ה-ס-ו-ף

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

סנייפ יתגלה כטוב באמת וולדמורט ימות. כי רולינג אמרה שלא לכולם יש כפרה והסוף חייב להיות טוב (לא לגמרי אבל מספיק). הארי יחיה וילך לחפש את עצמו אי שם בהודו נוויל יהיה מורה לתורת הצמחים רון והרמיוני יהיו יחד לופין
ימות בקרב אחרי שיגלו שהוא היה מאוהב בלילי בעבר ולא אמר לה כלום כי הוא היה נאמן לג'יימס סיריוס יגרום ללופין לגלות לנו שלל דברים על לילי, סנייפ וג'יימס ג'יימס יישאר מניאק ולא ידעו לעולם איך לילי התאהבה בו. זה יהיה נחלת הפאנפיקים
ביל ופלר יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה (דמבלדור כמובן לא יקום לתחייה ולא בטיח) ג'ני תחזור בה מפקאצותה ותתאפס על עצמה. סתם, זה לא יקרה הוגוורטס יישאר פתוח ומקגונגל תמשיך לנהל אותו בחום ואהבה מאלפוי יחזור בתשובה כי לוציוס סתם סנוב טיפש נרקיסה תמות ענקים יסקלו את סקרימג'ר באבנים והאגריד לא יפריע להם והאגריד... לא יודעת. עתידו מסובך מדי עבורי

2 Mיכל

New member
שכחתי את פטיגרו. הוא יציל את הארי

ממוות בטוח בגלל חוב החיים אבל כולם ימשיכו לשנוא אותו. קצת כמו שהתייחסו אל סנייפ כל השנים.

guy li

New member
לא כל כך מסובך

הארי, יחד עם רון, הרמיוני, ג'יני, נוויל ולונה, ישמידו את כל ההורקוקסים. הארי יתייצב לקרב אחרון מול וולדי, יהיה קרב קשה ומתיש, וולדי יהרוג את הארי. ואז, כשהוא חלש ומותש בעקבות הקרב הקשה, ימות וולדי מות מוגלגים פשוט ורגיל, שיגרם מיידיו של דאדלי דארסלי. תזכרו מה שאני אומר לכם.

cRitiCaL KitTy

New member
הממ../images/Emo191.gif

וולדמורט ישוב למוטב ויהפוך לילד פרחים מחבק עצים טבעוני, הוא יראה את הטעות שבדרכיו הקודמות ויצא לסיבוב בעולם תוך כדי כיפור על מעשיו והתנצלות לכל אדם שיפגוש בדרכו, ימצא חברים חדשים ויחד איתם ועם אהובת ליבו איתה יתקוטט כל חמש דקות על מנת לשקר לעצמו ולעולם על רגשותיו האמיתיים(כי הוא וולדי קשוח אוהב פרחים
) יגן על העולם מפני כוחות האופל וינצח את הענק שבדינוזאורים. הארי יגלה את המושג אימו-בוי ויכריח את השיער הכעת מפוספס בסגול וורוד שלו ליפול על פניו בקפלות. יסתגר מפני העולם מאחר וכולם נגדו, תמיד. ועקב הלם אדיר בגילוי טבעו החדש של וולדמורט ילקה בהתקף לב חמור ויאלץ לבלות את שארית חייו במחלקה הסגורה בקדוש מנגו, לצד הוריו של נוויל(אחרי הטיפול בליבו הרופאים הבחינו בנטיות אובדניות.). לרון והרמיוני יוולד ילד שבאופן מוזר מזכיר מאוד את הארי(למעט צורת אישוניו, שדמתה לזו של חתול ושיערו האדמדם), הם יחליטו שבעקבות גורלו המר של הארי עצמו, הם יקראו לתינוק על שמו בתקווה שהוא יוכל לסיים את חייו של הארי במקומו. ~אושר, אושר, אושר~

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

יש הרבה סיכויים שפיטר יקריב את חייו/סתם יציל את הארי. אחרת לא היו מתעסקים עם זה כ"כ. אבל אני לא מנבאת את העתיד. אני מחכה

R o n i t u s h

New member
דעתי חח

טוב, הארי לא ימות (הלוואי שלא ימות.. לא יכול להיות שהכוכב הראשי מת לא? :( חח) אבל וולדמורט כן, לא יודעת איך.. ואממ.. לדעתי אחד מהחברים הטובים של הארי ימות.. לא יודעת, רולינג בטוח תזעזע אותנו אם משהו כזה..

אני חושבת

* הארי הורג את וולדמורט, איכשהו בעזרת סנייפ. * יתגלה שסנייפ טוב, אבל הוא ימות. * פיטר פטיגרו ישחק תפקיד כלשהו בניצחון של הארי על וולמורט, אבל לא מרצונו החופשי. כנראה גם ימות. * מכיוון שרולינג אמרה ש-3 דמויות אהובות ימותו, אני מנחשת שהן יהיו סנייפ, לופין ונוויל. * הארי וג'יני יהיו ביחד, רון והרמיוני יהיו ביחד. * הארי יצא מצולק - גם נפשית, וכנראה שגם תהיה עוד צלקת גופנית.

2 Mיכל

New member
../images/Emo7.gifאת הורגת את כולם!!

סנייפ, פטיגרו, נוויל, לופין. טוב, בטח רולינג תשבור שיאים הפעם.

לפי דעתי,../images/Emo168.gif

הארי ימות, ג'יני תהרוג את וולדמורט ואחר כך תהפך לנרקופילית.

למעלה