ה"י רמה 95

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאת...

הפריסטית של ליאת..XD כי כל כך עצוב לראות פריסטית ננטשת ככה..=[ אימצתי אותה עוד לפני חצי שנה, אבל שוב איבדתי פרטים..LOL

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifנפתחה נובית חדשה, עכשיו רמה 13

אל תדברו איתי ב5 ימים שנשארו, אין לי זמן או אוויר לבזבז על תשובה!
ובטיפה זמן שאני אתן לעצמי לנשום, אני הולכת לראות הירוז. התאהבתי.

eboy10

New member
למה לחנוק את עצמך?

לפי ההיגיון את יכולה להגיע לרמות 20 מתי שבא לך.. רק דחוף להירשם עם חמשת הנובים. (וליתר ביטחון, לעבור את מייפל איילנד עם כולם או משהו כזה). נקסון יודעים שאין מצב שאני אזמין חבר (לצורך העניין) שלא מכיר את המשחק ותוך יומיים הוא כבר יהיה ברמה 20. תסמכו על זה או לא, זה מה שאני מתכוון לעשות. ולמי שמפקפק - זה שווה בדיקה.. חבל סתם לשבת איזה 40 שעות על המחשב בכמה ימים הקרובים.

Guid

New member
פתחתי נוב חדש. רמה 18~

כ``כ מהיר עם הסמאגל הזה! XD

Guid

New member
עליתי לרמה 20 ממש ברגע האחרון!!

ממש כמה שניות לפני שהסרבר צ`ק התחיל ובעטו אותנו החוצה! היה ענק~! XDD עכשיו לפיראט שלי יהיה שיער מגניב! D:

Don Nirtin

New member
הנוב האחרון נרשם../images/Emo87.gif

היה ממש משעשע להמציא סיסמאות וכל מיני שטויות

Guid

New member
תקוה שזה יעבוד...

לדעתי צריך לסיים עד ה5 לחודש את המיולים שאתה רוצה. לא נראה לי שאפשר אחר כך...

Don Nirtin

New member
האירוע נגמר.../images/Emo87.gif

זה לא אומר שהם מפסיקים ישר את זה שנוב רמה 1 יגיע לרמה 20 ונקבל על זה פרס. לדעתי זה לא ייפסק.

IceFairy

New member
רמה 55 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עם הפייטרית שלי, 15 רמות לקרוסדר
ברמה הקודמת העזתי לנסות את הבית הרדוף, מה אני אגיד לכם, איזה פלאשבק, אבל הפעם נראה מי יעיז לעשות לי KS שם כשהבישופ עומדת מחוץ לחדר כשומרת ראש
ובשיא האירוניה, כשהבישופ בכלל היתה מנותקת כמה שעות, התאמנתי קצת בלובי בבית הרדוף, ומאחד החדרים יצא הרמיט רמה 83 וביקש שאשמור על החדר שלו, ככה כמה פעמים, ולמה שיא האירוניה, למצוא הרמיט ברמה כזאת שלא מחפש ליצ'ים ואפילו נחמד ולא עושה KS זה נשמע כמו מדע בדיוני קומה שניה, בסוף הוא נתן לי את החדר וודוס ועליתי שם רמה. אין לי מילים לתאר כמה אני נהנית מהחוזק של העבודה הזאת, אי אפשר להשוות כמה חלשה הייתי כקלריק ברמה של הפייטרית, לא יכולתי לעמוד ולכתוב אות מבלי שהוודוס יורידו כמעט את כל החיים וכמה פעמים מתתי שם עם הקלריק בהתחלה, ועם הפייטרית, בדיוק ההיפך, אני יכולה לעמוד באמצע חדר וודוס ולכתוב כמה שאני רוצה, הנזק שאני עושה למפלצות האלו לא ניתן להשוואה בכלל לזה של הקלריק, באמת כיף. חולמת להיות קרוסדר כבר, מאד אוהבת את הסקילים שלהם, חח, חזרתי לבית הרדוף. היה קטע מצחיק כשהחזרתי את הבישופ שתעמוד בחוץ בתור ה-HS מיול שלי, באחת הפעמים כשסובבתי את הראש למחשב השני, אני רואה דמות של בת עם כובע זקום, שאלתי את עצמי "מי עומדת על הדמות שלי" לא קלטתי שזו הבישופית שלי
כי לה יש פרח על הראש שמסתיר את הכובע המכוער הזה, אחרי שניה ירד לי האסימון, עבר זמנו של הפרח והוא נעלם והזאקום תפס את מקומו, מזל שהיו לי את המייפל פוינט האחרונים ומיד קניתי כובע שקוף, הכי זול.

deisy

New member
את נשמעת כל כך נהנת ממנה! ../images/Emo6.gif

איזה כיף!! אני שמחה!!

IceFairy

New member
מאד נהנית ממנה, זה שינוי קצת מהבישופ

ומכל הילדים האלו ההרמיטים שרודפים אחריי לעשות להם ליץ', אני עייייייייפה מהם ולא תמיד הם נחמדים. יש רק כמה מסויימים שאני אוהבת לאמן אחת מתחילה בג. השניה בס. והשלישי בא.
אחרים ממש, אבל ממש אין לי כוחות בשבילם, צריכה גם קצת כוחות לעצמי.

deisy

New member
../images/Emo23.gif

שבוע הבא הולכים להיות לי כמה בקרים פנויים
(סיו, לפני שאת קופצת... יש לי כמה מחשבים בבית
)

Don Nirtin

New member
תפני בוקר אחד בשבילי../images/Emo87.gif

MUST TO SEE LEVEL 80. MUST TO SEE LEVEL 80. מת1

IceFairy

New member
תעלה ל-78 ובכיףףףףףףף, משם תטוס..

ההארפס הכחולים הם לרמה 75 והאדומים ל-78 אם אני לא טועה, ברגע שתגיע לרמה 78 אתה תראה כמה מהר תעלה רמות עם הליץ' בהארפס, את שים העלתי מרמה 85-6 ל120 בחודש!

Don Nirtin

New member
ליזיי ליזי../images/Emo87.gif

לפי היידן סטרייט הם ל80+... ולא 75... מי צודק?

IceFairy

New member
בעקרון זה נכון, אבל, ניתן לקבל EXP חמש רמות

מתחת לרמת המפלצת.

למעלה