ה"י 9.9

מ י ל ר

New member
השיניים נופלות דיי מהר

זה לא כמו פעם שלאסוף 30 שיינים היה לוקח 4 שעות.. .:|

מ י ל ר

New member
סורי השיניים לא למכירה

נתחיל מיזה שהמחיר שלהם הוא 250K השיניים הם לזאקום שאנחנו עושים.. כול פעם אבן זימון זה לא צחוק
לאסוף 90 (3 פעמים לקווסט) לקחת לי איזה שעה ומשהו..

אבישי ר

New member
מה ה UA המועדף עליכם?

כרגע אני משחק עם סיגנוס בברה (החלטתי להשאיר את וינדיה מאחור לבנתיים, ורציתי לדעת איזה UA לדעתכם שווה את ההשקעה של סיגנוס? כעיקרון ההתלבטות העיקרית שלי היא בין MM ופלאדין

לא זוכרת מתי ראיתי UA MM

או MM בכלל...
לא רואים הרבה מהם, וחבל. ובגלל זה אני אציע MM ולא פלאדין. אבל אני לא יודעת הרבה על החוזק של UA MM בהשוואה לUA פלאדין.

מארקסמן. חוץ מזה, יא גוי, זה לא שבת כבר?!?!

אל תדאג אלוהים יתחשבן איתך על הכל. חכה חכה.

לגמרי.

כבר תפסתי אותו על חם כותב בפורום בשבת! והוא הודה שהוא כמעט החזיר לי אסמס בשבת! אז אל תשחק משחקים הראל, אתה גוי! אתה צריך לבקש הרבה סליחה מאלוהים בכיפור!

מ י ל ר

New member
אני הייתי לוקח MM

קח בחשבון שהסקיל של הסיגנוס באיזה שהוא שלב נהפך ללא ממש יעיל.. אבל MM זאת דמות חזקה מאוד, מאוד מאוד 0:

אבישי ר

New member
בדיוק

הם מאודדדדדדדדדדדדדד חזקים, אבל מאוד ועוד בג'אמפ הם יהיו בכלל ליגה אבל מצד שני... פלאדין ה SD משמש אותם עד רמה 200 אפילו וגם איתו זה לא כאב ראש עם ה DEX

קח בחשבון

ש MM צריך HP WASH כדי לשרוד בדרגות גבוהות. הוא מאד "רגיש"..... הוא מת מאד בקלות אלא אם כן השקעת לו ב HP..... אז אני לא יודעת מה התכנונים שלך ולאיזה דרגה את רוצה להגיע אבל שים לב ל HP שלך..... אם אתה הולך על MM. פלאדין יותר עמידים. אבל כבר עשית לוחם ושיעמם אותך..... אז קח גם את זה בחשבון.

Hasselblad

New member
אני חושבת שעם תקציב טוב

זה קצת פחות רלוונטי מפעם... הרוב כבר לא עושים HP WASH, היום יש המון ציוד שבא עם תופסת HP. אני יכולה להגיד שאני היום כנראה הייתי מוותרת על כל ה HP WASH שעשיתי... אבל אני לא MM ולא היה לי מעולם ככה שכל מה שאני אומרת זה בערבון מוגבל.

אני מכירה הרבה אנשים שעדיין עושים המוןןןןן

HP WASH. NL למשל, קשתים ופירטים אקדחון. המון המון המון נקודות. למרות HB ולמרות % HP. אבל כל אחד יעשה כראות עיניו. אני את הידע שלי נתתי. ירצה - יקח, לא ירצה - לא יקח. ומה זה נקרא תקציב טוב? אפילו אני עם 40 K HP מצטערת שלא עשיתי עוד קצת ווש. אף פעם אין לי מספיק .....

אבישי ר

New member
הלוחמים לא משעממים אותי

הדרך להגיע איתם ל 120 משעממת אותי...
תמיד העדפתי לוחמים על כולם אבל רק כשהם UA למרות שאמרת ש SD זה סקיל לא חשוב, אני בכל מקרה חושב שזה כן אבל בסדר כל אחד וההעדפות שלו

למעלה