ה-ס-ו-ף

DoubleTrouble

New member
אני.....

לפני שאני נותן השערה אז השערה הכי פחות אהובה עליי זה שהארי ימות עם וולדי שתשאלו אותי למה. למה? לא יודע. טוב הכי פשוט הארי כמעט ימות ואז הארי יתן בעיטה לוולדי ברגל ווולדי יפול מצוק (מה באמת חשבתם שהארי מסוגל לעשות אבדה קדברה?). יפה האאא?

הסוף שלי....תקשיבו לי אני יודעת../images/Emo13.gif

אוקי אני יודעת הכי הכי טוב אז תקשיבו רק לי... אני לא יודעת מה יקרה עם כולם אבל הארי ינקום חתיכת נקמה מתוקנה בזנב תולע-נדרש וזהו לא יודעת מה עם השאר אבל אני נשאת באושר ואושר ואושר ואושר לרון וגם למאלפוי וסנייפ הוא המשרת שלנו (כי אני אוהבת אותו אבל לא יוגעת מה לעשות איתו...)חחחחח ואני רוצה לשתף אתכם בעובדה שיש לי את הגיס החמוד ביותר עלי אדמות בארץ ישראל הננבחרת!!!!כל השבת(כפי שצוין לעיל הנני דתייה)אנחנו יושבים ושרים לעצמנו שירים ממגלים עם דורה בערוץ הופ והוא ה'קדיש לי את -תיק גב תיק גב כן אני הוא תיק הגב...אחחחחח נשמה ושהוא החזיר אותי ואת אחותי שיגעתי לו את השכל במשך 40 דקות על הארי פוטר וסיפרתי לו היישר מהקמתו של בית הספר הוגוורטס לכישוף וקוסמות עד לדודוה מארג'....מסכן....הוא ראוי ליותר. אז זהו וויזלי הוא המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תנסו לעערער

saaror

New member
הסוף הכי הגיוני מבחינה מחשבתית

הארי מתעורר בבית חולים ומגלה שנפל לתרדמת במשך 7 שנים הוא מגלה שהוריו בחיים,דודו,דודתו ובן דודו מתו כתוצאה מתאונת דרכים(שממנה נפל הארי לתרדמת ומשם קיבל את הצלקת) דמבלדור היה סבא שלו והוא נפטר בהיות הארי בשנה השישית לתרדמתו. מאלפוי הוא החבר הכי טוב של הארי ורון והרמיוני תמיד התנכלו להם בבית הספר. סנייפ הוא הדוד העשיר של הארי והוא ממן את השארותו של הארי בבית החולים. וולדמורט הוא הרופא שטיפל בהארי. סיריוס הוא מחבל מאל קעידה,הוא נכנס להארי לתודעה מכיוון שסיריוס עשה פיגוע המוני בוושינגטון וכל העולם דיבר על זה. או האלטרנטיבה, נארי מנצח את וולדיפו בקרב מייגע, וולדיפו מת. סנייפ מת. דראקו פצוע-אך-טוב ועדיין כולם שונאים אותו כי הוא מעפן. הארי מתחתן עם ג'יני, חיי ליד הויזלים. ואז נופל עליו פסנתר והוא מת.

nomad21

New member
בטוח יהרוג אותו פסנתר...

סער, כרגיל הגיונך המושלם מעורר התפעלות והשתאות... הידד!

15freedom girl

New member
אני חושבת....

שהארי ינצח את וולדמורט ... אבל לא לפני שוולדי יהרוג אני סנייפ ... רון ימות אחרי שהרמיוני תגלה שהיא אוהבת אותו... הארי וגני יהיו ביחד.. הרמיוני תהיה עם נוויל ומאלפוי יהיה בדד....

R i s a

New member
השערה שלי. ../images/Emo141.gif

הארי לא ימות, אבל סנייפ ימות - סנייפ, שאני מאמינה בזה שהוא טוב, ינסה למנוע מוולדמורט להרוג את הארי, וייקריב את עצמו כדי שהארי יוכל לנצח את וולדמורט. בקרב ישתתפו גם רון והרמיוני, ושלוש דמויות שאני לא סגורה על ההשתתפות שלהן הן ג'יני, לונה ונוויל. אני גם לא חושבת שהארי ייצא מזה כ"כ בזול, אולי באחד ה"מסעות" אחר ההורקרוקסים ייקרה משהו תוך כדי לאחד מהאנשים שהוא אוהב, אבל מה שבטוח לא יהיה פה סוף שמח לנצח נצחים. מאחר שאני די תומכת בתיאוריית השחמט, אני חושבת שאולי בלטריקס תהרוג את רון, ולהארי זה יהיה הכי גרוע, כי אפילו בספר הרביעי ראינו שרון ייחסר להארי יותר מכולם. למרות הכל אני בטוחה שרולינג תפתיע אותנו עם סוף שאף אחד לא ייחזה.

The Knight Girl

New member
תאוריית השחמט אומרת שהקרב האחרון

יהיה כמו משחק השחמט בספר הראשון....רון יקריב את עצמו למלכה הלבנה(בלטריקס) כדי שהארי יוכל לנצח את וולדמורט...תאורייה יפה....אחת האהובות עליי....אבל אני לא מאמינה שהיא אמיתית.

The Knight Girl

New member
אני בטוחה שמישהו כבר ניחש את הסוף

הנכון....רולינג ממש ממש ממש ממש ממש מקורית אבל קשה להאמין שהיא חשבה על סוף (ששומר על הסגנון שלה) ושאף אחד עוד לא חשב עליו...

R i s a

New member
אני מניחה שלא ניחשו בדיוק.

נניח שמישהו הציג סוף, ועוד מישהו ועוד מישהו, אז אולי כל אחד צדק בקצת בתיאוריה שלו לסוף. ואחרי הכל, הספר הוא לא רק הסוף, בואי נגיד שאת העלילה אף אחד לא יינחש במלואה.

The Knight Girl

New member
90% שזה חפירה......

רק תשעים אחוז מההודעות שלי הם חפירה...(תודה לאל..אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם 100% היה חפירות...)

למעלה