ה100 - צפייה משותפת - עונה 4

It's Always Sunny

Well-known member
ממשיכים מהמקום שסיימנו בו בעונה הקודמת. אנשים סובלים וקלארק תוהה איך היא תספר לכולם שהם עומדים למות בעוד חצי שנה. בלאמי אומר שהם צריכים קודם צריכים לבדוק שהמידע נכון, אני מסכימה איתו. במיוחד כי האנשים שקלארק והשאר שיחררו עדיין במצב נפשי לא טוב. זה רק נהיה יותר גרוע כשהגראונדרים מאשימים את קלארק במצב. בארקדיה חוגגים את הצלת העולם, חוץ מרייבן. היא רוצה לוודא שכולם בטוחים, אבל היא, מונטי והרפר מפספסים את העובדה שג'ספר לוקח את האקדח של הרפר.
קיין וג'אהא יורדים לעיר ורואים את האנשים סובלים, ג'אהא מרגיש אשמה על המעשים שלו. קיין אומר לאבי שהם צריכים ללכת כי הגראונדרים מאשימים את סקייקרו בצ'יפ. ואכן אחרי שנייה הם שומעים שאנשי העיר מתמרמרים על קלארק. רייבן יוצרת קשר עם בלאמי, היא רוצה לדעת שהכל בסדר. קלארק מדברת איתה בקשר ושואלת אם אלי אי פעם סיפרה לה (לרייבן) מדוע היא יצרה את עיר האורות, רייבן אומרת שלא אבל השיחה נקטעת כשמתגלה שרואן עדיין בחיים, האמת הייתי בטוחה שהוא הולך למות ולכן הופתעתי שאיכשהו הוא עדיין נושם. אבי רוצה להוציא את הכדור מרואן אבל אקו מאיימת על קלארק ולא רוצה שסקייקרו ייגעו ברואן. אקו מנסה לגרום לגרום לאנשים שלה להאמין שעיר האורות זו אשמת סקייקרו וקיין מתערב לטובת קלארק ואומר שהיא הצילה את כולם. אקו מכריזה שפוליס בשליטת אזגדה, אחת מהשגרירות אומרת לאקו שפוליס תהיה תחת שליטת שגרירי הקואליציה ושאם אנשי אזגדה רוצים להשתלט עליה הם צריכים לעשות את זה בכוח וזה בדיוק מה שאקו עושה, כשהיא הורגת את השגרירה בלי לחכות אפילו שנייה, אחר כך היא אומרת שסקייקרו לא יצאו מהעיר.
ג'אהא מזיז גופות ומנסה לעזור לאנשים הפצועים שלא רוצים את העזרה שלו, הוא מבקש עזרה ממרפי אבל מרפי אומר לו שהמתים הם גם באשמתו. מרפי רואה את אמורי שודדת גופות, היא אומרת שפוליס זה לא מקום בטוח עבורה ושהיא צריכה ללכת משם, מרפי מציע לה לבוא איתו לארקדיה ואמורי מפקפקת במעמד של מרפי בארקדיה אבל הוא אומר שהמצב שונה כי אחרי מה שהוא עשה אנשי ארקדיה חייבים לו, אמורי משתכנעת.
במקום הקדוש קיין דואג שאנשי המשמר ייקחו את מי שלא צריך להיות בפוליס. מי שנשאר שם מתחיל לדון על המצב, לוחמי אזגדה השתלטו על העיר ואינדרה אומרת שיש שבטים שיסכימו לעזור לטריקרו, היא אומרת שהיא תוכל לגייס את שאר השבטים בעזרה הלהבה אבל קלארק מסרבת להביא את הלהבה. קלארק מגלה לכולם מדוע אלי הקימה את עיר האורות.
ג'אהא מגיע עם הגופה של אונטרי לחדר של אנשי אומת הקרח, הם מתחילים להכות אותו אבל אז מישהו מודיע להם שסקייקרו נכנעים. מסתבר שכל זה היה חלק מתוכנית על מנת להכניס את אוקטביה לחדר שבו נמצא רואן והיא אכן נכנסת והורגת את כל מי ששומר עליו. זה היה מרשים כי בהתחלה הייתי בטוחה שג'אהא טיפש כשהוא בא לאנשי אומת הקרח. אוקטביה מכניסה את קלארק ואבי והן מתחילות לעבוד על רואן. במקביל קיין אומר לבלאמי להציע לאקו כל מה שהיא רוצה על מנת לעכב אותה ולהרוויח לקלארק ולאבי זמן להציל את רואן. מרפי חוטף רגליים קרות ומחליט לברוח עם אמורי. אקו מסרבת לתנאים שבלאמי מציע לה והוא לא מצליח למרוח אותה יותר גם אחרי שהוא אומר לה שיילמד את אנשי אומת הקרח לירות בנשק, אוקטביה דוחקת באבי ובקלארק לסיים אבל נראה שלמרות שהכדור יצא משהו עדיין לא תקין. אוקטביה אומרת להן להזדרז אבל זה לא עוזר ואנשי אומת הקרח תופסים אותן. אקו עומדת לערוף לקלארק את הראש, למזלה של קלארק רואן מתעורר ועוצר את אקו.
בינתיים בארקדיה רייבן מכנסת את כולם, ג'ספר עומד להתאבד אבל אחרי שמונטי קורא לו הוא מפסיק את התוכנית שלו. אני שמחה שלא הלכו עם זה, זה היה יכול להיות מאוד טראומתי לכולם אחרי כל מה שעברו. רייבן מספרת לכולם שנבנו כורים שאמורים לעמוד מתקפה גרעינית, הבעיה היא שהם עמידים רק ל-100 שנים וה-100 שנים האלה כמעט הסתיימו. לעזאזל עם בני האדם האלה, חושבים רק על תקופת החיים שלהם, אחרי 100 שנים זו תהיה בעיה של מישהו אחר |פנים| (מזכיר לי שאחד הדברים שמרגיעים אותי זו המחשבה שלא אהיה בחיים כשכדור הארץ יהיה מקום שרע לחיות בו, אז אני מדגימה בדיוק את הבעיה שדיברתי עליה מקודם). רייבן מספרת שנשארה להם עוד חצי שנה, ג'ספר שואל אם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי למנוע את זה וכשהתשובה היא לא, הוא מתחיל לצחוק ומבין שהוא לא צריך להתאבד, בעוד חצי שנה הקרינה תדאג לכך שהם ימותו.
אקו מעדכנת את רואן שקלארק והשאר כלואים ושהם מוכנים לרדוף אחרי שאר סקייקרו, רואן אומר שזה עדיין לא הזמן. אקו קוראת לו חלש ;-# היא אומרת ששרי המלחמה של אזגדה לא מכבדים את רואן אבל מציינת שהיא מוכנה לשרת את רואן ואומרת לו שהדרך שיכבדו אותו זה אם הוא יחסל את קלארק.
רואן משתכנע ולוקח את קלארק מהכלא, שוב קלארק מובלת לחדר עם שק על הראש, כמו בעונה הקודמת. קלארק מנסה לשכנע את רואן שהם זקוקים לעזרה שלו ומסבירה לו על הקרינה שעומדת להשמיד את העולם. היא מנסה לשכנע אותו שהדבר הטוב ביותר עבור כולם זה לשתף פעולה, אם רואן ייתן לסקייקרו ללכת הביתה קלארק תנסה למצוא דרך שכולם ישרדו את הקרינה. קלארק משכנעת אותו סופית כשהיא מציעה לו את הלהבה. רואן מכריז בפני כולם שסקייקרו יישארו חלק מהקואליציה. אקו מביאה לבלאמי סמל שאמור להגן על סקייקרו על אדמות אחרות. על פי התוכנית, קלארק ובלאמי חוזרים לארקדיה על מנת למצוא פתרון לקרינה בזמן שקיין, אבי ואוקטביה נשארים בפוליס על מנת לדאוג שרואן יישאר בשלטון.
בינתיים במדבר אנחנו רואים אישה מלאה בכוויות אשר נשרפת על ידי השמש.

הערות:
  • אוקטביה ואינדרה מתאחדות ואוקטביה מספרת לאינדרה שהיא הרגה את פייק.
  • ג'ספר שואל את רייבן איך היא מרגישה כי היא עברה הכי הרבה, אפילו הכותבים מודעים לכך.
  • בתחילת הפרק ראינו את ההשלכות הנפשיות של האנשים שיצאו מעיר האורות, לא חשבתי על הכאב הפיזי עד שראיתי את רייבן מתפתלת מכאב ופתאום קלטתי שרייבן תאלץ להתמודד שוב עם הכאב הפיזי שלה ושאין פתרון קסם. גם ג'ספר לא מסתיר את העובדה שהוא היה מעדיף להיות בעיר האורות.
  • החיבוק של אינדרה וקיין, הלב שלי לא עומד בזה, אוווו |מאוהב|
  • מונטי והרפר שוכבים ורייבן שוב פעם נכנסת להם באמצע :-D מונטי שואל אותה אם היא לא למדה לדפוק על דלתות :-D
  • במשך 97 שנים סקייקרו חיו בחלל וכדור הארץ הייתה התקווה שלהם להמשיך להתקיים כי היה גבול לכמה הם יכולים לחיות בחלל ועכשיו הם מגלים שגם כדור הארץ עומד להיות מושמד על ידי קרינה. אין פתרון טוב עבור הבעיה של המגורים שלהם ;-#
  • קלארק אומרת לאבי שהיא אהבה את לקסה ונשברת קצת :-(
  • הנאום של קיין לבלאמי בסוף הפרק היה מרגש. זה מקסים לראות איך הוא פתאום הפך להיות דמות אב עבור בלאמי.

keren or5

Well-known member
אבל השיחה נקטעת כשמתגלה שרואן עדיין בחיים, האמת הייתי בטוחה שהוא הולך למות ולכן הופתעתי שאיכשהו הוא עדיין נושם.
גם אני חשבתי שהוא מת בפרק הקודם.
אבי רוצה להוציא את הכדור מרואן אבל אקו מאיימת על קלארק ולא רוצה שסקייקרו ייגעו ברואן.
אוף אקו, תנוחי כבר |תוהה|
אקו מכריזה שפוליס בשליטת אזגדה, אחת מהשגרירות אומרת לאקו שפוליס תהיה תחת שליטת שגרירי הקואליציה ושאם אנשי אזגדה רוצים להשתלט עליה הם צריכים לעשות את זה בכוח וזה בדיוק מה שאקו עושה, כשהיא הורגת את השגרירה בלי לחכות אפילו שנייה, אחר כך היא אומרת שסקייקרו לא יצאו מהעיר.
אקו הזאת מעצבנת! :-[ איך לא עשו לה כלום על זה שהיא הרגה את אחת הנציגים של השבטים?
הוא מבקש עזרה ממרפי אבל מרפי אומר לו שהמתים הם גם באשמתו.
תכלס, צודק
מרפי רואה את אמורי שודדת גופות, היא אומרת שפוליס זה לא מקום בטוח עבורה ושהיא צריכה ללכת משם, מרפי מציע לה לבוא איתו לארקדיה ואמורי מפקפקת במעמד של מרפי בארקדיה אבל הוא אומר שהמצב שונה כי אחרי מה שהוא עשה אנשי ארקדיה חייבים לו, אמורי משתכנעת.
מרפי חוטף רגליים קרות ומחליט לברוח עם אמורי
האמת לא אכפת לי שהוא ברח. העיקר שהוא ואמורי יהיו ביחד |מאוהב|
מסתבר שכל זה היה חלק מתוכנית על מנת להכניס את אוקטביה לחדר שבו נמצא רואן והיא אכן נכנסת והורגת את כל מי ששומר עליו.
אוקטבייה מלכה!!
אקו עומדת לערוף לקלארק את הראש, למזלה של קלארק רואן מתעורר ועוצר את אקו.
מדברים על תיזמון. אולסו רואן חתיך!
לעזאזל עם בני האדם האלה, חושבים רק על תקופת החיים שלהם, אחרי 100 שנים זו תהיה בעיה של מישהו אחר |פנים| (מזכיר לי שאחד הדברים שמרגיעים אותי זו המחשבה שלא אהיה בחיים כשכדור הארץ יהיה מקום שרע לחיות בו, אז אני מדגימה בדיוק את הבעיה שדיברתי עליה מקודם)
:-D
ג'ספר שואל אם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי למנוע את זה וכשהתשובה היא לא, הוא מתחיל לצחוק ומבין שהוא לא צריך להתאבד, בעוד חצי שנה הקרינה תדאג לכך שהם ימותו.
סליחה אם זה חסר טאקט מצידי, אבל למות מקרינה נשמע הרבה יותר נוראי מאשר למות מירייה בראש, אז על מה הוא כ"כ שמח?
רואן אומר שזה עדיין לא הזמן. אקו קוראת לו חלש ;-# היא אומרת ששרי המלחמה של אזגדה לא מכבדים את רואן אבל מציינת שהיא מוכנה לשרת את רואן ואומרת לו שהדרך שיכבדו אותו זה אם הוא יחסל את קלארק.
וואי, שתסתום כבר!
קלארק משכנעת אותו סופית כשהיא מציעה לו את הלהבה. רואן מכריז בפני כולם שסקייקרו יישארו חלק מהקואליציה. אקו מביאה לבלאמי סמל שאמור להגן על סקייקרו על אדמות אחרות. על פי התוכנית, קלארק ובלאמי חוזרים לארקדיה על מנת למצוא פתרון לקרינה בזמן שקיין, אבי ואוקטביה נשארים בפוליס על מנת לדאוג שרואן יישאר בשלטון.
מזל שלפחות יש לו היגיון.
ג'ספר שואל את רייבן איך היא מרגישה כי היא עברה הכי הרבה, אפילו הכותבים מודעים לכך.
כן אפילו הכותבים מרגישים רע על מה שהם עושים לה!
בתחילת הפרק ראינו את ההשלכות הנפשיות של האנשים שיצאו מעיר האורות, לא חשבתי על הכאב הפיזי עד שראיתי את רייבן מתפתלת מכאב ופתאום קלטתי שרייבן תאלץ להתמודד שוב עם הכאב הפיזי שלה ושאין פתרון קסם. גם ג'ספר לא מסתיר את העובדה שהוא היה מעדיף להיות בעיר האורות.
:-(
החיבוק של אינדרה וקיין, הלב שלי לא עומד בזה, אוווו |מאוהב|
חחח זה היה מצחיק בהתחלה כי כשהיא התקרבה אליו היה נראה שהיא כועסת עליו ואז היא חיבקה אותו! |לב|
מונטי והרפר שוכבים ורייבן שוב פעם נכנסת להם באמצע :-D מונטי שואל אותה אם היא לא למדה לדפוק על דלתות :-D
:-D זה גדול! הלוואי וימשיכו עם הגאג הזה שהיא נכנסת להם כל פעם.
קלארק אומרת לאבי שהיא אהבה את לקסה ונשברת קצת :-(
זה היה מאוד עצוב. אבל לא יודעת, כל פעם שיש רגע מרגש בין קלארק לאמא שלה זה רק מזכיר לי כמה מסכנים כל האחרים שאף אחד מההורים שלהם לא שם והם צריכים להתמודד עם הכל לבד. זה לא אשמתה של קלארק נכון, אבל עדיין עצוב.
הנאום של קיין לבלאמי בסוף הפרק היה מרגש. זה מקסים לראות איך הוא פתאום הפך להיות דמות אב עבור בלאמי.
וואי כן!!! |מאוהב| אני כ"כ רוצה שהוא יהיה דמות אב לבלאמי!

It's Always Sunny

Well-known member
מסכימה :-D:-] בקטעים שהוא הופיע בהם חלק מהזמן הייתי עסוקה בלחשוב כמה הוא גבר נאה :-D אם אני לא טועה אמרתן שהשחקן שלו בדרך כלל משחק דמויות קומיות אז זה מוזר לראות אותו בתפקיד רציני?

סליחה אם זה חסר טאקט מצידי, אבל למות מקרינה נשמע הרבה יותר נוראי מאשר למות מירייה בראש, אז על מה הוא כ"כ שמח?
אני מסכימה איתך.
אבל נראה לי שזה גרם לג'ספר להבין שאם כדור הארץ עומד להיות מושמד בקרוב אז אין טעם אפילו להתאבד. אני חושבת שהוא לא חושב בהיגיון כרגע.

זה היה מאוד עצוב. אבל לא יודעת, כל פעם שיש רגע מרגש בין קלארק לאמא שלה זה רק מזכיר לי כמה מסכנים כל האחרים שאף אחד מההורים שלהם לא שם והם צריכים להתמודד עם הכל לבד. זה לא אשמתה של קלארק נכון, אבל עדיין עצוב.
לא חשבתי על זה, את צודקת. אבל אני מאוד אוהבת את הרגעים האלה ומחכה להם שלא ממש אכפת לי :-D|פנים| בנוסף, תמיד חצי מהעונה קלארק ואבי נפרדות אז לא תמיד יש לכולם תזכורת שאין להם הורים.

וואי כן!!! |מאוהב| אני כ"כ רוצה שהוא יהיה דמות אב לבלאמי!
כשקיין הגן על קלארק ואמר שהיא הצילה את כולם נמסתי ממנו. אני אוהבת את הרצינות והאחריות שלו זה משדרג את הדמות שלו פי 1000X עבורי. אני מרגישה מאוד חנונית אחרי שרשמתי את זה :-D

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק 9 ימים לפני האירועים של הפרק הקודם, אלי בשליטה והיא גורמת לנער צעיר משבט טרישנקרו לרצוח את כל המשפחה שלו.
  • הנרות חזרו! :-D מסתבר שבארמון יש אובססיה עם נרות והם מתעקשים שבכל חדר יהיו נרות :-D אבי וקיין שוכבים, קיין מדגים כמה הוא אכפתי כשהוא אומר לאבי שג'ייק תמיד יהיה חלק ממנה ואבי הולכת לטפל ברואן.
  • אוקטביה מקשיבה לשיחות ברחוב, היא שומעת את שגריר טרישנקרו מתכנן לאתגר את רואן לדו קרב כי הוא יודע שככה יוכל להפיל את רואן מהשלטון. רואן מגיע לחדר הכס, אקו תוהה מדוע הוא רוצה לשלוט בפוליס כמו שלקסה שלטה אבל לפני שהוא עונה לה קיין ואוקטביה מתפרצים לחדר ומבקשים לדבר איתו ביחידות. קיין מעדכן את רואן שהאיום מצד טרישנקרו הוא אמיתי, אוקטביה אומרת שהוא יכול לבחור מישהו שילחם עבורו אבל רואן חושש שזה יגרום לשבטים האחרים לפקפק בסמכות שלו. קיין מבקש רשות לדבר עם השגריר ולנסות לשכנע אותו לרדת מהרעיון של הדו קרב, רואן מסכים לו בתנאי אחד, אם קיין ייכשל רואן יילחם בשגריר.
  • בארקדיה, החבורה מחפשת פתרון לקרינה. רייבן אומרת שאין פתרון קסמים ושהדרך היחידה לשרוד את הקרינה זה למצוא מקום היא לארגן מקום מבטחים לסקייקרו. קלארק אומרת שזה לא מספיק טוב ושהיא הבטיחה להציל את כולם, רייבן אומרת לה שצריך לעדכן את כולם כדי שיהיו מספיק אנשים שיציעו רעיונות, בזמן שקלארק, רייבן ובלאמי מתווכחים על כך, מונטי מבין שאפשר להשתמש בספינת ההורדה כדי לשרוד את הקרינה.
  • מילר שואל איך תהיה אפשרות לספק מים ל-500 אנשים ובלאמי אומר שהם ילכו לתחנת החווה כי שם יש מחולל נוזלים שיכול לספק מספיק מים. מילר ובריאן מתווכחים על כך שבריאן עדיין מגן על מה שפייק עשה, הם משלימים אבל מעניין לראות אם המתח הזה ימשיך איתם לאורך כל העונה.
  • בזמן שג'ספר מתקלח מונטי ניגש אליו ואומר לו שהוא מבזבז מי שתייה אבל ג'ספר עדיין נמצא בהכחשה וחושב שהם ימותו בעוד חצי שנה. מונטי מציע לג'ספר לבוא איתם לתחנת החווה אבל ג'ספר מסרב אבל מרגיע את מונטי שהוא לא הולך לנסות להתאבד שוב.
  • בזמן שחלק מהחבורה הולכת לתחנת החווה, קלארק נשארת בארקדיה כדי למצוא פתרון בשביל כולם.
  • החבורה מגיעה לתחנת החווה אבל הם נתפסים על ידי לוחמי אזגדה שלא מייחסים חשיבות לסמל שאקו נתנה לבלאמי בפרק הקודם ותופסים אותם, בלאמי מצליח לשכנע אותם לקחת את המכונה וללכת אבל בדרך הם נתקלים בעבדים, הם נתקלים בבחור שהיה בתיבה אבל לוחמי אזגדה מסרבים לתת לסקייקרו לקחת יותר מהמכונה.
  • רייבן מתחילה למפות את הבעיות בספינה ומבינה שהיא צריכה יותר אנשים כדי לתקן את הספינה. קלארק אומרת לה לחכות שבלאמי יחזור עם המכונה ואז הם יוכלו לספר לכולם מה קורה ורייבן תקבל את כל העזרה שהיא צריכה. ג'אהא מופיע משום מקום (והראש שלו מגולח 8-* זיהיתי אותו בהתחלה לפי הקול שלו) ואומר שהוא יכול לעזור כי הוא היה מהנדס לפני שהיה צ'נסלור. רייבן עדיין כועסת על מה שג'אהא עשה בתיבה אבל קלארק משכנעת אותה שהם זקוקים לעזרה של ג'אהא.
  • רואן נלחם מול אקו ולא מצליח לנצח אותה, היא מציעה להילחם במקומו אבל רואן מסרב. אקו מבקשת לדעת מה קלארק הציעה לרואן שבתמורה סקייקרו מקבלים את ההגנה שלו, רואן מספר לה על הקרינה ואקו אומרת שסקייקרו דואגים רק לעצמם. רואן אומר לה שאחרי הקרב שלו היא תוכל ללכת לארקדיה לבדוק מה המצב. זה לא ספוילר כי ראיתי רק עד הפרק השלישי אבל יש לי ניחוש שאקו תגלה שסקייקרו בונים מקום מוגן רק לעצמם וזה יגרום לבלגן. טכנית היא לא טועה כי כרגע הם מנסים לארגן מקום שיתאים ל-500 אנשים, המספר של סקייקרו אבל ייאמר לזכות קלארק שהיא כן מנסה למצוא פתרון אחר.
  • קיין ניגש לרפאל השגריר ומנסה לשכנע אותו לא להילחם, זה לא עובד לו.
  • קלארק עובדת על הרשימות וחווה רגע של משבר כי יש יותר מדי אנשים שצריך להציל. היא יוצאת החוצה ורואה את כל העובדים נחים וחוגגים, אחרי שהיא לוקחת את ג'ספר לשיחה והוא שואל אותה למה היא לא מוכנה לספר לכולם את האמת ומשווה אותה לג'אהא.
  • בתחנת החווה החבורה מגלה שעומדים להעביר את העבדים למקום אחר למחרת וזה גורם להם להתלבט האם להציל את העבדים עכשיו או לא. בלאמי מציע להשתמש במחולל הנוזלים כדי לפוצץ את התחנה ולעזור לעבדים להשתחרר. אבל זה אומר שאם הם יפוצצו את המכונה עכשיו לא תהיה להם דרך לייצר מים, הם עורכים הצבעה ובסוף מחליטים לפוצץ את המכונה ולהציל את העבדים.
  • ג'אהא מתחיל להבין שמשהו לא כשורה ונותן לקלארק נאום על הקושי להיות מנהיג. קלארק מתייעצת איתו מה לעשות.
  • אבי מבשרת לקיין שאין לה מה לעשות עבור רואן יותר וקיין אומר לה לחזור לארקדיה. במקביל הוא עסוק להיות מתוסכל מעצמו שלא הצליח למנוע את הדו קרב. למזלו אוקטביה מטפלת בבעיה עבורו ורוצחת את השגריר. בהתחלה כשאוקטביה ניגבה את הסכין שלה הייתי בטוחה שהיא הולכת לכרות את האוזן של רפאל כדי להראות לכולם מה יקרה אם הם יימרו את פיו של רואן אבל אז קלטתי שהיא צריכה לשמור על חשאיות אחרת זה יגרום למהומה. לא יודעת למה הייתי בטוחה שהיא רוצה את האוזן של רפאל, זה היה אולי הגיוני אם היא הייתה שומרת טרופיז :-D (אני מקווה מאוד שלא)
  • כל השגרירים מגיעים לחדר הכס כדי לצפות בדו קרב, הם מחכים שרפאל יגיע אבל אז אקו מגיעה ומספרת לרואן שרפאל מת. איליאן, הנער ממקודם שואל את אוקטביה אם היא הולכת להרוג גם אותו והיא מכחישה אבל עוזבת מיד אחרי השיחה שלהם ונראה שאקו חושדת בה.
  • בלאמי והשאר חוזרים לארקדיה, קלארק שואלת אותו איפה המכונה, הוא מספר שהם החליטו להציל את העבדים במקום להביא את המכונה. קלארק שואלת את רייבן כמה אנשים הם יוכלו לאכלס בלי מחולל הנוזלים ורייבן אומרת שלא יותר ממאה. כמה מתאים עבור סדרה שקוראים לה המאה :-D זה גם אומר שעכשיו הבחירה מי יכנס לספינה ומי לא הולכת להיות הרבה יותר קשה ;-#
  • קלארק נואמת בפני כולם ומסבירה להם מה קורה, היא משקרת להם ואומרת שהם יכולים לשרוד ואפילו לשגשג, רייבן מאוכזבת ממנה. אני מבינה שאנחנו חוזרים לימים של התיבה, רק שעכשיו קלארק מחליטה את ההחלטות הקשות.

נקודות נוספות:
  • רייבן אומרת לקלארק שג'ייק מת בשביל שאנשים בתיבה יהיו מודעים למצב שבו הם נמצאים, אאוץ' ;-#
  • בזמן המקלחת ג'ספר אומר למונטי להסתכל עליו ומונטי עונה לו שהוא מנסה שלא :-D
  • כובע הרחצה של ג'ספר :-D:-D:-D:-D
  • בתחנת החווה מונטי מוותר על הריגת האדם שרצח את אבא שלו בשביל לשחרר את העבדים. יפה, כי לרגע באמת חששתי שהוא יהרוג את אותו אדם.
  • אבי הורידה את השרשרת שלה, מה שאומר שהיא ממשיכה הלאה?
  • רפאל אומר לאוקטביה שהיא לא שווה את החרב שלו, מיד הוא מקבל הוכחה שזה לא נכון, כלומר הוא היה מקבל הוכחה אם הוא היה נשאר בחיים :-D
  • רייבן אומרת לבלאמי שהוא לא היחיד שיצטרך לחיות עם ההחלטה שלו להקריב את המחולל עבור העבדים.

It's Always Sunny

Well-known member
  • בארקדיה כולם קורעים את התחת, הם מקבלים שתי ארוחות ליום ורייבן אומרת שהם יצטרכו להתרגל לאכול ארוחה אחת ביומיים. זה קשוח ולמען האמת שעם תנאים כאלה אני לא בטוחה שלשרוד את הקרינה זה כל כך שווה. בלאמי אומר שהוא יכנס לספינה אבל קלארק ישר אומרת שהוא כן יכנס לשם, מה שגורם לרייבן לעלות את התהייה הבאה: מי הולך להיות ברשימה של האנשים שיכנסו לספינה. קלארק מנסה לדחות את ההחלטה ואומרת שאין צורך להחליט כרגע. השיחה שלהן נקטעת כאשר האנשים של לונה ונייקו מגיעים לשער וזקוקים לעזרה רפואית, אבי אומרת שהתסמינים שלהם מצביעים על כך שיש להם הרעלת קרינה ולונה מספרת שהדגים בים מתחילים למות.
  • בפוליס רואן נפגש עם אוקטביה ומספר לה שהלהבה נגנבה. הוא מבקש ממנה לחפש את הלהבה. רואן אומר שכנראה שמי שגנבה את הלהבה היא שומרת הלהבה החדשה ואוקטביה אומרת שהיא הולכת לטפל בבעיה.
  • אמורי ומרפי מסתתרים במערה, הם לא מוצאים מה לאכול. אמורי תוהה מה מרפי עשה כדי לשרוד את התקופה עם אונטרי וכועסת עליו. מרפי מחליט ללכת לארקדיה כדי לגנוב משם אוכל.
  • רייבן מספרת לבלאמי ולקלארק שלפי המידע החדש שיש להם נשארו להם בערך חודשיים של הישרדות עד שהקרינה תגיע אליהם. היא אומרת שעם מאמץ הם יוכלו לבנות את הספינה אבל צריך להחליט מי יחיה בה. הם תופסים את ג'אהא מנסה לגנוב את הרכב והוא מספר להם שיש לו מידע שאולי יוכל להציל את כל האנשים שלהם, שיש מקלט גרעיני שיכול לאכלס אלפים.
  • קלארק, בלאמי וג'אהא יוצאים לדרך. ג'אהא מראה לבלאמי ולקלארק קטע של מייסד הכת השחר השני, הוא מעלה השערה שאולי המקלט נמצא בבית הילדות של המייסד.
  • מרפי מגיע לארקדיה, הוא מתכוון לגנוב אוכל ומנצל את העובדה שרייבן עסוקה. אבי נכנסת לדבר עם רייבן ומבקשת שתיתן לה תרופות לאנשים החולים. רייבן קשוחה ולא מסכימה, אבי אומרת לה שהיא הורגת את האנשים האלה 8-* הבעיה היא שאבי ראתה ילדה קטנה ובאופן אוטומטי הפסיקה לחשוב בהגיון כי כל פעם שהיא נתקלת בילדים היא חושבת על קלארק |פנים| מרפי שומע את השיחה, הוא גונב את התרופות עבור אבי, מאוחר יותר ג'קסון מזכיר שאבא של מרפי גנב עבורו תרופות. זו סגירת מעגל יפה שלא חשבתי עליה.
  • הגראונדרים עוקבים אחרי אוקטביה שעוקבת אחרי הנערה שגנבה את הלהבה. היא כמעט הורגת אותה אבל אינדרה עוצרת בעדה ומגלה שזו הבת שלה. בחיים לא דמיינתי שלאינדרה יש ילדים. מסתבר שאינדרה רצתה שגאיה תנהיג צבאות ולא תהיה שומרת להבה, גאיה זורקת לה בעקיצה שהיא קיבלה את הבת שרצתה בעודה מתייחסת לאוקטביה.
  • הגראונדרים נכנסים והורסים את הלהבה. לאחר מכן אנחנו מגלים שזו חלק מהתוכנית של אוקטביה ושהיא החליפה בין הלהבה לבין הטוטם שגאיה עונדת על הצוואר שלה. ברגע האמת, הייתי בהלם, הייתי בטוחה שהם באמת הרסו את הלהבה.
  • רייבן מגלה שהתרופות נגנבו מהארון, היא הולכת להתעמת עם אבי אבל התרופות בכלל לא השפיעו והאנשים של לונה בכל זאת מתו. אני מבינה שרייבן קשוחה אבל אני מרגישה שזה קצת לא פייר שכולם כועסים עליה כשהיא עושה תפקיד קשה וכפוי טובה. בכל אופן, נראה שהמוות של הילדה כן משפיע על רייבן.
  • קלארק, בלאמי וג'אהא מגיעים ליעד שלהם, הדלת חסומה ואין ידית כדי לפתוח את הדלת. הם מצליחים לפתוח את הדלת בעזרת הרכב אבל מגלים שהבונקר לא היה עמיד לקרינה וכל האנשים בתוכו מתים.
  • אוקטביה מגיעה לדבר עם רואן, היא מספרת לו שהלהבה נשברת ומביאה לו את הראש של אחד מהגראונדרים שתקפו אותה מקודם. אני תוהה מה האינטרס של אוקטביה לשקר לרואן לגבי הלהבה, אני יכולה לדמיין שהיא רוצה שהלהבה תהיה אצל שומרת הלהבה אבל אני מניחה שנבין בהמשך.
  • מרפי חוזר לאמורי, הוא מספר לה על הקרינה ואומר לה שהם צריכים לחזור לארקדיה ולהתחיל להוכיח שהם בעלי תועלת וששווה להכניס אותם לספינה.
  • קלארק עובדת על הרשימה, היא בחרה 98 אנשים ומחליטה להוסיף את בלאמי. המקום האחרון נשאר ריק וקלארק מתקשה למלא אותו, בלאמי שנמצא בחדר מחליט לכתוב את השם של קלארק במקומה. הוא אומר שהם ישימו את הרשימה בצד ויקוו שלא יצטרכו להשתמש בה.
  • קלארק הולכת למרפאה, היא רואה את האנשים של לונה בשקים של גופות. לונה עדיין בחיים ובאופן מפתיע התסמינים שלה נעלמו. קלארק מבינה שמה שגרם ללונה לשרוד זה הנייטבלד.

בקטנה:
  • ממתי יש להם טבלטים? 8-*
  • המשפט של רייבן לגבי מה שקרה בפעם האחרונה שג'אהא חיפש גאולה מצחיק ועצוב בו זמנית.
  • בלאמי אומר לג'אהא שאם יש גיהינום, הם יפגשו שם :-D

It's Always Sunny

Well-known member
ראיתי את פרק 4 ויש לי הרבה מה לכתוב עליו אבל אני אחכה למחר כדי שהקצב לא יהיה מהיר מדי.

didalf

Well-known member

הפרק ממשיך בדיוק באותה נקודה אבל השיער של קלארק קצת התקצר. האמת בצפיה הזאת היה נדמה לי שבכלל יש לה פאה לדמות את השיער מהעונה הקודמת8-*

אוקטביה קופצת למטה ומוצאת את אינדרה החבולה כשאנשים מורידים אותה מהצלב ורצה אליה|לב|
זוכרים שאינדרה הייתה מעצבנת בהתחלה? וואי כמה היו מעצבנים בהתחלה והפכו לאהובים.

קלארק ובלאמי מחליטים בינתיים לא לספר לאנשים שהם הולכים למות עוד 6 חודשים. צודקים, תנו להם איזה שבוע מנוחה.
בלאמי חמוד - "קשה לשמור עלייך בחיים"|לב|
וקלארק יותר חמודה - "תודה לך. ששמרת עליי בחיים"|לב|
ואחרי שניה הולכת לסכן אותם שוב כשעכשיו הגראונדרים מאשימים את סקייקרו בפארסת עיר האורות. די נו זה לא אשמתם שג'אהא אידיוט הם אפילו השאירו אותו על החללית הוא בא לבד.

הם מגלים שרואן עדיין חי ורוצים להציל אותו ואז אקו באה ומשתלטת על העניינים יאווו מעצבנת:-[
והיא לא מרשה להם להתקרב אליו כי אם הם יצילו אותו הוא ישלוט ולא היא כי לו יש יחסים יותר טובים עם קלארק.

אבי וקיין מחליפים מבטי זימה וקלארק מסתכלת עליהם במבט של "היי רוצים לספר לי מה קורה פה?"
ואז היא ובלאמי מספרים להם על השמדת העולם, ולקלארק יש תוכנית - להכנע.

ג'אהא מביא את אונטרי לאנשי הקרח ואנשי השמיים מודיעים שהם נכנעים אבל זו מזימה - בתוך השק יש אוקטביה!!!!
והבנות באות לטפל במלך בזמן שהבנים מעכבים את אקו בחוץ ואיכשהו נהיה לילה8-*
אקו רוצה לדבר רק עם בלאמי. ביץ' לא מספיק מה שעשית בהר? והיא עוד טוענת שהצילה אותו חצופה.

אה בינתיים אמורי גונבת חפצים מאנשים שכבר לא יצטרכו אותם ומרפי מבקש ממנה לבוא איתו לארקדיה חמוד|מאוהב| הוא אומר שהפעם האנשים שלהם יגנו עליהם כי הוא עזר להם מלא והם כבר לא שונאים אותו. ואז כשהוא בא לראות מה קורה עם אנשי השמיים הוא רואה שהם שוב הולכים להכנס למלחמה, ובלאמי אפילו נותן לו אקדח ומבט של אמון וזה היה ממש חמוד אני רוצה את הברומאנס הזה!! אבל מרפי בוחר בעצמו ומסתלק משם. לא ממש בגידה באמון כי יש עוד מספיק אנשים אבל גם לא יפה. אבל לא אכפת לי מגיע לו להיות מאושר עם אמורי.

בארקדיה רייבן שוב מפריעה להרפר ומונטי שתהיה בריאה:-D כי היא חקרה מה שקלארק ובלאמי ביקשו ממנה וגילתה ממצאים מטרידים.
ג'ספר כ"כ מדוכא שהוא מנסה להתאבד אבל מונטי מפריע לו. רייבן מספרת להם שכולם הולכים למות עוד 6 חודשים וג'ספר צוחק צחוק של פסיכי. שמישהו יעזור לו או יהרוג אותו.

בלאמי מנסה לעשות משא ומתן עם אקו אבל האמת הוא פחות טוב בזה, הוא טוב בלהיות סגן. למרות שהמטרה היא בעיקר למשוך זמן. אבל אקו מתעצבנת מהר מאד והיא נכנסת חזרה לפני שרואן מתעורר וכמעט הורגת את קלארק אבל אז רואן עוצר אותה! ועכשיו סקייקרו בכלא.
קלארק משחקת עם הלהבה שזה כל מה שנשאר לה מלקסה. אבי מכירה את הפרצוף הזה. קלארק - "אהבתי אותה":-( . ולבלאמי היה פרצוף עצובי כזה כשהוא שמע את זה.

אקו מנסה לשכנע את רואן להרוג את וונהדה וככה העם שלו יעריץ אותו שוב.
הוא קורא לקלארק לבוא אליו והיא מספרת לו על הקרינה. כשזה לא מספיק היא נותנת לו את הלהבה:-0 את לקסה:-0 ועכשיו הוא מאמין לה.
רואן מכריז על עצמו כמלך עד שיהיה נייטבלאד קומנדר ושסקייקרו הם חלק מהקוליאציה! אוף סופסוף יאללה מספיק עם מלחמות גראונדרים וסקייקרו בטח תיכף יהיה לכם שוב אויב חדש להתאחד נגדו. כאילו יש כבר - קרינה.

אקו נפרדת מסקייקרו בשלום בחוסר רצון ונותנת לבלאמי מכשיר כלשהו שיגן עליהם? מה זה היה? היא אומרת (בציניות?) שאולי יום אחד הם יוכלו לבטוח אחד בשני שוב. אני מרגישה כאן משהו או שנדמה לי? בסוף הם יהפכו מאויבים לאוהבים? אני דווקא בעד אפילו שאני אוהבת שהוא הופלסלי מאוהב בקלארק. היא תהיה מהדמויות כמו שאמרתי בהתחלה שהתחילו מעצבן והפכו להיות אהובות? יש לי תחושה כזאת, אבל בינתיים היא מעצבנת אותי. [תזכרו שכתבתי את זה בצפיה ראשונה ואין מה להסיק מכך על העתיד]

אוקטביה מאד מעודדת - "אם מישהו מכן מפשל, נמות" - תודה נשמה:-D
קלארק נפרדת מאבי, בלאמי נפרד מקיין שאומר לו מילים יפות על דף חדש ועל זה שבסוף הוא ירגיש ראוי לשרוד|לב|
אני אוהבת שזה תהליך, למרות שאישית מזמן סלחתי לו|מאוהב| אולסו הוא כזה יפה|מאוהב|
ובלאמי וקלארק הולכים.. לאנשו? מה עכשיו?

מישהי הולכת במדבר ופתאום יש פירמידות וקרינה והיא נמסה. מה:-0

וואי הבעיה היא שככל שהסדרה מתקדמת גם הסיכומים שלי וגם שלכן נהיים ארוכים יותר:-D

זה רק נהיה יותר גרוע כשהגראונדרים מאשימים את קלארק במצב.
בואנה חצופים קלארק הצילה אתכם!!!

ג'אהא מרגיש אשמה על המעשים שלו.
כמו שצריך, הוא אשם בהכל|שפם| עכשיו כשאני חושבת על זה הם היו צריכים להקריב את ג'אהא לאות התנצלות מסקייקרו על עיר האורות.

אחת מהשגרירות אומרת לאקו שפוליס תהיה תחת שליטת שגרירי הקואליציה ושאם אנשי אזגדה רוצים להשתלט עליה הם צריכים לעשות את זה בכוח וזה בדיוק מה שאקו עושה, כשהיא הורגת את השגרירה בלי לחכות אפילו שנייה,
חחח שכחתי מזה והייתי בהלם באיזה מהירות היא עשתה את זה:-D

ג'אהא מזיז גופות ומנסה לעזור לאנשים הפצועים שלא רוצים את העזרה שלו, הוא מבקש עזרה ממרפי אבל מרפי אומר לו שהמתים הם גם באשמתו.
מה זה גם? הכל אשמתו.

מסתבר שכל זה היה חלק מתוכנית על מנת להכניס את אוקטביה לחדר שבו נמצא רואן והיא אכן נכנסת והורגת את כל מי ששומר עליו.
איזה מתנקשת על היא נהייתה|כתר|

מרפי חוטף רגליים קרות ומחליט לברוח עם אמורי.
יותר מרפי מבין שהם עסוקים מידי בבלאגנים אחרים כדי לעזור לו והולך לעזור לעצמו.

רייבן מספרת לכולם שנבנו כורים שאמורים לעמוד מתקפה גרעינית, הבעיה היא שהם עמידים רק ל-100 שנים וה-100 שנים האלה כמעט הסתיימו. לעזאזל עם בני האדם האלה, חושבים רק על תקופת החיים שלהם, אחרי 100 שנים זו תהיה בעיה של מישהו אחר |פנים| (מזכיר לי שאחד הדברים שמרגיעים אותי זו המחשבה שלא אהיה בחיים כשכדור הארץ יהיה מקום שרע לחיות בו, אז אני מדגימה בדיוק את הבעיה שדיברתי עליה מקודם).
:-D:-D
בדיוק אבל מכפת לי מה יהיה עוד 100 שנה?

בתחילת הפרק ראינו את ההשלכות הנפשיות של האנשים שיצאו מעיר האורות,
אני חושבת שגם ראינו שאנשים שנהרגו בעיר האורות ע"י לקסה למשל עכשיו הם מתים מוחית או משהו כזה.

• החיבוק של אינדרה וקיין, הלב שלי לא עומד בזה, אוווו |מאוהב|
נכון?? יאיי בסטיז|לב|

• מונטי והרפר שוכבים ורייבן שוב פעם נכנסת להם באמצע :-D מונטי שואל אותה אם היא לא למדה לדפוק על דלתות :-D
לא:-D

• הנאום של קיין לבלאמי בסוף הפרק היה מרגש. זה מקסים לראות איך הוא פתאום הפך להיות דמות אב עבור בלאמי.
נכון|מאוהב|

אקו הזאת מעצבנת! :-[ איך לא עשו לה כלום על זה שהיא הרגה את אחת הנציגים של השבטים?
פחד אני מניחה?

האמת לא אכפת לי שהוא ברח. העיקר שהוא ואמורי יהיו ביחד |מאוהב|
תכלס|מאוהב|

אוקטבייה מלכה!!
|כתר|

כן? לאדעת אני עדיין רואה קצת את ג'ודי הטמבל:-D

חחחחחחחחחחח
שכולנו נמות במילא אני מניחה.
הוא לא 100% ג'ספר ההגיון שלו לא משהו.

חחח זה היה מצחיק בהתחלה כי כשהיא התקרבה אליו היה נראה שהיא כועסת עליו ואז היא חיבקה אותו! |לב|
כןן חחחח

תכלס.

אם אני לא טועה אמרתן שהשחקן שלו בדרך כלל משחק דמויות קומיות אז זה מוזר לראות אותו בתפקיד רציני?
לאדעת מה הוא עושה בד"כ, ראיתי אותו רק בשיימלס ושם הוא היה דביל רציני אז כן זה מאד מוזר.

אבל נראה לי שזה גרם לג'ספר להבין שאם כדור הארץ עומד להיות מושמד בקרוב אז אין טעם אפילו להתאבד. אני חושבת שהוא לא חושב בהיגיון כרגע.
בדיוק|כן|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את פרק 4 ויש לי הרבה מה לכתוב עליו אבל אני אחכה למחר כדי שהקצב לא יהיה מהיר מדי.
חחחחחחח
אני כבר מדמיין שמחר ב12 בצהריים תודי בחוסר נעימות שסיימת את העונה.
(אני מגזים)
(זה יהיה יותר בסביבות 16:00 אחר הצהריים)

didalf

Well-known member
חחחחחחח
אני כבר מדמיין שמחר ב12 בצהריים תודי בחוסר נעימות שסיימת את העונה.
(אני מגזים)
(זה יהיה יותר בסביבות 16:00 אחר הצהריים)
אור עושה אייקון צוחק כשהיא יודעת כשהיא באיזה פרק 10 כבר בטח|בוקס|

didalf

Well-known member
אוקי פלשאבק 9 ימים אחורה למישהו שהורג את המשפחה שלו בגלל הצ'יפ.

מתחילים את הפרק באבי וקיין שוכבים והאמת לרגע זה היה מביך כמו לראות את ההורים:-D אבל לא משנה הם חמודים ממש|לב|

אוקטביה המרגלת מסתובבת ברחובות ושומעת גראונדרים זוממים להרוג את רואן. עכשיו יש לה קעקועים על הכתף וצמה של לוחמת|מאוהב|
הם מספרים לרואן אבל הוא רוצה להיענות לאתגר למרות שהוא עדיין לא לגמרי החלים. חעחע אוקטביה - "לקסה כיסחה אותך ולא היית פצוע":-D
אקו מאמנת אותו ומנסה לשכנע אותו להפטר כבר מסקייקרו, והוא מספר לה על העולם שהולך להיחרב. אוקי אקו נלחמת מהמם|מאוהב| היא לא מאמינה ורוצה שהוא ישלח אותה לארקדיה לרגל.
קיין מנסה לשכנע את השגריר של טרישנקרו (? מה זה אומר? דילן הסבירה לי אח"כ זה היער הזוהר, זוכרים שראינו פרפר זוהר בתחילת הפרק? זה כי רמות הקרינה שם מספיק גבוהות לפרפרים זוהרים.) בשיחה דיפלומטית אבל הוא מסרב. וואי חאלס כבר להאשים את סקייקרו בעיר האורות זה לא אשמתםםםםםם. וחוצמזה מה עם זה שהם גם הצילו את כולם?!?!
לאוקטביה נמאס והיא לוקחת עניינים לידיים שלה, ורוצחת את השגריר בדקירה נקיה לתוך האוזן:-0 לא ידעתי שזה אפשרי אפילו:-0
וגורמת לזה להיראות כמו התקף לב או משהו? גאון רצחני שלי|מאוהב|
ואז בכינוס השגרירים השגריר לא מופיע ומסתבר שהוא מת. אוי לא איזה צירוף מקרים. אוקטביה עושה פרצוף תמים:-D

בארקדיה החבורה שלנו אובדת עצות ומתווכחת, ובזמן שהם רבים מונטי עולה על רעיון - להפוך את הארק למקלט שלהם. אז בעצם הם הולכים לחיות כמו בהר וות'ר זאת התוכנית? אבל בשביל מים הם צריכים ללכת לתחנת החווה להביא איזה מכונה, ותחנת החווה בטריטוריה של אזגדה. אז קבוצה אחת הולכת - מונטי, הרפר, מילר, בריאן ובלאמי. וקלארק ורייבן נשארות בארקדיה.

וג'ספר לא אוהב את ימי שני. יאוו איזה קרציה. אבל הוא הצחיק אותי עם הכובע במקלחת:-D

רייבן צריכה עוד מתנדבים לתקן את הספינה אבל קלארק לא רוצה לגלות לאנשים כדי שלא תהיה פאניקה עד שיהיה להם פתרון. לדעתי הגיוני. ג'אהא מנסה לכפר על מעשיו והוא גם גילח את הראש ומנסה לעזור. איכשהו קלארק קצת הפכה לג'אהא כשהיא מסתירה מהאנשים שלה סוד גדול על זה שהם עומדים למות כדי למנוע פאניקה, והיא קצת מבינה את זה בזמן שהיא מתייעצת דווקא איתו. הוא מעצבן אבל הרגיש לי שהוא אומר דברים נכונים במקרה הזה - אף מנהיג (אוקי מנהיג טוב לא אלה שמושחתים מראש) לא מתחיל עם כוונה לשקר ולהסתיר מידע מהאנשים שלו, אבל צריך לעשות בחירות בתפקיד הזה ששוחקות אותך.

החבורה מגיעה לתחנת החווה אבל שוב גראונדרים תוקפים אותם. בלאמי מראה להם את המגן של רואן אבל זה לא ממש מזיז להם כי הם לא מאמינים ברואן כמלך. הם נלקחים לצ'יף של האנשים שהתנחלו בתחנת החווה אבל הוא מרשה להם לקחת את המכונה וללכת. אבל בעיה - האנשים שנשארו בתחנת החווה הפכו לעבדים וביניהם ריילי שמשומה כולם מכירים אותו חוץ ממני. הם מתכוונים להביא את המכונה ולחזור להציל אותם אחכ אבל ילדה קטנה זורקת להם פתק שמבקש עזרה כי מחר מעבירים אותם ועכשיו בעיה. להציל את האנשים ע"י פיצוץ המכונה שאמורה לספק מים ל500 איש? או להקריב 25 איש בשביל ה500 איש בעתיד? זה בעיית הקרונית בערך. כשיש תיקו (מונטי ומילר בעד המכונה, בריאן והרפר בעד האנשים) בלאמי נאלץ להחליט והפרצוף שלו חושב "וואט וולד קלארק דו". הוא מחליט להקריב את המכונה בשביל האנשים. (והאמת אני לא יודעת אם זה מה שקלארק הייתה עושה). יש פיצוץ שהורג את השומרים והם חוזרים חזרה לחדר המוגן בו נשאר רק הציף, שמסתבר הרג את אבא של מונטי, אז מונטי צריך להרוג אותו. אבל מונטי (שנדמה לי לא הרג עדיין אף אחד באופן ישיר לא? [אה חוץ מאמא שלו|פנים|]) משחרר את האסירים והם תוקפים אותו. הם חוזרים לארקדיה עם עוד אנשים במקום מכונה. זה קצת הצחיק אותי כי כאילו אמרו לכם להביא דבר אחד ואתם חוזרים עם דבר אחר לחלוטין :-D
בלאמי מכריז שהוא לא יכל לתת לאנשים חפים מפשע למות, ורייבן אומרת לו - "יו ג'אסט דיד". אבל חמודי הוא מנסה לעשות טוב|לב|
האמת זאת בחירה נוראית ואני לא יודעת מה הבחירה הנכונה במקרה הזה. מסתבר שבלי המכונה רק 100 יוכלו לשרוד בארק. (בכל זאת קוראים לסדרה המאה).
קלארק, שהיא כנראה באופן רשמי המפקדת, נושאת נאום לאנשים ומספרת להם על הקרינה, אבל גם מכריזה שהיא מבטיחה שכולם ישרדו כשהיא יודעת בוודאות שזה לא נכון, למבטים המזועזים של רייבן ובלאמי על הפיכתה לסוג של ג'אהא. היה קשה לראות את קלארק משקרת ככה לאנשים אבל זאת עוד בחירה בלתי אפשרית. למה אנשים בכלל רוצים להיות מנהיגים?

הנרות חזרו! :-D מסתבר שבארמון יש אובססיה עם נרות והם מתעקשים שבכל חדר יהיו נרות :-D
טוב אם אין חשמל איך יהיה אור?:-D
אבי וקיין שוכבים, קיין מדגים כמה הוא אכפתי כשהוא אומר לאבי שג'ייק תמיד יהיה חלק ממנה
|לב|

מונטי מציע לג'ספר לבוא איתם לתחנת החווה אבל ג'ספר מסרב אבל מרגיע את מונטי שהוא לא הולך לנסות להתאבד שוב.
יאוו מזל שהוא לא בא הפעם, איזה נזק הוא בטח היה עושה|בוקס| כמו בפעם הקודמת שלקחו אותו למשימה.

וללכת אבל בדרך הם נתקלים בעבדים, הם נתקלים בבחור שהיה בתיבה אבל לוחמי אזגדה מסרבים לתת לסקייקרו לקחת יותר מהמכונה.
כל העבדים הם אנשים מהתיבה, מתחנת החווה. אבל משומה כולם מכירים את הריילי הזה.

רואן מספר לה על הקרינה ואקו אומרת שסקייקרו דואגים רק לעצמם. רואן אומר לה שאחרי הקרב שלו היא תוכל ללכת לארקדיה לבדוק מה המצב. זה לא ספוילר כי ראיתי רק עד הפרק השלישי אבל יש לי ניחוש שאקו תגלה שסקייקרו בונים מקום מוגן רק לעצמם וזה יגרום לבלגן. טכנית היא לא טועה כי כרגע הם מנסים לארגן מקום שיתאים ל-500 אנשים, המספר של סקייקרו אבל ייאמר לזכות קלארק שהיא כן מנסה למצוא פתרון אחר.
כן אני גם חששתי ממה שיקרה כשאקו תגלה את זה.

• קיין ניגש לרפאל השגריר ומנסה לשכנע אותו לא להילחם, זה לא עובד לו.
תמים מצידו שהוא חשב שזה יעבוד.

• קלארק עובדת על הרשימות וחווה רגע של משבר כי יש יותר מדי אנשים שצריך להציל. היא יוצאת החוצה ורואה את כל העובדים נחים וחוגגים, אחרי שהיא לוקחת את ג'ספר לשיחה והוא שואל אותה למה היא לא מוכנה לספר לכולם את האמת ומשווה אותה לג'אהא.
יאוו ג'ספר די להציק|בוקס|

כל השגרירים מגיעים לחדר הכס כדי לצפות בדו קרב,
לא, הם מגיעים לפגישת שגרירים. הם לא יודעים שרפאל זמם להציע דו קרב.

ונראה שאקו חושדת בה.
נכון, אבל לדעתי גם הייתה הערכה במבט של אקו אבל אני לא בטוחה.

קלארק שואלת את רייבן כמה אנשים הם יוכלו לאכלס בלי מחולל הנוזלים ורייבן אומרת שלא יותר ממאה. כמה מתאים עבור סדרה שקוראים לה המאה :-D
בדיוק:-D

• קלארק נואמת בפני כולם ומסבירה להם מה קורה, היא משקרת להם ואומרת שהם יכולים לשרוד ואפילו לשגשג, רייבן מאוכזבת ממנה. אני מבינה שאנחנו חוזרים לימים של התיבה, רק שעכשיו קלארק מחליטה את ההחלטות הקשות.
קצת אה? לא הייתי רוצה להיות קלארק.
אבל נחמד שכל המבוגרים הכירו בזה שהיא המנהיגה והפסיקו לנסות להלחם בזה.

• כובע הרחצה של ג'ספר :-D:-D:-D:-D
חחחחחחח כן:-D

• בתחנת החווה מונטי מוותר על הריגת האדם שרצח את אבא שלו בשביל לשחרר את העבדים. יפה, כי לרגע באמת חששתי שהוא יהרוג את אותו אדם.
איזה אצילי הוא.

• רפאל אומר לאוקטביה שהיא לא שווה את החרב שלו, מיד הוא מקבל הוכחה שזה לא נכון, כלומר הוא היה מקבל הוכחה אם הוא היה נשאר בחיים :-D
  • רייבן אומרת לבלאמי שהוא לא היחיד שיצטרך לחיות עם ההחלטה שלו להקריב את המחולל עבור העבדים.
אוף מסכני הוא מנסה לכפר ולהציל אנשים אבל עדיין עושה טעויות.

keren or5

Well-known member
מסכימה :-D:-] בקטעים שהוא הופיע בהם חלק מהזמן הייתי עסוקה בלחשוב כמה הוא גבר נאה :-D אם אני לא טועה אמרתן שהשחקן שלו בדרך כלל משחק דמויות קומיות אז זה מוזר לראות אותו בתפקיד רציני?
אני ועדי ראינו אותו רק בתפקיד אחד- בשיימלס. שם הוא שיחק סוג של חתיך דביל כזה, אז זה היה יותר בקטע קומי. למרות שגם שם חשבתי שהוא חתיך, רק דביל :-D
האמת שזה לא כזה מוזר לי לראות אותו בתפקיד שונה כ"כ. נראה לי לעדי זה יותר מוזר.
כשקיין הגן על קלארק ואמר שהיא הצילה את כולם נמסתי ממנו. אני אוהבת את הרצינות והאחריות שלו זה משדרג את הדמות שלו פי 1000X עבורי. אני מרגישה מאוד חנונית אחרי שרשמתי את זה :-D
לגמרי! אל תרגישי חנונית, אני כבר מזמן מאוהבת בקיין. (למרות שאולי גם אני חנונית אז זה לא יעזור לך הרבה).
בלאמי חמוד - "קשה לשמור עלייך בחיים"|לב|
וקלארק יותר חמודה - "תודה לך. ששמרת עליי בחיים"|לב|
זה היה חמוד |לב|
ואחרי שניה הולכת לסכן אותם שוב כשעכשיו הגראונדרים מאשימים את סקייקרו בפארסת עיר האורות. די נו זה לא אשמתם שג'אהא אידיוט הם אפילו השאירו אותו על החללית הוא בא לבד.
:-D:-D
אבי וקיין מחליפים מבטי זימה וקלארק מסתכלת עליהם במבט של "היי רוצים לספר לי מה קורה פה?"
חחחח לא שמתי לב לזה
אני מרגישה כאן משהו או שנדמה לי? בסוף הם יהפכו מאויבים לאוהבים?
לא חשבתי על זה בכלל 8-*
אני דווקא בעד אפילו שאני אוהבת שהוא הופלסלי מאוהב בקלארק.
|מובך| גם אני (אוהבת שהוא הופלסלי מאוהב מקלארק. מאז שאמרת את זה החלטתי שזה נכון!)
אני אוהבת שזה תהליך, למרות שאישית מזמן סלחתי לו|מאוהב| אולסו הוא כזה יפה|מאוהב|
גם אני כבר סלחתי לו! איך אפשר שלא?

keren or5

Well-known member
אבי וקיין שוכבים, קיין מדגים כמה הוא אכפתי כשהוא אומר לאבי שג'ייק תמיד יהיה חלק ממנה ואבי הולכת לטפל ברואן.
|מאוהב| הוא היה כ"כ חמוד כשהוא אמר את זה! בגלל זה לא הבנתי למה בהמשך היא הורידה את השרשרת. זה לגיטימי שהיא עדיין תשמור משהו מג'ייק כתזכורת. אפילו קיין אמר!
החבורה מגיעה לתחנת החווה אבל הם נתפסים על ידי לוחמי אזגדה שלא מייחסים חשיבות לסמל שאקו נתנה לבלאמי בפרק הקודם ותופסים אותם, בלאמי מצליח לשכנע אותם לקחת את המכונה וללכת אבל בדרך הם נתקלים בעבדים, הם נתקלים בבחור שהיה בתיבה אבל לוחמי אזגדה מסרבים לתת לסקייקרו לקחת יותר מהמכונה.
בתחנת החווה החבורה מגלה שעומדים להעביר את העבדים למקום אחר למחרת וזה גורם להם להתלבט האם להציל את העבדים עכשיו או לא. בלאמי מציע להשתמש במחולל הנוזלים כדי לפוצץ את התחנה ולעזור לעבדים להשתחרר. אבל זה אומר שאם הם יפוצצו את המכונה עכשיו לא תהיה להם דרך לייצר מים, הם עורכים הצבעה ובסוף מחליטים לפוצץ את המכונה ולהציל את העבדים.:-(
זה מהשאלות המוסריות האלה שאני לא יודעת מה התשובה הנכונה לגביהם. אני יכולה להבין את ההחלטות משני הצדדים. אני מבינה את בלאמי שלא רצה להרוג יותר אחרי כל האשמה שהוא מרגיש, ורצה לדאוג לעתיד בעתיד.
ג'אהא מתחיל להבין שמשהו לא כשורה ונותן לקלארק נאום על הקושי להיות מנהיג. קלארק מתייעצת איתו מה לעשות.
עם כמה שהמבוגרים היו מעיקים בעונה הראשונה, עדיין אהבתי את כל ההחלטות המוסריות שהם היו צריכים לקבל וכל הויכוחים בניהם כשהבנתי לרוב הטיעונים של כל צד. עכשיו קלארק מבינה אותם קצת יותר.
למזלו אוקטביה מטפלת בבעיה עבורו ורוצחת את השגריר. בהתחלה כשאוקטביה ניגבה את הסכין שלה הייתי בטוחה שהיא הולכת לכרות את האוזן של רפאל כדי להראות לכולם מה יקרה אם הם יימרו את פיו של רואן אבל אז קלטתי שהיא צריכה לשמור על חשאיות אחרת זה יגרום למהומה.
שיואו! היא הפכה להיות כזאת נינג'ה קטנה! מדהים. מי היה מאמין שהיא תשתנה כ"כ מאיך שהייתה בהתחלה!
קלארק נואמת בפני כולם ומסבירה להם מה קורה, היא משקרת להם ואומרת שהם יכולים לשרוד ואפילו לשגשג, רייבן מאוכזבת ממנה. אני מבינה שאנחנו חוזרים לימים של התיבה, רק שעכשיו קלארק מחליטה את ההחלטות הקשות.
נכון. :-(
קיין מנסה לשכנע את השגריר של טרישנקרו (? מה זה אומר? דילן הסבירה לי אח"כ זה היער הזוהר, זוכרים שראינו פרפר זוהר בתחילת הפרק? זה כי רמות הקרינה שם מספיק גבוהות לפרפרים זוהרים.)
אה, מעניין, באמת תהיתי. טרישנקרו נשמע כמו מילה ברוסית.
לאוקטביה נמאס והיא לוקחת עניינים לידיים שלה, ורוצחת את השגריר בדקירה נקיה לתוך האוזן:-0 לא ידעתי שזה אפשרי אפילו:-0
וגורמת לזה להיראות כמו התקף לב או משהו? גאון רצחני שלי|מאוהב|
לגמרי!!!
ואז בכינוס השגרירים השגריר לא מופיע ומסתבר שהוא מת. אוי לא איזה צירוף מקרים. אוקטביה עושה פרצוף תמים:-D
חחחח כן.
איכשהו קלארק קצת הפכה לג'אהא כשהיא מסתירה מהאנשים שלה סוד גדול על זה שהם עומדים למות כדי למנוע פאניקה, והיא קצת מבינה את זה בזמן שהיא מתייעצת דווקא איתו. הוא מעצבן אבל הרגיש לי שהוא אומר דברים נכונים במקרה הזה - אף מנהיג (אוקי מנהיג טוב לא אלה שמושחתים מראש) לא מתחיל עם כוונה לשקר ולהסתיר מידע מהאנשים שלו, אבל צריך לעשות בחירות בתפקיד הזה ששוחקות אותך.
כן, חייבת להודות שאהבתי את הנאום הזה, כי הוא מאוד נכון.
בלאמי נאלץ להחליט והפרצוף שלו חושב "וואט וולד קלארק דו".
היה קשה לראות את קלארק משקרת ככה לאנשים אבל זאת עוד בחירה בלתי אפשרית. למה אנשים בכלל רוצים להיות מנהיגים?
כי מישהו צריך?
קצת אה? לא הייתי רוצה להיות קלארק.
אבל נחמד שכל המבוגרים הכירו בזה שהיא המנהיגה והפסיקו לנסות להלחם בזה.
|כן| לפחות זה

keren or5

Well-known member
אמורי ומרפי מסתתרים במערה, הם לא מוצאים מה לאכול. אמורי תוהה מה מרפי עשה כדי לשרוד את התקופה עם אונטרי וכועסת עליו. מרפי מחליט ללכת לארקדיה כדי לגנוב משם אוכל.
לשניה כשמרפי אמר שהוא הולך לארקדיה חשבתי שהוא מתכוון לתמיד, כאילו לעזוב אותה ונבהלתי, אבל אז הבנתי שהוא התכוון לגנוב אוכל ולחזור.
קלארק, בלאמי וג'אהא יוצאים לדרך. ג'אהא מראה לבלאמי ולקלארק קטע של מייסד הכת השחר השני, הוא מעלה השערה שאולי המקלט נמצא בבית הילדות של המייסד.
איזה מוזר זה, זה נראה כמו טאבלט הדבר שג'אהא החזיק, איך זה שרד כ"כ הרבה זמן?
מרפי מגיע לארקדיה, הוא מתכוון לגנוב אוכל ומנצל את העובדה שרייבן עסוקה. אבי נכנסת לדבר עם רייבן ומבקשת שתיתן לה תרופות לאנשים החולים. רייבן קשוחה ולא מסכימה, אבי אומרת לה שהיא הורגת את האנשים האלה 8-* הבעיה היא שאבי ראתה ילדה קטנה ובאופן אוטומטי הפסיקה לחשוב בהגיון כי כל פעם שהיא נתקלת בילדים היא חושבת על קלארק |פנים| מרפי שומע את השיחה, הוא גונב את התרופות עבור אבי, מאוחר יותר ג'קסון מזכיר שאבא של מרפי גנב עבורו תרופות. זו סגירת מעגל יפה שלא חשבתי עליה.
בהתחלה הייתי בטוחה שהוא גונב את התרופה כדי לעשות איזה עסקה עם אבי לגבי זה שהוא ואמורי יוכלו להיות איתם כשהקרינות יתחילו. ואז הוא לא אמר כלום וגם נראה עצוב כזה ומעוניין בשלומה של הילדה, אז חשבתי שאולי טעיתי והוא עשה את זה מטוב ליבו. אבל בסוף הוא כן אומר לאמורי שהוא "התחיל לעבוד על אבי". אבל אני רוצה לחשוב שגם היה אכפת לו קצת מילדה (למרות שלא אכפת לי גם אם לא).
הגראונדרים עוקבים אחרי אוקטביה שעוקבת אחרי הנערה שגנבה את הלהבה. היא כמעט הורגת אותה אבל אינדרה עוצרת בעדה ומגלה שזו הבת שלה. בחיים לא דמיינתי שלאינדרה יש ילדים
זה היה ממש מפתיע לגלות שהיא הבת של אינדרה 8-*
הגראונדרים נכנסים והורסים את הלהבה. לאחר מכן אנחנו מגלים שזו חלק מהתוכנית של אוקטביה ושהיא החליפה בין הלהבה לבין הטוטם שגאיה עונדת על הצוואר שלה. ברגע האמת, הייתי בהלם, הייתי בטוחה שהם באמת הרסו את הלהבה.
גם אני! אז רגע, הטוטם זה היה סתם משהו מזויף נכון?
רייבן מגלה שהתרופות נגנבו מהארון, היא הולכת להתעמת עם אבי אבל התרופות בכלל לא השפיעו והאנשים של לונה בכל זאת מתו. אני מבינה שרייבן קשוחה אבל אני מרגישה שזה קצת לא פייר שכולם כועסים עליה כשהיא עושה תפקיד קשה וכפוי טובה. בכל אופן, נראה שהמוות של הילדה כן משפיע על רייבן.
זה היה ממש עצוב. אני גם ממש הבנתי אותה כי כל מה שהיא אמרה היה נכון לגבי זה שהם צריכים לשמור את התרופות. שוב חזרנו לדילמות המוסריות הקשות :-(
אוקטביה מגיעה לדבר עם רואן, היא מספרת לו שהלהבה נשברת ומביאה לו את הראש של אחד מהגראונדרים שתקפו אותה מקודם. אני תוהה מה האינטרס של אוקטביה לשקר לרואן לגבי הלהבה, אני יכולה לדמיין שהיא רוצה שהלהבה תהיה אצל שומרת הלהבה אבל אני מניחה שנבין בהמשך.
גם אני תהיתי למה היא לא החזירה לו את הלהבה. אבל כן, כנראה שנבין בהמשך.
לונה עדיין בחיים ובאופן מפתיע התסמינים שלה נעלמו. קלארק מבינה שמה שגרם ללונה לשרוד זה הנייטבלד.
כן ברגע שלונה הבריאה הבנתי שנייטבלאד זה כנראה מה ששומר עליה. תהיתי לעצמי איך לא חשבתי על זה קודם!

ממתי יש להם טבלטים? 8-*
חחחח מה שאני אמרתי!

קטעים בין קלארק לבלאמי שהופכים אותי לפאנגירל קטנה וצרחנית:
כשג'אהה אומר לו שהוא מאזן את קלארק, ובלאמי אומר שזה הפוך |מאוהב|
זה |למטה|
קלארק עובדת על הרשימה, היא בחרה 98 אנשים ומחליטה להוסיף את בלאמי. המקום האחרון נשאר ריק וקלארק מתקשה למלא אותו, בלאמי שנמצא בחדר מחליט לכתוב את השם של קלארק במקומה.
|מאוהב|
כשהיא שואלת אם יש לו עדיין תקווה, והוא אומר לה- "את עדיין נושמת" |מאוהב|

זהו זה רשמית קאנון מבחינתי שבלאמי מאוהב בה! לא אכפת לי מה אף אחד יגיד!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
ידעתי! ידעתי שאוקטבייה לא מתה! ניק התווכח איתי לפני כמה זמן שאין לדמויות פלוט ארמר, אבל בגלל שהיה כ"כ הרבה על מה להגיב לא הספקתי להיתיחס לעניין הזה. אז אני אנצל את ההזדמנות הזאת להסביר. כן, כמובן שדמויות ראשיות יכולות למות, ראינו את זה. הכוונה שלי הייתה שהם לא ימותו מוות סתמי מאיזה צלף בקרב, או ממשהו מטומטם אחר. לא רק זה, אלא שאם דמות ראשית תמות, רוב הפרק יוקדש לה. היא תסגור את כל המעגלים שהיא צריכה לסגור, תגיע לכל התובנות שהיא צריכה להגיע אליהם, תספיק להיפרד מכל האנשים האהובים שלה והמוות כנראה יקרה בסוף הפרק. לא מציאותי? נכון, אבל ככה זה, לפחות בסדרה הזאת.

טוב חזרה לתחילת הפרק-
אנחנו מתחילים עם מתיחה שג'ספר עושה על ג'אהא, כשהוא גורם לו לצוף על מזרון על נהר תוך כדי שינה, ואז כשהוא מתעורר הוא אומר לו שהוא סוף סוף זכה להפליט אותו. משעשע. אפילו קלארק מגניבה חיוך, אבל חוזרת למוד מורה עם האמירה "טוב עשינו כייף, חזרה לעבודה".

יש משלחת למעבדה שלפי מה שהבנתי זה איפה שג'אהה פגש את אלי. במשלחת- אבי, רייבן, אמורי, מרפי, ג'קסון, מילר, לונה ונייקו (ועוד כמה לא חשובים). אמורי אומרת שאסור לה לעבור את הגבול כי אין כניסה למוטציות, אבל הם נכנסים בסוף, ודיי מהר רחפנים מתחילים לירות עליהם (וכמובן הורגים את אחת הדמויות שאנחנו לא מכירים) והם בורחים ומתפצלים לקבוצות. נייקו גם מת בניסיון להגן על לונה. בדרך אמורי רומזת למרפי שיש דברים יותר גרועים שם מרחפנים. נראה שהתוכנית של ממורי זה ללכת לבונקר ולמלא אותו באספקה (זה שקלארק ופין שכבו בו בעונה 1?). רייבן נשארת על החוף עם המשימה לשכנע את לונה לא לעזוב (כי לונה החליטה שהיא רוצה לברוח פתאום), אבל היא מצליחה לשכנע אותה, ועל הדרך מצליחה גם לנטרל את הרחפנים, כי זאת רייבן והכל קטן עליה |כתר|הם מגיעים למעבדה ורייבן נראית כאילו היא גילתה אוצר.

בנתיים בארקדיה:
מונטי וג'ספר מוצאים את הרשימה של 100 האנשים שקלארק הכינה. ג'ספר מתחרפן ורוצה להודיע את זה לכולם, אבל קלארק מספיקה לכלוא אותו לפני שהוא מצליח. אבל מונטי עדיין מעוצבן עליה, בהתחשב בזה שהוא לא ברשימה. קלארק מחליטה שזה רעיון מעולה להסביר לו רציונאלית למה הוא לא ברשימה (יש מספיק מהנדסים ואתה רק מתלמד). יופי קלארק כי זה מה שאנשים שעומדים למות רוצים לשמוע, את ההיגיון הקר של למה הם לא ינצלו ואחרים כן |פנים|. מונטי מחליט בעצמו לספר לכולם ולהקריא את הרשימה, וכשאנשים באים בטענות, קלארק ממשיכה להסביר בצורה רציונלית למה היא בחרה את מי שבחרה. ג'אהה שכבר מנוסה בדברים כאלה בא ואומר שהרשימה נגנזת ובשביל הפייריות הם יגרילו שמות כדי להחליט מי המאה שיכנסו לתיבה, אבל רק מי שיעבוד יכנס להגרלה. אנשים מתרצים וחוזרים לעבודה. אחר כך קלארק אומרת לו כשהם לבד שזה לא הגיוני להחליט ככה והוא רומז שנכון והם לא בהכרח יחליטו ככה, אבל בינתיים צריך לתת לאנשים תקווה והרגשה שכולם שווים ושיש להם על מה להילחם. מה לעשות, כשהוא צודק הוא צודק.

בנתיים בפוליס:
קיין מתחיל לפקפק במוסריות של אוקטבייה כי היא הרגה את פייק , את ראפל ההוא ואז ילד קטן (במקום הבת של אינדרה) ומשחרר אותה מתפקידה תחתיו. האמת היה לי חשד שיתנו לאוקטבייה ארק של להפוך לזו ש"אלימות היא כל חייה- לא מבדילה בין נקמה לצדק" מאז שהיא הרגה את פייק, ואני בד"כ אוהבת עלילות כאלה (כי זה ברור שהיא תבין את ערך החיים בסוף וכל זה. אני לא מספליירת כלום, זה פשוט טרופים ממש ברורים, אם אני אטעה מוזמנים להגיד לי "אמרו לך"), אז אני סבבה עם זה בניתיים.
רואן מזמן את קיין לחדר שלו, ואקו מביאה את בלאמי ועוד מישהו שהלך איתו לצוד קשורים. זה שהוא לא בלאמי סיפר להם על התוכנית שהארק תהיה ההגנה מהקרינה ושיש להם נייטבליד, רואן לא מרוצה ששיקרו לו, הוא שובר את הברית בין סקייקרו לאזגדה ואקו הורגת את ההוא שהוא לא בלאמי. הם כולאים את בלאמי וקיין ומחפשים את אוקטבייה ואינדרה.
אוקטבייה מגיעה בנתיים לחדר עם מלא טריקרו מתים/גוססים בחיפוש אחרי אינדרה. היא לא שם. מישהו אומר לה שאזגדה הכריזו מלחמה על סקייקרו וטריקרו ושהם בדרך למחנה שלהם היום.
אוקטבייה בורחת על סוס בזמן שאנשי אזגדה רודפים אחריה. היא מגיע לצוק ומצליחה להרוג את כל מי שרדף אחרי חוץ מאקו. ואז נלחמת באקו והיא תוקעת בה את החרב שלה ואוקטבייה מתה!!! :eek:. טוב נו כמו שאמרתי, ברור שלא |יעני|. בסוף הפרק אוקטבייה מתעוררת פצועה בתחתית המפל עם הסוס שלה שגם שרד איכשהו והיא עולה עליו ורוכבת עליו לארקדיה.
רואן ואקו באים לתא של קיין ובלאמי ואומרים להם שהם מביאים אותם הבייתה, ומודיעים להם שאוקטבייה מתה (ככל שהם חושבים). בלאמי מתפרק בבכי בסצנה קורעת לב ;-(. אל תדאג בלאמי, יש לה פלוט ארמור! היא לא באמת מתה |נחמה|

ציטוטים מהפרק:
כשרייבן מצליחה לנטרל את הרחפנים-
אבי: ?what happened
רייבן: I happened

רייבן למרפי: בנוגע מה שקרה בחוף, תודה.
מרפי: זהירות רייס, לאמורי יש כבר דיבס עלי!

ג'ספר לקלארק: "יום אחד כשכל זה יגמר, את תביני שהקטע עם הקצף היה מצחיק" :-D

keren or5

Well-known member
התיבה התפוצצה!!! :eek:

טוב חזרה להתחלה:
רייבן, ג'קסון ואבי בתחנת המדע הזאת עובדים על דברים. פתאום רייבן מתחילה לרחף לה בכייף, אה לא, היא בעצם מפרפרת על הריצפה! אבל כשהיא קמה היא יודעת מלא דברים שהיא לא אמורה לדעת, שהחשוב שבהם זה כנראה שבקה גילתה שאי אפשר לייצר דם שחור במעבדה, אלא צריך חוסר כוח כבידה בשביל זה וכנראה בגלל זה היא טסה לחלל. רייבן גם פתאום יודעת שיש חללית במעבדה שיכולה לטוס לחלל, ואיך לפתוח את הדלת אליה. מסתבר שבגלל שניתקו אותה מאלי דרך הצמיד ולא כמו את כולם שקלארק ניתקה דרך מתג הכיבוי, זה שדרג לה את המוח בכך שהוא עובד יותר מהר ויודע דברים שהיא לא ידעה לפני. אבל אבי סורקת לה את המוח וזה מראה סימנים לשבץ, מה שאומר שהיא יכולה למות אם היא תמשיך לאמץ את המוח ככה. היא מחליטה לעשות את זה בכל זאת, כי היא בכל מקרה תמות עם כולם אם הם לא ימצאו פתרון לקרינה. ג'קסון מזכיר לאבי שגם היא נותקה דרך הצמיד, לכן יכול להיות שיש לה אותה סכנה שיש לרייבן וצריך לסרוק לה את המוח. בסוף הפרק אבי רואה הזיה של קלארק עומדת מול הרקטה, מסתובבת אליה עם כל האיכסה של הקרינה על העור שלה, אז סביר להניח שקורה לאבי משהו שקורה לרייבן.

בננתיים בארקדיה:
אילייאן עושה לינקולן ומציל את אוקטביה ומביא אותה לארקדיה פצועה ובקושי בהכרה. היא מספיקה להגיד לקלארק שאזגדה ביטלו את הברית איתם והם בדרך אליה להשתלט על התיבה. היא נשלחת למרפאה ובינתיים קלארק אומרת לאסוף את כל החיילים להחליט איך להתמודד עם אזגדה שבאים. הם מחליטים לצאת כצבא לעבר הדרך לפוליס, מאיפה שאזגדה מגיעים עם קלארק בראשם, עם תקווה לדבר עם רואן ולהגיע להסכם בלי לפתוח במלחמה. זה מה שקורה, שני הצבאות נפגשים בדרך, קלארק מבקשת לדבר עם רואן לבד כדי למנוע מהאנשים שיטבחו אחד את השני. הוא מסכים בסוף. לרואן יש את בלאמי וקיין כאסירים. בלאמי מבין דיי מהר שאם סקייקרו ידעו על המתקפה אז כנראה שאוקטביה בחיים (שמחה שלא משכו את זה). רואן מסכים והולך עם קלארק לדבר במערה. ריילי (אחד מאלה שהם הצילו מהחווה, איפה שהם וויתרו על המיכל שמייצר מים כדי להציל 25 איש), ממשיך לכוון את הרובה על רואן כי הוא רוצה נקמה. ו#כי ברור שתהיה איזה דמות מטומטמת שתהרוס הכל 1!

מונטי מצליח לשכנע אותו להפסיק. קלארק ורואן מדברים בינתיים- הוא כועס שהם לא סיפרו לו שהם אוטמים את התיבה בשביל הקרינה, היא אומרת לו שזו רק תוכנית ב' והם עובדים על תוכנית שתציל את כולם, הוא אומר לה שאם זו רק תוכנית ב' שיתנו את התיבה לאזגדים, הם סוגרים בסוף שהם יתחלקו בתיבה חצי חצי- 50/50. נגלה בסוף הפרק שזה כבר לא רלוונטי בכל מקרה.
מונטי שם לב שריילי לא בעמדה שלו וחושד שהוא הלך להרוג את את רואן בעצמו. הוא הולך לאקו שמחזיקה את בלאמי וקיין ומספר את זה להם. בלאמי מבקש ללכת לעצור את ריילי, ובסוף אקו מסכימה והולכת איתו. הוא מוצא את ריילי שמכוון רובה לרואן ומצליח לעצור אותו ברגע האחרון מלירות.

בנתיים בארקדיה, איליאן רוצה לנקום בטכנולוגיה. כשאוקטביה מתעוררת היא מבינה את התוכנית שלו ורצה לעצור אותו, אבל זה לא עוזר והוא מפעיל אש בחדר השרתים ומפוצץ את התיבה. #כי ברור שתהיה איזה דמות מטומטמת שתהרוס הכל 2!

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
חחח, צודקת, הקטע זה שגם שג'אהא היה מוכן להקריב את עצמו ולהשאיר בחלל הוא איכשהו מצא דרך להגיע לכדור הארץ. דבר שהיה נחשב בלתי אפשרי כמה פרקים לפני כן אבל פתאום ג'אהא מצליח לעשות את זה לבד :-D

כמו שצריך, הוא אשם בהכל|שפם| עכשיו כשאני חושבת על זה הם היו צריכים להקריב את ג'אהא לאות התנצלות מסקייקרו על עיר האורות.
:-D נראה לי שאחרי העונה הקודמת שבה הוא התנהג כמו משיח ועכשיו הוא מבין את כמות הנזק שעשה, לא תהיה לו התנגדות שיעשו את זה. אני מרגישה שמתאים לו להיות קדוש מעונה.

אוקטביה המרגלת מסתובבת ברחובות ושומעת גראונדרים זוממים להרוג את רואן. עכשיו יש לה קעקועים על הכתף וצמה של לוחמת|מאוהב|
אני אוהבת את הלוק שלה בעונה הזו :-] זו רק אני או שצבעו לשחקנית את השיער טיפה יותר כהה? או שזה תמיד היה צבע השיער שלה? פתאום אני לא בטוחה.

כל העבדים הם אנשים מהתיבה, מתחנת החווה. אבל משומה כולם מכירים את הריילי הזה.
כלומר כולם חוץ ממך? :-D:-P:

לא, הם מגיעים לפגישת שגרירים. הם לא יודעים שרפאל זמם להציע דו קרב.
וואלה? משום מה הייתי בטוחה שכולם כבר יודעים :-D|פנים|

גם אני! אז רגע, הטוטם זה היה סתם משהו מזויף נכון?
כן, זה היה חלק מהשרשרת של גאיה.

קטעים בין קלארק לבלאמי שהופכים אותי לפאנגירל קטנה וצרחנית:
כשג'אהה אומר לו שהוא מאזן את קלארק, ובלאמי אומר שזה הפוך |מאוהב|

כשהיא שואלת אם יש לו עדיין תקווה, והוא אומר לה- "את עדיין נושמת" |מאוהב|

זהו זה רשמית קאנון מבחינתי שבלאמי מאוהב בה! לא אכפת לי מה אף אחד יגיד!
את יודעת שככל שאני קוראת את מה שאת כותבת על קלארק ובלאמי אני לאט לאט מתחילה לקבל את זה כעובדה? :-D (בקטע טוב כמובן)
את ועדי מעצימות לי את החיבה לקלארק ולבלאמי (לא כשיפ), אתן מדביקות אותי בהתלהבות שלכן 😊

It's Always Sunny

Well-known member
ידעתי! ידעתי שאוקטבייה לא מתה! ניק התווכח איתי לפני כמה זמן שאין לדמויות פלוט ארמר, אבל בגלל שהיה כ"כ הרבה על מה להגיב לא הספקתי להיתיחס לעניין הזה. אז אני אנצל את ההזדמנות הזאת להסביר. כן, כמובן שדמויות ראשיות יכולות למות, ראינו את זה. הכוונה שלי הייתה שהם לא ימותו מוות סתמי מאיזה צלף בקרב, או ממשהו מטומטם אחר. לא רק זה, אלא שאם דמות ראשית תמות, רוב הפרק יוקדש לה. היא תסגור את כל המעגלים שהיא צריכה לסגור, תגיע לכל התובנות שהיא צריכה להגיע אליהם, תספיק להיפרד מכל האנשים האהובים שלה והמוות כנראה יקרה בסוף הפרק. לא מציאותי? נכון, אבל ככה זה, לפחות בסדרה הזאת.
(y)על הכל.
היא נפלה והיה ברור לי שלא יקרה לה כלום, רק תהיתי איך יצליחו להסביר את זה.

טוב חזרה לתחילת הפרק-
אנחנו מתחילים עם מתיחה שג'ספר עושה על ג'אהא, כשהוא גורם לו לצוף על מזרון על נהר תוך כדי שינה, ואז כשהוא מתעורר הוא אומר לו שהוא סוף סוף זכה להפליט אותו. משעשע. אפילו קלארק מגניבה חיוך, אבל חוזרת למוד מורה עם האמירה "טוב עשינו כייף, חזרה לעבודה".
הדבר היחידי שעלה לי לראש זה איך ג'אהא יוכל לחזור לאדמה, הרי הם לא אמורים לדעת לשחות. אבל מסתבר שהם כן דאגו שתהיה לו דרך לחזור :-D אני כמו ג'אהא מתה לדעת איך הם הצליחו להעביר אותו למזרון בזמן שהוא ישן.

יש משלחת למעבדה שלפי מה שהבנתי זה איפה שג'אהה פגש את אלי. במשלחת- אבי, רייבן, אמורי, מרפי, ג'קסון, מילר, לונה ונייקו (ועוד כמה לא חשובים). אמורי אומרת שאסור לה לעבור את הגבול כי אין כניסה למוטציות, אבל הם נכנסים בסוף, ודיי מהר רחפנים מתחילים לירות עליהם (וכמובן הורגים את אחת הדמויות שאנחנו לא מכירים) והם בורחים ומתפצלים לקבוצות.
לא הבנתי למה הם שלחו את שני הרופאים שלהם לאי. לא היה עדיף להשאיר אחד מהם במחנה?
רגעים אהובים נוספים:
כשהרחפן מתחיל לירות רייבן מתקשה לרוץ ומרפי מחזיק אותה על מנת שלא תישאר מאחור |לב|
מרפי מחזיק לאמורי את היד כשהיא חוששת לעבור את הגבול.

נייקו גם מת בניסיון להגן על לונה. בדרך אמורי רומזת למרפי שיש דברים יותר גרועים שם מרחפנים. נראה שהתוכנית של ממורי זה ללכת לבונקר ולמלא אותו באספקה (זה שקלארק ופין שכבו בו בעונה 1?). רייבן נשארת על החוף עם המשימה לשכנע את לונה לא לעזוב (כי לונה החליטה שהיא רוצה לברוח פתאום), אבל היא מצליחה לשכנע אותה, ועל הדרך מצליחה גם לנטרל את הרחפנים, כי זאת רייבן והכל קטן עליה |כתר|הם מגיעים למעבדה ורייבן נראית כאילו היא גילתה אוצר.
נייקו :-/
קצת נשבר לי הלב כשמילר חילק את כולם לקבוצות ואמר לרייבן שהיא תישאר על החוף כי בטוח שם.

בנתיים בארקדיה:

מונטי וג'ספר מוצאים את הרשימה של 100 האנשים שקלארק הכינה. ג'ספר מתחרפן ורוצה להודיע את זה לכולם, אבל קלארק מספיקה לכלוא אותו לפני שהוא מצליח. אבל מונטי עדיין מעוצבן עליה, בהתחשב בזה שהוא לא ברשימה. קלארק מחליטה שזה רעיון מעולה להסביר לו רציונאלית למה הוא לא ברשימה (יש מספיק מהנדסים ואתה רק מתלמד). יופי קלארק כי זה מה שאנשים שעומדים למות רוצים לשמוע, את ההיגיון הקר של למה הם לא ינצלו ואחרים כן |פנים|. מונטי מחליט בעצמו לספר לכולם ולהקריא את הרשימה, וכשאנשים באים בטענות, קלארק ממשיכה להסביר בצורה רציונלית למה היא בחרה את מי שבחרה. ג'אהה שכבר מנוסה בדברים כאלה בא ואומר שהרשימה נגנזת ובשביל הפייריות הם יגרילו שמות כדי להחליט מי המאה שיכנסו לתיבה, אבל רק מי שיעבוד יכנס להגרלה. אנשים מתרצים וחוזרים לעבודה. אחר כך קלארק אומרת לו כשהם לבד שזה לא הגיוני להחליט ככה והוא רומז שנכון והם לא בהכרח יחליטו ככה, אבל בינתיים צריך לתת לאנשים תקווה והרגשה שכולם שווים ושיש להם על מה להילחם. מה לעשות, כשהוא צודק הוא צודק.
מעניין כי אני בדיוק חשבתי הפוך ממך. לא בהכל, אני מסכימה איתך שלהתחיל להסביר לכולם למה היא בחרה אנשים כאלה או אחרים לרשימה זה לא דבר מאוד יעיל ואני מסכימה עם מה שג'אהא אמר. אבל כעסתי בפרק הזה על ג'ספר ומונטי שכעסו שלקלארק בכלל יש רשימה כשלפי דעתי אף אחד אחר לא היה מצליח אפילו לעמוד במשימה שכזאת.
יכולתי לראות את הצד של האנשים שכעסו אבל הרגשתי מעין צורך להגן על קלארק שאפילו לא התחשק לי להסתכל על הצד השני, צריך להיות משהו מאוד קיצוני בסדרה כדי להוציא ממני רגשות כאלה.
אני לא מנסה לשנות את דעתך, להיפך אם כבר היו כמה דברים שהצלחת לגרום לי לחשוב עליהם בצורה אחרת |4U|

בנתיים בפוליס:
קיין מתחיל לפקפק במוסריות של אוקטבייה כי היא הרגה את פייק , את ראפל ההוא ואז ילד קטן (במקום הבת של אינדרה) ומשחרר אותה מתפקידה תחתיו. האמת היה לי חשד שיתנו לאוקטבייה ארק של להפוך לזו ש"אלימות היא כל חייה- לא מבדילה בין נקמה לצדק" מאז שהיא הרגה את פייק, ואני בד"כ אוהבת עלילות כאלה (כי זה ברור שהיא תבין את ערך החיים בסוף וכל זה. אני לא מספליירת כלום, זה פשוט טרופים ממש ברורים, אם אני אטעה מוזמנים להגיד לי "אמרו לך"), אז אני סבבה עם זה בניתיים.
את חושבת שהארק הזה ניתן לה כדי שתגיע למקום נמוך ואז לאט לאט תעלה?

רואן מזמן את קיין לחדר שלו, ואקו מביאה את בלאמי ועוד מישהו שהלך איתו לצוד קשורים. זה שהוא לא בלאמי סיפר להם על התוכנית שהארק תהיה ההגנה מהקרינה ושיש להם נייטבליד, רואן לא מרוצה ששיקרו לו, הוא שובר את הברית בין סקייקרו לאזגדה ואקו הורגת את ההוא שהוא לא בלאמי. הם כולאים את בלאמי וקיין ומחפשים את אוקטבייה ואינדרה.
חחחח, אני יודעת שלא יהרגו את בלאמי אבל כשירו בבחור השני וכלאו את קיין ובלאמי לא יכולתי שלא לגחך. אבל יאללה בסדר צריך להבליג על זה. במיוחד שבסוף הפרק אוקטביה מצליחה לשרוד נפילה ופציעה מחרב :-D

אוקטבייה מגיעה בנתיים לחדר עם מלא טריקרו מתים/גוססים בחיפוש אחרי אינדרה. היא לא שם. מישהו אומר לה שאזגדה הכריזו מלחמה על סקייקרו וטריקרו ושהם בדרך למחנה שלהם היום.
אוקטבייה בורחת על סוס בזמן שאנשי אזגדה רודפים אחריה. היא מגיע לצוק ומצליחה להרוג את כל מי שרדף אחרי חוץ מאקו. ואז נלחמת באקו והיא תוקעת בה את החרב שלה ואוקטבייה מתה!!! :eek:. טוב נו כמו שאמרתי, ברור שלא |יעני|. בסוף הפרק אוקטבייה מתעוררת פצועה בתחתית המפל עם הסוס שלה שגם שרד איכשהו והיא עולה עליו ורוכבת עליו לארקדיה.
היה רגע שבו היה נראה לי שאקו נראית בהלם שהיא תקעה באוקטביה את החרב, מעניין למה.
אני בכלל תוהה איך אוקטביה הצליחה לעלות על הסוס כשהיא במצב כזה אבל כל הסיטואציה לא הגיונית אז אני מניחה שהכי טוב זה לא לחשוב עליה יותר מדי :-D
כמו שאמרת מקודם, ידעת שאין מצב אוקטביה תמות אבל מעניין אותי לדעת מה הייתה התגובה שלך לנפילה של אוקטביה והאם ידעת מההתחלה שהיא לא מתה.

רואן ואקו באים לתא של קיין ובלאמי ואומרים להם שהם מביאים אותם הבייתה, ומודיעים להם שאוקטבייה מתה (ככל שהם חושבים). בלאמי מתפרק בבכי בסצנה קורעת לב ;-(. אל תדאג בלאמי, יש לה פלוט ארמור! היא לא באמת מתה |נחמה|
וואו, חטפתי צמרמורת מהרגע הזה, חשבתי שאולי קיין ינחם אותו אבל זה לא קרה :-/

ציטוטים מהפרק:
כשרייבן מצליחה לנטרל את הרחפנים-
אבי: ?what happened
רייבן: I happened
חחחחח, כשצפיתי בפרק ידעתי שזה ייכנס לסיכום שלי ועכשיו אני רואה שעשית בשבילי את העבודה :-]

קצת משלי:
  • הרגע שבו ג'ספר מסרב להיכנס למבנה ואז מעמיד פנים שהעור שלו נמס מהגשם גרם לי לצמרמורת, היה לי רגע של פאניקה שתהיתי אם הולכים להרוג אותו.

It's Always Sunny

Well-known member
רייבן, ג'קסון ואבי בתחנת המדע הזאת עובדים על דברים. פתאום רייבן מתחילה לרחף לה בכייף, אה לא, היא בעצם מפרפרת על הריצפה!
כשכאב הראש שלה התחיל התחלתי לתהות מתי אבי וג'קסון ישימו לב ואז היא התחילה לרחף ואמרתי לעצמי, הם יהיו חייבים לשים לב לזה! ואז התגלה שהיא חוטפת התקף 8-*

אבל כשהיא קמה היא יודעת מלא דברים שהיא לא אמורה לדעת, שהחשוב שבהם זה כנראה שבקה גילתה שאי אפשר לייצר דם שחור במעבדה, אלא צריך חוסר כוח כבידה בשביל זה וכנראה בגלל זה היא טסה לחלל. רייבן גם פתאום יודעת שיש חללית במעבדה שיכולה לטוס לחלל, ואיך לפתוח את הדלת אליה. מסתבר שבגלל שניתקו אותה מאלי דרך הצמיד ולא כמו את כולם שקלארק ניתקה דרך מתג הכיבוי, זה שדרג לה את המוח בכך שהוא עובד יותר מהר ויודע דברים שהיא לא ידעה לפני.
הם דיברו על זה בפרק הראשון, לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה ואני שמחה לדעת שהמשפט שג'ספר זרק כדרך אגב כן משנה. אני אוהבת שיש השלכות למה שקרה עם הצמידים ושזה לא נעלם סתם ככה.
אה והיא הציעה לאבי להצטרף איתה לחללית והדרך שבה היא ניסחה את זה: "היא דו מושבית, אני אנהג את תבשלי, נשמע כמו תוכנית טובה." :-D

ג'קסון מזכיר לאבי שגם היא נותקה דרך הצמיד, לכן יכול להיות שיש לה אותה סכנה שיש לרייבן וצריך לסרוק לה את המוח. בסוף הפרק אבי רואה הזיה של קלארק עומדת מול הרקטה, מסתובבת אליה עם כל האיכסה של הקרינה על העור שלה, אז סביר להניח שקורה לאבי משהו שקורה לרייבן.
גם אני כמו ג'קסון ישר חשבתי על כך שגם אבי נותקה על ידי הצמיד ואני לא יודעת אם אבי לא אוהבת להפגין חולשה או מה העניין אבל לא להיבדק זה קצת דבילי.

בננתיים בארקדיה:

אילייאן עושה לינקולן ומציל את אוקטביה ומביא אותה לארקדיה פצועה ובקושי בהכרה. היא מספיקה להגיד לקלארק שאזגדה ביטלו את הברית איתם והם בדרך אליה להשתלט על התיבה.
כשאוקטביה נפלה מהסוס תהיתי איך יצילו אותה עכשיו הרי הסוס שלה לא יכול להרים אותה, הוא נאמן אבל יש גבול ליכולות שלו. ואז כשאיליאן הגיע נלחצתי כי חשבתי שהולכים לחטוף את אוקטביה. אני שמחה שהוא הביא אותה לארקדיה.
כשקלארק התחילה לעשות החייאה התחלתי לתהות האם זה לא צבוע מצידה לנסות להציל את אוקטביה אחרי שבכל הפרקים הקודמים שמעו איך אי אפשר לוותר על משאבים כי צריך לשמור אותם לתיבה.

היא נשלחת למרפאה ובינתיים קלארק אומרת לאסוף את כל החיילים להחליט איך להתמודד עם אזגדה שבאים. הם מחליטים לצאת כצבא לעבר הדרך לפוליס, מאיפה שאזגדה מגיעים עם קלארק בראשם, עם תקווה לדבר עם רואן ולהגיע להסכם בלי לפתוח במלחמה. זה מה שקורה, שני הצבאות נפגשים בדרך, קלארק מבקשת לדבר עם רואן לבד כדי למנוע מהאנשים שיטבחו אחד את השני. הוא מסכים בסוף. לרואן יש את בלאמי וקיין כאסירים. בלאמי מבין דיי מהר שאם סקייקרו ידעו על המתקפה אז כנראה שאוקטביה בחיים (שמחה שלא משכו את זה).
מסכימה לגבי העובדה שבלאמי ישר גילה שאוקטביה בחיים.
ואני שמחה שהכותבים החליטו ללכת למשא ומתן במקום שאזגדה יפלשו לארקדיה ויגרמו לנזק. אני מאוד אוהבת את הקרבות והאקשן בסדרה אבל גם הפוליטיקה (לא בטוחה אם זה באמת פוליטיקה אבל הצלחתי לחשוב רק על המושג הזה) מעניינת. אני נהנית לראות את הדמויות מנסות לפתור בעיות בדיבורים ולא רק במלחמות.

רואן מסכים והולך עם קלארק לדבר במערה. ריילי (אחד מאלה שהם הצילו מהחווה, איפה שהם וויתרו על המיכל שמייצר מים כדי להציל 25 איש), ממשיך לכוון את הרובה על רואן כי הוא רוצה נקמה. ו#כי ברור שתהיה איזה דמות מטומטמת שתהרוס הכל 1!
הגיף :-D
הצחיק אותי כשמונטי מספר לבלאמי שריילי נמצא שם, בלאמי שואל למה הוא שם, כי הוא לא צריך להיות שם ואז מונטי עונה שנראה שזה הקונצנזוס :-D

מונטי שם לב שריילי לא בעמדה שלו וחושד שהוא הלך להרוג את את רואן בעצמו. הוא הולך לאקו שמחזיקה את בלאמי וקיין ומספר את זה להם. בלאמי מבקש ללכת לעצור את ריילי, ובסוף אקו מסכימה והולכת איתו. הוא מוצא את ריילי שמכוון רובה לרואן ומצליח לעצור אותו ברגע האחרון מלירות.
אני שמחה שבלאמי התייחס למה שקרה לו בעונה הקודמת כשניסה לשכנע את ריילי לא לירות ברואן.

קלארק ורואן מדברים בינתיים- הוא כועס שהם לא סיפרו לו שהם אוטמים את התיבה בשביל הקרינה, היא אומרת לו שזו רק תוכנית ב' והם עובדים על תוכנית שתציל את כולם, הוא אומר לה שאם זו רק תוכנית ב' שיתנו את התיבה לאזגדים, הם סוגרים בסוף שהם יתחלקו בתיבה חצי חצי- 50/50. נגלה בסוף הפרק שזה כבר לא רלוונטי בכל מקרה.
חחח, הצחיק אותי איך הכותבים נפטרו מהתיבה בדרך שלא תשאיר ספק שהכל נהרס וזה כבר לא פתרון.

בנתיים בארקדיה, איליאן רוצה לנקום בטכנולוגיה. כשאוקטביה מתעוררת היא מבינה את התוכנית שלו ורצה לעצור אותו, אבל זה לא עוזר והוא מפעיל אש בחדר השרתים ומפוצץ את התיבה. #כי ברור שתהיה איזה דמות מטומטמת שתהרוס הכל 2!
:-D:-D:-D:-D

It's Always Sunny

Well-known member
אולי זה קצת מוקדם מדי לומר את זה, אבל נדמה לי שזו העונה האהובה עליי בינתיים. אהבתי גם את העונות הקודמות כמובן אבל העלילה של העונה הנוכחית מרתקת. מן הסתם ככל שנתקדם אראה אם זה עדיין רלוונטי :-D

keren or5

Well-known member
אולי זה קצת מוקדם מדי לומר את זה, אבל נדמה לי שזו העונה האהובה עליי בינתיים. אהבתי גם את העונות הקודמות כמובן אבל העלילה של העונה הנוכחית מרתקת. מן הסתם ככל שנתקדם אראה אם זה עדיין רלוונטי :-D
אני חושבת שגם בעיני, אני תכף אגיב לך, אבל התקדמת מעבר ל-5? אני כבר ראיתי את 6 |מובך|

למעלה