איזה בעסה... איזה עגילים היו לך שהם לקחו?
M miss_t New member 11/9/11 #88 אני חושבת שיש לי עגילים בשבילך 4% נקיים בגלל שאני עוברת דירה השבוע יהיה לי קשה יחסית להתחבר. יש לי גם נעליים 3% INT נדבר?
אני חושבת שיש לי עגילים בשבילך 4% נקיים בגלל שאני עוברת דירה השבוע יהיה לי קשה יחסית להתחבר. יש לי גם נעליים 3% INT נדבר?
D Don Nirtin New member 11/9/11 #94 שלחי לי הודעה בפלאפון מתי להתחבר../images/Emo267.gif ונקיים את העסקה המיוחלת תודה!
מ מ י ל ר New member 9/9/11 #9 אממ קניתי VSS במחיר רגיל, קניתי מגילאת פונטציאל 90% היה לי חשק לנסות את מזלי ה-VSS התפוצצו
T Touched By Angels New member 9/9/11 #11 יאי!../images/Emo13.gif היו מכירות טובות הלילה בתכלס הרווח הוא 115 מיל, אבל כיף להסתכל על מספר כזה. ונשארו לי רק עוד 2 ספרים למכור, אני מחכה כבר להפטר מהם...תמיד אני נופלת על ספרים של מקסימום 5 מיל...
יאי!../images/Emo13.gif היו מכירות טובות הלילה בתכלס הרווח הוא 115 מיל, אבל כיף להסתכל על מספר כזה. ונשארו לי רק עוד 2 ספרים למכור, אני מחכה כבר להפטר מהם...תמיד אני נופלת על ספרים של מקסימום 5 מיל...
J JackyE New member 9/9/11 #24 מי שקנה ממך את ה גארדיאן היה ממש מאושר שהסקיל בוק עבד לו, הוא מהגילדה שלי כמה עולה לקנות מיסטרי סקיל בוק?
מי שקנה ממך את ה גארדיאן היה ממש מאושר שהסקיל בוק עבד לו, הוא מהגילדה שלי כמה עולה לקנות מיסטרי סקיל בוק?
T Touched By Angels New member 9/9/11 #34 לול זרקתי מחירים של 5 מיל להכל חוץ מBE20. לא היה לי כוח לחפש מחירים והיה ידוע לי שכל הספרים מעפנים ולא שווים יותר מידי. ושמחה שהספר עבד לו
לול זרקתי מחירים של 5 מיל להכל חוץ מBE20. לא היה לי כוח לחפש מחירים והיה ידוע לי שכל הספרים מעפנים ולא שווים יותר מידי. ושמחה שהספר עבד לו
פ פעם 3 סוכריה New member 9/9/11 #18 אני באמת חושבת שאאאאףףף פעם לא צילמת אותך ואת סיוון הורגים את זאקום.
מ מ י ל ר New member 9/9/11 #21 לאלאלאלא, את לא מבינה! בתמונה הזאת יש 2 דברים חדשים הראשון - אני עושה HB במפה של זאקום וזה מצולם השני והוא היותר נדיר - סיוון נפגעת מזאקום (והוא לא עשה לה MISS או שדו-שיפטר)
לאלאלאלא, את לא מבינה! בתמונה הזאת יש 2 דברים חדשים הראשון - אני עושה HB במפה של זאקום וזה מצולם השני והוא היותר נדיר - סיוון נפגעת מזאקום (והוא לא עשה לה MISS או שדו-שיפטר)
פ פעם 3 סוכריה New member 9/9/11 #35 או - הבנתי..... חשבתי שאתה מתבדח על משהו.... אני תמיד עושה HB בזאקום וגם נפגעת ממנו אז לא ממש קלטתי את הקטע..... אולי הגיע הזמן לעוד קפה.
או - הבנתי..... חשבתי שאתה מתבדח על משהו.... אני תמיד עושה HB בזאקום וגם נפגעת ממנו אז לא ממש קלטתי את הקטע..... אולי הגיע הזמן לעוד קפה.
פ פעם 3 סוכריה New member 9/9/11 #19 בסקניה יש מלללאאא האקרים במפה הזו. יש לי במזוודה כמה שיניים שהחתול שלי אסף בדרך לזאקום.....