ה"י 9.9

Don Nirtin

New member
בוקר טוב לעולם הפריצות../images/Emo267.gif

כן, משום מה הייתה לי פריצה הזויה למדי. 2 עגילים (אחד מהם של רועי בהשאלה) נעלמו, כל הEQPS שלי נעלמו, 2 מיליון נעלמו, וזהו בערך. למזלי, משהו קרה והפורץ לא הצליח לסיים את העסקה המלוכלכת שרצה לעשות. אני צריך תבבקשה למצוא עגילים חדשים במקום אלו שנעלמו.

אויש, ההאקרים האלה.

בתקופה האחרונה יש מכת פריצות...כדאי לשנות סיסמה כל כמה זמן. אם אני אראה עגילים אני אגיד לך, או שיצאו לי בפיוז עגילים טובים לקוסם ואני אתן לך. אבל תלוי כמה % אתה רוצה?

Don Nirtin

New member
בשלב הזה 3%../images/Emo267.gif

כי די...... זה הזוי למדי! לפחות את הנעלי שלג שקניתי לא לקחו. וגם שום דבר ממה שהיה על החשבון...........

Don Nirtin

New member
עידכון פריצות:../images/Emo267.gif

שיניתי סיסמה. פריט נוסף נעלם- הגלימה שהיית ה לי (זו שסייוןן השיגה לי מזמן מזמן מזמן מזמן). הגלימה הסגולה ההיא.

מ י ל ר

New member
רגע

גנבו את העגילים שסיוון קנתה לך, אבל לא גנבו את האלמנט שסיוון קנתה לך?

Don Nirtin

New member
עגילים של סיוון ושל רועי בהשאלה וגלימה גם../images/Emo267.gif

מ י ל ר

New member
ניר, היית מחוברת אתמול ב-3 בלילה? 0:

כי ראיתי אותך אז מתחבר.. :|

Don Nirtin

New member
כן, הייתי אפק. שמתי את השחקן../images/Emo267.gif

בשביל שיעשה שעה. כשקמתי בבוקר לא ראיתי את השחקן מחובר אז הנחתי שהיה SC......... מוזר להפליא.

Hasselblad

New member
אכן לא נעים יקירי

ואני מקווה שתשתקם מהר. בכל אופן אני מאוד ממליצה להקפיד לשנות סיסמאות כל שלושה חודשים לפחות עם לא כל חודש.

Don Nirtin

New member
שיניתי כבר../images/Emo267.gif

חבל לי מאוד אגב שאני צריך עכשיו לחפש אותם מחדש........ בלע.

או אה.... מפחיד

אני לא מתנתקת מהדמות שלי.... אני הולכת לישון כשהיא מתחבאת באיזה המקום נידח במייפל. אתה יכול להספר אם עשית לאחרונה משהו שונה לאחרונה? שיחקת בפייסבוק? דיברת עם מישהו זר במשחק? הורדת משהו למחשב?

Don Nirtin

New member
לא במיוחד. התחברתי כרגיל לשעהצב|

(יותר, השארתי את הדמות איפשהו באורביס, נטושה כרגיל) וכשחזרתי הלילה מצאתי את המצב ככה.

ניתקו אותך מהחשבון?

כי כשהדמות עומדת מחוברת, אפילו אם היא נטושה, אי אפשר לחדור אליה. אני כל לילה מתחבאת בלודי נטושה הכי שאני יכולה....

Don Nirtin

New member
היא סתם עמדה איפשהו באורביס, לא במקום ../images/Emo267.gif

מוגדר. בכל מקרה, אני כן יכול לחזור לדמות..........

למעלה