ה"י של סופ"ש

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

אני לא אומר, מדריכים זה דבר שימושי מאוד. אני גם השתמשתי במדריך אצל הקוסם אש שלי, ולא התאכזבתי ממנו... אבל עכשיו כשאני מכיר את הפורום, אני יודע שעדיף יותר חוות דעת אנושית. D:

yonVata

New member
אז זהו :p

אני מדבר על המדריך של הפורום.. אבל בכל מקרה הבנתי את הרעיון הכללי... אגב, מה כלכך רע בברקים?

הם פשוט נורא חלשים.../images/Emo219.gif

על מפלצות חלשות זה יכול לעזור לך, להרוג אותן מהר יותר, אבל בתכלס, זה נורא לא שימושי לרוב. סקיל חלש. ואני אישית התרגלתי שכשאני משתמשת בסקיל המפלצת קופאת, התרגלתי מהקולד בים.
אז נורא מעצבן אותי שמפלצות פוגעות בי כשאני משתמשת בברקים.

Macbook

New member
לוטן

הסקיל הזה מאוד שימושי למי שרוצה להתאמן ולא לחרוש על PQים כל היום. ברמה 50 הולכים לטראקים עד רמה 54 ואז משם לMP3 עד 75.. אז איך זה לא שימושי בדיוק?

yonVata

New member
עכשיו אני מבולבל...

מה שכן ראיתי בYoutube את הברקים אצל מישהו ברמה 45, זה דוקא היה נראה סבבה לגמרי.. קיצר... אין לי מושג :S

לבנדר א

New member
לכן הסקילים לא קבועים מראש

כי לאנשים שונים יתאימו בילדים שונים. לצערי מאיתנו לא תקבל יותר מהצעות ודעות... הבחירה בסופו של דבר היא שלך.

Guid

New member
הן לא הפוכות,

הן מותאמות אישית... /tapuzforum/images/emo6.gif מתכנן לטחון פיקיויים? קח קולדבים. מתכנן להתאמן על מפלצות? מרמה 50 הטונדרבולט משמעותי לך, אז תשתמש בו~ עכשיו אתה רק צריך לבחור מה אתה מעדיף... /tapuzforum/images/emo6.gif

yonVata

New member
ומה אם...

אני מתכנן עד רמה 50 לעשות את הקרניבל ואחריזה מפלצות וכו? לקחת את הקרח?

בתכלס, זה לא משנה כ"כ.../images/Emo219.gif

הרי בכ"מ שני הסקילים יתמקססו עד הסוף, בסופו של דבר. אני עדיין ממליצה למקסס קודם קולד בים. אח"כ ט'נדרבולט.

deisy

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo140.gif

לא מבינה בקוסמי קרח - אבל שיהיה בהצלחה!!

Macbook

New member
הנה בילד מעולה, שהשתמשתי בו ואני מרוצה-

1 טלפורט 30 קולד בים 30 תאנדר בולט 20 מדיטיישן 20 MP EATER 20 טלפורט 1 SLOW/MAGIC ARMOR או מה שבאלך. Thunderbolt סקיל נורא חשוב אם אתה לא בן אדם של PQים, כי איתו אתה הולך להתאמן 55-75.

yonVata

New member
אני דווקא כן אוהב pqים

זה הדבר היחיד שעשיתי עד עבודה שניה.. בכללי הבילד דיי דומה למה שיש לי.. אני אשים את מה שיש לי בסופש, המון תודה :)

לבנדר א

New member
זווית נוספת לת'אנדרבולט-

אני העליתי לו קודם בI\L הנטושה שלי, והאמת שאני לא מבינה למה לא לעשות את זה, הרי עד רמה 50 בערך עושים בעיקר CPQ ושם ממש כיף עם ברקים והMP לא כל כך משנה כי השיקויים חינם. ואז אתה עולה ממש מהר עד רמה 40+ והברק כבר ממוקסס ואתה יכול להלעות למה שבא לך אחרי. תאירו את עיני?

yonVata

New member
זה בדיוק מה רציתי לעשות...

רק שאנשים אומרים שזה על הפנים :S

למעלה