התקדמות סופ"ש אצלי
הלכתי לזאקום ראן פעמיים ולא מתתי! האאאאאא, זה נחמד! הייתי עם אנשים מהאליאנס. הראן היה נחמד מאוד, היו שני NL וקשת אחד - והם עבדו ממש יפה והרגו את כל המובים שאני תמיד מפחדת למות מהם. בראן הראשון אחד הNL מת על זאקום וכשהחייתי אותו הוא מת מיידית שוב על הגוף של זאקום. סך הכל נהנתי מהראן הזה ולמרות שבאמת זה פחות אחוזים יחסית לזמן- זה כיף לי יותר מאשר לעמוד בLHC ולעשות HS. הרמתי קסדה אחת שהיא מעל הממוצע בSTR ובLUK ושמתי עליה פוטנציאל שעבד ונתן 3 שורות לא מוצלחות. עכשיו צריך למכור
פגשתי מישהו מהאליאנס ונתתי לו חתיכת פאזל בשביל פאפ. הוא נתן לי תמורת זה 40 חתיכות POT ואמר לי ליצור revrse wand. מהבדיקה שערכתי- כבר לא נופלים בכלל magic powder- אני חושבת שאצא למסע קניות בנושא זה ואבחן איך להכין את הנשק הזה. הלכתי גם לפאפ עם מישהו שלא הכרתי ואז עם המכונאי המגניב של הפורום שנתן לי להרים את הדרופים (יאי לעוד שיקויי 100%). הרג את פאפ מהר, ולמען האמת- הרגשתי שגם אני עושה קצת נזק עם AR.
מצב סקילים: אני רמה 125 AR עומד על 10, מסתבר שזאקום מפיל רק את הספר, שהוא לא שימושי. AR 20 נופל בTOT ממפלצות לרמה 140. המחיר שלו בין 15 מיל ל20 מיל, כנראה שאקנה- אם אמצא! סקיל mastry buff עומד על 6 וימוקסס ל-10. אני לא רואה צורך בMW כי ברוב הפעמים יש אנשים אחרים שיש להם סקיל זה גבוה יותר.