ה"י של סופ"ש

deisy

New member
שווה לך לעשות קווסטים!

תקבל מדליה אם תסיים 800
חוצמיזה שיש יופי של אקספי ופרסים שוים בחלק גדול מהקווסטים לרמות שלך! לא חייבים לסיים קווסט ביום אם הוא ארוך, אפשר בקלות למרוח אותו על שבוע F3... לא יודעת, לי זה עזר להתקדם הרבה, ובדיוק היום השלמתי את ה 800 קווסטים וקיבלתי מדליה שמוסיפה 2 בכל סטס! שווה!

Guid

New member
את הקווסטים השווים עשיתי,

ואני ממש לא מתכוון לעשות 800 קווסטים, גם אם הייתי מקבל מדליה עם 7 בכל סטאט... /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
אם הייתי מקבלת 7 בכל סטס

הייתי עושה גם יותר
מה עם כל האיזור של NLC? הפילים וכאלה? ואולי אל נאט? ניסית שם? רגע - פירטים של הרב טאון? וואלה אין לי עוד רעיונות

Guid

New member
פיראטים זה סביר, למרות שהם די חזקים

Nlc זה גם יותר מדי בשבילי. אולי הפילים לא, אבל כל שאר המפלצות של המשימות עדיין חזקות מדי... קיצר, המצב זיפת בנתיים, לפחות עד רמה 64, בתקוה שהקשת החדשה תגדיל משמעותית את הנזק...

deisy

New member
יש לי אחלה פתרון עבורך...

פרטי! תמצא איזה לוחם\קוסם\גנב או לא יודעת מה , אולי רמה קצת יותר גבוהה ותעשה פרטיים כל היום! את המשימות ב NLC - קח מישהוא רמה גבוהה אפילו פריסט עם קצת HS ותבקש שיעזרו לך שם, בטח יש חברה בגילד\באדי שיוכלו לעזור לא? אם היית בברה, הייתי מציעה את עצמי בשמחה!

Guid

New member
רעיון טוב,

אחרי שחיתנתי את ההאנטר חשבתי על זה. ה``כלה`` היא קלריקית, שזה פשוט מעולה בשבילי, אז אני רק צריך לחכות קצת שהיא תעלה רמות~ או שמקסימום אני אתפוס אחד מהבאדי או מהגילד, אני בטוח שיהיו כאלה שיישמחו לעזור... D: תודה על העצה, גלית! /tapuzforum/images/emo9.gif

את ה - 800

סופרים מהרגע שלקחת את המשימה מהזקן? או שהוא זוכר לך את מה שכבר עשית? ואם כבר אני פה- לקחתי את הדבר הראשון שהיה שם (PQ MANIA) ועכשיו אני מבואסת, כי אי אפשר לקחת משהו אחר. מה עושים?

Don Nirtin

New member
שום בעיה, דפנה../images/Emo87.gif

זו הייתה הבעיה של סיוון גם... הולכים לקטגוריית קווסטים שבתהליכים, יש שם קטגורייה בשם JOB. שם הדבר המטופש הזה שלך נמצא. תעשי על זה פורביט- וביי ביי קווסט מטומטם. ולשאלתך השנייה- זה מחשיב את הקווסטים שעשית עד עכשיו וממשיך לספור במידה ולא עשית מספיק קווסטים. קווסטי EVENT נחשבים גם.

Hasselblad

New member
..........

צינו חבר/ת פורום אשר שם הדמות במשחק מורכב או כלל את הכינוי בפורום שאלה ברמת קושי בינוני + מזכה בשלוש נקודות

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

ועכשיו שאלת בונוס... צינו חבר/ת פורום נוספים (לא עידן) אשר עונה על הקרטריון. והפעם 4 נקודות

Don Nirtin

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo87.gif

זו מאיה שגם בפורום טווינקי ווינקי (TwinkiWinki) גם כאן וגם בפורום.

למעלה