אם הוא לא ממוקסס אין טעם לחיים... סתם אני מגזימה אבל בכל מקרה- הסקיל הזה מחליף % מסוים מהפגיעה בך בכך שירד לך MP ולא חיים. כלומר- במקום שירד לך 200-600 חיים במפלצות חזקות (כמו התמונות שאני אעלה בקרוב), ירד לך קצת חיים והרבה MP. אמנם זה די בזבוז של MP, אבל ממש ממש שווה את זה כי אתה לא מת. בנוסף- יש לך הררבה מאוד MP יחסית לHP- לי רמה 56 יש בערך 800 900HP לא זוכרת בדיוק כנגד בערך 3K של MP. מקווה שעזרתי.
מעבר לזה, הלכתי לבקר באקווה, EL-Nath, אורביס ו-Omega Sector, וסיימתי שניים-שלושה קווסטים. העיקריים ביניהם: דבר ראשון, סיימתי את ה-Easter Event
The View Of The Ocean (Level 30), שדרש ממני להגיע באמת ל-Aqua, El-Nath וחזרה ל-Orbis. היו עוד כמה ב-Hidden Maps בדרך מ-Orbis ל-Aqua Road. חתיכת יום פרודקטיבי, אני אוהבת כשהמחשב שלי עובד.
השגתי 20%. באימונים על ביצים, חזירי בר, וכמובן עצים שחורים עם גרזן. השילוב הזה מביא מהר EXP. ובזמן קצר. ^_^. נראה לי נתאמן עד 50% ומחר נמשיך. מחר= היום
בטי החכמה מאוד לא חשבה שהיא מאתגרת אותי עם זה. Weighted Earrings. כן. מכרתי את מה שאלכס הביא לי. כן. אני מפגר. קיצר. למי שבברה ויש לו את זה ישיביא לי. אני בינתיים מתאמן על חזירי בר בתקווה שיפול מהם את זה. אה וכן. 53%. היום נעבור רמה נוספת. ושבוע הבא נגיע ל30
המתנה הזאת שמקבלים מהמשימה של החג[גם של הוולנטין], שאמרו פה שאם אתה מת היא שומרת לך EXP, אז אם לא מתתי מאז שקבלתי את המתנה של הוולינטין זה אומר שאני עדיין יכולה למות ולא יקרה לי כלום? והאם רק כשהמתנה נעלמת אני יכולה למות ולא יורד לי EXP ? או גם שהיא עדיין נמצאת אצלי?
כי ה-event הסתיים. אם אני לא טועה, אפשר למות רק פעם אחת ולא לאבד EXP, כל עוד החפץ ברשותך (אחרי שאת מתה, הוא נעלם). למזלך, אפשר לעשות את הקווסט שוב (פעם ביום).
3 פעמים=> יצא לי בערך 15%. אני לא יודעת עד כמה זה שווה את זה, בשעות עמוסות זה לחכות הרבה ולפספס. אם לא מפספסים שווה לעשות את הPQ הזה. דווקא נחמד מאוד וקליל חשבתי שיהיה מסובך....