ה"י רביעי 14.2.2012

btekx

New member
תגידי זה נורמאלי?? מכונאית VS זאקום ב22 שניות

מה תדעתכם?? האם זה הרבה יותר חזק מאסף וסמדר ביחד??? שימי לב! בגירסה המייפל זה אפשר לזמן 2 מפלצות פאמליר (בוס לוחם כחול וגולם טירה יחד) ומה זה אפקט של פנדה? האם זה קשור לפרס של דוגו (משופר)? ממתי הוא סופג ארנגייה כמו קוטל שדים????????? והכי חשוב איך אני יכול להגיע ל9999999 דמג'...?????????????? לינק

עכשיו תביא מכונאי מ GMS

כי אתה לא יכול להשוות מכונאי ממייפל היפני לסמדר ואסף מגלובל מייפל סטורי אז תביא סירטון של מכונאי הורג את זאקום ב 22 שניות ב GMS אם זאקום לא עושה וופון דף אני הורגת אותו בפחות מדקה.

killer97

New member
היום ה15.2.12

מ י ל ר

New member
איך את מצלמת בדיוק את מה שאני אוהב

איזה סקיל יפההההההההההההה זה הסקיל הכי יפה שיש במשחק!! כזה אפל ומרושע!! אגב איזה חופר זה שנכנסים ל-ANI זה מבטל את הסקילים, ואז אני נתקע בלי הירו וויל ויש לו קול דאון של שעתיים..
סבבה תבטלו סקילים ואללה תבטלו גם קול דאון!

צ ל י ל 8

New member
איזה באסה

תגידי, מה זה הסקיל הזה שנמצא לך שם ב-CTRL... נראה כמו יד צהובה מפחידה למדי

זה ה BINDING שלי

זה סקיל שנועל מפלצות וגם בוסים (כמו המג'יק קראש של לוחמים אקספלוררים) ותוך כדי הנעילה גם מוריד להם HP כאילו הוא מרעיל אותם......זה מאד יפה..... זה נראה כאילו המפלצות מוקפות נחשים. זה כמו סקיל של קוסם האמת. נראה מכשפי כזה..... הצרה היא שיש לזה טווח פעולה מאד רחב. אתמול עשיתי את זה על מוב של האמפרס וטיפה אחת נפלה על הקיסרית עצמה תוך כדי שהיא עושה דמג' ריפלקט והסוף ידוע - סמדר DS כגופה.....

killer97

New member
מה ההבדל בין הטבעות

אני רוצה לשנות את השם של החתול שלי (לא יפה שקוראים לו persian cat כמו לרוב שאר החתולים הפרסיים....)

killer97

New member
ממה שהבנתי

הכתומה משנה את השם והכחולה משנה את הצורה של התיבה של השם

btekx

New member
ושאלה נוסף האם זה משנה לשם רק ל90 יום?

או שם נשאר תמיד...?

למעלה