ותודה לכל אלו שהביאנו עד הלום
על דבר אחד אתה צריך לשמוח מהפרק הזה: אתה כנראה תהיה הכי קרוב בניחוש שלך למספר הפעמים שנשמע את המשפט for all mankindאז הנה
האמת... די מאכזב
כל כך חיכיתי לשובו של בלאמי וזה מה שקיבלנו. פרק שלם שלו מטפס על הר ביחד עם דיסייפל ותוך כדי זה הופך למאמין בעצמו.
ולא הבנו מה זה בעצם האורות המוזרים האלו במערה.
לא יודע, אולי כשאני אחשוב על דברים אחר כך אני אתרשם יותר מהפרק, אבל ככה...
לפחות אם הייתה עלילת ב' לפרק כדי שיהיה עוד משהו.
יש איזו הקבלה מעניינת - לפני כמה פרקים היה פרק שלם שבו היה אפשר להאמין שדיוזה, אקו ואוקטביה נעשות מאמינות אמיתיות, אבל אז מהר מאוד גילינו שהן לא באמת.
אבל עכשיו עם בלאמי נראה שלו זה קרה באמת.
ואני מניח שאפשר להבין איך במצב כזה של קושי כשאתה כל כך קרוב למוות אז אתה צריך למצוא אמונה.
חבל שזה התבטא בסוף בכך שהוא בגד בקלארק והשאר.
אם כי זה לא נראה לי נוראי כי בכל מקרה היו מגלים את זה בהקדם.
נכון שהייתה לה תוכנית שישלחו את השאר אל סנקטום לפני כן, אבל בכל מקרה אני לא בטוח אם זה היה יכול לעבוד כי האבן בסנקטום מכובה.
*ואגב, מתי לכל הרוחות נגלה מה קרה לגאיה?
אני מניח שהם עכשיו ירצו למצוא את הפליים ההרוס כדי לנסות לגרום לו לעבוד שוב.
אבל אחר כך יבינו שלמאדי יש זכרונות מהפליים שיכולים להיות בעלי משמעות. ואולי גם לשיידי.
טוב, נותרו עוד 5 פרקים לסיום הסדרה!
האמת שלא הסתכלתי כמעט על התשובות של האחרים לחידון אז לא ידעתי שאני הימרתי על יחסית גבוה.על דבר אחד אתה צריך לשמוח מהפרק הזה: אתה כנראה תהיה הכי קרוב בניחוש שלך למספר הפעמים שנשמע את המשפט for all mankindמאיפה לי לנחש שיהיה פרק שלם עם דיסייפל נודניק שזה כל מה שהוא יודע להגיד.
אני מניחה שהוא ידע רק אחרי שהדיסייפל אמר לו (קוראים לו דוסט? לא הצלחתי לקלוט)2. איך בלאמי ידע איפה הם?
מניחה שאלו דברים שידועים לכל הדיסייפלס3. איך דוסט ידע שזה המקום של הרועה?
4. איך דוסט יודע מה הקוד המתאים?
מסכימה איתך.5. איך השבועות הראשונים במערה לא שינו את המראה שלהם? הזקן הקצר שהם גידלו אחרי, כמה - 3-4 חודשים במערה השניה, היה הגיוני יותר אם הם היו נראים ככה אחרי הכמה חודשים שלהם במערה הראשונה.
באתי להגיד לך שאת טועה, כי הוא רצה לחבק את כולם והם אותו, אבל הדיסייפלס מייד כיוונו אליהם רובים ולכן כולם נעצרו. אבל אז קלארק הבינה שבה הם לא ירו, כי הם עדיין חושבים שיש לה את הפליים וצריכים אותה, ולכן העיזה לקחת את הסיכון ולחבק אותו (ובעיקר כנראה בשביל ללחוש לו את הסוד בדחיפות, בלי לדעת איזה טעות היא עושה).5. החיבוק הראשון של בלאמי הוא של קלארק?! של קלארק?! באמת? נכון שהם חברים, אבל אחותו ואהובתו צריכות להיות הראשונות. וואי, איך זה הרגיז אותי.
כן זה מבאס ברמות... (אני לא אגדיר את זה כמרגיז אותי, כי טרחו פרק שלם בשביל להראות לנו את מה שעבר עליו בשביל שנתפוס את זה כמתקבל על הדעת. אבל מבאס נורא כן, וגם נגיד מעצבן שזה ברמה כזאת שגורמת לו לבגוד באנשים שהוא אוהב כל כך מהר. אבל כזכור לנו זו לא פעם ראשונה שהוא עושה בדיוק את זה כשהוא מאמין ש"האמת" היא בצד השני.)6. כמעט כמו שהרגיז אותי שבלאמי הפך למעריץ של הרועה.
זה לא, דוסט הוא קונדקטור, מה שאומר שהוא אחראי על האבן והקודים שלה. לא כל דיסייפל יודע איך להפעיל את האבן. ראיה לזה יש לנו כשהופ מנסה להפעיל את האבן עם הקודים שדוו (רמה 7) נתן לה והיא לא מצליחה ולוויט אומר לה שהוא (דוו) לא ידע הכל והוא בניגוד אליו כן. ואנחנו יודעים שלוויט הוא רמה 11 וגם בצוות האממ.. מתכנתים? איך הם בעצם קוראים לעצמם? אז אני מניחה שהוא כן יודע, אבל אם את זוכרת נכון, הוא היה צריך להשתמש באיזה משקפיים כאלה עם שתי זגוגיות שצריכות לחפוף אחת על השניה כדי לראות את הקוד של סנקטום כדי לשלוח לשם את אוקטביה. כלומר זה לא מידע שנמצא לו בשלוף למרות שהוא יודע לבצע את הפעולה.מניחה שאלו דברים שידועים לכל הדיסייפלס
איך הרועה ידע שבלאמי הפך למאמין? אני הנחתי שבלאמי דמיין את הרועה בגלל המצוקה שלו. אבל אולי לרועה יש דרך לראות מה קורה במקומות אחרים?
למה בעצם היינו צריכים לראות שוב את לוויט ולמה הוא זה שעשה את הקישור לבלאמי? זה היה קצת תלוש ואפשר היה למצוא דרך הגיונית יותר לעבור לסיפור שלו.
זה שבלאמי הפך למעריץ לא אמור להפוך אותו למטומטם. מה נראה לו יקרה לשלוש הנשים בחייו אחרי שהוא בגד בהן?
מה?!?!
אוף! איזה פרק מעצבן
מחר אני אקרא את התגובות כי אני בנייד ולא נוח לי.
אבל בינתיים כמה נקודות מהפרק
1. לא קשור ישירות לפרק, אבל התרגום. רציתי לבכות
2. איך בלאמי ידע איפה הם?
3. איך דוסט ידע שזה המקום של הרועה?
4. איך דוסט יודע מה הקוד המתאים?
5. איך השבועות הראשונים במערה לא שינו את המראה שלהם? הזקן הקצר שהם גידלו אחרי, כמה - 3-4 חודשים במערה השניה, היה הגיוני יותר אם הם היו נראים ככה אחרי הכמה חודשים שלהם במערה הראשונה.
וחוץ מזה שלבלאמי ממש לא מתאים זקן. הוא נראה כמו חכם סיני, רק בלי החכם ובלי הסיני.
5. החיבוק הראשון של בלאמי הוא של קלארק?! של קלארק?! באמת? נכון שהם חברים, אבל אחותו ואהובתו צריכות להיות הראשונות. וואי, איך זה הרגיז אותי.
6. כמעט כמו שהרגיז אותי שבלאמי הפך למעריץ של הרועה. בלעעע. אני הולכת להקיא.
או כמו בשפת המתרגמים - אני ילך להקיא ואחר כך אני יבוא לכתוב שוב.
איף , איזה פרק מעצבן
אנחנו יודעים שהקטע הזה מתרחש אחרי שהוא עבר את העינויים של אקו כי רואים עד כמה הוא פצוע (וגם מדברים על זה שמת). כלומר אחרי הפרק האחרון. הגיוני שלא יצא לו בכלל לראות את אוקטביה מאז.אני חושבת שהסיבה שהראו לנו את הקטע בתחילת הפרק של
לוויט מבין שבלאמי שרד את הפיצוץ, זה כדי להראות לנו שהוא ידע שבלאמי בחיים אבל בחר שלא להגיד לאוקטביה.
כלומר, הוא הבין שהוא צריך לשים את טובת הכלל מעל הפרט. וזה כנראה ישחק תפקיד בהמשך.
כמובן שיש סיכוי שסתם לא היה לו זמן/הזמדנות לדבר איתה. אבל אז הסצינה הזאת באמת הייתה חסרת פואנטה.
כמה עוצמות ורגש יש בתגובה הזאת וואו. יש לי צמרמורות של התרגשות. הזלתי דמעה וצהלתי בו"ז.גגגג
אנחנו יודעים שזה קרה אחרי, אבל אנחנו לא יודעים כמה זמן עבר אחרי שהוא גילה עד שבלאמי חזר.אנחנו יודעים שהקטע הזה מתרחש אחרי שהוא עבר את העינויים של אקו כי רואים עד כמה הוא פצוע (וגם מדברים על זה שמת). כלומר אחרי הפרק האחרון. הגיוני שלא יצא לו בכלל לראות את אוקטביה מאז.
אני חושב שאני הייתי היחיד שטען שבלאמי חי וייתכן שגם דיוזה ומסתבר שצדקתי לגבי בלאמי ועכשיו נשאר לראות לגבי דיוזהאז הנה
האמת... די מאכזב
כל כך חיכיתי לשובו של בלאמי וזה מה שקיבלנו. פרק שלם שלו מטפס על הר ביחד עם דיסייפל ותוך כדי זה הופך למאמין בעצמו.
ולא הבנו מה זה בעצם האורות המוזרים האלו במערה.
לא יודע, אולי כשאני אחשוב על דברים אחר כך אני אתרשם יותר מהפרק, אבל ככה...
לפחות אם הייתה עלילת ב' לפרק כדי שיהיה עוד משהו.
יש איזו הקבלה מעניינת - לפני כמה פרקים היה פרק שלם שבו היה אפשר להאמין שדיוזה, אקו ואוקטביה נעשות מאמינות אמיתיות, אבל אז מהר מאוד גילינו שהן לא באמת.
אבל עכשיו עם בלאמי נראה שלו זה קרה באמת.
ואני מניח שאפשר להבין איך במצב כזה של קושי כשאתה כל כך קרוב למוות אז אתה צריך למצוא אמונה.
חבל שזה התבטא בסוף בכך שהוא בגד בקלארק והשאר.
אם כי זה לא נראה לי נוראי כי בכל מקרה היו מגלים את זה בהקדם.
נכון שהייתה לה תוכנית שישלחו את השאר אל סנקטום לפני כן, אבל בכל מקרה אני לא בטוח אם זה היה יכול לעבוד כי האבן בסנקטום מכובה.
*ואגב, מתי לכל הרוחות נגלה מה קרה לגאיה?
אני מניח שהם עכשיו ירצו למצוא את הפליים ההרוס כדי לנסות לגרום לו לעבוד שוב.
אבל אחר כך יבינו שלמאדי יש זכרונות מהפליים שיכולים להיות בעלי משמעות. ואולי גם לשיידי.
טוב, נותרו עוד 5 פרקים לסיום הסדרה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.