זה טוב|זורו|

בפוליס מישהו גונב את הלהבה ורואן שולח את אוקטביה לטפל בזה. מסתבר שעכשיו קוראים לה סקייריפה - מוות מהשמיים. ואינדרה גאה ברוצחת הקטנה שלה|כתר||לב|
אוקטביה תופסת את מי שגנבה את הלהבה - בחורה צעירה שעוד לא פגשנו, וכשאוקטביה נלחמת בה אינדירה צצה מאיפשהו ועוצרת אותה. ומה מסתבר? זאת הבת -שלה. ווווווווואטטטטטטטטטטטטטטטטט??? (צעקתי על המחשב "ווואטטטטט" ואחותי באה לבדוק מה קרה:-D). נראה שאוקטביה לרגע מקנאה שיש לאינדרה בת חוץ ממנה.
מסתבר שהבת של אינדרה (גאיה) באיזה כת או משהו שמחפשת נייטבלאדים ברחבי הארץ ולא מוכנים שלמלך אדום דם תהיה את הלהבה. עכשיו כמובן אוקטביה לא יכולה להרוג אותה ולקחת את הלהבה חזרה. המון זועם שרוצה להשמיד את הטכנולוגיה בגלל עיר האורות תוקף אותם ולוקח את את הלהבה ומשמיד אותה. הסדרה הזאת אמנם מפתיעה אותי הרבה פעמים אבל הפעם לא היה לי ספק שהן החליפו את הלהבה בשרשרת של גאיה אז לא דאגתי לשניה. וככה הכל נפתר - גאיה מקבלת את הלהבה, כל הבנות בחיים, השודדים חושבים שהלהבה הושמדה ואוקטביה מביאה לרואן את שאריות השרשרת + ראש של בוזז והוא חושב שההוא גנב את הלהבה והשמיד אותה ולא ירדוף אחרי גאיה. כולם מרוצים (חוצמזה כמובן שעכשיו כשאין לרואן להבה יהיה קשה יותר לשמור שאנשים יצייתו לו ולא יתקפו את סקייקרו).

בארקדיה רייבן עובדת על התיקונים ולוחצת על קלארק לעשות רשימה של ה100 שיכנסו לתיבה. פאק איך אפשר? פתאום מגיעים למחנה לונה וכמה מהאנשים שלה חולים ומבקשים עזרה (והיי נייקו חי עדיין חשבתי שהוא מת בהר). מסתבר שזאת קרינה, מהדגים שהם אכלו. יש לנו רק חודשיים לא 6, פאק:-0

בינתיים ג'אהא מחליט ללכת לחפש בונקר של איזה כת של שהתכוננה לסוף העולם ובלאמי וקלארק מצטרפים אליו. מאיפה יש לו אייפד עובד?8-*

מרפי ואמורי מסתתרים במערה אבל אין להם אוכל, אפילו החרקים נעלמו (כי קרינה). היא קצת כועסת שהוא היה עם אונטרי. הוא הולך להתגנב לארקדיה לגנוב אוכל. די נו גם ככה הכל מוקצב חצוף. אוקי לא בדיוק מתגנב הוא נכנס בשער הראשי. הצחיק אותי שהוא אומר למילר "יש מספיק ממני לכולם":-D
בזמן שהוא נכנס לחדר לגנוב מזון הוא שומע את אבי נכנסת לבקש מרייבן תרופות נגד קרינה בשביל האנשים של לונה ורייבן מסרבת כי הם צריכים לשמור הכל לעתיד. מה עכשיו כל פרק תהיה בחירה בין להציל מישהו עכשיו ללהציל מישהו אח"כ? איזה קשה זה אוף. זה לא פייר שמיצבו את רייבן כאיש הרע היא צודקת. אבל גם קשה להסתכל על ילדה גוססת ולא לעזור לה:-(
מרפי גונב את התרופה ומביא לאבי. נכון שבהמשך הוא אומר לאמורי שיש לו תוכנית לעשות אותם יעילים והוא כבר התחיל לעבוד על אבי אבל משהו בפנים שלו אומר לי שהוא גם עמוק בפנים טוב וניסה לעזור כי הוא הרגיש רע לשמוע את השיחה הזאת. ג'קסון מזכיר שאבא של מרפי הורחף על זה שהוא גנב תרופות כדי לעזור למרפי, גלגל החיים. בכל מקרה התרופה לא עובדת והילדה מתה. לפחות בזבזו רק אחת.

קלארק ובלאמי וג'אהא מוצאים את הבונקר. בדרך ג'אהא אומר לבלאמי שיש לקלארק מזל שהוא הסגן שלה, כי הוא שומר עליה מפוקסת. בלאמי עונה - "זה הפוך" - זה נכון|מאוהב| כלומר זה נכון שיש לה מזל שהוא הסגן שלה כי הם עובדים הכי טוב ביחד והוא אכן שומר עליה (לא מפוקסת, פיזית. הוא הולך אחריה עם אקדח לכל מקום), אבל היא גם מאזנת את הצד הרצחני והאימפוליסיבי שלו. היא גורמת לו לרצות להיות טוב יותר.
גאהא בעוד שיחת עידוד מנסה להגיד לבלאמי שהוא עשה מה שהוא חשב שנכון לאנשים שלו וצריך לסלוח לעצמו, אבל שנינו (אני ובל) יודעים שזה לא ממש נכון. וזה בסדר הוא בדרך לשם. בלאמי אומר שאם יש גינהינום הוא וג'אהא יפגשו שם. זה הצחיק אותי וגם גרם לי לקצת אוו:-D|לב|

הם מוצאים את הבונקר (איכ כמה קורי עכביש) ומצליחים לפתוח אותו אבל מוצאים שם מלאאאאאאאאא שלדים:-0
כנראה שהוא לא היה אטום מספיק. לא הבנתי אבל אי אפשר לאטום אותו בזמן שנשאר אם מבחינת גודל הוא יותר טוב? (עדי של עכשיו מבינה שזה לא משנה כי עדיין אין איך לייצר מיים).

בחזרה למחנה לקלארק אין ברירה והיא מכינה את הרשימה הכי קשה אי פעם, בדמעות. היא מסתכלת על בלאמי ישן (|מאוהב|) ומכניסה אותו במקום ה99 למרות שהוא התעקש לא להיות שם.

הוא קם והבין מה היא עשתה, ומתעקש שאם הוא ברשימה גם היא, וכשהיא מתקשה כותב אותה בעצמו במקום ה100. לייק, אני מבינה שזה קשה לשים את עצמך כי זה מרגיש אנוכי נורא, אבל קלארק צריכה להיות שם היא המנהיגה. ויש להם רגע חמוד כזה כשהוא שם לה יד על הכתף והיא מחזיקה אותו|מאוהב| [לא מוצאת גיף!!!:-[]

הם הולכים למרפאה ומגלים שכל הגדרונדרים מתים חוץ מלונה שהחלימה לבד. נייטבלאד!!! חשבתי על זה קודם האמת. אז מה צריך למצוא דרך להפוך את כולם לנייטבלאד וכולם ישרדו? יאללה!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
בארקדיה כולם קורעים את התחת, הם מקבלים שתי ארוחות ליום ורייבן אומרת שהם יצטרכו להתרגל לאכול ארוחה אחת ביומיים. זה קשוח ולמען האמת שעם תנאים כאלה אני לא בטוחה שלשרוד את הקרינה זה כל כך שווה
וואי לגמרי, תשאירו אותי בחוץ עזבו:-D
בתכלס לא הייתי שורדת דקה מהחיים שלהם. כבר אמרתי - אני השניים שנהרגו בדרופ שיפ לפני הנחיתה.

הם תופסים את ג'אהא מנסה לגנוב את הרכב והוא מספר להם שיש לו מידע שאולי יוכל להציל את כל האנשים שלהם, שיש מקלט גרעיני שיכול לאכלס אלפים.
חחח אהבתי ממש איך ג'אהא היה הצ'נסלור ועכשיו 3 ילדים אומרים לו מה לעשות:-D

אבי נכנסת לדבר עם רייבן ומבקשת שתיתן לה תרופות לאנשים החולים. רייבן קשוחה ולא מסכימה, אבי אומרת לה שהיא הורגת את האנשים האלה 8-* הבעיה היא שאבי ראתה ילדה קטנה ובאופן אוטומטי הפסיקה לחשוב בהגיון כי כל פעם שהיא נתקלת בילדים היא חושבת על קלארק |פנים|
נכון. מסכנה רייבן היא חושבת על איך להציל את כולם כל הזמן ובסוף כולם כועסים עליה כאילו היא האיש הרע, רק כי היא מבינה יותר מכולם מה יקרה בעתיד בעוד שהם חושבים רק על הרגע.

בחיים לא דמיינתי שלאינדרה יש ילדים.
נכון?:-0 הלם:-D

מסתבר שאינדרה רצתה שגאיה תנהיג צבאות ולא תהיה שומרת להבה, גאיה זורקת לה בעקיצה שהיא קיבלה את הבת שרצתה בעודה מתייחסת לאוקטביה.
וול אוקטביה היא באמת בת שווה יותר.
אולסו זה נחמד כמה זה מובן מאליו שבנות יהיו מנהיגות צבא פה.

• הגראונדרים נכנסים והורסים את הלהבה. לאחר מכן אנחנו מגלים שזו חלק מהתוכנית של אוקטביה ושהיא החליפה בין הלהבה לבין הטוטם שגאיה עונדת על הצוואר שלה. ברגע האמת, הייתי בהלם, הייתי בטוחה שהם באמת הרסו את הלהבה.
חחח דווקא זה בערך הדבר היחיד בסדרה שניחשתי.

• רייבן מגלה שהתרופות נגנבו מהארון, היא הולכת להתעמת עם אבי אבל התרופות בכלל לא השפיעו והאנשים של לונה בכל זאת מתו. אני מבינה שרייבן קשוחה אבל אני מרגישה שזה קצת לא פייר שכולם כועסים עליה כשהיא עושה תפקיד קשה וכפוי טובה
בדיוק!!!|כן|
  • . בכל אופן, נראה שהמוות של הילדה כן משפיע על רייבן.
ברור, היא עדיין אנושית. זה הורג אותה לדעתי הבחירות שהיא צריכה לעשות אבל היא צריכה להיות קשוחה בשביל האחרים.

• אוקטביה מגיעה לדבר עם רואן, היא מספרת לו שהלהבה נשברת ומביאה לו את הראש של אחד מהגראונדרים שתקפו אותה מקודם. אני תוהה מה האינטרס של אוקטביה לשקר לרואן לגבי הלהבה, אני יכולה לדמיין שהיא רוצה שהלהבה תהיה אצל שומרת הלהבה אבל אני מניחה שנבין בהמשך.
ווין ווין סיטואיישן. הלהבה בחיים, הבת של אינדרה לא מתה, רואן חושב שהיא הושמדה ע"י בוזזים ולא רודף אחרי גאיה.

• ממתי יש להם טבלטים? 8-*
חחחחחחחחחח אני גם תהיתי!! ועוד עובד עם אינטרנט:-D
  • המשפט של רייבן לגבי מה שקרה בפעם האחרונה שג'אהא חיפש גאולה מצחיק ועצוב בו זמנית.
נכון.

איזה מוזר זה, זה נראה כמו טאבלט הדבר שג'אהא החזיק, איך זה שרד כ"כ הרבה זמן?
שאלה טובה:-D

בהתחלה הייתי בטוחה שהוא גונב את התרופה כדי לעשות איזה עסקה עם אבי לגבי זה שהוא ואמורי יוכלו להיות איתם כשהקרינות יתחילו. ואז הוא לא אמר כלום וגם נראה עצוב כזה ומעוניין בשלומה של הילדה, אז חשבתי שאולי טעיתי והוא עשה את זה מטוב ליבו. אבל בסוף הוא כן אומר לאמורי שהוא "התחיל לעבוד על אבי". אבל אני רוצה לחשוב שגם היה אכפת לו קצת מילדה (למרות שלא אכפת לי גם אם לא).
אני חושבת שזה גם וגם. מרפי רגיש בתוכו אפילו שהוא מנסה להראות שלו. וגם כמו שאמרו אבא שלו גנב תרופות להציל אותו אז זאת נקודה רגישה. מצד שני הוא גם שורד אנוכי שיעשה הכל בשביל לשרוד, לא סתם אנחנו קוראים לו ג'וק.

גם אני! אז רגע, הטוטם זה היה סתם משהו מזויף נכון?
כן, מרצ'נדייז של הפליים.

זה היה ממש עצוב. אני גם ממש הבנתי אותה כי כל מה שהיא אמרה היה נכון לגבי זה שהם צריכים לשמור את התרופות. שוב חזרנו לדילמות המוסריות הקשות :-(
|כן|

גם אני תהיתי למה היא לא החזירה לו את הלהבה. אבל כן, כנראה שנבין בהמשך.
כי גאיה לא הייתי מוותרת עליה בחיים. אוקטביה הייתה צריכה להרוג אותה והיא לא יכולה.

קטעים בין קלארק לבלאמי שהופכים אותי לפאנגירל קטנה וצרחנית:
כשג'אהה אומר לו שהוא מאזן את קלארק, ובלאמי אומר שזה הפוך |מאוהב|
זה |למטה|
|מאוהב|
כשהיא שואלת אם יש לו עדיין תקווה, והוא אומר לה- "את עדיין נושמת" |מאוהב|
כן כן כן|מאוהב|
זהו זה רשמית קאנון מבחינתי שבלאמי מאוהב בה! לא אכפת לי מה אף אחד יגיד!
הוא כ"כ מאוהב בה!!!|מאוהב|
אבל לצערי היא לא מאוהבת בו לדעתי. כאילו אני חושבת שהיא אוהבת אותו יותר מכל אדם אחר, יותר מאבי אפילו, אבל לא בצורה רומנטית.

את יודעת שככל שאני קוראת את מה שאת כותבת על קלארק ובלאמי אני לאט לאט מתחילה לקבל את זה כעובדה? :-D (בקטע טוב כמובן)
את ועדי מעצימות לי את החיבה לקלארק ולבלאמי (לא כשיפ), אתן מדביקות אותי בהתלהבות שלכן 😊
יאייי|לב|

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים מהנקודה שבה סיימנו את הפרק האחרון, ג'ספר וג'אהא מסתכלים על החורבן כדי להזכיר לנו שהם היו שם למרות שלא הופיעו בפרק הקודם. ג'ספר עדיין מאמין שלא חייבים להספיק כלום כדי לשרוד את העולם ומצטט את ד"ר סוס, טוב לדעת שגם עוד 100 שנים בעתיד ד"ר סוס יהיה רלוונטי.
  • איליאן עדיין נמצא במחנה אחרי שהציל את ניילה ואוקטביה, אין לי שמץ למה הוא לא ברח כל עוד יכל. ההמון הזועם רודף אחריו ומתחיל להכות אותו. קיין עוצר אותם ומאיים לירות במי שייגע באיליאן. אני מאוד מבינה את התסכול של תושבי ארקדיה אבל אני שמחה שקיין בכל זאת הגן על איליאן.
  • במעבדה של בקה רייבן מנסה למצוא דרך שבה היא ואבי יוכלו להגיע לחלל וכל הסימולציות שלה נכשלות. מרפי שנמצא בחוץ מתחיל להשתעמם וזורק הערות שמעצבנות את רייבן.
  • קלארק מתכוננת ללכת לאי עם הדלק, אחרי לילה עם ניילה. (אגב, הציור שהיא מסתכלת עליו בתחילת הסצנה הוא של ניילה?) ניילה מזכירה לה שלקסה הייתה מתגאה בקלארק, הלב שלי לא יוכל לעמוד במתיקות הזו. לא יצא לי לציין את זה עדיין אבל אני אוהבת את ניילה ושמחה שהיא עדיין מופיעה בסדרה, כי בהתחלה חשבתי שהיא תופיע בפרק אחד וזהו. קלארק מבקשת מניילה להישאר בארקדיה.
  • בחדר הישיבות החבר'ה מתחילים לעבור על הנזקים שקרו לתיבה וקלארק שמגיעה לשם אומרת שכעת הם הולכים לנסות להתמקד ברעיון של הנייטבלאד. היא מבקשת מקיין להישאר בארקדיה.
  • בלאמי הולך למרפאה כדי לראות מה שלומה של אוקטביה. בפרקים הראשונים פחות היה זמן להתמקד במערכת היחסים שלהם ולכן היה לי קל לשכוח שאוקטביה עדיין כועסת על מה שקרה ללינקולן. אוקטביה אומרת לבלאמי שהסיבה היחידה שהוא חי זה בגלל שהוא אח שלה . אני די מתלבטת לגבי זה, כי רציתי לכתוב שאחרי הלוחמת שהיא הפכה להיות אני יכולה לראות אותה מחסלת את בלאמי אם הוא לא היה אחיה אבל בסוף הפרק היא לא מצליחה לרצוח את איליאן, אז לא יודעת? 🤷‍♀️
  • קלארק, בלאמי, רואן והשומרים שלו מתכוננים להעביר את הדלק. מונטי מגיע כדי להלחיץ אותם קצת ועם המחשבה הזו הם יוצאים לדרך.
  • במעבדה רייבן קצת מאבדת את העשתונות שלה ומתחילה להוציא את העצבים שלה על מרפי. לונה מגיעה ומפרידה בניהם. היא לוקחת את רייבן ומחזיקה אותה עד שרייבן נרגעת. התרשמתי מלונה בפרק הזה כי סוף סוף נותנים לה לנצל את הדברים שהיא טובה בהם ואחרי מה שראיתי הייתי רוצה שהיא תחזיק אותי בזמן רגעי משבר.
  • קלארק ובלאמי והשיירה שלהם נוסעים ביער ונתקלים בטריקרו, קלארק מבינה שהם לא חוסמים את הדרך ויוצאת לעזור (רואן: "מה היא עושה?" בלאמי: "Being Clarke." :-D) אין דבר שהיא יכולה לעשות למען האדם הזה, הם מבקשים מטריקרו לפנות את הדרך אבל אז הילד של טריקרו מטייל ורואה את רואן ושומרי אזגדה וזה מוביל למהומה. אחרי שהם בורחים מטריקרו הם מגיעים לנהר שצריך לחצות אותו כדי להגיע לאי. מרפי היה צריך להיות יותר ברור לגבי זה :-D בלאמי ורואן נוסעים עם הרכב הצבאי כדי לבדוק דרך שיהיה אפשר לעבור בה את הנהר. קלארק והשומרים נשארים לשמור על הדלק.
  • מרפי לומד משפטים גסים בטריג :-D (נראה לי שהוא לא מתכוון לזה אבל התוצאה עדיין משעשעת) לונה אומרת לו שרייבן זקוקה לזו, מרפי אומר לה שרייבן לא סובלת אותו ומספר לה שהוא גרם לפציעה של רייבן, לונה אומרת לו שרייבן לא שונאת אותו כמו שהוא שונא את עצמו שזה מעניין כי יש לי תחושה שדיברנו על זה פה בעבר וגם אם לא דיברנו על זה בעבר, זה נשמע מאוד הגיוני. מרפי שואל את לונה למה אכפת לה מכל זה הרי היא תשרוד את הקרינה אבל לונה אומרת שלא בטוח שהיא רוצה לחיות לבד. והאמת שאני מבינה אותה, למה שתרצה להגיע למצב שהיא שורדת את הקרינה וכל מי שהיא מכירה מת? (רציתי לכתוב כל האנשים שהיא אוהבת מתים אבל כל הכפר שלה מת ואני לא בטוחה שהיא אוהבת את סקייקרו :-D) אני יודעת שאני לא הייתי רוצה את זה. לונה מספרת למרפי שהיא הרגה את אחיה והצליחה למצוא שלווה למרות זאת, כל המידע שאנחנו מקבלים על לונה גורם לי להעריך אותה יותר.
  • ניילה עושה לאוקטביה תרגילי פיזיותרפיה במרפאה. איליאן נמצא במיטה ממול לאוקטביה, ניילה שמה לב שאין עליו שמירה ומודאגת שיקרה לו משהו. איליאן אומר שהוא לא התכוון לפגוע באף אחד אבל אוקטביה אומרת שזה לא משנה כשיהרגו אותו 8-* ניילה צדקה לגבי הדאגה שלה כי האספסוף הזועם מתחיל להביע כעס לגבי העובדה שאיליאן עדיין בחיים, ניילה פונה למונטי ומספרת לו שאיליאן נמצא ללא הגנה, מונטי פונה לג'אהא אבל ג'אהא עסוק בשתייה, אני מניחה שיש סיבה למה הוא חשב שהמצב לא יתדרדר? אולי מניסיון עבר? בכל אופן, מונטי מטיח בו שוולס היה מתבייש בו, לרגע חשבתי שג'אהא יחטיף למונטי סטירה אבל הוא לא עושה כלום חוץ מלשתות.
  • ליד הנהר בלאמי ורואן מוצאים דרך מעבר, בלאמי יוצר קשר עם קלארק אבל היא לא עונה והוא מבין שמשהו לא בסדר. הם נוסעים לכיוון היערות ורואים שם את האדם הפצוע מקודם מת, רואן מבין שזו מלכודת כי טריקרו שורפים את המתים. בעקבות שיחה שהייתה לו ולבלאמי הוא מבין שכל שבט יעשה מה שטוב לאנשים שלו ומבין שהאנשים שלו הם אלה שגנבו את הדלק.
  • רייבן ממשיכה לעבוד על הסימולציות, מרפי עקב העצה של לונה חוזר כדי לסייע לה וזורק הערה שלא הכל חייב להיות מושלם בנחיתה. לונה אומרת שהן יכולות לשחות ורייבן מסיקה שהיא יכולה להנחית את הרקטה על המים ובכך הדלק יספיק אבל הרקטה לא תיהרס. אגב, על איזה מים מדובר אם הן טסות לחלל? פיספסתי משהו?
  • במרפאה קיין ומונטי מנסים להגן על איליאן מפני האנשים שנמצאים מחוץ לדלת, אוקטביה פותחת את הדלת והאנשים מגיעים ולוקחים את איליאן החוצה, שם אוקטביה מכוונת לו אקדח לראש בזמן שכולם צופים. ג'אהא מפעיל אעזקה של גשם שחור וכולם נכנסים למבנה, אוקטביה נשארת עם האקדח מוצמד לראש של איליאן וקיין מחליט להשתמש בדבר האחרון שיש לו; הוא מזכיר לאוקטביה שפייק הוריד את לינקולן על הברכיים וירה בו בראש, מה שהיא רוצה לעשות לאיליאן. היא מתחילה לבכות ואז מפסיקה לכוון את האקדח על איליאן. היא בורחת מארקדיה ואיליאן בעצת ג'אהא בורח גם הוא.
  • בלאמי ורואן מצליחים למצוא את המשאית ועוקבים אחריה. ממתי לקלארק היה זמן ללמוד נהיגה? יש לי תחושה שזו הפעם הראשונה שלה מאחורי ההגה, אני מניחה שהיא קצת יותר מכירה רכבים מאשר אנשי אזגדה אבל זה מצחיק אותי לחשוב שאף אחד לא יודע לנהוג והם בוחרים את מי שהכי פחות גרוע :-D חזרה לנקודה המקורית שלי, בלאמי דואג להתקרב למשאית ורואן קופץ לגג שלה ומתחיל להילחם בשומר שלו, הוא מצליח להעיף אותו משם וקלארק ממרפקת את הבחור שיושב לידה ומצליחה לעצור את המשאית לפני שהיא מתנגשת ברכב.
  • קלארק, בלאמי ורואן מגיעים לנהר, רואן הולך לפרוק את הדלק ובלאמי מספר לקלארק שהוא הולך לחזור לארקדיה בשביל אוקטביה. הוא מרגיש שזה מעורר רחמים שהוא ממשיך לחזור לאוקטביה למרות שהיא שונאת אותו כרגע אבל קלארק אומרת לו שאוקטביה תשנה את דעתה ותראה שבלאמי מיוחד. איזה דבר נחמד לומר לבלאמי :-] רואן מגלה שיש בעיה, אחת מחביות הדלק נפגעה מחץ והתרוקנה.
  • רייבן עושה סימולציה שבמהלכה היא פוגעת במים ומגלה שהיא הצליחה לנחות בבטחה עם כמות הדלק שיש לה. לצערה הרב השמחה שלה לא נמשכת הרבה זמן כשמרפי מספר לה על מה שקרה עם חבית הדלק. המצב נהיה יותר גרוע כשרייבן מתעלפת ומתחילה לחטוף התקף ויוצא לה קצף מהפה 8-* רייבן המסכנה, לא מספיק מה שקרה עם הדלק עכשיו היא צריכה לחטוף התקף?

didalf

Well-known member
ג'ספר מחליט שזה זמן טוב לשחק במתיחות וג'אהא מתעורר צף באמצע האגם, הם "הציפו" אותו חעחע מצחיקים יופי. קלארק האמא המכבה - יופי נהנינו זמן לחזור לעבודה. ואז מתחיל גשם וכולם בפאניקה שזה גשם שחור ורצים לארק ורק ג'ספר נשאר שם ועושה את עצמו מת אבל זה סתם גשם. יאוווו קרציה. הוא ומונטי ממשיכים לבזבז זמן במתיחות תגידו אתם סתומים? ומתגנבים למשרד של קלארק לאיזה מתיחת קצף, ואז ג'ספר כמובן מוצא את הרשימה. עוד בפרק הקודם כשהיא פשוט השאירה אותה שם בקיפול עלוב אחד רציתי לצעוק עליה שהיא סתומה ותחביא את זה טוב כי מישהו ימצא את זה. ג'ספר מנסה להודיע בקשר אבל קלארק מחשמלת אותו ומורה לעצור אותו, בגלל אותו דבר בדיוק שג'אהא עצר אותה בעבר. איך שגלגל מסתובב. מונטי גם לא ברשימה והוא כועס, אפילו שהוא מבין למה הוא לא ברשימה הוא כועס שקלארק זוכה להיות אלוהים ולהחליט מי חי ומי מת. ואז הוא מקריא בקשר את הרשימה יופי מונטי|פנים|
(אבי, ג'אהא, אוקטביה ורייבן בפנים. טוב מאד לגבי אוקטביה! [לגבי אבי ורייבן לא היה לי ספק הן חיוניות]).
האמת ציפיתי שהאנשים יהרגו את קלארק או משהו הם רק עמדו סביבה וצעקו עליה, כשהיא מנסה להצדיק את הסיבות הפרקטיות לפיהן היא בחרה אנשים. ג'אהא מגיע להצלה ומכריז שיעשו הגרלה ושאנשים צריכים להוכיח שהם ראויים. שזה כמובן מסוכן אבל יש משהו במה שהוא אומר שצריך לתת לאנשים להרגיש שיש בהם תועלת.
קלארק משחררת את ג'ספר ומתנצלת, והוא אומר "כשג'אהא נשמע הגיוני משהו לא בסדר" שזה קצת נכון. אבל לאדעת קיבלתי את הרושם שלפני שהוא היה מטורלל, עוד בספינה, הוא היה כן מנהיג חכם ושקול. אכזרי, אבל לא הייתה להם ברירה.

משלחת מגיעה לאי של אלי ואיך שהם עוברים את הקו הם מותקפים ע"י המל"טים. אמורי יודעת עוד משהו על היער שהיא לא מספרת לנו?
רייבן עדיין כועסת על מרפי (בצדק, פאק ההרגל שלה עדיין קלוקלת בגלל שהוא ירה בה בעונה 1!! אף פציעה בסדרה הזאת לא נמשכה כ"כ הרבה), אבל כשהיריות מתחילות וקשה לה לרוץ מרפי מרים אותה, חמודי|לב|. אחכ כשהיא מודה לו - "אמורי כבר תפסה אותי" פחח אבל חמוד. הוא סתם מנסה לשמר את הפוזה שלו של ילד רע הוא טוב בפנים. גם כשאמורי רצתה לנטוש הוא לא נטש את אבי והקבוצה.

נייקו נהרג מהמלט:-( ולונה בורחת. רייבן שנשארה על החוף רואה אותה הולכת לספינה ומנסה לעצור אותה. יאוו לונה די להיות קרציה!!!! בסוף רייבן משכנעת אותה, לונה מסיגה את הדרון המנוטרל ורייבן הגאון מנטרלת את כל השאר. אני אוהבת שהשחצנות החמודה שלה נשארה - כשאבי שואלת מה קרה אז רייבן עונה -"אני":-D|כתר|
הם מגיעים לבונקר/מעבדה של אלי ומוצאים מעבדה ענקית וחדישה. מעניין.

בפוליס לרואן נמאס לחכות וגם אקו גילתה שארקדיה מכינים את הספינה כמקלט והיא תפסה את בלאמי וניצב כשבויים. ניצב מת מיד, בלאמי וקיין נלקחים לכלא. רואן מכריז מלחמה על טריקרו וסקיירו וקורא להביא לו את אינדרה ואוקטביה בחיים. אוקטביה מוצאת מלא אנשי טריקרו מתים אבל אינדרה כבר הלכה להזהיר את האנשים שלה, ואוקטביה יוצאת להזהיר את שלה. אך אבוי, אזגדה בראשות אקו מוצאים אותה. תגעו לי באוקטביה ואתם מתים!!:-[
אוקטביה מגיעה למבוי סתום עם תהום ונהר. היא משפדת אחד מהם מרחוק (|כתר|) ואקו והשני נלחמים בה והיא מכסחת את השני.
נשארנו עם אוקטביה מול אקו. (לקח לי זמן לזהות אותה עם הלבן המגעיל הזה על הפנים). אקו דוקרת את אוקטביה:-0 אוקטביה לא מוכנה להתפס חיה וצונחת לנהר:-0. הייתי אמורה להיות יותר מזועזעת בקטע הזה אבל לא באמת חששתי לחיה.

רואן ואקו לוקחים את בלאמי וקיין חזרה לארקדיה אותה הם מתכוונים לכבוש. בלאמי מנסה להתחכם ולהגיד שאוקטביה תזהיר אותם. ואז אקו מספרת לו שהיא מתה. לא באמת חשבתי שאוקטביה מתה אבל התגובה של בלאמי שברה לי את הלב אעההההההההההה;-(;-( מסכן שלי;-(
ואין לי מושג איך היא שרדה את זה אבל צדקתי. שמחה שלא מרחו את הגילוי הזה לפרק הבא.

ידעתי! ידעתי שאוקטבייה לא מתה! ניק התווכח איתי לפני כמה זמן שאין לדמויות פלוט ארמר, אבל בגלל שהיה כ"כ הרבה על מה להגיב לא הספקתי להיתיחס לעניין הזה. אז אני אנצל את ההזדמנות הזאת להסביר. כן, כמובן שדמויות ראשיות יכולות למות, ראינו את זה. הכוונה שלי הייתה שהם לא ימותו מוות סתמי מאיזה צלף בקרב, או ממשהו מטומטם אחר. לא רק זה, אלא שאם דמות ראשית תמות, רוב הפרק יוקדש לה. היא תסגור את כל המעגלים שהיא צריכה לסגור, תגיע לכל התובנות שהיא צריכה להגיע אליהם, תספיק להיפרד מכל האנשים האהובים שלה והמוות כנראה יקרה בסוף הפרק. לא מציאותי? נכון, אבל ככה זה, לפחות בסדרה הזאת.
יש בזה משהו.
כלומר יחסית לסדרות אחרות השריון העלילתי הוא פחות ברור ודמויות שנראות מאד ראשיות עדיין יכולות למות. אבל את צודקת שכנראה לא ככה, ולא באמצע הפרק.

אנחנו מתחילים עם מתיחה שג'ספר עושה על ג'אהא, כשהוא גורם לו לצוף על מזרון על נהר תוך כדי שינה, ואז כשהוא מתעורר הוא אומר לו שהוא סוף סוף זכה להפליט אותו. משעשע. אפילו קלארק מגניבה חיוך, אבל חוזרת למוד מורה עם האמירה "טוב עשינו כייף, חזרה לעבודה".
חחחח לגמרי מורה:-D

(וכמובן הורגים את אחת הדמויות שאנחנו לא מכירים)
תמיד צריך איזה ניצב שימות.

נראה שהתוכנית של ממורי זה ללכת לבונקר ולמלא אותו באספקה (זה שקלארק ופין שכבו בו בעונה 1?)
זה שמרפי היה תקוע בו שלושה חודשים.

ורייבן נראית כאילו היא גילתה אוצר.
חחחח נכון? איך היא מתלהבת.
ניק או דילן (או ליאורה?) אמרו - נחמד סופסוף לראות טכנלוגיה עתידנית בסדרה שמתרחשת בפאקינג עתיד:-D

יופי קלארק כי זה מה שאנשים שעומדים למות רוצים לשמוע, את ההיגיון הקר של למה הם לא ינצלו ואחרים כן |פנים|.
חחחח כן אה?|פנים|

מונטי מחליט בעצמו לספר לכולם ולהקריא את הרשימה, וכשאנשים באים בטענות, קלארק ממשיכה להסביר בצורה רציונלית למה היא בחרה את מי שבחרה. ג'אהה שכבר מנוסה בדברים כאלה בא ואומר שהרשימה נגנזת ובשביל הפייריות הם יגרילו שמות כדי להחליט מי המאה שיכנסו לתיבה, אבל רק מי שיעבוד יכנס להגרלה. אנשים מתרצים וחוזרים לעבודה. אחר כך קלארק אומרת לו כשהם לבד שזה לא הגיוני להחליט ככה והוא רומז שנכון והם לא בהכרח יחליטו ככה, אבל בינתיים צריך לתת לאנשים תקווה והרגשה שכולם שווים ושיש להם על מה להילחם. מה לעשות, כשהוא צודק הוא צודק.
כן, בד"כ קלארק מנהיגה מעולה וג'אהאה טרללה. אבל אני חושבת שפה הייתה אולי פעם ראשונה שבה פתאום ראינו שיש איזה משמעות לנסיון שלו ולחוסר הנסיון שלה.

האמת היה לי חשד שיתנו לאוקטבייה ארק של להפוך לזו ש"אלימות היא כל חייה- לא מבדילה בין נקמה לצדק" מאז שהיא הרגה את פייק,
וואי זה בדיוק מה שחששתי שהולכים אליו ברגע שהיא הרגה את פייק.

רואן ואקו באים לתא של קיין ובלאמי ואומרים להם שהם מביאים אותם הבייתה, ומודיעים להם שאוקטבייה מתה (ככל שהם חושבים). בלאמי מתפרק בבכי בסצנה קורעת לב ;-(. אל תדאג בלאמי, יש לה פלוט ארמור! היא לא באמת מתה |נחמה|
:-D:-(

כשרייבן מצליחה לנטרל את הרחפנים-
אבי: ?what happened
רייבן: I happened
:-D|כתר|
רייבן למרפי: בנוגע מה שקרה בחוף, תודה.
מרפי: זהירות רייס, לאמורי יש כבר דיבס עלי!
חחחחח חי בסרט החמודי:-D
אבל אני אוהבת את הגיף הזה:
tenor (15).gif
ג'ספר לקלארק: "יום אחד כשכל זה יגמר, את תביני שהקטע עם הקצף היה מצחיק" :-D

הדבר היחידי שעלה לי לראש זה איך ג'אהא יוכל לחזור לאדמה, הרי הם לא אמורים לדעת לשחות. אבל מסתבר שהם כן דאגו שתהיה לו דרך לחזור :-D אני כמו ג'אהא מתה לדעת איך הם הצליחו להעביר אותו למזרון בזמן שהוא ישן.
חחחחח הוא היה על מזרון וזה היה בייסיקלי שלולית. כמה חתירות והוא בחוץ:-D

לא הבנתי למה הם שלחו את שני הרופאים שלהם לאי. לא היה עדיף להשאיר אחד מהם במחנה?
הא תכלס.
מצד שני הם צריכים את המוחות הכי טובים שלהם למשימה הזאת.
רגעים אהובים נוספים:
כשהרחפן מתחיל לירות רייבן מתקשה לרוץ ומרפי מחזיק אותה על מנת שלא תישאר מאחור |לב|
מרפי מחזיק לאמורי את היד כשהיא חוששת לעבור את הגבול.
נכון ונכון|לב|

קצת נשבר לי הלב כשמילר חילק את כולם לקבוצות ואמר לרייבן שהיא תישאר על החוף כי בטוח שם.
כן:-(

אבל כעסתי בפרק הזה על ג'ספר ומונטי שכעסו שלקלארק בכלל יש רשימה כשלפי דעתי אף אחד אחר לא היה מצליח אפילו לעמוד במשימה שכזאת.
גם נכון!
יכולתי לראות את הצד של האנשים שכעסו אבל הרגשתי מעין צורך להגן על קלארק שאפילו לא התחשק לי להסתכל על הצד השני, צריך להיות משהו מאוד קיצוני בסדרה כדי להוציא ממני רגשות כאלה.
אני לא מנסה לשנות את דעתך, להיפך אם כבר היו כמה דברים שהצלחת לגרום לי לחשוב עליהם בצורה אחרת |4U|
דווקא אני אוהבת שאת תומכת בקלארק בצורה קיצונית כי קל מאד לכעוס עליה בפרקים האלה|לב|
בתכלס מבחינתה הרשימה זה אופציה שהיא מקווה לא להשתמש בו כי היא מקווה שהתוכנית עם הנייטבלאד תצליח. ואז שלא יהיה צורך ברשימה ואף אחד לא ידע שהיא הייתה קיימת אז אין טעם להכניס אנשים לפאניקה וכעס סתם בינתיים.

חחחח, אני יודעת שלא יהרגו את בלאמי אבל כשירו בבחור השני וכלאו את קיין ובלאמי לא יכולתי שלא לגחך.
שוב, צריך ניצב כלשהו שימות:-D

• הרגע שבו ג'ספר מסרב להיכנס למבנה ואז מעמיד פנים שהעור שלו נמס מהגשם גרם לי לצמרמורת, היה לי רגע של פאניקה שתהיתי אם הולכים להרוג אותו.
היה לי רגע של תקווה שהולכים להרוג אותו|שפם|

שיהיה ברור, אני לא מפקפקת בבחירות של קלארק, .... תמיד יבואו אליה בטענות לא משנה מה היא תעשה כי ככה זה פשוט.
|כן|
[קיצרתי את הציטוט כי תפוז טוען שזה יותר מ1000 תווים אבל מסכימה עם הכל].

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
  • אוקטביה רוכבת ביערות. מסתבר שאיליאן עקב אחריה והוא רוצה לעזור לה, אוקטביה רוצה ללכת משם אבל בדיוק מתחיל גשם שחור והם הולכים למצוא מחסה.
  • הגשם השחור מגיע גם לארקדיה והאנשים שם מתחילים לרוץ לעבר המבנה. מישהו נופל על הרצפה, הרפר רואה שהוא נפל אבל לא עוזרת לו לקום. אחרי שכולם נכנסים למבנה קיין ובלאמי שומעים את הבחור ההוא צועק בחוץ ורצים אליו כדי להכניס אותו. מהקטע הזה אנחנו לומדים שהגשם שורף וגורם לכוויות ושאם נחשפים אליו צריך להישטף במים.
  • בלאמי דואג לאוקטביה, קיין מספר לו שהיא עזבה את המחנה ובלאמי רוצה ללכת למצוא אותה אבל קיין אומר שהיא חכמה ושהיא תצליח לשרוד. בקשר אנחנו שומעים שאחד מהעובדים (לא זוכרת בשלוף מה התפקיד שלו) בשם מארק והבן שלו פיטר שהיה אחד מהמאה תקועים בחוץ.
  • אוקטביה ואיליאן מגיעים למערה, הם שוטפים את עצמם ואוקטביה אומרת לו שאין סיבה שידברו אחד עם השנייה אפילו אם הם צריכים לבלות ביחד בזמן הקרוב. אוקטביה אומרת לו להדליק מדורה כי טוב בזה והעקיצה הזו הצליחה להצחיק אותי. זה נחמד שלמרות שהסדרה רצינית ואפלה, יש בה רגעי הומור.
  • קלארק מגיעה למעבדה של בקה. דבר אחד ששכחנו לציין לגבי פרק 5 זה שאבי מתחילה לחוות השפעות של הפעימה, היא שמחה לראות את קלארק ואומרת לה: "וואו, זו באמת את." כמו ג'קסון גם קלארק מודאגת לגבי המצב של אבי, אבל אבי עקשנית (נו מכאן קלארק ירשה את העקשנות שלה) ומסרבת להיבדק |פנים| קלארק שואלת את אבי מתי היא ישנה לאחרונה ואבי אומרת שהיא תישן בקרוב "כך או כך" שאני לקחתי את זה למקום של היא תישן בקרוב בין אם הם יצילו את העולם ובין אם ימותו, ג'יז אבי יש לך את זה ביותר מדכא? |שפם| קלארק שואלת מה אבי בודקת במיקרוסקופ ואבי אומרת לה שזה מח העצם של לונה. אגב, דבר נוסף שלא ציינתי, הייתי בטוחה שהסיבה שלאבי תהיה התנגדות לשאיבת מח עצם מלונה תהיה בגלל החוויה הטראומתית של סקייקרו במאונט וות'ר אבל הם אפילו לא נכנסו לזה. אמורי נכנסת בזמן השיחה בין קלארק לאבי ושומעת את התוכנית שג'קסון ואבי דיברו עליה, הם צריכים מישהו שייחשף לקרינה על מנת לבדוק אם הנייטבלאד עובד. אבי שולחת את קלארק עם אמורי לבית של בקה שנמצא על האי כדי שתוכל להתרענן ולנוח.
  • בארקדיה, המרפאה מלאה בפצועים, הרפר סובלת מרגשות אשמה על כך שהשאירה את אותו בחור מאחור וקיין אומר לה שמה שהיא תוכל לעשות למענו כרגע זה לדאוג שהוא ימות בנוחות. קיין מתעדכן עם בלאמי לגבי הסטטוס של הנעדרים, בלאמי רוצה לצאת לעזור למארק ולפיטר, הוא יוצא עם חליפה שלא מצליחה לעמוד בגשם אבל לא מוותר ומגיע לרכב.
  • קלארק ואמורי מגיעות לבית, כרגע עלתה לי מחשבה לראש, זו פעם ראשונה בחיים של קלארק שהיא חיה בבית מודרני. במטבח מרפי מפתיע את קלארק וגם אותנו בכישורי הבישול שלו. אחרי שקלארק עולה לחדר שלה, אמורי אומרת למרפי שהם צריכים ללכת לבונקר. היא מרגישה שהיא זו שהולכת להיות מוקרבת ולא רוצה להיות שעיר לעזאזל. קלארק מגיעה לחדר שלה, מתקלחת, שוכבת על המיטה ובדיוק כשהיא מרשה לעצמה לנוח היא שומעת קול חשוד. היא יורדת למטבח ומגלה שמישהו פרץ לבית. אמורי אומרת שזה בייליס, מי שהתעלל בה ובאחיה כשהיו קטנים.
  • בלאמי נמצא ברכב, הוא בדרך למארק ופיטר אבל נתקע בבוץ. קיין אומר לו לא לצאת מהרכב ומסביר לו שעדיף ששני אנשים ימותו מאשר שלושה, או במילים אחרות בלאמי אל תצא מהרכב בשביל להציל ניצבים שנועדו למות, אתה דמות ראשית, אתה חייב לשרוד! :-D קיין אומר לו שהוא צריך לספר למארק את האמת, בלאמי שעדיין מתקשה להשאיר אנשים מאחור בגלל מה שקרה בעונה הקודמת מתוסכל מהסיטואציה.
  • אמורי נסערת מהנוכחות של בייליס ואומרת לקלארק שהיא רוצה להרוג אותו. קלארק מחליטה שיהיה אפשר להוציא ממנו תועלת אחרת ולהכניס אותו לתא עם הקרינה על מנת לבדוק אם הנייטבלאד עובד.
  • איליאן מספר לאוקטביה את סיפור חייו, הוא רוצה שהיא תספר לו מה הוביל אותה למצב שהיא נמצאת בו כרגע. אוקטביה אומרת לו שהוא לא רוצח בניגוד אליה אבל איליאן אומר שהוא שם לב שגם היא לא רוצחת לפי המבט שהיה לה בעיניים כשהיא רצתה לרצוח אותו. אוקטביה ברגע של ייאוש מנסה לצאת אל הגשם ואיליאן גורר אותה בכוח אל המערה. האמת שמהרגע שזה קרה תהיתי אם הם הולכים להתנשק ומיד שנייה אחר כך הם התנשקו, אוקטביה מבקשת ממנו להרגיש משהו שונה ממה שהיא מרגישה עכשיו. לא יודעת מה הדעה הכללית על איליאן אבל אני שמחה שאוקטביה קיבלה כמה רגעים שבהם היא פחות הייתה אומללה, אחרי כל מה שהיא עברה.
  • בלאמי מגלה שמארק ופיטר מתו ומתחיל להאשים את עצמו, קיין אומר לו שהוא עשה את הטוב ביותר שיכל ושאימא שלו הייתה גאה ואז הוא אומר שורה שגרמה לי להתרגש: "אני יודע שאני גאה בך." וזה מרגש ומקסים עד שבלאמי עונה לו: "אתה הרחפת את אימא שלי." ולפתע מזכיר לכולנו את מה שקיין עשה בעבר.
  • הסערה חלפה, אוקטביה ואיליאן מתכוונים ללכת כל אחד לדרכו, לבסוף אוקטביה מחליטה לקחת את איליאן הביתה על הסוס שלה.
  • במעבדה מתכוננים להחדיר את הנייטבלאד לבילייס, מרפי אומר לאמורי שאם בייליס ישרוד היא תוכל להרוג אותו בעצמה ואז אמורי שואלת למה שתרצה לעשות זאת כי היא לא מכירה את האדם ההוא. מרפי משבח אותה על כישורי ההישרדות שלה. חתיכת טוויסט, לא ציפיתי לזה וכשחושבים על הפרק בקונטקסט הזה פתאום זה מאוד הגיוני שאמורי ניסתה לכוון את קלארק להשתמש באותו אדם כשפן הניסויים שלהם.

It's Always Sunny

Well-known member
שתדעו לכם שהתלבטתי אם לראות באפי או ה100 אבל אתן רצות קדימה וגם כולכם מעצבנים בבאפי אז ראיתי המאה|פטיש|

מתברר שאני יכולה להכיל רק אובססיה אחת בכל פעם :-D אבל ברצינות קצת איבדתי חשק לצפות בכל דבר שהוא לא המאה. נראה לי גם שרוב הסיכויים שאחרי שאסיים עם המאה אני אקח לעצמי הפסקה מסדרות.

כלומר זה נכון שיש לה מזל שהוא הסגן שלה כי הם עובדים הכי טוב ביחד והוא אכן שומר עליה (לא מפוקסת, פיזית. הוא הולך אחריה עם אקדח לכל מקום), אבל היא גם מאזנת את הצד הרצחני והאימפוליסיבי שלו. היא גורמת לו לרצות להיות טוב יותר.
בחזרה למחנה לקלארק אין ברירה והיא מכינה את הרשימה הכי קשה אי פעם, בדמעות. היא מסתכלת על בלאמי ישן (|מאוהב|) ומכניסה אותו במקום ה99 למרות שהוא התעקש לא להיות שם.

הוא קם והבין מה היא עשתה, ומתעקש שאם הוא ברשימה גם היא, וכשהיא מתקשה כותב אותה בעצמו במקום ה100. לייק, אני מבינה שזה קשה לשים את עצמך כי זה מרגיש אנוכי נורא, אבל קלארק צריכה להיות שם היא המנהיגה. ויש להם רגע חמוד כזה כשהוא שם לה יד על הכתף והיא מחזיקה אותו|מאוהב|

אולסו זה נחמד כמה זה מובן מאליו שבנות יהיו מנהיגות צבא פה.
(y)(y)(y)

כן, מרצ'נדייז של הפליים.

הם "הציפו" אותו חעחע מצחיקים יופי.
חחחח, זה מרגיש לי כאילו היית סרקסטית כשכתבת את זה. התכוונת לזה ברצינות?

אז ג'ספר כמובן מוצא את הרשימה. עוד בפרק הקודם כשהיא פשוט השאירה אותה שם בקיפול עלוב אחד רציתי לצעוק עליה שהיא סתומה ותחביא את זה טוב כי מישהו ימצא את זה.
I KNOW!!
הדרך שבה היא הסתירה את הרשימה זה כאילו היא רצתה שימצאו אותה.

ג'ספר מנסה להודיע בקשר אבל קלארק מחשמלת אותו ומורה לעצור אותו, בגלל אותו דבר בדיוק שג'אהא עצר אותה בעבר. איך שגלגל מסתובב.
יפה, לא חשבתי על זה.

מונטי גם לא ברשימה והוא כועס, אפילו שהוא מבין למה הוא לא ברשימה הוא כועס שקלארק זוכה להיות אלוהים ולהחליט מי חי ומי מת. ואז הוא מקריא בקשר את הרשימה יופי מונטי|פנים|
אני שונאת שהם אומרים שהיא אלוהים כי זה גורם למה שקלארק עושה להיראות כאילו היא עושה את ההחלטות האלה עבור עצמה והיא לא.

ולונה בורחת. רייבן שנשארה על החוף רואה אותה הולכת לספינה ומנסה לעצור אותה.
מעבר לעובדה שהיא חיונית כרגע והם זקוקים לה, היא ניסתה לברוח עם הספינה היחידה שיש להם. אם היא הייתה מצליחה לברוח לא הייתה להם דרך לחזור הביתה.

דווקא אני אוהבת שאת תומכת בקלארק בצורה קיצונית כי קל מאד לכעוס עליה בפרקים האלה|לב|
בתכלס מבחינתה הרשימה זה אופציה שהיא מקווה לא להשתמש בו כי היא מקווה שהתוכנית עם הנייטבלאד תצליח. ואז שלא יהיה צורך ברשימה ואף אחד לא ידע שהיא הייתה קיימת אז אין טעם להכניס אנשים לפאניקה וכעס סתם בינתיים.
רגע, יש אנשים ששונאים את קלארק בגלל זה? אולי אני קצת נאיבית אבל חשבתי שזה ברור שקלארק עושה את הרשימה רק כי היא חייבת.

didalf

Well-known member
מתברר שאני יכולה להכיל רק אובססיה אחת בכל פעם :-D אבל ברצינות קצת איבדתי חשק לצפות בכל דבר שהוא לא המאה.
מבינה אותך, גם אני הרגשתי ככה כשציפיתי ב100 לראשונה:-D
אבל קצת חסרות לי ההודעות שלך בבאפי:-(
נראה לי גם שרוב הסיכויים שאחרי שאסיים עם המאה אני אקח לעצמי הפסקה מסדרות.
כשסיימתי פשוט התחלתי אותה מחדש|פנים| פעם ראשונה שעשיתי צפיה חוזרת למשהו ועוד כ"כ סמוך לסיום.
אבל אני מבינה אותך זה מאד אינסיבי צריך הפסקה אחרי.

חחחח, זה מרגיש לי כאילו היית סרקסטית כשכתבת את זה. התכוונת לזה ברצינות?
חחח זה כן היה משעשע אבל גם הם אידיוטים עם הבדיחה הזאת וזה לא הזמן. אז כן הייתי סרקסטית:-D

הדרך שבה היא הסתירה את הרשימה זה כאילו היא רצתה שימצאו אותה.
ממש!!!
להחביא קלארק להחביא!!!!!!!!!

אני שונאת שהם אומרים שהיא אלוהים כי זה גורם למה שקלארק עושה להיראות כאילו היא עושה את ההחלטות האלה עבור עצמה והיא לא.
נכון!!!!!
יאללה אתם אם זה היה תלוי בכם לא היינו שורדים שניה. ג'ספר ליטרלי שופד תוך 5 דקות|שפם|
אולסו רציתי להגיד שבכל פעם שהם אומרים שהיא מחליטה מי יחיה ומי ימות יש לי בראש "הו ליבס הו דיייס הו טלס יור סטורי"
[ראית המילטון נכון?]

מעבר לעובדה שהיא חיונית כרגע והם זקוקים לה, היא ניסתה לברוח עם הספינה היחידה שיש להם. אם היא הייתה מצליחה לברוח לא הייתה להם דרך לחזור הביתה.
נכון, חצופה.
רגע, יש אנשים ששונאים את קלארק בגלל זה? אולי אני קצת נאיבית אבל חשבתי שזה ברור שקלארק עושה את הרשימה רק כי היא חייבת.
לא יודעת בעצם8-* אבל בטוח יש.

It's Always Sunny

Well-known member
[ראית המילטון נכון?]
ברור! :-]

כשסיימתי פשוט התחלתי אותה מחדש|פנים| פעם ראשונה שעשיתי צפיה חוזרת למשהו ועוד כ"כ סמוך לסיום.
אבל אני מבינה אותך זה מאד אינסיבי צריך הפסקה אחרי.
יודעת מה? אני לא יכולה להתחייב על כלום. כשנסיים את המאה אני אחליט מה מתחשק לי לעשות באותו רגע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי זה קצת מוקדם מדי לומר את זה, אבל נדמה לי שזו העונה האהובה עליי בינתיים. אהבתי גם את העונות הקודמות כמובן אבל העלילה של העונה הנוכחית מרתקת. מן הסתם ככל שנתקדם אראה אם זה עדיין רלוונטי :-D
אני חושבת שגם בעיני, אני תכף אגיב לך, אבל התקדמת מעבר ל-5? אני כבר ראיתי את 6 |מובך|
מעניין. זכור לי שעונה 4 הייתה בין העונות שפחות אהבתי.
בטוח פחות מעונה 2.
אור עסוקה מידי עם ה100. לראות את כל העונה, ואז לחזור אחורה ולראות כל פרק שוב לפני שהיא מגיבה עליו ואז לחזור לתחילת הסדרה ולראות את כולה עד הסוף ואז לחזור לעונה 4 שוב...
מתברר שאני יכולה להכיל רק אובססיה אחת בכל פעם :-D אבל ברצינות קצת איבדתי חשק לצפות בכל דבר שהוא לא המאה. נראה לי גם שרוב הסיכויים שאחרי שאסיים עם המאה אני אקח לעצמי הפסקה מסדרות.
לא לא, זה רעיון רע.
כלומר את יכולה לקחת הפסקה מסדרות אחרות, אבל לא באפי

לפחות אתם תסיימו את ה100 בעוד איזה 3 שבועות ועם באפי אנחנו נהיה רק בתחילת עונה 3.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני אוהבת יותר יותר מ5-7. אבל אני לא בטוחה מה הדירוג הפנימי שלי ב1-4.
האמת שזה קל לדרג:
(אם זה ספוילר עבור מישהו אני אסתיר רק ליתר ביטחון)

מקום 1- עונה 3
מקום 2- עונה 6
מקום 3- עונה 2
מקום 4- עונה 5
מקום 5- עונה 1
מקום 6- עונה 7
מקום 7- עונה 4

(ניתן להחליף בין מקומות 1-2 תלוי במצב רוח שלי. וניתן להחליף גם בין מקומות 4-5, שוב- תלוי במצב הרוח שלי)

מה שכן, למרות שאני יכולה לדרג אותן, אני עדין אוהבת את כל העונות! וגם העונות שבמקומות האחרונים טובות פי אלף מרוב הסדרות האחרות שראיתי.

למעלה