ה"י 15/5

מ י ל ר

New member
אל תדאג, לקוסמי קרח לא יהיה יתרון ב-PVP

איטיים ויחסית חלשים ממה שהבנתי לדואל בלייד יש שם יתרון עצום

מצבניק

New member
גם אנחנו האראנים לא ממש מדהימים

עד שאטעין את הבוסטר ועד שאשיג קומבו לסקיל של הHP ואז אשיג קומבו כדי לתקוף נורמלי... אתה תקרע לי תתחת.

מ י ל ר

New member
אבל pvp יהיה רק בפאץ השלישי, לא?

יהיה משעמם לחכות לזה... מתי שהיה pvp אני רוצה לשבת על זה חזק, אני רוצה להשיג את הכותפת ואת הטבעת. (שממה שהבנתי הן קבועות ללא מגבלת זמן, ועדיפות ראשונה הכותפת) ובטח גם המפות לרמה 160+ צריכות להיות נחמדות, יהיה כיף. (מקווה שיהיה כיף)

Hasselblad

New member
מזל טוב שרון

ותראי לגבי מה ששאלת לגבי מה לעשות ברמה שלך חוץ מ LHC. אני ברמות האלה הייתי עושה כמה שיותר מיני בוסים ולא רק בגלל אחוזים אבל גם. -כל יום פעמיים ביום את הבוס עץ השמן, הוא אומנם משעמם מאוד אבל לא צורכים שם שיקויים יש לו אקספי נחמד ודרופים חביבים. -כל יום הייתי מחפשת את אנגו גם אקספי נחמד וגם דרופים (מה גם שאפשר להגיע אליה מכל מקום). --זאקום אפילו רק זרועות בשביל האקספי. אפילו מאנון וגריפין והבוסים ב TOT. אני בתקופה הזאת צברתי מלאי עצום של שיקויים ואני חושבת שכבר עשר רמות לא קניתי שיקוי בגלל זה. בין לבין קיבלתי ספרי סקילים ודרופים... נכון האחוזים לא טסים אבל הזמן עובר סבבה.

צ ל י ל 8

New member
תודה על ההצעות..

- הבוס עץ הזה אמנם קל, אבל פעם אחרונה שניסיתי עליו סולו, לקח לי 45 דקות! (לפני 3-4 רמות לא זוכרת) זה המון זמן יחסית לEXP שהוא נותן ולדרופים שלו. (זה באמת לא יותר מדי זמן?
) - את אנגו בחיים לא הצלחתי למצוא, אני לא מבינה למה. אל תשכחי שלי יש רק חצי צ'אנלים. כל הזוגיים חסומים לי וזה מבאס רצח. וזה לא רק לגבי אנגו זה בכלל כל הבוסים/המפות שיש
ואגב אנגו, יש מעבר לשם גם דרך אל-נאת'? לא זכור לי שראיתי את ה-NPC שם. - לגבי זאקום, מבאס לקנות את הזימון שלו ואני ממש גרועה ב-JQ שלו, אבל אני אנסה בהחלט. לא יודעת למה לא מאנון וגריפי, אם כי אני יודעת שמאנון לא שווה בדרופים שלו. בוסים -TOT יש רק את הפרש כרגע. ל-LYKA עדיין לא הגעתי והיא ממילא לרמה 168. אוקיי, אז נראה לי שעכשיו שאני עדיין בנאת', אני אלך לזאקום ואז אני אחזור לליפרי. יש שם יותר מה לעשות.
סיוון

etrgetger!!!1

ergeegeoigjwor Your item arrived at 11:33 am on May 14, 2011 in CHARLOTTESVILLE, VA 22906. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הלכתי לבדוק אם יש לי קאש.

באמת לא הבנתי

מאיפה כולם קיבלו תכובע האדיוטי הזה? ויותר גרוע, מאיפה כולם מקבלים את הכובע המגעיל הזה של הראש הסיני עם השיער הורוד-סגול הזה?

כובע של פיראטים.

לכל עבודה [אקספלוררים, וגם מכניקים שמשתייכים לפיראטים ו-וויילד האנטרים שמשתייכים לקשתים] יש כובע כזה. מסתבר שהמשימה של העבודה השניה השתנתה-צריך להרוג בוס [כדוגמת הבוס שהראיתי בתמונה]-וממנו מקבלים את הכובע. המכוער להחריד, אך נותן +12 לסטאט שמתאים לעבודה שלך.

מצבניק

New member
רמה 83 ../images/Emo11.gif

לא עצמתי עין. ידעתם שהיה דאבל דרופ נוסף לפנות בוקר??? היה. ובערך ב5 לפנות בוקר.

למעלה