לא בטוחה שיש לי אותך בבאדי הוסיפי נא? ginger magic [בלי רווח]
T Touched By Angels New member 2/12/09 #36 את חוזרת לשחק????????????????? אומג תחזרי פליזוש! והמ לי אישית אין, יש חנויות בFM1 שמוכרות, המון.
M miss_t New member 2/12/09 #37 ../images/Emo10.gif רק לסופ"ש ואולי רק לAPQ ולסגירת הקווסט! מזמינה את מי שרוצה לעשות APQ! (לוטן, ואל, יונתן! בואו!!)
../images/Emo10.gif רק לסופ"ש ואולי רק לAPQ ולסגירת הקווסט! מזמינה את מי שרוצה לעשות APQ! (לוטן, ואל, יונתן! בואו!!)
T Touched By Angels New member 3/12/09 #38 אניאניאני נואשת לAPQ! אבל אני נובית לחלוטין שם ולא יודעת כלום, אני צריכה שידריכו אותי ולא יגידו לי "יו נוב!!!11"
אניאניאני נואשת לAPQ! אבל אני נובית לחלוטין שם ולא יודעת כלום, אני צריכה שידריכו אותי ולא יגידו לי "יו נוב!!!11"
M miss_t New member 3/12/09 #39 אני לא אגיד לך את זה ../images/Emo13.gif יונתן יודע מה צריך לעשות בAPQ, רק את נשארת להדרכה
Y yonVata New member 3/12/09 #52 תשלחי לי הודעה כשבא לכם... לגבי הפיקיו... אני יודע את הרוב.. אבל לא לגמרי הבנתי את הקטע של הסליים...
S spongbob New member 3/12/09 #62 ../images/Emo110.gifפשוט אעש 20 דקות ניסית להסביר לי בטלפון, לא הבנתי כלום אבל האוזן שלי הגיעה ל70 מעלות צלזיוס
../images/Emo110.gifפשוט אעש 20 דקות ניסית להסביר לי בטלפון, לא הבנתי כלום אבל האוזן שלי הגיעה ל70 מעלות צלזיוס
D Don Nirtin New member 3/12/09 #40 שכחת אותי?../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif גם אני רוצה!!!!!!!!
I icy woman New member 3/12/09 #41 יש לי לתת לך סביר להניח שאהיה מחוברת בשבת בבוקר. אם תרצי, אתחבר בשישי בבוקר. בקיצור, תגידי לי מתי ואביא לך כמה שאת צריכה
יש לי לתת לך סביר להניח שאהיה מחוברת בשבת בבוקר. אם תרצי, אתחבר בשישי בבוקר. בקיצור, תגידי לי מתי ואביא לך כמה שאת צריכה
D Don Nirtin New member 3/12/09 #67 עוד מישהו רוצה לתת לה אבנים?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif לדעתי כבר כיסיתם את הרוב.....................
עוד מישהו רוצה לתת לה אבנים?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif לדעתי כבר כיסיתם את הרוב.....................
M miss_t New member 3/12/09 #68 ניר, עם המזל שלי כשאני אהיה מחוברת- כולם יהיו עסוקים/ישנים/לא מחוברים/AFK ועם כל החוסר סבלנות שלי אני אקנה הכל בFM בכל מקרה- המון תודה לכולם! אני מקווה שאצליח לסיים את הקווסט הזה! יש מצב שאקבל אובראול לINT מהמשימה הזו!!
ניר, עם המזל שלי כשאני אהיה מחוברת- כולם יהיו עסוקים/ישנים/לא מחוברים/AFK ועם כל החוסר סבלנות שלי אני אקנה הכל בFM בכל מקרה- המון תודה לכולם! אני מקווה שאצליח לסיים את הקווסט הזה! יש מצב שאקבל אובראול לINT מהמשימה הזו!!
D Don Nirtin New member 3/12/09 #69 מקסימום אני במסן תמיד../images/Emo87.gif תגידי ואבוא עם מיול כלשהו לכסח את הנזק
T Touched By Angels New member 3/12/09 #43 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעיצוב אחר../images/Emo26.gif אאאנננייי ששווננאאתת אאאתתת תתתפפווזזזז#%$^@$^@^#^@%$^#%@& אין לי כוח לומר למה בפעם השישיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. http://img223.imageshack.us/i/52579002.png/ אני מעדיפה את זה בהחלט. גם חוסך לי NX-אני משאירה את העיניים כחולות.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעיצוב אחר../images/Emo26.gif אאאנננייי ששווננאאתת אאאתתת תתתפפווזזזז#%$^@$^@^#^@%$^#%@& אין לי כוח לומר למה בפעם השישיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. http://img223.imageshack.us/i/52579002.png/ אני מעדיפה את זה בהחלט. גם חוסך לי NX-אני משאירה את העיניים כחולות.