כל הקבוצה של קלארקרו עזבו ממש כאילו אין להם שום חשש בעולם לעזוב לכוכב אחר ולהשאיר את האנשים שלהם בסנקטום. הם לא ידעו על שיידי, אבל המצב היה מאוד לא יציב.אני גם קצת כועסת על קלארק שהשאירה אותה לבד. נכון שזה חשוב להציל את החברים שלך, אבל מאדי כיום היא כל עולמה. איך היא יכולה להשאיר אותה לבד, גם אם היא לא יודעת על שיידי?
אני לא מאמין שזה יהיה עם קלארק. אף פעם לא ניסו לעשות כאילו קלארק היא איזו לוחמת מיוחדת.אני מקווה מאוד שהקרב הסופי יהיה בין מאדי או אינדרה (עדיף אינדרה, שהיא האויבת האמיתית שלו) לבין שיידי, ושזו לא תהיה קלארק,
לא חשבתי על זה עד כה, אבל יכול להיות מגניב מאוד קרב בין אוקטביה ושיידי בתור הלוחמת הגדולה שאיחדה את וואנקרו. וגם סוג של סגירת מעגל עבורה בכך שהיא תזכה בראשות וואנקרו שוב אבל אחרי שהיא תביס אותו היא תוותר עליה.
אמורי לא מעפנה! וזה שמרפי הופך לגיבור העם לא הופך אותו לכל כך טוב שמגיעה לו מישהי יותר ממנה. תכלס אפילו עם המעשים שלו עכשיו עדיין הוא צריך להודות לפריימים שהיא מוכנה להיות איתו.מרפי- איזה מלך. הפך להיות אחד הטובים. אמורי לעומת זאת נהיית יותר ויותר מעפנה בכל פרק. פעם היה בה חספוס כלשהו.. עניין. היום היא משעממת בעיקר. למרפי מגיע יותר.
את היחידה שלא רואה את זה כמוגזם שהוא פתר איזה משהו ככה בשניה רק כי הוא למד קוריאנית פעם.כל הכבוד לג'ורדן שקיבל את השכל של אבא
כן, גבריאל לחלוטין חסר עמוד שדרה.לעומתם גבריאל כזה טמבל! אחרי שהוא שיתף איתם פעולה מיוזמתו, פתאום הוא נזכר לגדל עמוד שדרה ואופי? ובסוף אפילו לוקחים לו את הרובה. העיקר שהוא היה מנהיג המורדים
והטריד אותי שהם בטחו בו ככה מהר.