ה"י רמה 95

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

זאת לא אני ליאת..
זאת סיוון אאל"ט..XD יש לה את אותה התסרוקת רק באדום..P:

Hasselblad

New member
תאמת אני מבינה אותה

אני בעצמי כבר לא יודעת איזה דמות שייכת לאיזה משתמש בפורום... זה שיש הרבה בברה זה מאוד כיף אבל גם מאוד מבלבל... אני לפעמים אוצרת לחבר שלי: תזכור שכינוי X שייך לשם Y בפורום... הוא לא יודע ממש על מה מדובר אבל כבר יצא לי לשאול אותו : תגיד אמרתי לך פעם מי זה X... ואז הוא עונה לי כן זה Y מהפורום ואני

Hasselblad

New member
*עוצרת...

אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט אני צריכה להקליד יותר לאט

deisy

New member
והנה יש לך פדיחה ../images/Emo6.gif

לדעתי זה היה אמור להיות "אומר" ולא שום עוצרת בשום וריאציה

Hasselblad

New member
לקח לי שעה להבין מה את רוצה

אתם מכירים את זה שאתם יודעים מה רציתםלכתוב ואחרי שכתבת אתם לא קולטים שבכלל חסרה לכם מילה.. בקיצור זה בכלל היה אמור להיות: עוצרת ואומרת.... הייתי כל כך עסוקה בשגאית כתיב שבכלל לא ראיתי שחסרה לי מילה שלמה...

deisy

New member
נו... איזה מבאסות אתן!

עד שסוף סוף אמורים להיות דברים משעשעים....

icy woman

New member
טוב, אני את השבוע סיימתי עם הפאדיחות

עכשיו זו סיוון!! למרות שחשבתי שגלית תירש אותי, לאחר השגיאה הענקית בסמגה שהיא עשתה לי... lol

miss_t

New member
אופסייי ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טוב, זו תסרוקת יפה!! וראיתי את הפריט מה CS של הבובה אז חשבתי שזו אנה XD סיוון, את CB, נכון? תעלו עוד תמונות לשרשור תמונות!! נראה לי שהפריסטית שלי תרקב
במיוחד שאין לי מחשב וששנת הלימודים מתחילה אוטוטו!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני אני אני..><

אני רוצה לאמץ אותה עד שאת חוזרת=[ *סניף*

למעלה