ה"י 15/5

צ ל י ל 8

New member
רמה 162 ../images/Emo99.gif

וואוו, זה הולך ונהיה כ"כ איטי ב-LHC. אני בקושי עולה משהו כמו 12-13% בשעה שם
איך אפשר להגיע לרמה 200??

אם סמדר יכולה-גם את יכולה../images/Emo24.gif

זה קשה ולוקח הרבה זמן, אבל מגיעים לזה בסופו של דבר, כבר הגיעו לזה לפנייך ואין סיבה שאת לא תגיעי ל200...זה פשוט הרבה יותר איטי. מזלטוב

צ ל י ל 8

New member
תודה ../images/Emo13.gif זה מתחיל ממש ממש לזחול

ומחוץ ל-LHC זה בכלל לא זז. אגב, הצלחתי להשיג 200+ אנרג'ייזר בזכות חבר מהגיילד שבא איתי לשם. תודה למי שהסביר לי איפה להשיג אותם. ה"בוס" ממש שטותי ומגיע כל דקה, אפילו 2 ביחד.

צ ל י ל 8

New member
יכולה יכולה, זה רק שואב מלא מלא זמן ומאמצים

אני מתחילה להרגיש קצת התעייפות מהדמות
הבעיה היא שאין לי חשק לדמות אחרת, אפילו שכבר העברתי את השאדוורית שלי ל-LHC, אבל אני לא מוצאת את החשק לשחק בה. נורא בא לי להעלות את ההרמיטית שלי ל-NL, ושוב.. אני תמיד מוצאת את עצמי חוזרת ל-BM. אולי כי היא הדמות הכי מאובזרת ולא ממש בא לי להתחיל להוציא כסף על בגדים וציוד של LUK. אני חייבת עוד מסוס

מ י ל ר

New member
זה בגלל שאת רק מתאמנת בטירה

לכי לעשות דברים אחרים, להרוג בוסים קטנים, אולי להשיג את הסקיל סיגנוס... קחי את הזמן, 200 לא בורח לשום מקום.

צ ל י ל 8

New member
ה-DW שלי תקועה ברמה 115, לא מוצאת את

האנרגיות לעלות אותה את 5 הרמות האחרונות...
אולי אני בכלל צריכה לעזוב את מייפל לכמה זמן?
באמת מתחיל להימאס לי.

זה קורה לכולם !

עייפות ממייפל. האמת היא שגם לי קצת נמאס לפעמים. זה באמת קורה ממש לכולם. גם אני רוצה לעבוד על עוד דמות אבל לא יודעת מאיפה לקחת כסף לממן אותה. כי כשיש לי דמות אני רוצה שתהיה מושלמת.

צ ל י ל 8

New member
נקווה... כבר אין לי אפילו מה למכור יותר בחנות

LHC זה ממש לא מקום להרוויח בו כסף
אבל הרצון לעלות רמות הוא גדול. כל פעם יש לי שאיפה אחרת. למשל יש לי עוד רמה אחת למקסס סקיל ואז להתחיל לעבוד על MW. אז בא לי נורא לעלות כבר את הרמה הזו כדי לשים את הנקודות האחרונות בה. ואני יודעת שאחרי זה אני נורא נורא ארצה להתחיל לשים נקודות ב-MW, אז שוב צריך לעלות עוד רמה. ואז אני מאוד מאוד מאוד ארצה שה-MW יהיה לפחות רמה 5 כדי להפעיל עליו ספר של 20, אז צריך לעלות עוד רמה.
וככה זה לא נגמר
אלוהים, איזה התמכרות

Guid

New member
../images/Emo6.gif

כן, אני מבין אותך לגמרי. זו אולי דוגמה גרועה, אבל אני ברמה 117 פשוט הפסקתי לשחק מייפל. נכנסתי למשחק סתם בשביל לא לעשות כלום, או שהייתי משחק קצת עם הDW שלי.. היו אפילו כמה ימים שפשוט לא נכנסתי. זו הייתה בתקופה שהיתי עולה רמה פעם ביומיים, אז פשוט הגעעתי למצב של ייאוש! אבל לקחתי הפסקה, התרעננתי, וכשחזרתי עליתי באותו יום מרמה 117 לרמה 120

Don Nirtin

New member
מפות חדשות ל160+, PVP, והפתעות נוספות....../images/Emo267.gif

יש למה לחכות

למעלה