ה-ס-ו-ף

ה-ס-ו-ף../images/Emo14.gif

הייתי רוצהלשמוע את ההשערות שלכם לגבי הסוף של סדרת הארי פוטר......... ימות/לא ימות..... לי בכלל יש השערה לסוף מגניב שמעו: הארי פוטר יצליח להרוג את וולדמורט אך ורק אם תופעל עליו קללה של שיכחה מעולם הקסמים ו.... חזרה לעולם המוגלגי!!! או משו בסגנון........

m i t s u k i

New member
לדעתי..

הארי יהרוג את וולדי וימות בעצמו .. אין לי מושג איך זה אמור לקרות אבל .. יש לי הרגשה שזה מה שיקרה..

אלאסטור

New member
זו תהיה נקמה מתוקה

אם וולדמורט יאבד את כוחות הקסם שלו, וייהפך למוגל. סביר שהוא יתאבד.

Girl Of Sun

New member
הסוף שלי../images/Emo26.gif

אני דווקא חושבת שרולינג תשתמש בג'יני בקטע הזה, וגם היו על זה תיאוריות. אני לא חושבת שהיא תשאיר אחד מהם בחיים ואת השני תהרוג- על הארי וולדי כמובן. יכול להיות שמהכוח החזק של שניהם יחד שניהם ימותו. זה מה שאני חושבת בכל-אופן
ד"א- אני רוני בת 14. כתבתי פה פעם והפסקתי, רוצה לחזור ולהשתלב

ווואי

לפני כמה חודשים קראתי פה בפורום השערה לסוף מזה מהממת.... אם אני אמצא אני יביא רגע....

../images/Emo141.gifLooking4CoolName../images/Emo141.gif

סנייפ רע, בגד בדמבלדור ומת ע"י זנב-תולע. הארי רוצח את זנב-תולע. דמבלדור חוזר. וולדמורט רוצח את דמבלדור. הארי מקריב את עצמו כדי להרוג את וולדמורט. רון + הרמיוני. רמוס + טונקס. והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.
(C) אל תגידו שלא אמרתי לכם, Looking4CoolName.

אבל אלי יוכלו לדבר עם התמונה שלו

כמו שדמבלדור מדבר עם המנהלים הקודמים וכמו האישה ההיא בכניסה למועדון שלהם, שכחתי מה שמה זה אחד הדברים שמפריעים לי ב"הארי פוטר" שאפשר לדבר עם התמונות אבל הארי לא יוכל לדבר עם סיריוס או עם דמבלדור ובואפן כללי רולינג כותבת מה שבא לה בלי להשים לב אם זה מתאים לדברים אחרים שהיא כתבה בעבר תחשבו על זה

Pr0NgS

New member
ברור שהוא יוכל לדבר עם דמבלדור,

אבל מה שהוא עושה זה סתם לחזור על דברים שהוא אמר.

אלאסטור

New member
איכס..

מה יש לכולם עם הזוג רון & הרמיוני? רון סתם בהמה. לא קולט מה הרמיוני מצאה בשלומפר הזה. (סליחה מכל אלו שנפגעו בשם רון...) הארי וג`יני נשמע הגיוני.

למעלה