ה"י 22/2

IceFairy

New member
האמת היא שלא יודעים על מה את ועידן מדברים

עד שבאמת מתחברים לווינדיאה. עכשיו נראה לי שצריך לעשות מדריך, איך עושים כסף בשרת חדש

Guid

New member
יש לי רעיון למדריך טוב יותר.

``איך מעבירים את שאר חברי הפורום לווינדיה``! /tapuzforum/images/emo3.gif ליז, תגידי לחבר`ה שיוסיפו אותי לבאדי ליסט שלהם~ אני אשמח להכיר אותם D:

IceFairy

New member
היינו שלושתנו עכשיו בווינדיאה, עזרנו אחד

לשני, האמת, זו הרגשה ממש מיוחדת. יכולה להכריז בפה מלא שאני פורשת זמנית מברה, אתחבר לשם רק כדי להעלות דברים בMTS וכדי להשאיר את החיות שלי בחיים ולעזור לדמות שלי בווינדיאה, פשוט מאוהבת בעולם הזה
וכמובן שאמרתי לדראס וקאסי להוסיף אותך, ברגע שתתחבר (ותאשר גם את הקוסמת שלי) אכתוב לך את השמות שלהם.

Guid

New member
חיממת לי את הלב~

ווינדיה שולטת ברמות על!! /tapuzforum/images/emo45.gif וכמו ששרון אמרה, תשלבי בין הדמויות. ככה זה הכי כיף~ ושוב, גם אני שמח שהצטרפתם אלינו! D:

Guid

New member
עליתי לרמה 55! /tapuzforum/images/emo9.gif

אתמול לא הצלחתי להריץ פיקיויים במייז בגלל שהיה עומס, היום זה בגלל שלא היו אנשים... היינו בפארטי רק אני וקלריקית (היה עוד בנדיט, אבל הוא התנתק) וניסינו להריץ ככה פיקיויים. היה איטי, אבל עשינו איאקספי לא רע בכלל! מה שכן, זה מדהים עד כמה שחדר 7 לא בנוי להאנטרים... פשוט מטרד, החדר הזה בשבילי... אבל היה נחמד, ונחמד שהיה~ העליתי את הנקודות שקיבלתי לPKB, שעכשיו יש לי בו 6 נקודות. עוד כמה רמות אני אנסה לראות איך יילך לי באימונים נגד מפלצות בעזרת הPKB הזה~ D:

איזה יופי עידן

וחדר 7 לצערי בנוי בעיקר לסינים. אני שונאת שיוצא באמצע בעיקר.

../images/Emo60.gif../images/Emo178.gif

קודם כל תודה לאיריס שהשיגה לי את הדבש מהפרחים המקוללים
תודה איריסססס
ולגבי ההתקדמות, לא התקדמות משמעותית, עדיין רמה 47, 30% בערך, לא יודעת מתי אצליח לעלות
אני בינתיים נשארת עם הפרחים באורביס גם כי יש להם אחלה דרופים, גם בגלל שהם מפילים לי אזמרלדים ביתר נדיבות משאר המפלצות
ואני צריכה עוד הרבה אזמרלדיםםם
וגם בגלל שמיקי צריכה גם דבש
אז מיקי, אם ייפול הוא שלך
רק תעדכני אותי אם את במקרה משיגה כי הפרחים האלה מטמטמים

GינGית

New member
תשמעי ישבתי אתמול 5 שעות והזבל הזה לא

יצא, היה שם איזה קלריק חמוד רמה 99 שגם מחפש ועבדנו קשה מאוד (זה משעמם רצח). הוא היה צריך ללכת ואמרתי לעצמי שלבד אני לא נשארת שם. השגתי שם סט בגדים לגנבת רמה 40 ומכנסיים לגנב רמה 40

ואני השגתי חצאית ונעליים לקשתית../images/Emo6.gif

ומטה לקוסם רמה 40
אני יודעת, אני הספקתי לעלות שם 30% ועדיין לא נפל, זה ממש מייאש, אבל אנחנו נמשיך לנסות
ממילא הם מפילים לי אזמרלדים אז זה טוב לי

deisy

New member
ואת הדרופים שלהם

אפשר להחליף ב EXCHANGE QUEST של אורביס....

deisy

New member
מצרפת לך לינק

להיידן סטריט, יש שם באורביס טייס שעומד על המגדל ומוכן לתת לך דברים ו 400 אקספי על כל 100 דרופים .. תסתכלי כאן...

חחחחחחח../images/Emo6.gif

אספתי אתמול מלא זרעים
כשאצא משם אלך לטייס, ואם אקבל את הסקרול הזה אודיע לך

מצטערת רותם../images/Emo7.gif

היו לי אתמול איזה 700 זרעים להחליף
אבל הוא נתן לי רק לימונים ושיקויים לבנים, החלפתי גם ירחים של הפיקסיות וקיבלתי רק עצים מעובדים
אז בינתיים אין לי מגילה לעגילים
אבל אני חוזרת לשם היום, ואמשיך לאסוף ולהחליף
ואם הוא ייתן לי אני מבטיחה לשמור לך

Jolteon

New member
ממשיך עם הדיט (בתור מיול)~

ממש כיף לי איתו O0 בלי לדבר על הבדל עליית הרמות בין 61 ל21 XDD הסקילים שלו ממש כיפיים, והוא מ-ה-י-ר! כיף להתרענן קצת מאימון מעצבן עם הפייטר עם קצת אימון קליל של המיול XP ובכלל, מעולם לא שיחקתי בדיט מעבר לרמה הזו, וזו התנסות חדשה =] עד כה אהבתי.

שחקן שמשמש בעיקר לשמירת חפצים

בד"כ אין מספיק תאים פנויים כדי לשמור את כל הדרופים החשובים כמו ORE, שיקויים, נשק, וכל מני דברים שאנחנו נצטרך בעתיד, אז פותחים שחקן נוסף ופשוט מעבירים אליו את כל הדברים שאנחנו רוצים לשמור לעתיד

למעלה