ה-ס-ו-ף

../images/Emo45.gif חזרה לעולם המוגלגי

הארי חוזר לדרסלים.
אבל בצורה אחרת- הוא יצטרך להקריב את כוחות הקסמים שלו בשביל להרוג את וולדמורט. (כי הוא הורוקרוקס)

crazyred1911

New member
אני חייבת להודות..

לא חשבתי על הסוף הזה עד לפני שקראתי אותו (לא נכנסתי לכאן באופן קבוע כל כך..) ואו זה יכול להיות מאוד מעניין אם הארי/ וולדמרט יחזרו להיות מוגלגים.. או אם האריח יסיים את חיים בבית החולים ע"ש הקדוש מנגו (ככה קוראים לו נכון?).

אז מה אם אני נתקעת באמע שירשור?חוצפ

נית אני אה???... מה שרציתי לאמר זה שלא יספיק להארי להקריב את כוחות שלו בשביל להרוג את וולדמורט...אם הוא הורקרוקס באמת הוא יהיה חייב למות....לפי דעתי זה יקרה.

אבל אם הוא ימות הוא לא יסבול ../images/Emo190.gif

כי זה כ"כ ברור שהוא יסכים להקריב את חייו בשביל להציל את העולם וכו'.

או זה או זה

או שהארי ימות כדי להגן על ג'יני, או שג'יני תמות כדי להגן על הארי

The Knight Girl

New member
אין לי שמץ אבל אני חושבת שיהיה

משהו עם הזיקה של פטיגרו להארי מהספר השלישי...

חרבביש

New member
הסוף שלי../images/Emo13.gif

הארי וולדמורט מתים שניהם, דראקו מאלפוי מקריב את עצמו בשביל להרוג את סנייפ, ואני ומאי מתחתנים

שלי:

הארי עומד בקרב מול וולדי, סנייפ רע, הארי מנצח את וולדי, יחד עם רון והרמי.. הרמי ורון זוג, (זה ממש ברור), הרמיוני מתה, ע"י וולדי, רון פצוע אנושות ע"י סנייפ, הארי מנצח, ואז הארי הורג את סנייפ כנקמה, רון מתעתק למחילה, הארי שוב לבדו, (או שזה יהיה מגניב אם לשם שינוי רון והרמי יהיו איתו גם בסוף) הארי מת ע"י בלטריקס אומשו, וברגע שהארי מת, גברת וויזלי מתעוררת ומגלה שהכל חלום (למרות שרולינג אמרה שזה לא חלום, אבל ככה אני רוצה
) ושאין בכלל דבר כזה, עולם הקוסמים.

Burning Witch

New member
דניאלה יקירתי.

2 שאלות לי אלייך.|חרדי האחת, האם את באה למיתופיה? והשנייה, די לקרוא לוולדמורט וולדי ולדמבלדור דמבי! כי זה פשוט פגיע בכבוד ובגדולה של 2 האנשים האלה! זה כמו שאוכלי המוות קראו לדמבלדור דמבי כדי לפגוע בכבודו. אני מבקשת

אממ, תשובתי למיתופיה בשרשור של זה

(וואי, אשכרה אכפת לך אם אבוא??
איזה כיף!!) ודמבי זה קיצור, הידיים שלי כואבות, כל היום תיק תיק תיק תיק... אז מקצרים
ואם תואילי בטובך לתת לי להתלבש, אני צריכה ללכת להצטלם תמונת פספורט

למעלה