ה"י 15/5

בבקשה גלי לי את סודך.

איפה לעזאזזזל את עולה כל כך מהר? :O מאיפה מ70 עד 80? מאיפה 80+??

אממ...זה באמת לא קשה.

אני משתדלת לעלות רמה אחת ביום לפחות וכשיש לי יותר זמן-2 רמות. הרבה ג'סטרס בהאנד האוס...זה המקום הכי טוב לרמות 70-90. לפעמים אני הולכת למו לונג, לפנדות. אבל ג'סטרס 70-90, הכי טוב. :) בהתחלה קצת קשה להרוג אותם-הם עושים דמג' מאוד נמוך אבל לוקח זמן להרוג אותם אבל ככל שעולים זה מסתדר. אני עכשיו הורגת אותם ב-3 מכות. כדאי להיות שם.

Hasselblad

New member
מזל טוב לוטן!

מזל שצירפת את הפיראטית שלי בזמן כי בקצב הזה את תשאירי לי אבק!

דוג'ו עם אסף.../images/Emo13.gif

התחלתי עם 70 נק' בערך, עכשיו נשארו לי עוד פחות מ30 נק' כדי לקבל את החגורה הלבנה.
צריך להמשיך!
ושרדנו עד מאנון!

הוצאת תסכול.../images/Emo69.gif

FMLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL הגעתי לללבבבדדד לסטייג' ממש מתקדםםםםם והייתי באיזור של המנוחה ואז בטעות לחצתי על הכפתור כיבוי של המחשבבבב לפני ששמרתי את המיקום והכללללללללללללללללל :mad::mad:@:mad::mad:222

MomerS

New member
מה אפשר לשמור את המיקום

אני אנסה את זה מחר או היום בעשר יש לי הכתבה באנגלית להתקונן אילה....... היא גם נתנה לנו הכתבה ביום השואה......

מ י ל ר

New member
מחר נמשיך

דוגו עם חברים זה כיף אגב אני לא יכול להרוג את מנון... אני חלש מידי. אז במנון נצא. זה יפה להגיע למנון עם הרמיט לא חזק במיוחד ברמה 107.

../images/Emo41.gif עבודה שלישית P:

אולי זה היה קשה, אל הבוסית הלכתי כמעט בלי שיקויים ( FAIL ) ואבל בעזרת אתרים בגוגל עברתי את השאלות, והצליח! אז אני ריינג'ר, ווהו P: אגב, הקווסט של החיות רכיבה עשוי ממש לעניין אותי. פרטים?

יש במאמרים מדריך מלא להשגת חיית-רכיבה.../images/Emo13.gif

ואני לא חושבת שמשהו השתנה. אתה צריך 30 מיליון בסה"כ בשביל להשיג את חיית-הרכיבה אאל"ט, קח את זה בחשבון. :) ומזלטוב על עבודה שלישית!

אם המדריך עדיין רלוונטי, אז אתה טועה.

חיית-הרכיבה עצמה עולה 10 מיליון, והצ'יף בליפרי דורש עוד 20 מיליון בשביל שיקוי. מהמאמרים- "Kenta תבקש ממך לנסוע ל-Leafre ולבקש מ-Chief Tatamo שיקוי בשם Dragon's Perfume Bottle (). כמובן שלא תקבלו אותו בחינם - הוא ידרוש 20 מיליון Mesos בתמורה."

למעלה