ה100 - צפייה משותפת - עונה 4

keren or5

Well-known member
משחקי הרעב- גירסת המאה!!! May the odds be ever in your favor!
היה ברור שאוקטביה תנצח. אבל היה מעניין כי היו אנשים משבטים אחרים שאנחנו מכירים, ואם אוקטבייה תנצח זה אומר שהם ימותו. איליאן, רואן (שהתחלתי ממש לחבב) ולונה. לונה יצאה דבילית :-/ אם את לא רוצה לחיות אל תחיי, אבל מה הקטע להילחם בשביל לנצח כדי שכולם ימותו? נו שויין. מישהו תמיד צריך להיות דרמה קווין.
אז, אני מבינה שלונה כבר לא פציפיסטית יותר, הא?
כנראה שלא
אינדרה אומרת שאוקטביה היא האנשים שלה והן מתחבקות, אווו :-]
|לב||לב|
אחר כך היא הולכת לדבר עם רואן ואומרת לו שזה לא מעניין אותה אם האנשים שלה ישרדו או לא, אלא שמישהו מהמין האנושי ישרוד. כמה חבל שעד סוף הפרק היא הוכיחה שזה לא נכון :-(
אוי, אפילו לא חשבתי על ההקשר. נכון! יצאה צבועה קצת.
קיין נותן לאוקטביה עצות אבל לבלאמי יש רעיון יותר טוב. אוקטביה צריכה להסתתר, לתת לשאר הלוחמים לחסל אחד את השני ואז היא לא תצטרך לעבוד יותר מדי קשה ורק להילחם באחרון שנשאר בזירה.
עצה מעולה!
רואן מוצא אותם וכועס שאקו החליטה להיכנס לזירה בניגוד לחוקים, הוא מחליט לנדות אותה מהשבט
תודה באמת. אין לי כוח אליה, היא מעצבנת!
מסתבר שאוקטביה שמעה את כל השיחה הזו. רואן משחרר את בלאמי במקום לקרוא לשומר, בלאמי מתנגב חזרה מהזירה אבל אז מישהו מעלף אותו.
היה משהו ממש יפה שבלאמי אמר. משהו בסיגנון:
רואן: כשאני אהרוג את אחותך אני אגיד לה שיש לה מזל שאתה אח שלה.
בלאמי: כשאחותי תוציא ממך את המעיים תגיד לה שאני זה עם המזל |מאוהב|
אוי לונה איך נפלו גיבורים, היא הלכה מקיצון אחד לקיצון שני.
|כן|
אוקטביה נכנסת לארמון, היא מכריזה בפני כולם שכעת שהם שבט אחד ושכולם יחלקו את הבונקר. קיין אומר לה שאין מקום לכולם. אוקטביה תוהה איפה בלאמי ואנחנו עוברים לבונקר, שם בלאמי מתעורר ומגלה שקלארק וג'אהא החליטו להשתלט על הבונקר. קלארק אם רק היית מחכה עוד קצת :-(
לא יודעת מה אני חושבת על ההחלטה הזאת. מצד אחד יש משהו שאני מאוד מתחברת אליו במה שאוקטבייה אמרה. אני אישית לא בן אדם שאכפת לו יותר מאנשים שבמקרה נולדו לדת שלי או לארץ שבה אני חיה או לא יודעת מה. אני תמיד חשבתי שכל הקטע של פטריוטיות, ציונות אהבה לדת, לגזע שלי וכל שאר הדברים האלה הם טיפשיים. למה אמור להיות אכפת לי יותר ממי שנולד יהודי או ישראלי מאשר מישהו אחר בעולם? זה שרירותי בכל מקרה, זה שנולדתי יהודיה, זה שנולדתי ישראלית. אבל לבני אדם בגדול יש משהו משותף- אני נושמת אותו אוויר כמו מישהו שנמצא בצד השני של העולם, אני צריכה אוכל כמו כל שאר האנשים בעולם. למה שאני אעדיף מישהו שנולד באופן שרירותי יהודי מאשר מישהו שלא. אין לזה שום משמעות. אני יודעת שבטח הדעה שלי תהיה מאוד שנויה במחלוקת (אולי בפורום יקבלו אותה יותר, שזה הסיבה כנראה שאני כותבת אותה פה), אבל בשאר העולם רוב האנשים לא מרגישים ככה. ואני גם מבינה למה. יש משהו מאוד אנושי בתחושת השייכות- לעם, לשבט, לזה שיש לו אנשים. אני מבינה את זה. באמת שכן. הגישה שלי גורמת לי להרגיש מאוד בודדה לפעמים, ולפעמים אני מצטערת שאני לא יותר כמו אחרים באספקט הזה. אבל אני לא יכולה פשוט לשקר לעצמי ולהגיד לעצמי שאני מאמינה בדברים שאני לא מאמינה בהם. בדיוק מאותה סיבה שאני קצת עצובה הרבה פעמים שאני לא מאמינה בכוח עליון כי אני חושבת שיש מקרים שזה היה עוזר לי בחיים ומקל עלי, אבל זה לא משהו שאני יכולה לבחור לעשות.
אז אני לגמרי סבבה עם ההחלטה של אוקטבייה ואפילו מעריכה אותה קצת. אממה, איך שלא מסתכלים על זה, זה אומר שאנשים מסויימים לא ישרדו, ובמקומם ישרדו אחרים. כלומר נכון שבמבט על זה לא ממש משנה מי האנשים האלו לשיטתי, היא ס"כ עשתה "שאפל" על האנשים שמקומם כבר הובטח וחלק ממי שחושב שהוא בטוח יוחלף באחד שלא חשב שהוא בטוח. אבל נניח הייתי אחת מהסקייקרו שבטוחה שמקומי מובטח לי בבונקר, ופתאום אני שומעת שהסיכויים שלי לשרוד ירדו המון בגלל ההחלטה של אוקטבייה, אני מניחה שלא הייתה מאושרת מזה. אבל אוקטבייה לא ייצרה את המצב הזה, הוא פשוט קיים והיא קיבלה את ההחלטה שהיא קיבלה. ואני סבבה עם זה.

keren or5

Well-known member
רייבן מתכוננת לעצור את הלב שלה. ככל שהעונות עוברות רייבן מתגלה כבתור הדמות הכי קשוחה, ממש התרשמתי מכל הקטע הזה ועצם העובדה שהיא עשתה את כל זה לבד, מגיע לה |כתר||כתר||כתר| היא נכנסת למיכל המים, אחרי 15 דקות הלב שלה עוצר, הכבל שמחובר אליה מעביר לה זרם, היא חוטפת התקף לב ויוצאת מהמיכל, גוררת את עצמה לדפיברילטור ומצליחה להציל את עצמה. כמה נחישות יש לה, מלכה כבר אמרתי? (אגב אחד הדברים החמודים היה שרייבן נפרדת מסינקלייר וכל אחד מהם שם יד על אחד מהצדדים של המיכל)
|כן| |כן| ממש. היה מרגש לראות את סינקלייר, ובכלל את כל המונולוג הפנימי של רייבן בין סינקלייר לבין בקה שהוביל לזה שהיא הצילה את עצמה בסוף. מלכה אמיתית |כתר|
מונטי מנסה לשכנע את ג'ספר ללכת, הוא מגלה שג'ספר לקח כמות סמים שאמורה להרוג אותו, מונטי מנסה להציל אותו וג'ספר מבקש ממנו שרק יגיד לו שהוא אוהב אותו, מה שמונטי עושה. ג'ספר מת בידיים של מונטי. היה שלום ג'ספר, צר לי לומר שבאיזשהו שלב חשבתי שאולי הוא מת מאוחר מדי בעונה הזו.
אני יודעת שג'ספר היה מעצבן בעונה הזאת, אבל חייבת לומר שהסצנה שהוא מת שברה אותי ולו רק התגובה של מונטי שהיה נחוש בדעתו להציל אותו בכל דרך, ושג'ספר אמר לו שיגיד לו שהוא אוהב אותו כי אחרת הוא יתחרט על זה, ושבסוף הוא אומר לו שהוא אוהב אותו |לב-ש| לא יודעת, אולי המשחק המעולה של מונטי, אולי העובדה שהסצנה עצובה מיסודה והיא נוגעת לי במקום ממש רגיש. הייתי קרובה לבכות!

בעלילה בבונקר היה ברור שבלאמי יצליח לפתוח את הדלת איכשהו. כאילו שיתנו לאוקטביה למות. נו באמת. קלארק לא יכלה לירות בו, זה היה הגיוני. הרגיש לי שקלארק בכלל לא ממש ידעה מה היא חושבת שנכון לעשות בפרק הזה, נראה לי שכל ההחלטות הקשות מתערבבות כשצריך לחשוב כל הזמן על הדברים האלה. אני יודעת שזה מתחיל לשחוק אותי לחשוב כל הזמן על מה הדבר הנכון לעשות ואני רק צופה בסדרה, לא דמות בה אפילו.

It's Always Sunny

Well-known member
אני אגיד בקצרה את דעתי על זה כי זה נראה לי נושא שנוי במחלוקת, (או שאולי אני פשוט עם הדעה הלא פופולארית, אבל וואטאבר), אתם יכולים לשנוא את ג'ספר כמה שאתם רוצים ולחשוב שהוא דביל ומפגר, ואתם לא בהכרח תהיו טועים, הוא באמת כבר היה אדיוט מלא זמן. אבל זה עדיין החלטה שלו אם הוא רוצה להינצל או לא, כ"ל לגבי האחרים שם שבחרו בזה, ואי אפשר לקחת את האוטונומיה שלהם בנושא הזה ולהחליט בשבילם. אני שמחה שהם הבינו את זה בסוף.
בלאמי: מיי ווי מיט אגן
ג'ספר: ווי וונט
אני יודעת שג'ספר היה מעצבן בעונה הזאת, אבל חייבת לומר שהסצנה שהוא מת שברה אותי ולו רק התגובה של מונטי שהיה נחוש בדעתו להציל אותו בכל דרך, ושג'ספר אמר לו שיגיד לו שהוא אוהב אותו כי אחרת הוא יתחרט על זה, ושבסוף הוא אומר לו שהוא אוהב אותו |לב-ש| לא יודעת, אולי המשחק המעולה של מונטי, אולי העובדה שהסצנה עצובה מיסודה והיא נוגעת לי במקום ממש רגיש. הייתי קרובה לבכות!
מעניין לקרוא את התגובות שלך לגבי הפרקים האלה. עברתי אתמול על הדיונים של הסדרה של לפני שלוש שנים וניק כתב משהו מעניין:

כמה מילים

על כך שג'ספר מת בפרק הזה. דמות ראשית מתחילת הסדרה. אני מאוד אהבתי אותו בשתי העונות הראשונות. החל מעונה 3 הוא כמובן נעשה מעצבן מאוד, אבל היה משהו מעניין בזה שהראו דמות ראשית שחווה טראומה ולא יכולה לצאת מזה. זה משהו הגיוני ועם כל החרא שקורה להם נראה לי ברור שלא כולם יוכלו לשרוד את זה נפשית.
זה גרם לי קצת להסתכל אחרת על המסע של ג'ספר בעונה הזו, להרגיש כלפיו חמלה.
משהו נוסף שחשבתי עליו במקרה של מונטי וג'ספר נזכרתי בציטוט שקיין (נראה לי?) אמר לבלאמי: אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל.
בכל באופן, אני שמחה שלא גרמו לג'ספר לשנות את דעתו בדקה ה-90.

היה ברור שאוקטביה תנצח. אבל היה מעניין כי היו אנשים משבטים אחרים שאנחנו מכירים, ואם אוקטבייה תנצח זה אומר שהם ימותו. איליאן, רואן (שהתחלתי ממש לחבב) ולונה. לונה יצאה דבילית :-/ אם את לא רוצה לחיות אל תחיי, אבל מה הקטע להילחם בשביל לנצח כדי שכולם ימותו? נו שויין. מישהו תמיד צריך להיות דרמה קווין.
היה ברור לך שאוקטביה תנצח? אני מניחה שזה הגיוני בהתחשב בעובדה שהיא דמות ראשית ששרדה נפילה מצוק אבל אני לא הייתי בטוחה איך הם יעשו את זה.
התבאסת כשככה הרגו את רואן? כי אני כן, במיוחד שלונה הטביעה אותו במים, אם היא התכוונה להרוג אותו, לא יכלה לרחם עליו קצת? (אני צריכה להבהיר שזה נאמר בסרקזם)
לגבי לונה, בהתחלה חשבתי שהיא תילחם למען האפשרות שלכולם תהיה הזדמנות שווה להיכנס לבונקר ואז פתאום היא שלפה את ההצהרה שאם היא תנצח אף אחד לא יחיה, נראה לי שהכוונה שלה הייתה אף אחד חוץ ממנה כי לה יש נייטבלאד אז טכנית היא יכולה לשרוד. מה שמוזר לי זו הקיצונית שבה היא עברה מהר מהפציפסטיות לגישה של לא אכפת לי להרוג את כולם. זה כן הגיוני בהתחשב במה שהיא עברה ובמה שסקייקרו העבירו אותה אבל לא ראינו את השינוי הזה ורק לפני כמה פרקים היא החזיקה את רייבן בידיים שלה והרגיעה אותה ואמרה למרפי את הדברים שהוא צריך לשמוע. אז מתי זה בא בעצם?

לא יודעת מה אני חושבת על ההחלטה הזאת. מצד אחד יש משהו שאני מאוד מתחברת אליו במה שאוקטבייה אמרה. אני אישית לא בן אדם שאכפת לו יותר מאנשים שבמקרה נולדו לדת שלי או לארץ שבה אני חיה או לא יודעת מה. אני תמיד חשבתי שכל הקטע של פטריוטיות, ציונות אהבה לדת, לגזע שלי וכל שאר הדברים האלה הם טיפשיים. למה אמור להיות אכפת לי יותר ממי שנולד יהודי או ישראלי מאשר מישהו אחר בעולם? זה שרירותי בכל מקרה, זה שנולדתי יהודיה, זה שנולדתי ישראלית. אבל לבני אדם בגדול יש משהו משותף- אני נושמת אותו אוויר כמו מישהו שנמצא בצד השני של העולם, אני צריכה אוכל כמו כל שאר האנשים בעולם. למה שאני אעדיף מישהו שנולד באופן שרירותי יהודי מאשר מישהו שלא. אין לזה שום משמעות. אני יודעת שבטח הדעה שלי תהיה מאוד שנויה במחלוקת (אולי בפורום יקבלו אותה יותר, שזה הסיבה כנראה שאני כותבת אותה פה), אבל בשאר העולם רוב האנשים לא מרגישים ככה. ואני גם מבינה למה. יש משהו מאוד אנושי בתחושת השייכות- לעם, לשבט, לזה שיש לו אנשים. אני מבינה את זה. באמת שכן. הגישה שלי גורמת לי להרגיש מאוד בודדה לפעמים, ולפעמים אני מצטערת שאני לא יותר כמו אחרים באספקט הזה. אבל אני לא יכולה פשוט לשקר לעצמי ולהגיד לעצמי שאני מאמינה בדברים שאני לא מאמינה בהם. בדיוק מאותה סיבה שאני קצת עצובה הרבה פעמים שאני לא מאמינה בכוח עליון כי אני חושבת שיש מקרים שזה היה עוזר לי בחיים ומקל עלי, אבל זה לא משהו שאני יכולה לבחור לעשות.
אז אני לגמרי סבבה עם ההחלטה של אוקטבייה ואפילו מעריכה אותה קצת. אממה, איך שלא מסתכלים על זה, זה אומר שאנשים מסויימים לא ישרדו, ובמקומם ישרדו אחרים. כלומר נכון שבמבט על זה לא ממש משנה מי האנשים האלו לשיטתי, היא ס"כ עשתה "שאפל" על האנשים שמקומם כבר הובטח וחלק ממי שחושב שהוא בטוח יוחלף באחד שלא חשב שהוא בטוח. אבל נניח הייתי אחת מהסקייקרו שבטוחה שמקומי מובטח לי בבונקר, ופתאום אני שומעת שהסיכויים שלי לשרוד ירדו המון בגלל ההחלטה של אוקטבייה, אני מניחה שלא הייתה מאושרת מזה. אבל אוקטבייה לא ייצרה את המצב הזה, הוא פשוט קיים והיא קיבלה את ההחלטה שהיא קיבלה. ואני סבבה עם זה.
אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכתבת אבל נראה לי שבגדול אני מסכימה.

בעלילה בבונקר היה ברור שבלאמי יצליח לפתוח את הדלת איכשהו. כאילו שיתנו לאוקטביה למות. נו באמת. קלארק לא יכלה לירות בו, זה היה הגיוני. הרגיש לי שקלארק בכלל לא ממש ידעה מה היא חושבת שנכון לעשות בפרק הזה, נראה לי שכל ההחלטות הקשות מתערבבות כשצריך לחשוב כל הזמן על הדברים האלה. אני יודעת שזה מתחיל לשחוק אותי לחשוב כל הזמן על מה הדבר הנכון לעשות ואני רק צופה בסדרה, לא דמות בה אפילו.
קלארק מוכנה לעשות הרבה דברים קשים אבל לירות בבלאמי היה הגבול שלה, כשהיא התחילה לבכות זה שבר אותי.
כל הפרק תהיתי מה היא באמת חושבת על ההחלטה שהיא בחרה לנעול את הבונקר ונראה שהיא לא ממש שלמה איתה אבל יכול להיות שזה בגלל רגשות האשמה.
מעניין מה היינו חושבים על ההחלטה הזו אם היינו רואים את קלארק מגיעה אליה ולא רק שומעים עליה בדיעבד.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
מעניין לקרוא את התגובות שלך לגבי הפרקים האלה. עברתי אתמול על הדיונים של הסדרה של לפני שלוש שנים וניק כתב משהו מעניין:
ה גרם לי קצת להסתכל אחרת על המסע של ג'ספר בעונה הזו, להרגיש כלפיו חמלה.
משהו נוסף שחשבתי עליו במקרה של מונטי וג'ספר נזכרתי בציטוט שקיין (נראה לי?) אמר לבלאמי: אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל.
בכל באופן, אני שמחה שלא גרמו לג'ספר לשנות את דעתו בדקה ה-90.
אני דיי מסכימה עם ניק במה שהוא כתב. האמת היא שאף פעם לא יכלתי לגמרי לשנוא את ג'ספר. אני לגמרי מסכימה שהייתה לו התנהגות בעייתית שתי עונות לפחות, ומיילא זה, אבל בגלל המצב שלו הוא גם ממש עשה נזק לאחרים הרבה פעמים. ואם זאת, אני מבינה כי הייתי שם. אני יודעת מה זה לשנוא את העולם, לשנוא את החיים ולרצות למות. אני יודעת שאנשים במצבים כאלה הרבה פעמים מוציאים את זה על האנשים שקרובים אליהם והם אוהבים. לא מרוע, הם לא מתכוונים לפגוע באחרים, הם פשוט סובלים מאוד וזה איכשהו הדרך שלהם להתמודד, לעשות דברים טיפה פחות קשים לשניה. זה לא מצדיק את זה כמובן. אבל זה מאוד אנושי, ומאוד קיים בעולם שלנו. ועם זה שנורא כייף לראות לראות דמויות חזקות כמו קלארק, רייבן ואוקטביה (וכמעט כל שאר הדמויות הראשיות שלנו), אני גם שמחה שנתנו מקום לחוויה אנושית אחרת, שהיא לא יפה ולא נעימה, אבל היא מאוד אמיתית. יש מספיק אנשים שמרגישים ככה בעולם שלנו, אז על אחת כמה וכמה כשאתה כל הזמן באפוקליפסה וצריך כל הזמן לחשוב על ההשרדות שלך ולהתמודד עם אובדן של אנשים שאתה אוהב, זה רק ברור שלא כולם יהיו מספיק חזקים להתמודד עם זה. וכמו שאמרתי- זה קיים ועם כמה שזה לא נעים וכייף לראות- אני שמחה שנתנו לזה מקום.
אני גם לגמרי חשבתי על המשפט שקיין אמר לבלאמי "אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל" (נדמה לי שהוא אפילו חזר עליו, לא בפרק שג'ספר מת בו, בפרק שהם השאירו את מונטי שם עם הרובר ורצו בהתחלה לפוצץ את הדלת כדי לקחת את הילדים שם בכוח לבונקר). ועם כל הצער. זה נכון. אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל. ובהחלט מסכימה שאם היו גורמים לג'ספר לראות את האור איכשהו בדקה ה-90 ולהבין שהעולם יפה ושהוא טעה בכל מה שהוא חווה והרגיש ובחר, זה היה מרגיש לי פחדני ומבאס. יש אנשים שבוחרים כמו ג'ספר. זה עצוב, אבל יש. והוא כבר שתי עונות היה בהידרדרות ממש גדולה שלא נראה שהיה לו מספיק כוחות לעלות ממנה. וההחלטה שהוא החליט הייתה נכונה לסיפור. גם אם הסצנה הזאת הייתה מאוד עצובה בגלל התגובה של מונטי לזה.
היה ברור לך שאוקטביה תנצח? אני מניחה שזה הגיוני בהתחשב בעובדה שהיא דמות ראשית ששרדה נפילה מצוק אבל אני לא הייתי בטוחה איך הם יעשו את זה.
בואי נגיד ככה. היה ברור לי שהיא לא תמות. לא עכשיו, לא ככה. היא דמות ראשית מדי. היה קצת מבאס שרואן מת, אבל זה היה ברור לי שכל הלוחמים ימותו חוץ מאוקטביה (אלא אם כן היו איכשהו עושים טוויסט ומשנים את הכללים של המשחק באמצע או משהו כזה), אבל אם הם הלכו עם הקונספט עד הסוף, אז כן היה ברור שהוא ימות. אגב זה שהיא הטביעה אותו במים, נדמה לי שזה גם מה שעשו לה (אני לא זוכרת אם דרך האנשים שלה או אחרים, אבל בכל מקרה ע"י האנשים שנשלטו ע"י אלי בעונה הקודמת).
מה שמוזר לי זו הקיצונית שבה היא עברה מהר מהפציפסטיות לגישה של לא אכפת לי להרוג את כולם. זה כן הגיוני בהתחשב במה שהיא עברה ובמה שסקייקרו העבירו אותה אבל לא ראינו את השינוי הזה ורק לפני כמה פרקים היא החזיקה את רייבן בידיים שלה והרגיעה אותה ואמרה למרפי את הדברים שהוא צריך לשמוע.
זה באמת מוזר. אני לא יודעת למה עשו את זה ככה. אולי כדי שלא נרגיש רע שאוקטבייה הורגת אותה? זה באמת היה שינוי מאוד קיצוני מדמות שדיי חיבבתי (הקטעים עם רייבן וכ'ו) לאיך שהיא הייתה בקרב. וגם לא חשבתי על זה בכלל שאם היא הייתה זוכה היא הייתה שורדת לבד שזה נראה לי גורל נוראי שלמה שהיא תרצה אותו? אני מסכימה שמשהו הרגיש לי מהיר מדי בשינוי שחל בה.
כל הפרק תהיתי מה היא באמת חושבת על ההחלטה שהיא בחרה לנעול את הבונקר ונראה שהיא לא ממש שלמה איתה אבל יכול להיות שזה בגלל רגשות האשמה.
אני חושבת שזה ברור שהיא לא הייתה שלמה עם ההחלטה. אני חושבת שהם מקבלים הרבה פעמים החלטות שהם לא שלמים איתם, אבל זה קצת הפואנטה. כי הבחירות שהם צריכים לעשות לפעמים מרגישות כאילו אין בחירה נכונה.

keren or5

Well-known member
מרפי ואמורי רוצים להצטרף למשלחת, הם חושבים שאולי אם הם יעזרו להביא את רייבן זה אומר שהסיכויים שלהם להישאר בבונקר עולים.
רעיון טוב להיצמד לדמויות הראשיות בשביל מגן עלילתי.
המישהו הזה היא אקו ששמעה לאן הם מתכננים ללכת והיא מקווה שאולי הם יהיו חייבים לה טובה אחרי שהיא הצילה אותם.
אוף למה לא אנחנו לא נפטרים ממנה?
ג'אהא מסרב לקבל את הגזרה שלא כולם ישרדו בבונקר ומעודד את אותו אבא למצוא דרך שבה הם יכולו להשתלט על הבונקר שוב.
דיי כבר ג'אהה! כזה קרציה!
יש להם קצת פוזת גיבורי על עם הדרך שבה הם מורידים את הקסדה :-D
נכון :-D
אוקטביה אומרת: "האנשים שלי, האחריות שלי." וזה מקסים כי היא הגיעה לתפקיד עם הרבה אחריות שעכשיו המשפט הזה רלוונטי בשבילה.
כן. וזה גם פרפראזה על הקץ' פרייז של בלאמי "אחותי שלי, האחריות שלי"

It's Always Sunny

Well-known member
4.9-11:
אני דיי מסכימה עם ניק במה שהוא כתב. האמת היא שאף פעם לא יכלתי לגמרי לשנוא את ג'ספר. אני לגמרי מסכימה שהייתה לו התנהגות בעייתית שתי עונות לפחות, ומיילא זה, אבל בגלל המצב שלו הוא גם ממש עשה נזק לאחרים הרבה פעמים. ואם זאת, אני מבינה כי הייתי שם. אני יודעת מה זה לשנוא את העולם, לשנוא את החיים ולרצות למות. אני יודעת שאנשים במצבים כאלה הרבה פעמים מוציאים את זה על האנשים שקרובים אליהם והם אוהבים. לא מרוע, הם לא מתכוונים לפגוע באחרים, הם פשוט סובלים מאוד וזה איכשהו הדרך שלהם להתמודד, לעשות דברים טיפה פחות קשים לשניה. זה לא מצדיק את זה כמובן. אבל זה מאוד אנושי, ומאוד קיים בעולם שלנו. ועם זה שנורא כייף לראות לראות דמויות חזקות כמו קלארק, רייבן ואוקטביה (וכמעט כל שאר הדמויות הראשיות שלנו), אני גם שמחה שנתנו מקום לחוויה אנושית אחרת, שהיא לא יפה ולא נעימה, אבל היא מאוד אמיתית. יש מספיק אנשים שמרגישים ככה בעולם שלנו, אז על אחת כמה וכמה כשאתה כל הזמן באפוקליפסה וצריך כל הזמן לחשוב על ההשרדות שלך ולהתמודד עם אובדן של אנשים שאתה אוהב, זה רק ברור שלא כולם יהיו מספיק חזקים להתמודד עם זה. וכמו שאמרתי- זה קיים ועם כמה שזה לא נעים וכייף לראות- אני שמחה שנתנו לזה מקום.
אני גם לגמרי חשבתי על המשפט שקיין אמר לבלאמי "אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל" (נדמה לי שהוא אפילו חזר עליו, לא בפרק שג'ספר מת בו, בפרק שהם השאירו את מונטי שם עם הרובר ורצו בהתחלה לפוצץ את הדלת כדי לקחת את הילדים שם בכוח לבונקר). ועם כל הצער. זה נכון. אי אפשר להציל את מי שלא רוצה להינצל. ובהחלט מסכימה שאם היו גורמים לג'ספר לראות את האור איכשהו בדקה ה-90 ולהבין שהעולם יפה ושהוא טעה בכל מה שהוא חווה והרגיש ובחר, זה היה מרגיש לי פחדני ומבאס. יש אנשים שבוחרים כמו ג'ספר. זה עצוב, אבל יש. והוא כבר שתי עונות היה בהידרדרות ממש גדולה שלא נראה שהיה לו מספיק כוחות לעלות ממנה. וההחלטה שהוא החליט הייתה נכונה לסיפור. גם אם הסצנה הזאת הייתה מאוד עצובה בגלל התגובה של מונטי לזה.

תודה על השיתוף האישי |חיבוק| אני אוהבת את כל מה שכתבת, אני קצת מכלילה עכשיו אבל מקווה שתזרמי עם הנקודה שלי :-): יש לי תחושה שהרבה מהדמויות שיש על המסך הן דמויות של גיבורים שתמיד נאבקים לעשות את הדבר הנכון ולא מאבדים תקווה למרות שהכל רע. ואם כמה שאני נהנית בלצפות בדמויות האלה אני מסכימה איתך שדמויות כמו ג'ספר חשובות. אני לא מזדהה איתו 100%, אבל יכול להיות שאם הייתי במצבו הייתי מתנהגת בדיוק כמוהו. דיברנו במהלך הסדרה על פתרונות קסם וזה אחד מהמקרים שאני ממש שמחה שלא היה פתרון קסם.

מתי נרצה להתחיל את עונה 5? לא שואלת כדי לזרז אף אחד (נשבעת שלא! :-D) פשוט רוצה לדעת אם עדי תרצה שנחכה לה או לא.

didalf

Well-known member
מתי נרצה להתחיל את עונה 5? לא שואלת כדי לזרז אף אחד (נשבעת שלא! :-D) פשוט רוצה לדעת אם עדי תרצה שנחכה לה או לא.
:-D
אני אשמח אם את מסוגלת לחכות:-]
נשארו לי 5 פרקים אני יכולה לנסות לדחוס אותם היום או מקסימום מחר לסיים.

keren or5

Well-known member
תודה על השיתוף האישי |חיבוק| אני אוהבת את כל מה שכתבת, אני קצת מכלילה עכשיו אבל מקווה שתזרמי עם הנקודה שלי :-): יש לי תחושה שהרבה מהדמויות שיש על המסך הן דמויות של גיבורים שתמיד נאבקים לעשות את הדבר הנכון ולא מאבדים תקווה למרות שהכל רע. ואם כמה שאני נהנית בלצפות בדמויות האלה אני מסכימה איתך שדמויות כמו ג'ספר חשובות. אני לא מזדהה איתו 100%, אבל יכול להיות שאם הייתי במצבו הייתי מתנהגת בדיוק כמוהו. דיברנו במהלך הסדרה על פתרונות קסם וזה אחד מהמקרים שאני ממש שמחה שלא היה פתרון קסם.
הבנת בדיוק את הנקודה שרציתי להעביר. וכמו שכבר אמרתי- אני גם שמחה שהם עשו את הבחירה הזאת

didalf

Well-known member
אוקיייייייייייי רואן ואינדרה התשתם אותי חאלססססססססס. די כבר עם האנשים שלי לא ישבו עם האנשים האלה ולהפך כולכם הולכים למות במילא וכולכם רצחתם אחד את השני תחלקו כבר את הבונקר וזהו אוף. משחקים לי בדירה להשכיר|שפם|

גם לקלארק נמאס ממשחקי הכבוד של הגראונדרים והיא מנסה למנות את עצמה למפקדת כדי שהם יהיו חייבים להקשיב לה, אבל רואן מביא את אבי שחושפת שקלארק לא באמת נייטבלאד אלא יצרה אותו. למה בעצם היא הורסת את התוכנית? קצת קיוותי שקלארק תהיה המפקדת.

ג'ספר ועוד כמה אידיוטים מחליטים להשאר למות בארקדיה. יופי פחות אנשים יותר מקום בבונקר מה אתם מתעקשים להציל אותם? רק חבל על הרפר. בסוף הם מבינים שאי אפשר להציל את מי שלא רוצה להנצל. רק מונטי לא מרוצה כי שני האנשים הכי חשובים לו מתעקשים להשאר שם. הוא שאל את בלאמי אם הוא היה מוותר ככה אם אוקטביה הייתה שם ובלאמי עונה שלפחות ככה הייתה לה הדזמנות להתפרד. וזה בולשיט חמודי אם אוקטביה הייתה שם היית גורר אותה מהקוקו אם צריך. אבל כאילו הוא התכוון פשוט לוותר על אוקטביה?:-0 (כי אין לו מושג איפה היא). בלאמי נפרד מהרפר וג'ספר בשיחה וחיבוק חמוד|לב|ומונטי מחליט להשאר עם הרפר אווו|לב|

ספיקינג אוף אוקטביה, היא ואיליאן מסתבר מחליטים להעביר את ימיהם האחרונים בעיבוד אדמה ושיחות במיטה. כ"כ מוזר. אוקטביה מנסה להיות אדם אחר עכשיו, ולא לבלות את ימיה האחרונים במלחמה והרג. אבל כשהחברים האידיוטים של איליאן תוקפים אותה היא מכסחת אותם. יטמבלים אם ידעתם שהיא סקייריפה מה התעסקתם איתה? יו הד איט קאמינג! היא מודיעה לאיליאן בכאב ופרצוף מלא בדם שזאת מי שהיא והולכת משם. אוח תנו לילדה שלי קצת אושר;-(

בבונקר מרפי ואמורי דואגים שלא יחזרו לקחת אותם בזמן שרייבן מתחרפנת. הם מתחילים לחשוב שהדאגה שלהם מוצדקת אבל הם לא יודעים שמילר וג'קסון הותקפו ונעצרו קצת בפוליס בדרך. רייבן מתחילה להזות את בקה שאומרת לה לטוס לחלל ולא לחזור, כי המוח שלה יותר ויותר מקולקל ובקרוב היא תמות במילא. לאאאאאאאא רייבן אל תקשיבי לההההה!!! מרפי ואמורי אתם חמודים אבל למה לעאזלללל אתם בוהים ברייבן דרך החלון מדברת עם עצמה בתזזיתיות וזה לא מדאיג אתכם?????
כשמרפי ואמורי מתכוננים ללכת לבונקר במגדלור מילר וג'קסון חוזרים אליהם, איזה חיוכים חמודים של הקלה. מרפי הולך לקרוא לרייבן והיא מודיעה לו שהיא לא באה והוא קולט שיש לה תוכנית חלל מטורפת. מרפי עצוב יש לו דמעות בעיניים. הוא אני חושבת סופסוף לראשונה מתנצל בכנות על מה שהוא עשה לה ברגל. היא אומרת לו שזה כבר לא חשוב כי הבעיה היא המוח שלה;-( הוא שואל מה להגיד לאנשים - "תגיד להם שהרחפתי את עצמי" אעהאהה לאא;-(
והם מתחבקים יאאא|מאוהב| אני אוהבת את החברות הזאת|מאוהב|
קצת קיוויתי הוא יזריק לה את הדבר הזה שהם משתמשים בו כדי לעלף אנשים ויקח אותה איתם בכוח אבל לא. היא אומרת לו שישרוד, והוא עונה "מקקים תמיד שורדים" עם דמעות בעיניים אעהעההה;-(|לב| איך אבל מילר וג'קסון קיבלו את זה בדיוק?!

אוקי בלאמי איכשהו הגיע לפוליס וקלארק מעדכנת אותו במה שקורה עכשיו - לכל שבט יש לוחם ויש מלחמה למוות - מי שיזכה מקבל את הבונקר. (דבר שרואן ואינדרה סיכמו - רואים כשאתם רוצים אתם מסכימים!!! בואו נסכים על להכניס לבונקר את כל מי שיש לו שם מכל השבטים וזהו? תודה). הם מוטרדים כיוון שבלי אקדחים אין להם אף לוחם מנוסה והם אבודים (או במילים אחרות: הם צריכים את אוקטביה דחוף). ומי זו מגיעה בדיוק באותו רגע על הסוס שלה? קווין אוקטביה סקייריפה הראשונה לשמה|כתר|

בינתיים מרפי ואמורי מתכננים ללכת לגור בבונקר כי הם מחליטים לחשוב שנטשו אותם מאחור,
מילא הם, באמת אי אפשר לסמוך על סקייקרו לגביהם. אבל נראה להם שהיו נוטשים את רייבן?

למחרת אוקטביה נתקלת בחברים של איליאן שמקניטים אותה, היא רוצחת את כולם ואומרת לאיליאן שזה האני האמיתי שלה.
אידיוטים מה אתם מתעסקים עם סקייריפה?

אחרי דיבורים שלפי דעתי לא נמשכו הרבה מאוד זמן
:-D

למזלו אוקטביה מחליטה להגיע בול בזמן והיא מודיעה שהיא הגיעה בשביל המלחמה.
תזמון מדהים.

אהבתי את השיחה האחרונה, ובעיקר כשהוא ביקש ממנה סליחה |לב| כ"כ עצוב על רייבן, אבל אני מבינה אותה. וכשהוא אמר- מה להגיד לאחרים? והיא אומרת- תגיד להם ש"איי פלוטט מייסלף"|לב||לב| לפחות היא תזכה לעשות פעם אחרונה את מה שהיא אהבה!
אוף כן איזה סצנה יפה|מאוהב||לב-ש|

אני אגיד בקצרה את דעתי על זה כי זה נראה לי נושא שנוי במחלוקת, (או שאולי אני פשוט עם הדעה הלא פופולארית, אבל וואטאבר), אתם יכולים לשנוא את ג'ספר כמה שאתם רוצים ולחשוב שהוא דביל ומפגר, ואתם לא בהכרח תהיו טועים, הוא באמת כבר היה אדיוט מלא זמן. אבל זה עדיין החלטה שלו אם הוא רוצה להינצל או לא, כ"ל לגבי האחרים שם שבחרו בזה, ואי אפשר לקחת את האוטונומיה שלהם בנושא הזה ולהחליט בשבילם. אני שמחה שהם הבינו את זה בסוף.
אה לגמרי|כן|

didalf

Well-known member
יש פרק 10 איזה פרק מעולה|מאוהב| חיכיתי להגיע אליו.

אוקטביהההההההההההההההההההההההההה|מאוהב||כתר||מאוהב||כתר||מאוהב||כתר||מאוהב||כתר|

אוקטביה כמובן המועמדת של סקייקרו. לפני שמתחילים אינדרה נותנת לה את החרב שלה אעהאההה|לב|
ואוקטביה אומרת שזה סכנה לאנשים שלה (אינדרה) ואינדרה אומרת לה - "את האנשים שלי" יאוו כמעט בכיתי|מאוהב|;-(
אל תדאגי אינדרה אם אוקטביה מנצחת את איתנו בבונקר!

בלאמי וקיין הם השגרירים במועצה, והאסטגרטגיה שלהם היא שעדיף להתחבא ולהרוג את האחרון. אוקטביה נפרדת מקיין בחיבוק, ומבלאמי ב "מיי וי מיט אגיין" קצת נשבר לי הלב שהיא לא חיבקה אותו גם, ושהוא לא ענה לה בחזרה אלא "בהחלט כן" אבל אז חשבתי שזה טוב כי אם הוא היה נפרד בפרידה המסורתית שלהם היא הייתה מתה, חוקים של סדרות.
אח"כ הוא עצוב מזה שהוא לא אמר לה שהוא אוהב אותה, אבל שוב - טוב מאד, אל תגיד לאנשים שאתה אוהב שאתה אוהב אותם כשהם הולכים למות, זה מעלה את סיכוי המוות שלהם ב100%.
אוקי חוץ מאוקטביה יש לנו את רואן מאזגדה (למה השם שלהם לא נגמר בקרו?) את איליאן שצץ פתאום, ואז לונה מגיעה ומכריזה שאם היא תנצח כולם ישארו למות. מה יש לה זאת? הימור מושכל: ישארו אחרונים אלה שיש להם שם.

ו.... משחקי הרעב מתחילים. מיי דה אודס בי אבר אט יור פייבור.
אוקטביה בורחת ונותנת לאנשים להרוג אחד את השני. כל כיבוי נר גורם לבלאמי להחסיר פעימה. האיש של טריקרו מת מהר (ברור מה ציפיתם שלחתם דמות ניצב) ואינדרה וגאיה עצובות. אל תדאגי אינדרה אוקטביה תדאג לך!!

לונה שהפכה לממש קרציה מוצאת את אוקטביה, ואומרת לה שבגלל סקייקרו היא איבדה את האמון שלה בבני אדם ולכן עכשיו היא רוצה להרוג את כולם. וואי מעצבנתתתתתתת. אוקטביה מדברת על לינקולן והאמונה שלו שכולם שווים אעהההה;-(|מאוהב| ולונה אומרת שלינקולן היה מתבייש בה. וואי סתמי:-[ אוקטביה מצליחה לברוח ממנה בינתיים.
איליאן מנסה להציע לאוקטביה ברית, היא מסרבת אבל לא הורגת אותו בינתיים.
בלאמי קולט מישהי שיורה חצים מהמגדל וחושד שאקו מרמה. אחכ כש3 תוקפים את אוקטביה בבת אחת איליאן צץ לעזור לה והם מכסחים אותם, אבל אז אקו יורה חץ באיליאן. אין לי מושג איך הוא הצליח לדבר עם חץ בפאקינג גרון שלו אבל הוא מבקש מאוקטביה שתהרוג אותו ותגאל אותו, והיא עושה את זה בדמעות. ברוך שפטרנו אבל מסכנה אוקטביה:-(

בחשכה בלאמי הולך לחשוף אותה והם הולכים מכות בכזה רעש שרואן ואוקטביה מגיעים למגדל גם. רואן כועס על אקו ומגלה אותה מאזגדה:-0 ואומר לה שאין לה מקום בבונקר, אכזרי. אפילו שלרוב אני כועסת על אקו הפנים שלה כשרואן הגלה אותה היו כ"כ פגועות שהיה לי קצת עצוב.
בלאמי ורואן נשארים בחדר כשאוקטביה מסתתרת מאחורה. רואן מבין מזה שבלאמי שם שאוקטביה עדיין בחיים, ושואל אם הוא באמת מאמין שהיא יכולה לנצח. בלאמי מחייך חיוך חמוד וקצת מתנשא של אח גאה ומכריז שלא יזלזל באוקטביה, והוא לא יודע שהיא שומעת אותו יאאאאא|מאוהב|
רואן אומר שכשהוא יהרוג אותה הוא ימסור לה שיש לה מזל שיש לה אותו כאח. בלאמי אומר שלא, שכשהיא תהרוג את רואן, שימסור לה לפני שבלאמי הוא בר המזל שהיא אחותו. אעההאההההה|מאוהב|והיא שומעת הכלללל והפנים שלהההההה|מאוהב|עזבו אותי משיפים הקשר הכי חשוב לי בסדרה הזאת זה בלאמי ואוקטביה|מאוהב|

בלאמי מנסה לחמוק מהזירה אבל מישהו חוטף אותו:-0

קיין מנסה לנחם את אינדרה והיא בעיקר בוטחת באוקטביה|לב|קיין תגיד לה שהיא מוזמנת לבונקר עם סקייקרו!!!
נשארו 4 אנשים: אוקטביה, רואן, לונה, ואיש ללא שם. רואן מוצא את אוקטביה אבל מבקש לכרות איתה ברית - שמי שנשאר יתאחד קודם כל כדי להרוג את לונה כדי שמישהו יזכה להכנס לבונקר, היא מסכימה. ולונה הורגת את איש ללא שם. נשארנו עם רואן, לונה ואוקטביה. פאק 2 מפה יצטרכו למות וזאת לא תהיה אוקטביה ביצ'ס. הם נלחמים בה וזה קשה ואז מגיע הגשם השחור שלונה חסינה אליו. אוקטביה רצה למחסה אבל רואן ממשיך להלחם עד שהיא מנצחת ומטביעה אותו במזרקה של גשם שחור:-0 פאק אכזרי.
לונה מחפשת אחרי אוקטביה וממלמלת על האפלה בתוכה. היא עוקבת אחרי הדם וחושבת שאוקטביה בארון אבל לא, אוקטביה משפדת אותה מאחורה. אוקטביה המנצחת.

אוקטביה המנצחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המלכה אוקטביה נכנסת לחדר המפקדת עם כל השרשראות, בשלב זה הנפתי ידיים וצרחתי "אוקטביההההההההההההה" על המסך!!!!!!
אבל היא נסיכת עולם, והיא מכריזה שכל השבטים יחלקו את הבונקר באופן שווה, כי כולם בני אדם שווים. אינדרה אומרת לה שלינקולן היה גאה בה אעהההה פה בכיתי|מאוהב|;-(
הבעיה היא כמובן שזה יוצא 100 איש לשבט ושוב לא כל סקייקרו ינצלו, שזה מדאיג את קיין. [בצפיה הזאת אני חושבת שפתרון אפשרי היה כל סקייקרו שזה מה? 400 איש? ואז את ה800 הנותרים לחלק בין השבטים. סקייקרו ניצחו אז מגיע להם הכל, אבל עדיין יש מלא מקום לאחרים].

ורגע איפה בלאמי? בלאמי מתעורר במשרד בתוך הבונקר ומה מסתבר? בזמן שכולם התעסקו במשחקי הרעב סקייקרו פשוט השתלטו על הבונקר לעצמם:-0:-0 וואי חצופים איזה מעשה מלוכלך. אחכ אתם מתפלאים שכל השבטים שונאים אתכם????? בלאמי לא מאמין שקלארק הסכימה לזה - אבל זה היה רעיון שלה:-0
למרות שבגדול אני חושבת שזה טריק מלוכלך זה גם קצת חכם מבחינה הישרדותית, בזמן שכל הגראונדרים משחקים במוות פשוט לקחת את הבונקר. במיוחד שקלארק ניסתה דרכים אחרות והם סירבו להקשיב לה. אבל באמת לא יפה.

didalf

Well-known member
פרק ממש מגניב, נהניתי מהקרבות.
|כן|

אז, אני מבינה שלונה כבר לא פציפיסטית יותר, הא?
:-D:-D
לא|שפם|

אחר כך היא הולכת לדבר עם רואן ואומרת לו שזה לא מעניין אותה אם האנשים שלה ישרדו או לא, אלא שמישהו מהמין האנושי ישרוד. כמה חבל שעד סוף הפרק היא הוכיחה שזה לא נכון :-(
כן אה? בעוד שרואן הוכיח שאכפת לו יותר ממה שהוא אומר וניסה לוודא עם אוקטביה שהם יחסלו קודם את לונה.

• קיין נותן לאוקטביה עצות אבל לבלאמי יש רעיון יותר טוב. אוקטביה צריכה להסתתר, לתת לשאר הלוחמים לחסל אחד את השני ואז היא לא תצטרך לעבוד יותר מדי קשה ורק להילחם באחרון שנשאר בזירה.
רעיון טוב מאד.

לונה שולפת את השם של לינקולן ואני בטוחה שזה גורם לאוקטביה להתעצבן.
ברור, חצופה:-[ מה היא נושאת את שם לינקולן לשווא??

ניצב לא חשוב מחוסל,
:-D:-D:-D

קלארק וג'אהא החליטו להשתלט על הבונקר. קלארק אם רק היית מחכה עוד קצת :-(
כן אה? מה זה החוסר אמונה הזה באוקטביה??

אוי לונה איך נפלו גיבורים, היא הלכה מקיצון אחד לקיצון שני.
יאפ.

אני אוהבת שזה מה שכולנו אמרנו:-D

אם את לא רוצה לחיות אל תחיי, אבל מה הקטע להילחם בשביל לנצח כדי שכולם ימותו? נו שויין. מישהו תמיד צריך להיות דרמה קווין.
:-D:-D
לונה בנקמה נגד העולם עכשיו.

אוי, אפילו לא חשבתי על ההקשר. נכון! יצאה צבועה קצת.
קצת??

היה משהו ממש יפה שבלאמי אמר. משהו בסיגנון:
רואן: כשאני אהרוג את אחותך אני אגיד לה שיש לה מזל שאתה אח שלה.
בלאמי: כשאחותי תוציא ממך את המעיים תגיד לה שאני זה עם המזל |מאוהב|
כןן|מאוהב|

|כן|
אבל אני חושבת שיש די קונסצוס אצל הצופים (לפחות פה) שאוקטביה היא מלכה ועשתה בחירה חכמה וסקייקרו שיחקו מלוכלך.
הרי בתכלס כל עוד הדמויות שאנחנו אוהבים שורדות מכפת לנו מכל הניצבים של סקייקרו?
(ואם בבקשה אפשר להשאיר את ג'אהא בחוץ נודה לכם!!)

לגבי לונה, בהתחלה חשבתי שהיא תילחם למען האפשרות שלכולם תהיה הזדמנות שווה להיכנס לבונקר ואז פתאום היא שלפה את ההצהרה שאם היא תנצח אף אחד לא יחיה, נראה לי שהכוונה שלה הייתה אף אחד חוץ ממנה כי לה יש נייטבלאד אז טכנית היא יכולה לשרוד. מה שמוזר לי זו הקיצונית שבה היא עברה מהר מהפציפסטיות לגישה של לא אכפת לי להרוג את כולם. זה כן הגיוני בהתחשב במה שהיא עברה ובמה שסקייקרו העבירו אותה אבל לא ראינו את השינוי הזה ורק לפני כמה פרקים היא החזיקה את רייבן בידיים שלה והרגיעה אותה ואמרה למרפי את הדברים שהוא צריך לשמוע. אז מתי זה בא בעצם?
דווקא נראה לי סביר, תמיד אנשים קיצוניים ילכו מקיצוניות אחת לשניה.
וגם - כל האנשים שלה מתו, היא לבד בעולם. סקייקרו מבחינתה אכן הוכיחו לה שאנשים הם רעים ולא מגיע להם לשרוד מבחינתה עם מה שקרה שם. איך שהם התייחסו אליה כתיון והיו מוכנים להקריב אנשים אחרים. אז היא איבדה אמון במין האנושי ועכשיו היא כועסת ורצחנית. וכמו שהיא אמרה תמיד הייתה בה אפלה. נראה לי שמה שהיה לה יותר קשה היה להדחיק אותה, לשחרר אותה לקרב היה קל.

אגב זה שהיא הטביעה אותו במים, נדמה לי שזה גם מה שעשו לה (אני לא זוכרת אם דרך האנשים שלה או אחרים, אבל בכל מקרה ע"י האנשים שנשלטו ע"י אלי בעונה הקודמת).
וואלה נכון, זה האנשים שלה עשו לה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין שאתם עדיין מדברים על עונה 4
זה כל כך לפני שלושה ימים
פרנציפ עכשיו נמשיך לדבר על העונה הזאת עוד שבוע! עדי גם צריכה להספיק לראות! |שפם|
למקרה שזה לא היה ברור, אני צחקתי על כמה מהר אתם עוברים את העונה, לא התלוננתי על כך שזה כביכול לוקח זמן.
עברתי אתמול על הדיונים של הסדרה של לפני שלוש שנים וניק כתב משהו מעניין:
ניק הזה בחור מאוד מעניין
אני דיי מסכימה עם ניק במה שהוא כתב.
אני חושב שזאת דעה שחשוב להביע

אבל ברצינות... היה לי זכור שאני הגנתי על ג'ספר או לפחות על קו העלילה של ג'ספר,
אבל שמחתי שהחזרתן את מה שכתבתי בנושא כי לי לא היה את האנרגיה לעבור שוב על השרשורים הישנים.
זה אולי קצת אגואיסטי שמעניין אותי במיוחד מה שאני כתבתי, אבל אני חושב שזה בגלל שאני לא זוכר טוב מה היו מחשבות שלי בנושאים מסויימים ולקרוא את זה זה כאילו מראה על עצמי על העבר. לקרוא דברים שאני כתבתי בארכיון של הפורום זה תמיד מין מבט מעניין כזה.

אתן נהנות לקרוא מה שכתבתן בעבר על נושאים כלשהם?

didalf

Well-known member
ניק הזה בחור מאוד מעניין

זה אולי קצת אגואיסטי שמעניין אותי במיוחד מה שאני כתבתי, אבל אני חושב שזה בגלל שאני לא זוכר טוב מה היו מחשבות שלי בנושאים מסויימים ולקרוא את זה זה כאילו מראה על עצמי על העבר. לקרוא דברים שאני כתבתי בארכיון של הפורום זה תמיד מין מבט מעניין כזה.

אתן נהנות לקרוא מה שכתבתן בעבר על נושאים כלשהם?
חחחח כן, כל הזמן. זה מעניין לראות מה חשבתי פעם על דברים. זה כאילו הפורום הזה הוא היומן של החיים שלי:-D

למעלה