ה"י 24.03.07

ווינגז

New member
ה"י 24.03.07

בסדר, בסדר, אני הולכת לישון.

נראה לי הקוסם שלי נדפק. ../images/Emo87.gif

אם אני ברמה 23. ושמתי את הנקודה האחרונה על Magic Guard במקום על המג'יק קלאו. זה אומר שזה יפגע בי בעתיד? כי אין לי כוח להשקיע בשחקן חדש=\

אה בעצם../images/Emo87.gif

אפשר לסדר את זה כי ברמה הבאה צריך 2 מג'יק קלאו ו1 מג'יק גוארד. פשוט אשים את הנקודה האחרונה על מג'יק קלאו וזה יסודר
אהמ. שמישהו יסביר לי את הסקיל הזה בבקשה. למה הוא טוב?

miss_t

New member
הסקיל הזה הכי טוב בעולם ועדיף למקסס

אם הוא לא ממוקסס אין טעם לחיים... סתם אני מגזימה אבל בכל מקרה- הסקיל הזה מחליף % מסוים מהפגיעה בך בכך שירד לך MP ולא חיים. כלומר- במקום שירד לך 200-600 חיים במפלצות חזקות (כמו התמונות שאני אעלה בקרוב), ירד לך קצת חיים והרבה MP. אמנם זה די בזבוז של MP, אבל ממש ממש שווה את זה כי אתה לא מת. בנוסף- יש לך הררבה מאוד MP יחסית לHP- לי רמה 56 יש בערך 800 900HP לא זוכרת בדיוק כנגד בערך 3K של MP. מקווה שעזרתי.

ווינגז

New member
עליתי ל37, סוף סוף

מעבר לזה, הלכתי לבקר באקווה, EL-Nath, אורביס ו-Omega Sector, וסיימתי שניים-שלושה קווסטים. העיקריים ביניהם: דבר ראשון, סיימתי את ה-Easter Event
The View Of The Ocean (Level 30), שדרש ממני להגיע באמת ל-Aqua, El-Nath וחזרה ל-Orbis. היו עוד כמה ב-Hidden Maps בדרך מ-Orbis ל-Aqua Road. חתיכת יום פרודקטיבי, אני אוהבת כשהמחשב שלי עובד.

בדיוק עשיתי את זה../images/Emo87.gif

עם השחקן של אח שלי. הוא ואני התאמנו ביחד וביקרנו בכל מה שאמרת. העיקר כל המסע הזה זה 12,000 EXP בממוצע

בחצי השעה הזו שהייתי../images/Emo87.gif

השגתי 20%. באימונים על ביצים, חזירי בר, וכמובן עצים שחורים עם גרזן. השילוב הזה מביא מהר EXP. ובזמן קצר. ^_^. נראה לי נתאמן עד 50% ומחר נמשיך. מחר= היום

יש אלוהים.../images/Emo87.gif

הקווטס של פסח זה REPATABLE משהו כזה. כלומר- ניתן לחזור על המשימה הזו ביום שאחריו.

דרוש בדחיפות../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בטי החכמה מאוד לא חשבה שהיא מאתגרת אותי עם זה. Weighted Earrings. כן. מכרתי את מה שאלכס הביא לי. כן. אני מפגר. קיצר. למי שבברה ויש לו את זה ישיביא לי. אני בינתיים מתאמן על חזירי בר בתקווה שיפול מהם את זה. אה וכן. 53%. היום נעבור רמה נוספת. ושבוע הבא נגיע ל30
אה וכן. תמונה מהביקור בחווה של UTAN
. קווסט פשוט למדי שסיימתי בזכות היידן סטרייט.

הממ../images/Emo87.gif

וקניתי בגדים חדשים כי נמאס מהשמלה הכחולה ההיא.
והחלפתי את השרביט שלי בשרביט קרח. אחד כזה שהולם קוסם קרח לעתיד^^.

60%../images/Emo87.gif

ובזאת פורש לישון. יותר מאוחר אשלים את ארבעים האחוז החסרים. נכון שזה לא נחמד לבוא לפורום ולראות הודעות שלי פה?

שאלה

המתנה הזאת שמקבלים מהמשימה של החג[גם של הוולנטין], שאמרו פה שאם אתה מת היא שומרת לך EXP, אז אם לא מתתי מאז שקבלתי את המתנה של הוולינטין זה אומר שאני עדיין יכולה למות ולא יקרה לי כלום? והאם רק כשהמתנה נעלמת אני יכולה למות ולא יורד לי EXP ? או גם שהיא עדיין נמצאת אצלי?

ווינגז

New member
המתנה של הוולנטייס נעלמה כבר

כי ה-event הסתיים. אם אני לא טועה, אפשר למות רק פעם אחת ולא לאבד EXP, כל עוד החפץ ברשותך (אחרי שאת מתה, הוא נעלם). למזלך, אפשר לעשות את הקווסט שוב (פעם ביום).

אההה

רק שהוא נמצא ברשותי אני יכולה למות ולא ירד לי EXP? הייתי בטוחה שרק שהוא נעלם אפשר להשתמש בו,
תודה רבה

רמה 24../images/Emo87.gif

וגמרתי עם הקווסט שדרש עגילים. מצאתי אותם בFREE MARKET במחיר די זול- 25,000. \המטרה היא עכשיו לעבור את 24 התקוע. אח"כ 25
. נפרדתי מהכובע שליווה אותי הרבה זמן.
יש לי רק שעתיים לשחק לפני שאני חוזר לשגרה המשעממת של שבוע הבא. חוזר ביום ו' למשחק נוסף

miss_t

New member
עשיתי PQ אורביס

3 פעמים=> יצא לי בערך 15%. אני לא יודעת עד כמה זה שווה את זה, בשעות עמוסות זה לחכות הרבה ולפספס. אם לא מפספסים שווה לעשות את הPQ הזה. דווקא נחמד מאוד וקליל חשבתי שיהיה מסובך....

למעלה