ה-ס-ו-ף

DoubleTrouble

New member
רון.....

נותן אווירה חיובית אני מרגיש שהארי יותר בטוח עם רון למרות שרון אידיוט גדול ולפעמים הוא מעצבן, אבל אחרי הכל מי אנחנו שנגיד שרון הוא לא דמות טובה, לפי השיר בחמישי רון הוא המלך- אז זה נכון

אנא מכם אנשים!!

דבר ראשון אני חדשה שלום-קוראים לי עטרה (עיטור/גברת ויזלי-לשירותכם) אניוואי כפרתם בעיקר-רון וויזלי הוא המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לשירשור למעלה אני בת עוד פחות מחודש בת 14, דתיה...ו...התחלתי לקרוא את הספרים לפני חצי שנה קראתי את הראשון השני החמישי -פעם אחת את השלישי אני קוראת חלקים אהובים כל פעם ככה שכיסיתי תספר איזה 8 פעמים...גם חלקים קטנים מהשיש("רצח רצח בחדר השירותים רצח"חחחחחח)ואת הרביעי התחלתי לקרוא באנגלית ונטשתי כי אני יודעת את ההמשך וזה נהיה לא מעניין ...מעדיפה עברית. אז זהו?

../images/Emo2.gifעטרה!!!!!!!!!!!!

[לא, אני לא מכירה אותך אבל..] טוב, נו, מכל הפעמים שקראתי את "הבכור לבית אב"י" (ספר מעולה) אז אני יודעת מאיפה בא השם בכלל עטרה, וסתם כזה.. אז היי.. (יצאה לי חפירה טיפשית, לונורא, תתמודדו
)

דנונה לייט!!!

גם אני לא יודעת מי את...אבל לא משנה שלוםםםםםם מתי מוזכרק השם העלוב שלי בבכור לבית אבי?יופי.. קראו הארי פוטר לעתיד טוב יותר.

ToryMaster

New member
עטרה זו מילה לפני שזה שם

אני חושבת שיש שם קטע שאליעזר מתעסק בה.

כע.. אבל לוידעת..

שם יפה דבורה, אשתו אמרה:"נקרא לה עטרה, כי היא מעטרת את חיינו" (אני חייבת להפסיק לזכור ציטוטים מדוייקים מהספר!!|מגיע|)

A Radcliffe

New member
נכון!../images/Emo129.gif

אבל הארי לא עם ג'יני. הוא עם הרמיוני! ואל תגידו לי שלא

yuvi217

New member
לא ../images/Emo3.gif

סורי הייתי חייבת
אבל הרמיוני ורון בטוח יהיו ביחד מתישהו.. אפילו אם זה יהיה לתקופה קצרה... רולינג מפזרת על זה רמזים [עבים מאוד] כבר לפחות בשני הספר האחרונים

A Radcliffe

New member
בסדר../images/Emo129.gif

שיהיו ביחד. גם אני יודעת שזה יהיה ככה. אבל הם לא יחיו ביחד באושר ועושר

מה יא

New member
מה הבעיה פה?../images/Emo96.gif

רון עם הרמיוני והארי עם ג'יני (למרות שאני שונאת את ג'יני אבל שיהיה).

crazyred1911

New member
מה?

למה לשנוא את ג'יני? הדמות שלה בסרטים עלובה, חסרת עומק וכו'.. וגם בספר היא קצת קוטבית מילדה ביישנית נורא לאחת שעוברת מחבר לחבר.. נו מילא.. היא מגניבה נורא, ממה אהבתי *ספוליר לשישי* איך שהיא צעקה ממש על רון כשהוא תפס אותה ואת דין מתנשקים.. :S בחיים לא הייתי מתנשקת חבר מול אחותי וזה נראהלי נורא אמיץ.. היא עשתה בדיוק את מה שהיה צריך לעשות איתו..

מה יא

New member
היא נורא עיצבנה בשישי../images/Emo96.gif

כשהיא צעקה על רון. כאילו אוקיי אולי זה הגיע לו שיצעקו עליו וזה אבל בכל זאת הוא אח שלה והיא די פגעה בו
ובכלל היא נורא חשבה את עצמה והיתה מעצבנת. בספרים הקודמים די אהבתי אותה.

nivami

New member
אני מתה על שניהם!!!!../images/Emo99.gif

משפחת ווזלי שולטת!!!!!!!!!
(בעיקר התאומים ורון!!!)

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

פרד וויזלי.. תעשה לי ילד.. ג'ורג'.. תעשה לי משפחה של סמורים..
רון..תעשה לי ילדה..[כי זה המיטב שביכולתך להפיק
]

למעלה