ה"י 22/2

ה"י 22/2 ../images/Emo41.gif

רמה 63 עם 86% בבנדיטית. הלילה קיבלתי סוף סוף את הכובע זאקום בהרמיטית שלי, מה שאומר שאני אתחיל לאמן אותה שוב. אגב, קיבלתי 17 LUK
אגב, כמה עולה כובע זאקום בברה?

Guid

New member
אז הם באמת הלכו לזאקום הלילה...

הרגשתי שיש משהו אתמול בלילה, רק שלא ממש עקבתי אחרי מה שהם דיברו שם בגילד צ`אט... בכל מקרה, מזל טוב לך!! D: עכשיו נתחיל לראות אותך יותר בווינדיה~ האהא!

הם עושים זאקום כל שבוע בלילה שבית שבת לראשון

וכן, עכשיו אני אהיה יותר בווינדיה. חיכיתי לכובע הזה שבועיים, בשבוע שעבר לא היה ראן כי לא היו מספיק נלחמים. אבל היא כ"כ מכוערת
ביי ביי NX

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

אני גם צריך זאקום... אני מתעצל לעשות את המשימות שלפני...

אמרתי לך שאני אעזור לך או לא אמרתי? F5

נארגן קבוצה לעשות את הקווסט הראשון. השני הוא קפיצות, הוא שתעשה לבד, או שאני אנסה לעזור (לי אישית לקח 5 שעות לגמור אותו) או שנתחנן יפה להאקון
השלישי יותר פשוט, אני אעזור לך היום עם ההרמיטית אם אתה רוצה. 30 שיני זהב.

Guid

New member
היום כבר לא נראה לי,

אבל אולי בחמישי בערב? זה הזמן היחיד שאני בטוח כמעט ב100% שאני אוכל להיות על המחשב בלי לקום כל רגע~ D:

Guid

New member
וההתקדמות שלי להיום/לאתמול בלילה:

7% עם ההאנטר. וזהו. ערב נאחס במייז היה אתמול... פארטי מעפאן, צ`אנלים מפוצצים, וכו`~ התייאשתי ממנו מהר. אבל למרות זאת היה דוקא מאוד נחמד! ליז וטל (הבן של ליז) הצטרפו לווינדיה! ^___^ אז דיברנו די הרבה שם בזמן שאני חיסלתי mateons באומגה סקטור, והם... לאדע~ מה באמת עשיתם שם, ליז? פיקיו הנסיס? היה נחמד מאוד, בכל מקרה~ D:

../images/Emo6.gif הצלחתי לגרור את ליז לווינדיה ../images/Emo99.gif

אבל לא ידעתי שגם הבן שלה הצטרף
איזה כיף עידן, הא?

Guid

New member
כיף חיים!! D:

יאללה, תושבי ברה, תצטרפו גם אתם!! /tapuzforum/images/emo6.gif

Jolteon

New member
אולי אני אשקול לפתוח שם שחקן מתישהו XP

אבל כרגע קהיני נהדרת בשבילי, אני מרגיש פה בבית =] ווינדיה זה סרבר שמעולם לא שיחקתי בו, רק שמעתי עליו דברים טובים XD נראה, אם יהיה זמן וחשק, אולי אני אבוא לבקר =]

IceFairy

New member
כשראיתי שדיברתם כאן, אתה ושרון על הגילד שלכם

ועד כמה ווינדיאה נחמדה, לא ידעתי כמה גדול יכול להיות ההבדל בין ברה לווינדיאה, אבל בהחלט גיליתי עולם מדהים אצלכם, אנשים מדהימים וכולם ברמות גבוהות, איזה כיף, (פתאום מרגישה נובית
) מעבר לרמות של הרוב בגילד ובאליאנס האנשים באמת מדהימים אחד אחד ומחוץ לגילד גם כן, הייתי בפריון ועשיתי את הקווסט של העצים, נעמדה לידי מישהי נחמדה ושואלת אותי "את הולכת על פייג' נכון?" אמרתי לה שדוקא התכנון שלי היה DK למרות שיש לי התלבטות בין השניים, היא אמרה לי ללכת על פייג' בגלל הסקילים של האש וההקפאה, אמנם יש לי פייג' בברה ומה שדי אכזב אותי אצלה שבהשפעת ה"בעל" המייפלי שלי הפכתי אותה לפייג' פטישים ואני כל כך לא מתחברת לדבר הזה - פטיש :-\ לכן, רוב הסיכויים שאלך על פייג' חרבות מה שיזכיר לי את ההירו בברה אבל עם תוספת של סקילים נוספים
ולגבי טל
אמרתי לו שאמנם יש לי אתכם עידן ושרון, אבל כדי שלא ארגיש לבד בעולם חדש, שאלתי אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי והוא שמח מאד, הוא גם החליט ללכת על פייג', נו ככה זה תמיד אצלנו, תמיד הוא פותח דמויות כמו שלי
מה שכן, אני די אוהבת את קוסמת האש שלי, כך שיהיה לי קשה להחליט על מי להיות יותר
חיים קשים לול. שרוני, המון המון תודה על העזרה והקבלה החמה לזרועותיכם, עידני, המון תודה על עזרתך לטל, אתם מדהימים, אוהבת אתכם

windia FTW ../images/Emo3.gif

את לא צריכה לוותר כל קוסמת האש, שחקי עם שניהם. אני משלבת בין שלושה
זה כיף לשנות דמות מדי פעם, אם הייתי נשארת על אחת, הייתי מתה משיעמום מזמן.

IceFairy

New member
שרוני, מקבלים שני חברים נוספים?? ../images/Emo9.gif

אני עושה מסע פרסום לווינדיאה, הצלחתי למשוך את קאסי ודראס, לדראס יש כבר שתי דמויות בווינדיאה והוא כל כך שמח שגם אני שם, וקאסי ממש מתלהבת להתחיל שם מחדש ושוב עם קוסמת אש וגם הם מבקשים להיות בגילד המקסים מקסים שלנו
מתחילה להרגיש בבית
איזה כיף

Guid

New member
מגניב לגמרי!!

יאללה, תביאו עוד! D: אבל רגע... אהממ.. מי אלו קאסי ודראס...? /tapuzforum/images/emo6.gif

בטח ליז ../images/Emo99.gif

רק שיעלו את הדמויות שלהם מהר, כי אנחנ שואפים לעשות גיילד-זאקום בקרוב
יותר מדי נובים
שלחתי לך במסר את הדמות של ההרמיטית שלי, כי אני אהיה עליה יותר מאשר על הבישופית, עכשיו שיש לה כובע זאקום. (למרות שאני מכוערת רצח) בכל מקרה חפשי אותי בשתי הדמויות. את קאסי הכרתי, מי זה דראס?

IceFairy

New member
DREAS הוא מקסים אמיתי ובאמת בחור לבבי

גם מהגילד שלי של קוסמת האש. ואגב, גם מייק עבר אתמול בלילה, הוא גם בגילד קוסמת האש שלי ואמר שהוא זקוק לפסק זמן מדי פעם מברה, הוא פתח קלריק כדי שיהיה לו קל להרוויח כסף ולממן דמויות אחרות שיפתח, אני חושבת גנב או משהו.

למעלה