כשראיתי שדיברתם כאן, אתה ושרון על הגילד שלכם
ועד כמה ווינדיאה נחמדה, לא ידעתי כמה גדול יכול להיות ההבדל בין ברה לווינדיאה, אבל בהחלט גיליתי עולם מדהים אצלכם, אנשים מדהימים וכולם ברמות גבוהות, איזה כיף, (פתאום מרגישה נובית
) מעבר לרמות של הרוב בגילד ובאליאנס האנשים באמת מדהימים אחד אחד ומחוץ לגילד גם כן, הייתי בפריון ועשיתי את הקווסט של העצים, נעמדה לידי מישהי נחמדה ושואלת אותי "את הולכת על פייג' נכון?" אמרתי לה שדוקא התכנון שלי היה DK למרות שיש לי התלבטות בין השניים, היא אמרה לי ללכת על פייג' בגלל הסקילים של האש וההקפאה, אמנם יש לי פייג' בברה ומה שדי אכזב אותי אצלה שבהשפעת ה"בעל" המייפלי שלי הפכתי אותה לפייג' פטישים ואני כל כך לא מתחברת לדבר הזה - פטיש :-\ לכן, רוב הסיכויים שאלך על פייג' חרבות מה שיזכיר לי את ההירו בברה אבל עם תוספת של סקילים נוספים
ולגבי טל
אמרתי לו שאמנם יש לי אתכם עידן ושרון, אבל כדי שלא ארגיש לבד בעולם חדש, שאלתי אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי והוא שמח מאד, הוא גם החליט ללכת על פייג', נו ככה זה תמיד אצלנו, תמיד הוא פותח דמויות כמו שלי
מה שכן, אני די אוהבת את קוסמת האש שלי, כך שיהיה לי קשה להחליט על מי להיות יותר
חיים קשים לול. שרוני, המון המון תודה על העזרה והקבלה החמה לזרועותיכם, עידני, המון תודה על עזרתך לטל, אתם מדהימים, אוהבת אתכם