ה"י של סופ"ש

deisy

New member
מזל טוב ניר! ../images/Emo23.gif

יללה עבודה רביעית כבר לא רחוקה!!!
ואיציק... אולי תפסיק למות כבר?

לבנדר א

New member
ניר! מה לעזאזל!

הסתכלתי רגע הצידה וכבר אתה רמה 103. זה קצת מפחיד ומאוד מרשים. GRATZ! בקצב שאתה מתקדם עבודה רביעית כבר מעבר לפינה.

Don Nirtin

New member
3 רמות בלילה אחד. או יה.../images/Emo87.gif

ואת עדיין לא מתאמנת.
ד.א- 17 רמות לסוף העבודה

Don Nirtin

New member
ממש לאאאאאא../images/Emo87.gif

היה דאבל אז ניצלתי לליץ'. אסור?

Guid

New member
ה``י שלי למוצש...

כשהתחברתי עוד הייתי באמוריה (אני נשוי, לול) אז השגתי 10 מפתחות בשביל כרטיס לפיקיו, ומסתבר שרון כבר הכין אחד~ כמה נחמד מצידו, לשם שינוי... /tapuzforum/images/emo6.gif אז הלכתי להתאמן על הלאנטרנס בזיפנגו, ואז קפצתי לביקור במולונג ונדהמתי מהאקספי הגבוה של המפלצות שם! אז לקחתי כמה משימות והתחלתי בטבח מפלצות, וכל הזמן אני מתפלא עד כמה שהאקספי גבוה ולמה עד היום לא התאמנתי שם, וכו`. ואז נגמר הדאבל... /tapuzforum/images/emo6.gif וכשתפסתי שזה היה בזכות הדאבל התבאסתי... /tapuzforum/images/emo4.gif חשבתי לרגע שמצאתי מקום אימון סופסוף... בעסה לצאת טמבל... /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
שכחתי להוסיף,

מכל השיטוטים האלה הרווחתי 45% בערך~ עכשיו אני רמה 60 ו80% בערך... D:

yonVata

New member
מזל טוב :)

שכחתי לגמרי תהיה דאבל..! ואני כבר חשבתי שהתמנונים האלה אשכרה מעלים לי הרבה Exp

Guid

New member
כן, 40% לשבועיים,

וזו עוד רק רמה 60... ברצינות, אם אני לא מוצא מקום אימונים טוב יותר מהלאנטרנס, אני נתקע להרבה זמן... /tapuzforum/images/emo4.gif

deisy

New member
הרבה קשתים נמצאים שם

רק לא ממש יודעת לגבי רמות שלהם... עידן, נסה פקיויים למנהם, למשל PPQ - יש שם גם הרבה קווסטים שתוכל לסיים תוך כדי פקיו, וזה עוד קווסטים למדליה של הקווסטים... אני לא ממש מבינה בקשתים ומאיה בטח לא ממש זוכרת, אבל נסה סינגפור? מו לונג...אבל אני חושבת שלנסותלסיים כמה שיותר קווסטים שאתה יכול יהיה לך יופי, אני זוכרת שזה מה שעשיתי הרבה ברמות האלה...

Guid

New member
קווסטים לא מושכים אותי.

ולסיים קווסט בד``כ לוקח הרבה זמן, וזה בדיוק מה שאין לי. מצד שני, פיקיו מייז משעמם, עם כמה שהוא עוזר... וניסיתי הודוס\וודוס, וזה לא ממש רלוונטי כרגע, הנזק שהם גורמים לי הוא גבוה, ואני עדיין קצת חלש עליהם... וסינגפור בדיוק אותו הדבר... כרגע הפיתרון הטוב ביותר שיש לי זה להרוויח rep ולקנות דאבל כשאני מתאמן על הלאנטרנס. הם הכי אידיאליים- אני הורג אותם במכה או שתיים, הנזק שלהם לא ממש גבוה, והאיאקספי לא כזה רע...

למעלה