ה"י 22/2

GינGית

New member
../images/Emo24.gif תודה, אבל אז את יכולה שיהיו לך

רק 2 שחקים בשרת + 1 מיול

אני לא יודעת מה הגבול

אבל יש לי כרגע 3 שחקנים בברה וזה מספיק לי
כמה שחקנים יש לך

GינGית

New member
יש לי 3 שחקנים, כך שאין לי אפשרות למיול

מה שכן אני מעבירה חפצים מאחד לשני לפי העבודה והרמה

הבנתי../images/Emo3.gif

למען האמת, מתוך שלושת השחקנים שלי, רק באחת מהן אני משחקת, השתיים האחרות הן סתם נוביות
אני צריכה לרוקן את המכוערת מרכושה ולמחוק אותה, אני לא משחקת בה בגלל התסרוקת המכוערת

D amaged R oses

New member
גם ולא רק

מיול יכול להיות השחקן שהוא לא הדמות הראשית יש לי המון שחקנים שהם לא "מחסן", הם מיולים כי הם לא הראשית שלי
אלא אם כן יוחלט אחרת

../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo3.gif

אצלי אני פשוט לא משחקת איתן, הן לשמירת חפצים נטו

יום אחד עוד ייצא לנו../images/Emo9.gif

אני ומיקי עדיין שם עד שנשיג לה דבש
אם ייצא לך להתחבר נשמח לעזרה
ואם לא אז בפעם אחרת, במפה אחרת
בכל אופן אני אשמח מאוד לשחק איתך

Kalman13

New member
Lukless cleric

פתחתי לאקלס בברה בלי שום תקציב. מה אתם אומרים?. הם חזקים?

D amaged R oses

New member
ועוד איך

ראיתי קלריקית רמה 58-61 בערך עושה דמג' בסינגפור, במפה MP3 [של הרוחות] בין 3.5-1.5K זה המון!!!!! זה חזק ברמות על חולה על Xלסים
רק חבל שאני לא הצלחתי להתמיד באף אחת.. ויש לי כמה כאלה

miss_t

New member
סיכום יומיים של משחק

well הייתי בסופ"ש בבית וניצלתי קצת את הזמן להנות. גילית שאפשר לעשות 3 APQS ברצף! ואו~ !! זה מדהים!!! עשיתי אחד PQ עם הבחור הכי לוהט - איציקקקקקקקקקקקקקק השגתי 3 תפוחים במהלך הPQS... שנמכרו כל אחד ב-2 מיל. ראיתי שמוכרים ZHELM בשביל 40 מיל. חסר לי רק מעט בשביל לקנות - אבל נראה לי שאנסה לקנות בזול יותר- שמתי לב שיש אנשים שמוכרים מעכשיו לעכשיו וזה עולה בסביבות ה30 מיל (הם עושים סמגאה...) בכל מקרה, הצטרפתי לגילדה בשביל לעשות GPQ שאני ממש אוהבת, השלב ה-1 עם הפסלים היה ממש קשה, בעיקר בגלל אנשים שהחליטו להכות סתם בפסלים ולהרוס את מבחן הגייט קיפר. בסוף הגענו לארגוט, CB רמה 100 הרג אותו תוך 2 שניות, הגעו לבונוס- ומישהו הרים לי את המגילה לGLOVE ATT
ויתרתי לו...... פגשתי עוד כמה מחברי הפורום במייפל ונידבתי את הגלימה הלא משומשת שלי
לא התקדמתי כל כך באחוזים, אבל נהנתי מאוד (היו אנשים שפחות נהנו לראות אותי מתמכרת למייפל, גם אם זה ל-4 שעות באמצע הלילה
)

D amaged R oses

New member
רמה 86!!!!!../images/Emo99.gif

המווווון תודה לגלית המדהימההה
את תמיד יודעת איך לעודד וללחוץ בנקודות הנכונות! עכשיו אני שוב חדורת מוטיבציה להמשיך! איזה כייף!!!! עוד נקודות לTS, עוד נקודות לCOMPO!

Guid

New member
Gratz~!! /tapuzforum/images/emo9.gif

קומפו זה סקיל חמוווד! /tapuzforum/images/emo45.gif

Don Nirtin

New member
מזל טוב רותם!!!! 3>../images/Emo87.gif

למרות שהיום לא דיברנו. כנראה כי עשיתי משהו בלי לדעת על זה אפילו.
דברי איתי

למעלה