אני נורא רוצה לקדם את הפריסט שלי לבישופ אבל קשה לי נורא להתמיד אז אני משלב את זה עם עוד משהו שאני נורא אוהב וזה פסטיבלי זמר כדי להצליח להתמיד במשימה. כל מספר של רמה זה מספר השנה שהיה בה ארוויזיון נגיד היום הייתי רמה 84 אז כאילו זאת הייתה רמת ארוויזיון 84' אני רואה 0% ומרגיש שאין סיכוי שיש לי כח לעלות היום רמה אז אני פשוט שם את השירים ועד שמגיע השיר האחרון אני כבר עולה רמה בלי להרגיש וזאת ההתקדמות היומית שלי. אני משתף עם כל הפורום את זה כי למיטב הבנתי זה המקום לשתף בחווית המשחק - כל הנתונים נותנים לזה גוון הרבה יותר כיפי ועוזר לעבור את הרמות - וגם חשבתי להביא זווית חדשה למשחק ולכן אני לא מבין מה הבעייה. הגדולה כל אחד מאיתנו שונה בצורה זו אחרת.
אני מעדיף להיות עצמי ושיהיו אנשים שלא יקבלו אותי, מאשר להיות מזוייף ושכולם יתלהבו ממני, כי אני מרגיש שאני מאבד את עצמי. טוב גם ארוויזיון 2011 מתקרב אלינו בצעדי ענק זה זמן להעלות על נס את ההיסטוריה של התחרות - לא לא ... בצוחוק אני לא מכריח אף אחד לקרוא - אלא אם כן הוא באמת רוצה
לא הצלחתי להשיג אותך במשחק ורציתי לשאול אותך אם את חושבת שעשיתי מעשה חכם. שילמתי עבור הקסדה (->) מס' מסויים של סקרולים ורודים ועוד 100M. אמרו לי שאחרי שהPAM יעלם המחיר של הסקרולים האלה ירד, אבל אי אפשר לדעת באמת.
ואחרי זה הם לא ישנים בלילה בגלל שהם לא בטוחים אם הם עשו מעשה חכם?
טוב אז אני אחת מהם. מאז ומתמיד "אגרתי" חפצים וחיכיתי שהמחירים יעלו, אבל בגלל שידיד הסכים למכור לי את הקסדה בהנחה נחמדה ביותר, נאלצתי להיפטר מאותם חפצים שאגרתי כל הזמן הזה ועכשיו אני לא בטוחה אם עשיתי את הדבר הנכון.
מ-55% ל-65% T_T פחחח... נעשה מאמץ שעד שבוע הבא אהיה רמה 140 X: לפחות שיהיה מס' עגול. ה-139 הזה משגע אותי T_T תמונה ראנדומאלית של הכסא החדש(וקצת מהלבוש החדש) מצורפת P: