ה"י רמה 95

deisy

New member
ה"י רמה 95 ../images/Emo9.gif

הבוקר התחיל מעצבן עם ppq שלא הלך כמו שצריך, וגם אחרי 3 שעות של פקיויים לא הצלחתי לסיים שום קווסט! אז התעצבנתי (סליחה איציק שקיבלת את כל העצבים שלי
) והייתי חייבת לעשות משהוא עם עצמי... אז הלכתי עם דאבל לבונפיש... לקראת האחוזים האחרונים איריס הפתיעה אותי
ובאה לראות מה שלומי... ועכשיו הרבה יותר נחמד לי!

MiRi XD

New member
רמה 45 ^^^^^^

כבר ישלי קשת לרמה 50, הבגדים עוד לא(רוב הסיכויים שחבר שלי מביא לי ^^) קרה לי משו מוזר O.ם ::

yonVata

New member
הו יש הרבה...

התקדמתי ביומיים האחרונים מלבל 16 ל21... קיבלתי fish spear בדרופ לא זוכר אפילו מאיפה... אבל זה דיי מגניב :)... וקיבלתי sunrise dew מMANO... רק חבל שאני לוחם... אז אני לא חושב שאפילו בלבל 200 יהיה לי 4000MP למלא.. אה, כן... גם בערך חזרתי לבגדים הנורמליים שלי... בקרוב אני אראה שוב כמו מנקה רחובות
... .

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזל טוב..D:

בלע שמישהו יגיד לי איפה אני מתאמנת ברמה 51..=[ לא יכולה לראות LMPQ! זה משעמם וחוזר על עצמו- כמה שזה לא יהיה משתלם. אני עכשיו בסינגפור עושה את מעט הקווסטים שפתוחים לי שם... יש הצעות למקומות אימון?=[ קחו בחשבון שכל הבגדים שלי ממוצעים פחות או יותר, ככה שלא להסתמך על תוספות מיוחדות לסטאטים..XP עזרה? מישהו?;;

IceFairy

New member
אנה יקירתי..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני מאד אוהבת את סינגפור, מפה פשוט אידיאלית לרמות שלנו, הייתי המון במכוניות, כפי שכתבת אתמול, הספאון שלהם אדיר, ומפה נוספת, כשאת יוצאת מהמפה של המכוניות, במקום להכנס לפורטל האמצעי התחתון, את נכנסת לפורטל הימני למעלה, מגיעה לבתי קפה, הולכת ימינה ונכנסת לפורטל, שם יש את המפלצות עם דרופ הקקי חח, ממשיכה ימינה, נכנסת לפורטל הבא, עם מדוזות ורוחות, זו המפה שהתאמנתי בה, מפה באמת מצויינת, EXP מעולה. רק ברמה הקודמת (54) העזתי לנסות את הבית הרדוף.

Don Nirtin

New member
מכוניות../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

אני מת עליהם. חלשים לברקים וכיף להתאמן עליהם. חבל שהם טוחנים שיקויים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo23.gifתודה ליז..D:

ממ הייתי אתמול במכוניות ועליתי ל35% אבל מהשמעצבן זה ששמתי לגראגו שלי מזו מאגנט אבל לאהיה מספיק לאייטם פאצ' טנעליים, ואני צריכה לאסוף את כל הדרופים שלהם לבד , ויש להםיותר מדי דרופים..@.@"" והן טוחנות שיקויים..XD במפה של הרוחות והתמנוניםהורודים החמודים עוד לא התאמנתי... נראה מה יהיה היום.. אני חושבת שאני אזנח קצת את האימונים לטובת 5 הנוביות החודש..XP אני לא עומדת בקצב שלך *סניף* *הערה לא קשורה* למה המדפסת/פקס/מכונת צילום שלי עוזה קולות רקע של ציפורים מצייצות..0.O"""""

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifלא חושבת..XD

זה לא קולות של משהו מקולקל-זה קולות רקע כאלה של ציפורים מצייצות במרחק...XD כמו מוזיקת רקע, וזה מצחיק/מטריד במקצת...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifשם אני בכלל לא יעילה..X:

הדקס שלי הוא 80. אני מפספסת כלדבר בערך! כולל את הMASICS בLMPQ. בטח שאני אפספס את פאפא פיקסי ואת כל המפלצות מOPQ... חשבתי על לעשות קצת את הגליצ' כדי לעלות רמה אחת.... אבל לא תיקנו את זה כבר?0-0

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאאל"ט

עושים את הסטייג' הראשון עם9 העננים את השני עם הקפיצה- איפה שצרי לעמוד מספר אנשים נכון על פלטפורמה. את הSEALD ROOM ששם יש איזה דרופ שאיתו אפשר לעשות CLEAR על כל חבר קבוצה וכולם צריכים לעשות באותו הזמן...ומקבלים על כל אחד המון EXP משהו כזה...'.' אני אבדוק ואגיד לך מה קורה עם זה ואם תיקנו את זה או לא..XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהתאהבתי=[

ככה אני רוצה להיראות עם הגנבת שלי...*סניף* כמה כסף אני הולכת להוציא על זה כמה=[ [מילא העיניים,השיער EXPבאיזה חור נידח שאני אפילו לא זוכרת איפה..><] אבל זה כ"כ יפה=[ *ממדיכה לפנטז על איך אני מקבלת את התסרוקת הזאת בפעם הראשונה*

Don Nirtin

New member
יום נחמד../images/Emo87.gif

נפרדתי לשלום מכמה דברים שהיו תקועים אצלי בתיק... וקיבלתי מגילה ששוויה היא 9 מיליון... הPPQ לגמרי שיעמם אותי... אלוהים אדירים... וסמגהההההה

miss_t

New member
איזה תמונה מקסימה!!

יש מישהו שאני לא מזהה שם!! גלית, איציק, _____, ניר, אנה אוף איזה כיף לכם!! מתגעגעת!!

למעלה