מה הכוונה חרוש? לטעמי הוא עדיין זוהר וחדש ומעניין! <במיוחד בגלל שהייתה תקופה שלא שיחקת בה בכלל>
M miss_t New member 2/12/09 #32 מה הכוונה חרוש? לטעמי הוא עדיין זוהר וחדש ומעניין! <במיוחד בגלל שהייתה תקופה שלא שיחקת בה בכלל>
ל לבנדר א New member 2/12/09 #21 את לא חושבת שיימאס לך מכל האדום? אותי זה היה מחרפן. also, השיער הוא לא כ"כ הסגנון שלי, אבל מה שאת חושבת. (כן! השתמשתי ב4U! תקפצו לי!)
את לא חושבת שיימאס לך מכל האדום? אותי זה היה מחרפן. also, השיער הוא לא כ"כ הסגנון שלי, אבל מה שאת חושבת. (כן! השתמשתי ב4U! תקפצו לי!)
T Touched By Angels New member 2/12/09 #23 זה השיער הנוכחי שלי. ../images/Emo140.gif רק שכרגע הוא כחול. שוב, אני אשמח להצעות ושיפור, אני אישית פשוט אוהבת בדמויות של מייפל, שהכל תואם בצבעים אצלי, מעצבן אותי שכל דבר הוא אחר.
זה השיער הנוכחי שלי. ../images/Emo140.gif רק שכרגע הוא כחול. שוב, אני אשמח להצעות ושיפור, אני אישית פשוט אוהבת בדמויות של מייפל, שהכל תואם בצבעים אצלי, מעצבן אותי שכל דבר הוא אחר.
D deisy New member 2/12/09 #22 אדום לי מידי... עיניים אני בהחלט בעד עיניים קטנות יותר... אבל תני קצת יותר צבע לדעתי, סגנון השיער דווקא אחלה, אבל אולי ירוק? או שינוי בגוון הבגדים? כשזה יותר מידי צבע אחד זה נמאס די מהר - מנסיון (לא, זה לא תמותי! זה פרח אמיתי! )
אדום לי מידי... עיניים אני בהחלט בעד עיניים קטנות יותר... אבל תני קצת יותר צבע לדעתי, סגנון השיער דווקא אחלה, אבל אולי ירוק? או שינוי בגוון הבגדים? כשזה יותר מידי צבע אחד זה נמאס די מהר - מנסיון (לא, זה לא תמותי! זה פרח אמיתי! )
T Touched By Angels New member 2/12/09 #24 אוף לא יודעת, אני לא מסוגלת לגוון בצבעים של הדמויות במייפל, זה משגע אותי. אולי אני פשוט אעשה אותה צבעונית בטירוף, נראה כבר, כשאני אוכל להכנס למייפל+CS ואסתכל קצת. מה שבטוח-אני מחליפה את היטי בפנדה.
אוף לא יודעת, אני לא מסוגלת לגוון בצבעים של הדמויות במייפל, זה משגע אותי. אולי אני פשוט אעשה אותה צבעונית בטירוף, נראה כבר, כשאני אוכל להכנס למייפל+CS ואסתכל קצת. מה שבטוח-אני מחליפה את היטי בפנדה.
T Touched By Angels New member 2/12/09 #26 ../images/Emo41.gifאוףףףף לא יודעת מה איתכם, אני ממש אוהבת את הדמות ככה.
J jenni17 New member 2/12/09 #28 עליתי עם הדיטית לרמה 48!../images/Emo6.gif 2 רמות ביום וחצי, ואני כל כך ממשיכה לשנוא את הCPQ! אני ממש רוצה להתחיל כבר את LMPQ ולשנות ביגוד!!
עליתי עם הדיטית לרמה 48!../images/Emo6.gif 2 רמות ביום וחצי, ואני כל כך ממשיכה לשנוא את הCPQ! אני ממש רוצה להתחיל כבר את LMPQ ולשנות ביגוד!!
T Touched By Angels New member 2/12/09 #29 היושששש???../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif [סתמו זה לא ציני. חחחחחחחח קצת. כן חחחחח.]
I icy woman New member 3/12/09 #42 אני חושבת ש זה יהיה יפה! אולי רק לקנות בגד בצבע אחר- שחור. שחור ואדום זה יפה (במיוחד אם את אוהבת להתבלט) אישית, הייתי משנה גם תסרוקת, אבל לא קריטי
אני חושבת ש זה יהיה יפה! אולי רק לקנות בגד בצבע אחר- שחור. שחור ואדום זה יפה (במיוחד אם את אוהבת להתבלט) אישית, הייתי משנה גם תסרוקת, אבל לא קריטי
M miss_t New member 2/12/09 #33 למישהו יש אבני orichan או איך שלא קוראים להם (הורודים) אני צריכה בערך פחות או יותר 20 כדי לסגור איזה קווסט ואשמח לקנות ממי שמוכר (בסופ"ש הזה).
למישהו יש אבני orichan או איך שלא קוראים להם (הורודים) אני צריכה בערך פחות או יותר 20 כדי לסגור איזה קווסט ואשמח לקנות ממי שמוכר (בסופ"ש הזה).
M miss_t New member 2/12/09 #35 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
H Hasselblad New member 3/12/09 #48 אני מבינה למה את המומה... אבל לא נראה לי שזה עזר ליעל להבין שאת בברה....
T ToryMaster New member 3/12/09 #51 למה את מצפה ממני לזכור אחרי שנים?../images/Emo46.gif קיצר, יש לי קצת אאל"ט.