אני לא אומר, מדריכים זה דבר שימושי מאוד. אני גם השתמשתי במדריך אצל הקוסם אש שלי, ולא התאכזבתי ממנו... אבל עכשיו כשאני מכיר את הפורום, אני יודע שעדיף יותר חוות דעת אנושית. D:
על מפלצות חלשות זה יכול לעזור לך, להרוג אותן מהר יותר, אבל בתכלס, זה נורא לא שימושי לרוב. סקיל חלש. ואני אישית התרגלתי שכשאני משתמשת בסקיל המפלצת קופאת, התרגלתי מהקולד בים.
אז נורא מעצבן אותי שמפלצות פוגעות בי כשאני משתמשת בברקים.
הן מותאמות אישית... /tapuzforum/images/emo6.gif מתכנן לטחון פיקיויים? קח קולדבים. מתכנן להתאמן על מפלצות? מרמה 50 הטונדרבולט משמעותי לך, אז תשתמש בו~ עכשיו אתה רק צריך לבחור מה אתה מעדיף... /tapuzforum/images/emo6.gif
1 טלפורט 30 קולד בים 30 תאנדר בולט 20 מדיטיישן 20 MP EATER 20 טלפורט 1 SLOW/MAGIC ARMOR או מה שבאלך. Thunderbolt סקיל נורא חשוב אם אתה לא בן אדם של PQים, כי איתו אתה הולך להתאמן 55-75.
אני העליתי לו קודם בI\L הנטושה שלי, והאמת שאני לא מבינה למה לא לעשות את זה, הרי עד רמה 50 בערך עושים בעיקר CPQ ושם ממש כיף עם ברקים והMP לא כל כך משנה כי השיקויים חינם. ואז אתה עולה ממש מהר עד רמה 40+ והברק כבר ממוקסס ואתה יכול להלעות למה שבא לך אחרי. תאירו את עיני?