שוב להתאזן זה היה בPQ השני כבר
M miss_t New member 24/3/07 #20 להרוג את הבלתי נראה בשלב הזה היה צריך להרוג את הסליונים האלה והם היו נעלמים וחוזרים.
M miss_t New member 24/3/07 #23 רק ריפאתי, והתרחקתי. הבוס הזה ביטל לי הרבה פעמים את המג'יק גארד, צריך להיות עם היד על הדופק, הוא עושה דמג' של 1.4K
רק ריפאתי, והתרחקתי. הבוס הזה ביטל לי הרבה פעמים את המג'יק גארד, צריך להיות עם היד על הדופק, הוא עושה דמג' של 1.4K
NIR DE LA NOCHE Member 24/3/07 #27 כמוני../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif לא ביזבזתי אגב. הלכתי לאמוריה וגנבתי כספים מאלה שצדו את הסלונים השחורים האלה. סה"כ- 400000. אני חושב.
כמוני../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif לא ביזבזתי אגב. הלכתי לאמוריה וגנבתי כספים מאלה שצדו את הסלונים השחורים האלה. סה"כ- 400000. אני חושב.
M miss_t New member 24/3/07 #31 אולי 40K חחחח לא 400K../images/Emo6.gif אבל תדע ששונאים שאנשים עושים את זה, אל תעשה את זה. יורידו לך FAME.
אולי 40K חחחח לא 400K../images/Emo6.gif אבל תדע ששונאים שאנשים עושים את זה, אל תעשה את זה. יורידו לך FAME.
M MR Lordi New member 24/3/07 #30 עזבתי את הצ'יף בנדיט ../images/Emo10.gif עכשיו יש לי Crusader רמה 72 בקהיני בהתחלה לא היה לו כלום, שום כסף ושום בגדים עכשיו יש לו כמו 4 mil ואני עוד צריך למכור סקרולים וגלימה הנה תמונה שלו
עזבתי את הצ'יף בנדיט ../images/Emo10.gif עכשיו יש לי Crusader רמה 72 בקהיני בהתחלה לא היה לו כלום, שום כסף ושום בגדים עכשיו יש לו כמו 4 mil ואני עוד צריך למכור סקרולים וגלימה הנה תמונה שלו