מהמם לוטן לכי על זה
T Touched By Angels New member 3/12/09 #49 תודה לשתיכן. ../images/Emo23.gif זה די הרבה NX, אבל יהיה לי מספיק בשביל שינוי עד אמצע שבוע הבא. מה שהכי חשוב לי, זה הגאצ'ה. אני ממש ממש חייבת.
תודה לשתיכן. ../images/Emo23.gif זה די הרבה NX, אבל יהיה לי מספיק בשביל שינוי עד אמצע שבוע הבא. מה שהכי חשוב לי, זה הגאצ'ה. אני ממש ממש חייבת.
T Touched By Angels New member 3/12/09 #54 מז"א? את מתכוונת לתמונה של הדמות כרגע עם העיניים הנוכחיות, או עם כל הבגדים+נשק חדשים והעיניים שיש לי עכשיו?
מז"א? את מתכוונת לתמונה של הדמות כרגע עם העיניים הנוכחיות, או עם כל הבגדים+נשק חדשים והעיניים שיש לי עכשיו?
ל לבנדר א New member 3/12/09 #56 אאה, לא הבנתי נכון. חשבתי שאלה העיניים הנוכחיות שלך. באמת תהיתי למה את אומרת שהן בכייניות...
T Touched By Angels New member 3/12/09 #57 חחחח. ככה הן עכשיו../images/Emo26.gif אני לא שונאת בטירוף אותן, אבל רציתי שינוי ממזמן, כשהגיע לי הNX בפעם הראשונה, אבל כבר בזבזתי חלק נכבד מהNX ולא רציתי לשנות כבר עיניים, שיניתי רק צבע. הן חמודות, אבל נראות בכייניות ו"נחמדות" מידי שכאלו, אני לא אוהבת את זה.
חחחח. ככה הן עכשיו../images/Emo26.gif אני לא שונאת בטירוף אותן, אבל רציתי שינוי ממזמן, כשהגיע לי הNX בפעם הראשונה, אבל כבר בזבזתי חלק נכבד מהNX ולא רציתי לשנות כבר עיניים, שיניתי רק צבע. הן חמודות, אבל נראות בכייניות ו"נחמדות" מידי שכאלו, אני לא אוהבת את זה.
ל לבנדר א New member 3/12/09 #59 אה, כאלה יש גם לי. אבל על עור כהה הן נראות פחות חלולות. אולי בגלל שהגבות פחות בולטות או משהו.
T Touched By Angels New member 3/12/09 #61 אני לא רוצה לשנות צבע עור, אני אוהבת אותו ככה. ואני לא חושבת שהן חלולות, פשוט, לא יודעת, נחמדות כאלו, לא יכולה להסביר. ונעה את יודעת שאני הבן אדם הכי נפלא עלי אדמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. שימוןשימון
אני לא רוצה לשנות צבע עור, אני אוהבת אותו ככה. ואני לא חושבת שהן חלולות, פשוט, לא יודעת, נחמדות כאלו, לא יכולה להסביר. ונעה את יודעת שאני הבן אדם הכי נפלא עלי אדמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. שימוןשימון