ה"י 22.2

SimsY

New member
תודה היה לי מזל אגב

אחד מחברי הפארטי רצה להעיף מישהו מהפארטי והיה פוטנציאל לבלגן בדיוק ברגע שעליתי רמה - אז אמרתי נתתי להם את הפארטי ואמרתי להם שישברו את הראש לבד

צ ל י ל 8

New member
ביננו, אתה תהיה מבוקש בכל פארטי בגלל ה-HS שלך

אז אין לך שום צורך לדאוג בנושא הזה
אם היית קצת יותר "גדול" ברמות, הייתי מאמצת אותך להתאמן איתי
באסה. כל הבישופים שאני הכרתי הפכו למיולים של HS בלבד לעצמם. אי אפשר למצוא בישופ להתאמן איתו
והבישופית שלי נמצאת באותו חשבון עם ה-BM שלי
חוץ מזה שגם ככה אין לי עוד מחשב נורמלי בבית שהייתי יכולה להיעזר בו למיול. אם יתחשק לך פעם להיות רק HS מיול, אני אשמח כי לצערי אתה לא תקבל שום EXP מהמפלצות שאני מתאמנת בהם.

SimsY

New member
כן - זה מה שאני אוהב בפריסט

שקט נפשי מוחלט בקשר למציאת ערוצים - אין לי למה לדאוג שמא לא יהיה לי ערוץ ולא יהיה לי איפה לעלות היום רמה וכאלה - אני רק נכנס ישר עושים לי שטיח אדום. יכול להיות שזה בגלל העינים היפות שלי ? אגב אני מאוד רציני עם הפריסט שלי ככה שלא יהיה מיול אי פעם בחיים שלו :) איפה את מתאמנת עם הבטל מג ?

צ ל י ל 8

New member
גרר.. היא לא באטל מג, היא BOWMASTER

באטל נכתבים - BAM באוומסטר - BM יש לנו זכות ראשונים
כרגע האימונים שלי מתרכזים ב-פאפ ורקסטונים בליפרי.

SimsY

New member
וואו את משקיעה....

גם בישופ רמה 160 וגם באוומסטר עבודה רביעית לאחרונה אני רואה בבזיל מרקט מלא שרשורים של קשתים ממורמרים בגלל היציאה של הווילד הנטרס - מה דעתך על זה ?

צ ל י ל 8

New member
הם לא מטרידים אותי בכלל

הבן שלי הוא וויךד האנטר, רמה 105 כבר. לא הייתי מחליפה איתו! אני מתה עליה. אני לא מאלה שהדמג' חשוב עד כדי כך, אלא יותר ההנאה ואני הכי נהנית ממנה. גם אני קוראת את השרשורים האלה, ואני לא מגיבה. תמיד הדשא של השכן ירוק יותר. כל עוד טוב לי, לא אכפת לי מהשאר

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif כן כן, יש לכן מזל לשתיכן ../images/Emo20.gif

וכל הכבוד למיקי על ההתמדה בבישופית שלה
כולם פרשו אחרי ה-BB

למעלה