רמה 55 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
עם הפייטרית שלי, 15 רמות לקרוסדר
ברמה הקודמת העזתי לנסות את הבית הרדוף, מה אני אגיד לכם, איזה פלאשבק, אבל הפעם נראה מי יעיז לעשות לי KS שם כשהבישופ עומדת מחוץ לחדר כשומרת ראש
ובשיא האירוניה, כשהבישופ בכלל היתה מנותקת כמה שעות, התאמנתי קצת בלובי בבית הרדוף, ומאחד החדרים יצא הרמיט רמה 83 וביקש שאשמור על החדר שלו, ככה כמה פעמים, ולמה שיא האירוניה, למצוא הרמיט ברמה כזאת שלא מחפש ליצ'ים ואפילו נחמד ולא עושה KS זה נשמע כמו מדע בדיוני קומה שניה, בסוף הוא נתן לי את החדר וודוס ועליתי שם רמה. אין לי מילים לתאר כמה אני נהנית מהחוזק של העבודה הזאת, אי אפשר להשוות כמה חלשה הייתי כקלריק ברמה של הפייטרית, לא יכולתי לעמוד ולכתוב אות מבלי שהוודוס יורידו כמעט את כל החיים וכמה פעמים מתתי שם עם הקלריק בהתחלה, ועם הפייטרית, בדיוק ההיפך, אני יכולה לעמוד באמצע חדר וודוס ולכתוב כמה שאני רוצה, הנזק שאני עושה למפלצות האלו לא ניתן להשוואה בכלל לזה של הקלריק, באמת כיף. חולמת להיות קרוסדר כבר, מאד אוהבת את הסקילים שלהם, חח, חזרתי לבית הרדוף. היה קטע מצחיק כשהחזרתי את הבישופ שתעמוד בחוץ בתור ה-HS מיול שלי, באחת הפעמים כשסובבתי את הראש למחשב השני, אני רואה דמות של בת עם כובע זקום, שאלתי את עצמי "מי עומדת על הדמות שלי" לא קלטתי שזו הבישופית שלי
כי לה יש פרח על הראש שמסתיר את הכובע המכוער הזה, אחרי שניה ירד לי האסימון, עבר זמנו של הפרח והוא נעלם והזאקום תפס את מקומו, מזל שהיו לי את המייפל פוינט האחרונים ומיד קניתי כובע שקוף, הכי זול.