ה100 עונה 7 פרק 10

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני גם קצת כועסת על קלארק שהשאירה אותה לבד. נכון שזה חשוב להציל את החברים שלך, אבל מאדי כיום היא כל עולמה. איך היא יכולה להשאיר אותה לבד, גם אם היא לא יודעת על שיידי?
כל הקבוצה של קלארקרו עזבו ממש כאילו אין להם שום חשש בעולם לעזוב לכוכב אחר ולהשאיר את האנשים שלהם בסנקטום. הם לא ידעו על שיידי, אבל המצב היה מאוד לא יציב.
אני מקווה מאוד שהקרב הסופי יהיה בין מאדי או אינדרה (עדיף אינדרה, שהיא האויבת האמיתית שלו) לבין שיידי, ושזו לא תהיה קלארק,
אני לא מאמין שזה יהיה עם קלארק. אף פעם לא ניסו לעשות כאילו קלארק היא איזו לוחמת מיוחדת.
לא חשבתי על זה עד כה, אבל יכול להיות מגניב מאוד קרב בין אוקטביה ושיידי בתור הלוחמת הגדולה שאיחדה את וואנקרו. וגם סוג של סגירת מעגל עבורה בכך שהיא תזכה בראשות וואנקרו שוב אבל אחרי שהיא תביס אותו היא תוותר עליה.
מרפי- איזה מלך. הפך להיות אחד הטובים. אמורי לעומת זאת נהיית יותר ויותר מעפנה בכל פרק. פעם היה בה חספוס כלשהו.. עניין. היום היא משעממת בעיקר. למרפי מגיע יותר.
אמורי לא מעפנה! וזה שמרפי הופך לגיבור העם לא הופך אותו לכל כך טוב שמגיעה לו מישהי יותר ממנה. תכלס אפילו עם המעשים שלו עכשיו עדיין הוא צריך להודות לפריימים שהיא מוכנה להיות איתו.
כל הכבוד לג'ורדן שקיבל את השכל של אבא
את היחידה שלא רואה את זה כמוגזם שהוא פתר איזה משהו ככה בשניה רק כי הוא למד קוריאנית פעם.
לעומתם גבריאל כזה טמבל! אחרי שהוא שיתף איתם פעולה מיוזמתו, פתאום הוא נזכר לגדל עמוד שדרה ואופי? ובסוף אפילו לוקחים לו את הרובה |פנים|. העיקר שהוא היה מנהיג המורדים
כן, גבריאל לחלוטין חסר עמוד שדרה.
והטריד אותי שהם בטחו בו ככה מהר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סתם
+
=

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני גם חושבת שזה לא אופייני לה, אבל להגנתה יאמר שהיא מאמינה שגאיה מגינה עליה. זה שהם לא יודעים שגאיה נעלמה לאיפשהו עם מישהו, זה משהו אחר.
היא בטח לא מדמיינת שהמגן הגדול של מאדי הוא מרפי.
האם יש באיזשהו כוכב לוחם טוב יותר מאינדרה שעדין בחיים?|תוהה|
כאילו אוקטביה כמובן
וואו, תודה לך! חשבתי כבר שאני מוזרה. אני לגמרי חושבת שלמרפי מגיע יותר. גם היה קטע שהיא אומרת לו כזה "אם אתה תציל אותם אתה מסכן אותנו" וכאילו הרגיש לי שהיא ניסתה לרמוז לו כזה- תהיה ג'וק, תדאג לנו. אבל הוא בכלל לא היסס לעשות את הדבר הנכון הפעם. כמובן שזו רק פרשנות שלי והיא לא באמת אמרה את זה, אבל אני מרגישה Validated עכשיו כשאמרת את שלך.
אתן שתיכן מוזרות ותפסיקו לתת אחת לשניה ואלידציה למוזרות שלכן.
לי זה הרגיש ברור שאמורי סוג של בחנה את מרפי. היא רגילה לזה שהוא מציע משהו אנוכי והיא צריכה למשוך אותו למשהו נאור יותר. (כמו שהיא עשתה כשהיא בגדה בו כשהוא ניסה לעזור לג'זפין)

Lhuna3

Well-known member
מקווה שהחצי השני של העונה באמת יעלה הילוך ויתחיל לספק תשובות במקום לפתוח עוד שאלות.
אני חושבת שהוא כבר התחיל לספק תשובות ובאופן די מספק, כלומר אחת התהיות העיקריות שלנו היתה מה זה לעזאזל המלחמה האחרונה הזאת, נגד מי, ולמה הם חושבים ככה בכלל - לכל זה קיבלנו תשובה, אמנם לא מלאה לגמרי עדיין, אבל כיוון מאוד ברור ושהפך את העניין להרבה יותר הגיוני ומתאים.

אני חושבת שזה מאוד לא לייקלי שזו תהיה קלארק. היא בכלל לא יודעת להילחם כמו שצריך. מול אנשי סנקטום שלא היה להם אימוני לוחמים, אולי. אבל מול שיידי? אין מצב. בטח לא אם אינדרה הפסידה לו. בגלל זה אני ממש מאמינה שלקסה תחזור כדי לקרוע לו את הצורה, כי אין עוד מלבדה:-P:
כאילו, זה או זה או שכולם יתאגדו סביבו כדי להכניע אותו. לא מרגיש לי כאילו מישהו אחד בלבד יכול לנצח אותו חוץ מלקסה. האם יש באיזשהו כוכב לוחם טוב יותר מאינדרה שעדין בחיים?
אוקיי, אני לא אומרת שהיא לוחמת טובה יותר מאינדרה או משיידי, אבל בכל זאת קצת מוזר לי שלא הזכרת אפילו את הלוחמת הכי לוחמנית שלנו, מנצחת הקונקלייב (גם אם קצת בתחבולות וכל זה), בלאדרינה, שאולי בעצם נשאר לה עוד מנהיג-אויב אחד של וואנקרו להכניע... (ואולי זו תהיה ההקרבה שלה והרידמפשן המיוחל?)

גם היה קטע שהיא אומרת לו כזה "אם אתה תציל אותם אתה מסכן אותנו" וכאילו הרגיש לי שהיא ניסתה לרמוז לו כזה- תהיה ג'וק, תדאג לנו. אבל הוא בכלל לא היסס לעשות את הדבר הנכון הפעם. כמובן שזו רק פרשנות שלי והיא לא באמת אמרה את זה, אבל אני מרגישה Validated עכשיו כשאמרת את שלך.
לא רק פרשנות שלך, אני גם חשבתי שהיה שם רגע קצת מוזר שבו היא אמרה משהו כזה.

חשבת שמאדי תיקח את הפליים כדי לנצח את שיידי בקרב? 8-* איך? הרי הפליים לא הופך אותם ללוחמים טובים יותר. בגלל זה יש להם את הקונקלייב ש"מחליט" מי יהיה הדה, ככה הלוחם הטוב ביותר זוכה. מאדי מעולם לא ניצחה בקונקיילב אז למרות שהיא לוחמת לא רעה (מהמעט שראינו אותה) גם עם הפליים בראש היא לא יכולה להיות טובה יותר מהמעט שראינו את שיידי נלחם (מול נלסון עם יד אחת, ומול 30+ מאמינים עם פמוט) והידיעה שהוא ניצח את הכמה שזה לא יהיו נייטבלאדים בקונקלייב שלו (שידוע שנייטבלאדים לומדים מהלוחמים הטובים ביותר של הגראונדרים ולכן הם נחשבים ללוחמים עילאים)
כן, אני חושבת שהפליים הופך אותם אולי לא בדיוק ל*לוחמים* טובים מבחינה פיזית, אבל כן לאסטרטגים מעולים בזכות זה שיש להם מחשב במוח שיכול לחשב מהלכים קדימה במהירות שיא, כמו שבעונה 5 היתה לה באופן מיידי במוח אסטרטגיה לנצח בקרב על הוואלי.
אז אולי קרב חרבות זה לא אותו דבר, ועדיין שכל מאוד מאוד מהיר יכול לעזור לנצח בו.
נראה לי.
תוספת בעריכה: לא ראיתי את התגובות של ניק לפני שכתבתי את זה.

LeAnnDyIan

Well-known member

כאילו אוקטביה כמובן

לי זה הרגיש ברור שאמורי סוג של בחנה את מרפי. היא רגילה לזה שהוא מציע משהו אנוכי והיא צריכה למשוך אותו למשהו נאור יותר. (כמו שהיא עשתה כשהיא בגדה בו כשהוא ניסה לעזור לג'זפין)

כולכם מציינים את אוקטביה.
אבל היא כמו שחקן פוטבול זקן.
אל תשכחו שהיא הייתה בסקיירינג 10 שנים! היא לא התאמנה בכלל!
אני חושבת שבשלב הזה אינדרה לוחמת טובה יותר ממנה.
אם כבר אז אקו שמעולם לא הפסיקה להתאמן ב-6 השנים בחלל ו-5 השנים בסקיירינג + אימון הדיסייפלים שלה אמור לעשות אותה לוחמת הרבה יותר טובה מאוקטביה בשלב הזה.
מה גם שבואו לא נשכח שהיא ״ניצחה״ את אוקטביה בדו קרב בעונה 4 כשדקרה אותה והעיפה אותה מצוק (מילותיה של הופ) כשאוקטביה הייתה בשיאה.

אני חושבת שיהיה ממש מצחיק אם כולם ישבו כזה וידונו מי הוא הלוחם הטוב מבניהם שיכול לקום ולהילחם בשיידי ואז מילר כזה יקום יקח רובה, ידפוק בשיידי כדור בין העיניים בשניה ואז כזה ״הבעיה נפתרה. נקסט?״
אני אמות:-D

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member

כאילו אוקטביה כמובן

אממ סליחה, עכשיו כשגם לונה הסכימה (חלקית) אתה המוזר שצריך ללכת לקבל ואלידציה (זו המילה בעברית? תודה:-]) במקום אחר|שפם| באסה לך שעדי עדין לא כאן, כי היא בדוק הייתה מצדיקה אותך|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
215CD40C-F784-4F95-B9AA-9C34014B5E99.jpeg
4DAD3FA5-54E9-4050-8448-B08E970B4FAB.jpeg
E6897528-A9D8-4DD3-8F29-4D851F499049.jpeg

״רק על הקווים, רק על הקווים, קלארקי לא תבכה, שיידי לא ירביץ...״
3F7E1445-9AC8-4BEA-8F0C-7D5E01F8AA91.gif

FB777784-4DC1-4A5A-A5F0-13D7D2E43A5F.png

;-(;-(;-(
FDC78534-5CC7-45F9-AD12-EED721875D78.gif
6C4F6B2E-3C3A-4FC1-A35D-C8972D5706C6.gif

מילי08

Well-known member
עריכה של ניק: שכחת לשים את כל זה בתיבת ספוילר
|פנים| |סליחה|. יש יותר מידי דברים שאני צריכה לזכור לעשות במערכת הזאת ואני מתחילה להתייאש באמת.
למשל עכשיו: קראתי תגובות על תגובות והרגשתי שאני מפספסת משהו ולא הבנתי איך לא קראתי את התגובה המקורית, ואז גיליתי שהיא פשוט מופיעה בסדר הפוך. יצא לי לא ברורף כמו המערכת המחורבנת הזאת.
למשל: לונה הגיבה לדילן. אבל מה שדילן כתבה הופיע נמוך יותר בשרשור, כך שקודם קראתי את התגובות של לונה ורק אחר כך את המקור של דילן.

לדעתי בקרוב ייפרדו דרכינו. מבטיחה לזכור אתכם בחיבה

LeAnnDylan

Well-known member
|פנים| |סליחה|. יש יותר מידי דברים שאני צריכה לזכור לעשות במערכת הזאת ואני מתחילה להתייאש באמת.
למשל עכשיו: קראתי תגובות על תגובות והרגשתי שאני מפספסת משהו ולא הבנתי איך לא קראתי את התגובה המקורית, ואז גיליתי שהיא פשוט מופיעה בסדר הפוך. יצא לי לא ברורף כמו המערכת המחורבנת הזאת.
למשל: לונה הגיבה לדילן. אבל מה שדילן כתבה הופיע נמוך יותר בשרשור, כך שקודם קראתי את התגובות של לונה ורק אחר כך את המקור של דילן.

לא מאשימה אותך. האמת היא שכאן בשרשור הזה ספציפית עוד השתדלנו לשרשר כמו שצריך, בניגוד לשרשור התפקדות למשל שאני אפילו לא טורחת להיכנס אליו יותר כי הוא עושה לי כאב ראש.
הענין כאן זה לפעמים כשמגיבים לשתי הודעות שונות באותה הודעה זה לפעמים משתרשר לא נכון להודעה מוקדמת יותר מאשר לסוף (אם לא זוכרים לעשות את השמור, רפרוש יציאה וואטאבר)

מילי08

Well-known member
טוב. סוף סוף סיימתי לקרוא את השרשור, אבל אני כבר חוששת להגיב ישירות כי אני באמת מסתבכת עם המערכת הזאת. אולי היא לא כזאת גרועה, אבל עבורי היא חרא, כי מה לעשות, אני קצת איטית ומתקשה.
אז בקצרה - המימז היו מעולים!
לא חשבתי לגבי פרק הזמן שאוקטביה לא התאמנה ברינג, למרות שאולי היא כן ופשוט לא הראו לנו. כי כמה זמן אפשר להעביר בערוגות.
ההערה על מילר ושיידי :-D. דומה למשהו שקרה בסמויה, עם הדמות הכי טובה שם.
ברור שהפתרון של ג'ורדן היה מהיר באופן מגוחך, אבל עדיין סחתיין עליו. אני גם חושבת שהוא צודק.
אני יודעת שקלארק לא תוארה כלוחמת מהוללת, אבל היא הכוח המניע והדמות המרכזית, לכן אני מקווה שלא יהיה איזה פלייאוף בינה לבין זה שאין לומר את שמו בלי ספוילר.

אם גם הפעם חטאתי ופשעתי, אני אקבל כל גזר דין שיוטל עלי

LeAnnDylan

Well-known member
טוב. סוף סוף סיימתי לקרוא את השרשור, אבל אני כבר חוששת להגיב ישירות כי אני באמת מסתבכת עם המערכת הזאת. אולי היא לא כזאת גרועה, אבל עבורי היא חרא, כי מה לעשות, אני קצת איטית ומתקשה.
אז בקצרה - המימז היו מעולים!
לא חשבתי לגבי פרק הזמן שאוקטביה לא התאמנה ברינג, למרות שאולי היא כן ופשוט לא הראו לנו. כי כמה זמן אפשר להעביר בערוגות.
ההערה על מילר ושיידי :-D. דומה למשהו שקרה בסמויה, עם הדמות הכי טובה שם.
ברור שהפתרון של ג'ורדן היה מהיר באופן מגוחך, אבל עדיין סחתיין עליו. אני גם חושבת שהוא צודק.
אני יודעת שקלארק לא תוארה כלוחמת מהוללת, אבל היא הכוח המניע והדמות המרכזית, לכן אני מקווה שלא יהיה איזה פלייאוף בינה לבין זה שאין לומר את שמו בלי ספוילר.

אם גם הפעם חטאתי ופשעתי, אני אקבל כל גזר דין שיוטל עלי
מה שאת יכולה לעשות אם את כבר מגיעה לשרשור של יותר מעמוד אחד שלא הגבת בו לדעתי זה פשוט מבלי להגיב עם ציטוט לרשום בתיבת למטה מה שיש לך להגיב, לשמור טיוטה ולעבור לעמוד הבא ולעשות אותו הדבר, פשוט להגיב למטה בתיבה מה שיש לך לומר וכשתסיימי לעבור על הכל פשוט לשלוח. ככה זה תמיד יופיע בסוף. הרי גם בתפוז הישן לא עשינו ציטוטים. נכון שהיה אפשר להגיב מתחת לתגובה של מי שרצית וזה היה נוח יותר, אבל פה העץ מטופש ואלא אם כן את מגיבה אחרונה להודעה האחרונה ואז זה בוודאות יופיע מתחתיה, כל הרפרושים האלה סתם מתסכלים.
ולגבי מה שכתבת -
לדעתי אוקטביה לא התאמנה בסקיירינג כי דיוזה פשוט לא רצתה את זה ליד הופ, אז אומנם הראו לנו קטע חמוד של הופ קטנה אומרת לאוקטביה שהיא רוצה שהיא תאמן אותה כדי שתוכל לעזור לה להציל את בלאמי. אבל אני בספק אם אימונים נסתרים עם ילדה בת 10 (שהיא לא נייטבלאדית לוחמת מלידה) נחשבים למשהו פרקטי.
IMG_8788.GIF

Lhuna3

Well-known member

מגיבה כי רציתי לשים גם ;-( על הסוף של דיוזה, אבל גם :-D ל"רק על הקווים"...
וחוץ מזה מצאתי הסבר לשיער שלה שהתקצר!! זו תוצאה של החשיפה שלה לאנומליה, כמו שזה גרם ליד של אוקטביה להזדקן נורא מהר, יש לזה השפעה מוזרה על הזמן, אז לשיער של קלארק זה גרם לנוע לאחור בזמן. :p

מילי08

Well-known member
מה שאת יכולה לעשות אם את כבר מגיעה לשרשור של יותר מעמוד אחד שלא הגבת בו לדעתי זה פשוט מבלי להגיב עם ציטוט לרשום בתיבת למטה מה שיש לך להגיב, לשמור טיוטה ולעבור לעמוד הבא ולעשות אותו הדבר, פשוט להגיב למטה בתיבה מה שיש לך לומר וכשתסיימי לעבור על הכל פשוט לשלוח. ככה זה תמיד יופיע בסוף. הרי גם בתפוז הישן לא עשינו ציטוטים. נכון שהיה אפשר להגיב מתחת לתגובה של מי שרצית וזה היה נוח יותר, אבל פה העץ מטופש ואלא אם כן את מגיבה אחרונה להודעה האחרונה ואז זה בוודאות יופיע מתחתיה, כל הרפרושים האלה סתם מתסכלים.
זאת אופציה, ואני אנסה, למרות שזה מבלבל מאוד.
לא כיף לי.

Lhuna3

Well-known member
לא יפרדו! :mad: תהיי רגועה, לכולנו המערכת מעצבנת ומקשה, והעיקר שתגיבי, גם אם ניק ינזוף בך קצת. תכלס הכי חשוב לזכור לסמן ספוילרים, אבל גם לי לצערי קרה שנפלתי בזה :-( אבל אל תתיאשי בבקשה.

LeAnnDylan

Well-known member
זאת אופציה, ואני אנסה, למרות שזה מבלבל מאוד.
לא כיף לי.
את צודקת, זה לגמרי מעצבן.
אני חשבתי עכשיו על עוד משהו, אני במילא יושבת בחדר עם שלושה מסכים, אז אני יכולה לקרוא באחד ובשני להישאר על תיבת הטקסט כדי לכתוב מה שיש לי מבלי צורך לגלול למעלה ולמטה שוב ושוב.
אם יש לך שני מסכים (מחשב ולפטופ) או אפילו מחשב וטלפון, אולי יהיה לך נוח יותר לקרוא באחד ולהגיב בשני לכל מי שאת רוצה בהודעה אחת?

LeAnnDylan

Well-known member
אמורה להיות פה תגובה של לונה. לא יודעת מה דה פלוק עשיתי לא בסדר.
הייתי מקבלת את ההסבר הזה באהבה אם הוא לא היה משפיע רק על קלארק ליטרלי כל הבנות האחרות בסדרה מאריכות שיער כל עונה ורק שלה איכשהו מתקצר. ובחייאת אני מוכנה לסתום עם השיער, אבל אפשר בבקשה שיעשו מקלחת או שיזרקו אותם דרך סקיירינג והם יצאו דרך הנהר או משהו. חייב מקלחת דחוף!

Lhuna3

Well-known member
אם כבר אז אקו שמעולם לא הפסיקה להתאמן ב-6 השנים בחלל ו-5 השנים בסקיירינג + אימון הדיסייפלים שלה אמור לעשות אותה לוחמת הרבה יותר טובה מאוקטביה בשלב הזה.
כן, עכשיו כשהזכרת את זה, אקו גם מאוד מתאימה לתפקיד, במיוחד שלאחרונה באימוני הדיסייפלים טרחו להזכיר לנו שיש לה גם "חוכמת לחימה" כזאת (בקטע המעולה שהיא ירתה בשלושתן במטווח). אולי את צודקת וזאת תהיה היא בסוף.

אני חושבת שיהיה ממש מצחיק אם כולם ישבו כזה וידונו מי הוא הלוחם הטוב מבניהם שיכול לקום ולהילחם בשיידי ואז מילר כזה יקום יקח רובה, ידפוק בשיידי כדור בין העיניים בשניה ואז כזה ״הבעיה נפתרה. נקסט?״
אני אמות:-D
חחחחחח
והאמת שכל הזמן מצחיק אותי לראות אנשים נלחמים בחרבות בעולם שיש בו רובים ואקדחים (מבינה שהדו קרב זה עניין של מסורת אבל עדיין זה טיפשי).

למעלה