אוקי הסבר
כיוון שאני העלתי הכול לפני ה-BB, אני אשתדל לדיק בכמה שאפשר. כמובן אם מישהו חושב שאני טועה, או רוצה לתקן אותי, הוא מוזמן. עבודה שנייה (נקודה אחת בטלפורט) כמה נקודות ב-Cold Beam מקסוס Thunder Bolet מקסוס מדיטציה מקסוס Spell Mastery (מתי שממוקסס, מביא 10 מג'יק אטטק) מקסוס טלפורט (למחרק ושיקח פחות MP) מקסוס MP Eater - סקיל שלוקח ממפלצות מאנה (MP) אחרי ה-BB הסקיל שופר בצורה אדירה. ואז יהיה לך נקודה אחת בודדת, אתה שם ב-SLOW, ואז עבודה שלישית. תוצאה: הכול ממוקסס חות מה-SLOW, שיש בו רק נקודה אחת. עבודה שלישית שים נקודה אחת בטלפורנט מאסטרי, סתם בשביל ההרגשה הטובה. מקסוס אייס סטרייק, זה בנתיים הסקיל העיקרי שלך אחרי זה תמקסס את ה-Element Amplifcation (הקיצור שלו זה AMP) סקיל שלוקח לך יותר MP בכול התקפה, אבל מחזק את ההתקפה - סקיל חובה. אחרי זה, תמקסס את ה-Spell Booster, שזה בעצם בוסטר רגיל, שתתקוף יותר מהר. אחרי שמקססת את העיקריים, אתתה ממקסס את טלפורט מאסטרי אחרי זה אתה עובר לסקיל התקפה הבא שלך: Thunder Spear (או בקיצור: TS) סקיל מאוד חזק, אבל ההתקפה שלו איטית. אחרי זה ממקסס את הסקיל האחרון הרשימה, Elemental Decrease, סקיל ש"מאפס את האלמנטים", ככה שתוכל לעשות דמג' רגיל על מפלצות שחזקות לאלמנטים שלך (מפלצת שהתקפת קרח מורידה לה רק 1, תוריד לה דמג' רגיל) אחרי הסקיל הזה, אתה ממקסס את SEAL - נועל את המפלצות מלהשתמש במתקפות קסם. אחרי זה ממקסס את ההתנגדות מקרח וברקים, שזה הסקיל הראשון ברשימה, פשוט ירד לך פחות דמג' מתי שאתה מותקף בקסם של קרח או ברקים, לדוגמא: PAP עושה דמג' של 2K עם התקפות ברקים שלו, אז אחרי הסקיל הזה ממוקסס הוא יוריד לי 800. זה טוב שהסקיל יהיה. ולבסוף ישאר לך רק 11 נקודות, שאתה שם אותם בסקיל התקפה לא כול כך יעיל, Elemet Composition, סקיל שמשלם התקפה של קרח וברקים ביחד, לא חזק יותר מידי, לא שימושי, יש לו רק אנימציה ממש מגניבה. (של חץ וקשת) זה לדעתי הבילד המושלם לאחר ה-BB לקוסמי קרח, הדברים העיקריים ממוקססים ראשונים, אם זה התקיפה שלך (קרח שפוגע ב-6 מפלצות) תוספת הכוח, ומהירות התקיפה. תגיע לעבודה רביעית ודבר איתי שוב על הנושא הזה, בהצלחה

ותזכור שקוסם קרח זה דמות קשה ולא הכי חזקה שבעולם, אבל עדיין כפית D: