ה"י 9.9

מ י ל ר

New member
HB סרביס מסדר אותך

ואם לא אפשר ליצור / לקנות עגילים וכדומה עם האחוז שצריך + אחוזי HP פחות יעיל מ-HB סרביס אבל גם עושה משהו.

אפשר עדיין להגליצ' סקילים?

כן להגליצ', נו.
כי מישהו מהאליאנס אמר לי שהוא ניסה להעביר בPVP סקיל ולא עבד לו.

היה יום מעפן במיוחד. ../images/Emo3.gif

הצלחתי לקנות רק כפפה אחת בפרימרקט ואחרי הרבה, הרבה זמן שניסיתי לקנות עוד אחת ולא הצלחתי-התייאשתי. אני אמשיך מחר, גם ככה אני לא פותחת חנות היום. וגם מתתי בפאפ
בגלל שלא הפסקתי לדבר בבאדי ובאליאנס על הסמגה הזאת

Hasselblad

New member
איך תמיד אני מכירה את כל האנשים שאת מפרסמת

את הסמגות שלהם.... ואגב בו (novamystical) הוא אומנם סנוב אבל הוא הכי לא גזען שהכרתי ושם פס על כל האנשים האלה.

את מכירה את רוב ברה...../images/Emo6.gif

וטוב לדעת שנובה לא גזען כזה! רק לא אהבתי את הסמגות שisraelup עשה אח"כ. את בטח מכירה גם אותו. אני לא חושבת שהיית מחוברת, אבל אולי היית עדה כבר לכמה פעמים שהוא עשה את זה-כל פעם שרושמים משהו על יהודים הם מתחיל לקלל באנגלית צולעת את כולם. כן בתכלס גם אני הייתי רוצה לעשות את זה אבל זה רק מוציא לנו שם יותר רע...
ואני גם לא מבינה את האנגלית שלי...

מ י ל ר

New member
ראיתי ש-israelup רשם משהו על הטורקים

והוא שם בפרסום חפץ את החפץ זימון שבדרך ל-CW

כן. הוא כתב על טורקיה ואיראן

וזה שהם מדינת עולם שלישי ובלהבלה. שאני מסכימה עם הכל, אבל ה"אנגלית הרעה" כביכול והתוקפניות רק ממשיכה להוציא לנו שם רע, שיתגבר על זה, אנשים ימשיכו לעשות סמגות בסגנון, אין מה לעשות לגבי זה, וחבל.

TheParrot

New member
חחחחח אני מכיר אותו, קוראים לו גבי XD

יש לו אותו בבאדי...

Macbook

New member
אוי,

פעם אחת הוא כתב כמה סמגות שאני, לוטן וכל מי שהיה איתי באליאנס לא הבנו, אז הייתי חייב ללכת אליו ולהגיד לו שהוא עושה בושות ועדיף שלא יכתוב כלום בכלל. אז מה הוא כתב לי? "כמו שאני יותר עשיר ממך במייפל, כך גם בחיים האמיתיים" WTF? מה הקשר? הבן אדם עילג בכל קנה מידה...

פששששש מישהו העליב אותך במשחק מפיקסלים תבכההה

אהבתי את זה שהוא משווה את המצב הכלכלי שלו ממייפל לחיים האמיתיים. הוא נשמע כזה חסר ביטחון, ככה הוא מגן על עצמו?

TheParrot

New member
למי אכפת ממנו בכלל? ניסתי להוציא ממנו קדח VIP

בזול..................לא הלך T_T

מ י ל ר

New member
זה לא פייר כול כך

את מכירה את כולם בברה את מכירה אפילו אנשים שעוד לא פתחו בכלל דמות, וזה אפילו לא הגיוני

אבל האמת, הסמגה צודקת...../images/Emo3.gif

יש כ"כ הרבה ישראלים בסאטלייט, כ"כ הרבה!

שאלה על מדליות מסויימות...

יצא לי בשבועיים האחרונים לראות מדליות מסויימות- No Pain, No Gain Eyes On Me אפשר לדעת מה זה?

מ י ל ר

New member
ממה שאמרו לי

זה שיש איזה סקיל (דליג'נס צ'רמם וכול אלו) שאם מגיעים לרמה 60 או 70 מקבלים מדליה שכזאת לא יודע עד כמה זה נכון..

למעלה