ה"י 22.2

Don Nirtin

New member
הרוח יצאה מן המפרש לקראת הסוף../images/Emo267.gif

וגם: BAM צעירון הוזנק מ70 ל75. תודה לאל על הJESTARS.

SimsY

New member
חשבתי שאמרת שאתה הולך לשחק איתו

רק בשביל הטבעת .. .. .

SimsY

New member
הארוויזיון של רמה 84 בלוקסמבורג

ואחרי הנצחון של לוקסמבורג אתמול ברמה 83 - לוקסמבורג קיבלה את העונג והכבוד לארח את התחרות היום של 84' הארוויזיון ה-29 במספר נערך ב-5 במאי 1984 וכהמשך לאווירת המנייאקיות שאייפנה את 1983 כשהחראות מתורכיה,יוון,קפריסין ואיטליה גזלו מאיתנו את הנצחון ב-83 לוקסמבורג ברמה הזאת מחליטה לערוך את הארוויזיון דווקא ביום הזכרון לחללי צה"ל מה שמונע מישראל להשתתף ולהמשיך את הסטריק המדהים של ההצלחות בתחרות - אחרי מקום ראשון ב-78, מקום ראשון ב-78, מקום שביעי ב-81, מקום שני ב-82 ומקום שני ב-83 השנה נראה את כולם מהיציע. המנחה דזירה נושבוש רק בת 19 (המנחה הצעירה ביותר בהיסטוריה של התחרות) הראתה שליטה שוטפת בארבעת השפות בה היא הנחתה: אנגלית,צרפתית,גרמנית,ולוקסמבורגיש. מארי רוס תחזור לייצג את גרמניה השנה אחרי הייצוג ב-1972 ואיסולדה תחזור לייצג את יוגוסלביה אחרי שהיא ייצגה אותם רק לפני יומיים בתחרות של רמה 82. המשתתפות בסדר התחרות: שבדיה,לוקסמבורג,צרפת,ספרד,נורבגיה,בריטניה,קפריסין,בלגיה,אירלנד,דנמרק,הולנד,יוגוסלביה,אוסטריה,גרמניה,תורכיה,פינלנד,שוויץ,איטליה ופורטוגל רמה נעימה לכולנו

SimsY

New member
הקוסם קרח רמה 108 עם 33%

יארח את הגרסאות בשפות הזרות של המתמודדים בארוויזיון של רמה 84 שבדיה בגרסה האנגלית,נורבגיה בגרסה האנגלית, נורבגיה בגרסה האנגלית השנייה,נורבגיה בגרסה הצרפתית,קפריסין בגרסה האנגלית,דנמרק בגרסה הגרמנית,הולנד בגרסה האנגלית והצרפתית,יוגוסלביה בגרסה האנגלית,פינלנד בגרסה האנגלית ואיטליה בגרסה הספרדית.

מ י ל ר

New member
אתה יודע שכולה דיבורים האלה קצת מטרידים?

אתה שם לב שמשהו בהודעות שלך לא בסדר? אני חושב שאתה טועה בפורום חבר.

SimsY

New member
לא טעיתי בפורום זה פורום מייפל סטורי ../images/Emo13.gif

כשזה מגיע להתקדמות יומית ולמה שעשינו במשחק אין בסדר ולא בסדר. ככה נראה המשחק שלי, וככה אני נהנה ממנו ואני בוחר להביא את הניסיון שלי במשחק לפורום - בשביל זה יש את השרשור הזה. אתה לא חייב לקרוא אם זה מפריע/מטריד/משעמם לך או למישהו

xFade

New member
../images/Emo79.gifאני היחידה

שלא מבינה על מה לעזאזל אתה מדבר ומה זה קשור להתקדמות היומית?

SimsY

New member
קשור קשור...

בכל אחת מהרמות אני שומע את הארוויזיון של אותה שנה (82-1982 83-1983 וכו') כדי לא לצאת מדעתי ולהתחיל לפרק את כל מי שאיתי בפארטי בגלל כל הדרישות שיש להם ממני כפריסט. וזאת ההתקדמות היומית שלי

SimsY

New member
טוב כולנו מוזרים פה או שם

לי אין בעייה עם השריטה שלי אני מקבל אותה באהבה :)

למעלה