ה"י 15/5

תוכלי לפתוח אולטימייט רק אחרי ש

1. תהרגי את המכשפה. 2. תמצאי 10 כדורים תכלת בהאפס. יש לי כבר 4 מתוך 10.....

GינGית

New member
מי זה האפס? את הכדורים אני יכולה לאסוף

רק אחרי רצח המכשפה?

../images/Emo6.gif

מיקי - את צריכה לעשות את הקווסט ל VL ... לפעמים חסר לנו בישופ. והסינגוסית צריכה לנוח הרבה מאד כדי להרוג את המכשפה המעצבנת.

GינGית

New member
יש לי כבר 2 מפתחות

אני צריכה עוד 5 חניתות ולהרוג עוד 20+ נשרים אפורים את כל כך עסוקה שאני לא רוצה להפריע לך עכשיו שאת הפנסיה את עובדת קשה יותר צריך להזמין תור

../images/Emo6.gif

מיקי
באמת היה לי סופ"ש מטורף. וכל הזמן ! אנשים מדברים איתי וכולם ביחד. יוצא לי ש 3 אנשים במקביל לפחות עושים לי ויספר והמשפחה שלי מדברת איתי תוך כדי...... בלגן.....כל אחד רוצה לדעת משהו או להרוג משהו. באמת שהיה לי מטורף. הספקתי לעשות סולו על סקרליון וטרגה ביחד כדי שחבר (הבעל שלי במייפל) ועוד 4 אנשים שאני בכלל לא מכירה יקבלו כובעים...... הספקתי ללכת ל CWKPQ כדי שיהיה לגיסתי MON. הספקתי להשתמש בכל החסכונות שלי ואני עובדת קשה לחסוך מזוס. קשהההההה עם כל ההאקרים שמשכפלים דברים. הספקתי לעזוב את הגילדה שלי ולהקים גילדה משלי. ובשביל להרוג את החתלתול לא צריך אף מפתח (אני העפתי את כל המפתחות מהמזוודה שלי כבר מזמן). צריך להרוג כמה מפצלות עפות על מטאטא, אחר כך לקבל סקרול מהגלמים. את הסקרול צריך לקבל על בסיס יומי - כל פעם שרוצים להיכנס להרוג את הבוס. כמו כרטיס של APQ.....

GינGית

New member
דרך אגב המפתחות האפשרים לך לעלות לגג

הנוף לא מי יודע מה אבל במיגדל הראשון בגג פגשתי את ANI

GינGית

New member
רגע אני לא צריכה את המפתחות? ומה עם האותיות

או המספרים (אני כבר לא זוכרת מה זה היה)? למה עזבת את הגילד? מה קרה שהקמת גילד?

Hasselblad

New member
מזל טוב מיקי!

איזה כיף סוף סוף לשמוע על התקמות של הבישופית ולא הסיגנוסית!

miss_t

New member
התקדמות סופ"ש אצלי

הלכתי לזאקום ראן פעמיים ולא מתתי! האאאאאא, זה נחמד! הייתי עם אנשים מהאליאנס. הראן היה נחמד מאוד, היו שני NL וקשת אחד - והם עבדו ממש יפה והרגו את כל המובים שאני תמיד מפחדת למות מהם. בראן הראשון אחד הNL מת על זאקום וכשהחייתי אותו הוא מת מיידית שוב על הגוף של זאקום. סך הכל נהנתי מהראן הזה ולמרות שבאמת זה פחות אחוזים יחסית לזמן- זה כיף לי יותר מאשר לעמוד בLHC ולעשות HS. הרמתי קסדה אחת שהיא מעל הממוצע בSTR ובLUK ושמתי עליה פוטנציאל שעבד ונתן 3 שורות לא מוצלחות. עכשיו צריך למכור
פגשתי מישהו מהאליאנס ונתתי לו חתיכת פאזל בשביל פאפ. הוא נתן לי תמורת זה 40 חתיכות POT ואמר לי ליצור revrse wand. מהבדיקה שערכתי- כבר לא נופלים בכלל magic powder- אני חושבת שאצא למסע קניות בנושא זה ואבחן איך להכין את הנשק הזה. הלכתי גם לפאפ עם מישהו שלא הכרתי ואז עם המכונאי המגניב של הפורום שנתן לי להרים את הדרופים (יאי לעוד שיקויי 100%). הרג את פאפ מהר, ולמען האמת- הרגשתי שגם אני עושה קצת נזק עם AR. מצב סקילים: אני רמה 125 AR עומד על 10, מסתבר שזאקום מפיל רק את הספר, שהוא לא שימושי. AR 20 נופל בTOT ממפלצות לרמה 140. המחיר שלו בין 15 מיל ל20 מיל, כנראה שאקנה- אם אמצא! סקיל mastry buff עומד על 6 וימוקסס ל-10. אני לא רואה צורך בMW כי ברוב הפעמים יש אנשים אחרים שיש להם סקיל זה גבוה יותר.

מ י ל ר

New member
פששש לזה אני קורא התקדמות יומית!

אגב, את הולכת לייצר ריברס וונד או סטאףף? כן אני יודע שאת קוראת לכול הנשקים וונד. ויפה שהביאו לך 40 POTים בשביל נשק ריוורס..

miss_t

New member
אני עוד מתלבטת בנושא הזה (הסבר בפנים)

נשק STAFF יש 135m.atk והמהירות שלו SLOWER ונשק WAND יש 133m.atk והמהירות שלו NORMAL על מה שאני לא אכין- אני ככל הנראה אפעיל סקרולים ואפעיל פוטנציאל. השאלה היא- אם כדאי להכין או לקנות ואם לקנות- אז איזה מהם? אני חושבת שמהירות התקפה היא חשובה , אבל עד כמה? הרי אני לא דמות התקפית, כך שאולי עדיף לי נשק מהיר. לא יודעת. בינתים אני גם צריכה ללכת ולעשות את הקמייקר סקיל 3 (נראה לי) כדי להכין משהו... ואולי כדאי להכין משהו אחר ולא נשק? כי הנשק שלי כרגע כשהוא מסקורל הוא עם 9 INT ועם 137 matk

מ י ל ר

New member
נשק ריוורס יתחיל עם 135 מג'יק

ואם תשימי יהלום של יותר, וגם קריסטל של 5+ אינט את יכולה הוא עולה רמות, ועם סקרול הוא יהיה יותר מ-137. אבל את גם יכולה לייצר נעליים, או כפפות, אבל צריכה קוביות בשביל לעשות אותם לפחות 3% אינט. ככה ש... לא יודע. לדעתי תעשי סטאףף וזהו.

למעלה