ה"י 15/5

מצבניק

New member
אל תדאג ../images/Emo3.gif

אני אתעלל בתלמידים שלי במקום. פשוט לא יכולתי להירדם. נו טוב... יהיה בסדר.

מצבניק

New member
מוצא״ש עוד הייתי רמה 75

הדאבל דרופים האלה מסכנים לי את הבריאות

צ ל י ל 8

New member
חבר'ה, איפה אפשר "להתאמן" מרמה 160 חוץ מ-LHC?

אני לא מסוגלת להיתקע שם כ"כ הרבה זמן. לאן עוד אפשר ללכת? מה כדאי לעשות? וכן, מקומות שאולי שווים גם בשביל להרוויח קצת כסף

רעיונות

TOT , זרועות זאקום, לנסות GB - הגוף האחרון שוה אלדרגה 175 נדמה לי או 180 אבל הוא נותן ניסיון זניח. ה2 גופים הראשונים יתנו לך מלא ניסיון. אולי ללכת עם עוד מישהו שיכול להרוג גם את הגוף האחרון.... בעיקר בוסים הייתי ממליצה. כאלו שעוד נותנים ניסיון סביר.

צ ל י ל 8

New member
TOT במפה האחרונה? עדדין קשה לי קצת שם

כי ה-CHEIF OBLIVION לרמה 168. איפה מכל המפות שווה להתאמן כדי להרוויח כסף?

Hasselblad

New member
לדעתי להתאמן ב ToT בשביל כסף זה לא משהו

לדעתי אלא אם את עושה את הבוסים שם בעקביות... המפלצות עצמם ב ToT לא מפילות דרופים שווים והמחירים של ה PoT ברצפה.. בנאו סיטי עשיתי בשעה יותר כסף מ ToT אבל כמובן כלום אקספי. בשעה "אימון" (יותר נכון בשעה של צייד אנרגייזרים) הרמתי כסף בשווי 4מיליון!!! תוסיפי לזה 100 אנרגיזרים שנמכרים בברה ב 200K. שימי לב שעניתי לך על הבוסים דווקא בהתקדמות היומית שלך. אני תקופה ארוכה חסכתי מבוסים "קטנים".

צ ל י ל 8

New member
כן, ניאו סיטי בהחלט נחמד בכסף

בזמן שצדתי אנרג'ייזרים, הרמתי בכלל לא מעט כסף (לא 4מיל בשעה, אבל הם מפילים מלא שקי כסף, לפעמים אפילו 2 שקים
), ושלא לדבר על כל הALL CURE שמכרתי בחנות כי אספתי שם איזה 300. וגם אני כמעט ולא קונה שיקויים יותר. בזמן שהייתי עושה פאפ, הייתי שומרת לעצמי שיקויים במיול ויש לי מלא, אבל ממש מלא שיקויים סגולים ובוורודים אני משתמשת באימונים. את החלב הייתי נותנת ל-DW שלי שבחיים לא קנתה אפילו שיקוי אחד. הדבר הכי מעצבן בניאו סיטי זה שצריך מישהו שיעזור להיכנס לשם

Hasselblad

New member
הגופים הראשונים של GB לא קלים

בעיקר לא הראשון שאומנם לא חזק אבל מהמם כל שנייה!!! לי אפילו ברמה 165 הגוף האחרון היה יותר קל ומהר מהראשון.

GינGית

New member
157 + 40% עם הבישופית, לקח לי קצת זמן להתרגל

שוב והשתמשתי עם שיקויי חיים במקום הייל. הסיגנוסית בחופשה צוברת אנרגיה כדי להרוג את המכשפה השחורה

Guid

New member
אני אנחש ואומר

שזו המכשפה ההיא בניאו-סיטי...?

GינGית

New member
מכשפה שסיגנוסים צריכים להרוג מרמה 120

סמדר כל כך הפחידה אותי, חשבתי שהיא מ זה מפחידה הגעתי עם ידיים מזיעות לפחות לא יורד ל- XP אבל הדרך לשם ארוכה ומעצבנת וכל פעם שמתים היא מחזירה לעיר הראשית

Guid

New member
נשמע חופר...

ולמה את צריכה לחסל אותה? כבר הגעת לרמה 120, לא?

GינGית

New member
לפי מה שהבנתי רק אחרי שאני ארצח את המכשפה

אוכל לפתוח שחקנית אולטימט שיתקנו אותי אם אני טועה

למעלה