ה"י רביעי 14.2.2012

צ ל י ל 8

New member
האמת? נקסון כאלה ליימכים

הם היו צריכים למחוק את הסקרול הזה ברגע שהם ביטלו את האפשרות להשתמש בו. יאי על חפצים קבועים לחיה. מקווה שגם האבן המיוחדת שמפעילה סקיל נמצאת שם....

לא רק שלא היה רול בק

כל הסקרולים עדיין ב MTS ולא רק זה הם לא תיקנו את קריסת הערוצים. תוך כמה שעות שוב יקרסו. הספקתי להרוג את HT ולתת מתנה את השרשרת (תמורת קרמה) לחברה שפרצו לה פעמיים לחשבון ורוקנו לה אותו והיא פתחה חשבון חדש לגמרי. אם ערוץ 9 לא יקרוס אוכל להשיג עוד מלא שרשראות. זה כל כך קל .... רק משעמם מוות לחכות חצי שעה בלי לעשות כלום במערה. שמעתי גם על חברה במשחק שעברה תאונת דרכים לפני כמה חודשים והיום קטעו לה את כף הרגל. בת 20 ומשהו. משוויץ.

העיקר ששמו דברים בCS...

מסכנה הבחורה משוויץ!
זה נורא!

האמת היא

שאני בשוק מנקסון..... ומהפיתרון שלהם. והאמת היא שמזל שאני לא צריכה מזוס לשום דבר אחרת היית מאד מתעצבנת.

צ ל י ל 8

New member
את קוראת לזה פתרון?

הם לא פתרו שום דבר. הם התעלמו מהבעיה... אמרו לנו: לכו חפשו את החברים שלכם, אבל אנא מכם תביאו עוד עוד NX

אני כועסת ! אני לא קוראת לזה פיתרון !

כי אני יכולתי להשתתף בחגיגה ולהיות מליאנית ל 20 שנים הקרובות (בכסף וירטואלי כמובן) ולא השתתפתי. נקסון מוכיחים שהם מעדיפים האקרים.

זה ממש מצחיק

כי הם מוכיחים שוב ושוב שלא אכפת להם מהשחקנים, אכפת להם מהכסף. שזה מה שקורה עם חברות גדולות וככה זה, אבל זה מכעיס. זה בדיוק כמו שחשבתי, הם מורידים את המשחק, שמים הודעה באתר על זה שהם מודעים למצב ופועלים על מנת לתקן את הבעיות, ובסוף נותנים לנו תוספות בCS כדי שנבזבז עליהם עוד. והבעיות זורמות.

מ י ל ר

New member
בדיוק היום דיברתי על זה עם מישהו

שאשכרה יכלתי להשתתף בחגיגה וגם לעשות קצת מזסוס בקלות אבל לאחר מחשבה הבנתי ש... לא.. אני לא לוקח סיכון, וגם אני כבר רגיל שלא לרמות את המערכת במשחק, ככה שאין בי שום צער ויגון שלא עשיתי כמה בילים טובים בכלות (ואו זה נשמע נורא, בילים בקלות נשמע הרבה יותר טוב) זה כמו שיכלתי לקנות קלאו 301 אטטק מתנה להרמיט שלי שנפרץ, זה יכל להיות מתנה מעולה והוא יכל להיות שמח, אבל העדפתי שלא, לא כי אני לא רוצה את הקלאו הכי חזקה במשחק במחיר בדיחה של 4K, אלה כי זה לתרום למערכת ההאקרים, נכון שהם מורווחים גם ככה, אבל אני לא אתן יד לדבר. נכון ששוב, הם יצאו מורווחים, אבל ככה או ככה הם מורווחים, אז מה זה כבר משנה?! חוץ מיזה, למה הדרקון של רמה 200 נראה כמו חנון והוא כזה שמן? שמתם בתמונה איך האור מבחוץ בדיוק על השיער הבלונדיני המדהים שלי ואז השיער שלי נוצץ? אם לא שמתם לב סתכלו שוב.

צ ל י ל 8

New member
אסף, מה זה? הבלונד שלך מסנוור בעיניים

היה לי קשה להתרכז בדרקון מרוב סנוורים ונצנוצים...

אני לא עצובה שלא השתתפת בחגיגה

אני כועסת על ההשלכות של זה במשחק. ואנ כועסת על הטיפול של נקסון במצב. וזה משפיע כל כולם כאן. NX רייט נכון לרגע זה הוא 1:100 כי השוק מוצף במזוס....... אני חייבת להגיד שהבאדי ליסט שלי מאד סוער. אנשים בשוק מנקסון ! אנשים מאוכזבים מאד מאד מאד !

Guid

New member
הם יצאו ממש טמבלים...

וואו, הם פשוט מוכיחים פעם אחר פעם שהם פשוט חברה של ליימרים שכל מה שאכפת להם ממנו זה הכסף. שום דבר חוץ מזה. וזו גישה משתלמת, עד שאתה מתחיל לאבד את הלקוחות שלך...

למעלה