ה"י 22.2

לא התקדמתי ולא נעליים

לא שיחקתי בכלל היום :'(.. רמה 59 נכון להיום.. ד"א מישהו יודע איזה סקיל קוסם קרח לא מעלה עד הסוף בעבודה השלישית?

מ י ל ר

New member
אוקי הסבר

כיוון שאני העלתי הכול לפני ה-BB, אני אשתדל לדיק בכמה שאפשר. כמובן אם מישהו חושב שאני טועה, או רוצה לתקן אותי, הוא מוזמן. עבודה שנייה (נקודה אחת בטלפורט) כמה נקודות ב-Cold Beam מקסוס Thunder Bolet מקסוס מדיטציה מקסוס Spell Mastery (מתי שממוקסס, מביא 10 מג'יק אטטק) מקסוס טלפורט (למחרק ושיקח פחות MP) מקסוס MP Eater - סקיל שלוקח ממפלצות מאנה (MP) אחרי ה-BB הסקיל שופר בצורה אדירה. ואז יהיה לך נקודה אחת בודדת, אתה שם ב-SLOW, ואז עבודה שלישית. תוצאה: הכול ממוקסס חות מה-SLOW, שיש בו רק נקודה אחת. עבודה שלישית שים נקודה אחת בטלפורנט מאסטרי, סתם בשביל ההרגשה הטובה. מקסוס אייס סטרייק, זה בנתיים הסקיל העיקרי שלך אחרי זה תמקסס את ה-Element Amplifcation (הקיצור שלו זה AMP) סקיל שלוקח לך יותר MP בכול התקפה, אבל מחזק את ההתקפה - סקיל חובה. אחרי זה, תמקסס את ה-Spell Booster, שזה בעצם בוסטר רגיל, שתתקוף יותר מהר. אחרי שמקססת את העיקריים, אתתה ממקסס את טלפורט מאסטרי אחרי זה אתה עובר לסקיל התקפה הבא שלך: Thunder Spear (או בקיצור: TS) סקיל מאוד חזק, אבל ההתקפה שלו איטית. אחרי זה ממקסס את הסקיל האחרון הרשימה, Elemental Decrease, סקיל ש"מאפס את האלמנטים", ככה שתוכל לעשות דמג' רגיל על מפלצות שחזקות לאלמנטים שלך (מפלצת שהתקפת קרח מורידה לה רק 1, תוריד לה דמג' רגיל) אחרי הסקיל הזה, אתה ממקסס את SEAL - נועל את המפלצות מלהשתמש במתקפות קסם. אחרי זה ממקסס את ההתנגדות מקרח וברקים, שזה הסקיל הראשון ברשימה, פשוט ירד לך פחות דמג' מתי שאתה מותקף בקסם של קרח או ברקים, לדוגמא: PAP עושה דמג' של 2K עם התקפות ברקים שלו, אז אחרי הסקיל הזה ממוקסס הוא יוריד לי 800. זה טוב שהסקיל יהיה. ולבסוף ישאר לך רק 11 נקודות, שאתה שם אותם בסקיל התקפה לא כול כך יעיל, Elemet Composition, סקיל שמשלם התקפה של קרח וברקים ביחד, לא חזק יותר מידי, לא שימושי, יש לו רק אנימציה ממש מגניבה. (של חץ וקשת) זה לדעתי הבילד המושלם לאחר ה-BB לקוסמי קרח, הדברים העיקריים ממוקססים ראשונים, אם זה התקיפה שלך (קרח שפוגע ב-6 מפלצות) תוספת הכוח, ומהירות התקיפה. תגיע לעבודה רביעית ודבר איתי שוב על הנושא הזה, בהצלחה :) ותזכור שקוסם קרח זה דמות קשה ולא הכי חזקה שבעולם, אבל עדיין כפית D:

תודה אחי..

כשהסתכלתי על הסקילים של הדמות של אחי אמרתי לו שלפי דעתי בסוף נשאר רק החץ משולב על רמה 11.. כך שאני שמח שפגעתי בול (קשת או לא קשת) אבל העדפתי לבדוק ל- 100%.. מאלו שבאמת מבינים בקוסם
. האמת שהעלינו בסדר דיי שונה אבל זה פחות קריטי. ד"א לא ידעתי מה זה הסייל הזה, עזרת לי להבין את הקטע של הסקיל :). אלו מקומות אימונים אתה ממליץ ברמה 89?, אחי בנתיים מתאמן נראה לי בסינגפור על מפלצות עם גלגל הצלה או ג'סטרס.

Don Nirtin

New member
90-95../images/Emo267.gif

אתה יכול להעביר בכיף בסינגפור במפה שנקראת MYESTERIOS PATH 3 על הטנדר הלבן ולהספים שם את הברקים של עבודה השנייה. SLIMY (הדבר הירוק הזה עם המטאטא) חלש לברקים. כך שזה המקום האידיאלי בעבור קוסמי קרח עד רמה 100. ברמה 100 אפשר לעבור לKRU/CAPTAIN בHERB TOWN שהם פצצת EXP מטורפת.

מ י ל ר

New member
יאללה, מה עם הדרקון האדום?

אני אדבר עם ה-npc, שיצחצח את הדרקון בשבילך, שתקבלי את הדרקון הכי יפה :)

../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

אני מעריכה שהוא יגיע לי רק עוד כ 5 חודשים..... מקווה שבתחילת הקיץ ולא בסופו - לפני שכל הילדודס יוצאים לחופש והמפות מפוצצות.....

P o o f i

New member
סמדר המוטיבציה שלך מדהימה אותי

ברצינות, אנשים צוחקים עלי וחושבים שחטפתי אלרגיה למפלצות (חוסר מוטיבציה ואי מציאת מקום אימונים) בגלל שאני עולה רמה אחת לכמה חודשים, ואני בכלל 40 רמות לפנייך.
את טסה!

אני חייבת להגיד לך שמאז ה BB ממש נרגעתי

לוקחת את ה % יותר באיזי. זה שאין כרטיס ניסיון כפול חוסך לי מלא מלא עצבים ומתח. אני יכולה להרוג משהו, ללכת להכין ארוחת ערב ואז להרוג דבר שני, להפסיק בכל רגע נתון ולעזוב את המחשב מתי שבא לי, בלי לחשוב זמן על כרטיס שביזבזתי עליו כסף שרץ לי.... עכשיו אני מוצאת יתרון בלהיות לוחמת וכבר לא עצובה שאין לי מטאור או בליזרד או ג'נסיס. כל 0.5% מקדם אותי..... ואוטוטו מגיעות מפות נורמליות.

SimsY

New member
טוב - אני יותר מגאה להגיע ל-85 ../images/Emo13.gif

אני זכיתי לעלות לרמה 85 ושבדיה זכתה בארוויזיון של רמה 84' - למרות שזה די בא כרעם ביום בהיר כי אף אחד לא הימר עליה אותה ... עד היום כשאני רואה את התחרות הזאת אני לא מבין מה קרה באותו יום בשנת 84' שגרם לשופטים להצביע ככה. נו מילא - מחר כולנו נפגשים בגוטנבורג, שבדיה לרמה 85 ! (כולנו חוץ מיוגוסלביה והולנד שיציינו את יום הזכרון למלחמת העולם השנייה אצלם אז לא הן לא תוכלנה להשתתף כמו שקרה לנו השנה)

SimsY

New member
אוי איך שכחתי - היום הייתי לידר פעם ראשונה

ביקשתי להיות בפארטי אבל אף אחד לא ענה - אז חשבתי בהתחלה שאולי הם לא מעוניינים - אבל אז החלטתי החלטתי לתפוס יוזמה ולבקש אותם לפארטי ומסתבר שכל אחד היה בשביל עצמו ואיחדתי את כל האנשים במפה לפארטי אף פעם לא העזתי לעשות את זה כי אז כולם באים אלייך לבקש תשובות כמשהו קורה - אם נגיד נכנס מישהו ומתחיל לעשות KSING ישר זה Leader what can we do - there is a kser here Leader, add him he is nice Leader, Kick him he is annoying me I'm annoying you? you are ksing me ובקיצור אתה צריך להיות השופט - אם אתה מסרב לזרוק אותו - המתלונן מתחיל לעשות בעיות, אם אתה כן זורק אותו השני חוטף קריזה ועושה בעיות בקיצור בלגן. בקיצור כאב ראש - תמיד אני מעדיף שמישהו אחר ישבור את הראש עם כל הבעיות ת"ש מין כלכלה של הפארטי - היום פעם ראשונה שאני הייתי במנהיגות :)

למעלה