ה"י רביעי 14.2.2012

מ י ל ר

New member
כן זה באסה שצריך להחיות

אני תמיד בעד חיה קבוע ולא משנה איזה, וברגע שיש קבוע לא להחליף.. גם לא לחיה קבועה אחת שיותר עדיפה מבחינת מראה. אני לא אוהב את הקינו, אבל אם היה לי קינו קבוע בחיים לא הייתי מחליף, גם ככה זה יקר מאוד, וכול החיות עושות אתו הדבר גם ככה. יותר מיזה, אם הייתי חוזר אחורה גם לא הייתי מעלה את החיה שלי לרמה 15 (מ-15 אפשר לדבר דרך החיה) כי זה כזה מיותר, פעם לפני ה-BB דיברתי עם הנמר שלי במשך שעתיים בקרנינג ערוץ אחד, היה שם מלא אנשים והיה כיף, הגעתי לרמה 15 דיברתי דרך החיה בדיוק דקה וזהו. כזה מיותר לעלות את החיה רמות. חיה צריכה להיות שם בשביל למלא לי את התיק בזבל, להרים מזסוס ולשתות לי שיקוים

צודק

הארנב הורוד שלי זכה לחיים כי היה החיה הזמנית הכי זולה בקאש שופ ..... ובקושי הוא זוכה לראות אור יום.... אני מוציאה אותו לסרוק מפות של בוסים כדי לראות שלא עפו דרופים לפינות..... או לאסוף מהאקרים קופסאות ועלים......

מ י ל ר

New member
חחח יש לך גם את המוזניים??

יש לי אותם גם [קבועות] מלא זמן חחח עזרו לי מלא.. גם במפות של האקרים שאבתי קצת דרופים / מזסוס D: יש מלא מצבים שאני מוריד את האייטם פאוץ', לא רוצה שירים לי דרופים של מפלצות פשוטות שאני הורג, אבל חשוב לי שתמיד יהיה לי אוטו HP..

אין לי מזוס פאטץ' נראה לי מיותר

תשמע עם כמות ההאקרים בכל מקום חייבים מאזניים..... יש להם גם האק שעושה CC אוטומטי כשנכנס מישהו למפה אז שווה לעבור לנקות את הריצפה.....

מ י ל ר

New member
מזוס מאגנט באמת מיותר היום

פעם כול המפלצות היו מפילות מזסוס אז זה היה משתלם, הייתי הורג בהרבס ומחפש דרופים אז על הדרך היה קצת מזסוס, נכון שזה כסף קטן מאוד ואפשר להסתדר בלעדיו, אבל שווה זה לא מזיק. כיום המפלצות לא מפילות כלום וזה בכלל לא משתלם את הקניה. אבל שלי קבוע וזה אחלה. חבל שלא יכלת לעביר את הקינו + ציוד ל-DS שלך.. אווי זה כזה מיותר שאי אפשר להעביר NX בעבודות האלה..

מוצא חן בעניי הסגול או האדום.....

אני חושבת שאם קונים את שלושתם מקבלים חיית רכיבה אבל מי צריך חיית רכיבה כשאתה DS......

Guid

New member
תכלס,

DS לא צריכים חיית רכיבה, הם צריכים משקפי טייסים...

מ י ל ר

New member
יפה כול הכבוד להם

העיקר שהם יודעים הו הו טרופי, מעניין אם הם יודעים גם על זה.

miss_t

New member
יש לך מישהי בחסרים שממש מתלהבת

מזה שיש לה LVL 200 בבאדי

מ י ל ר

New member
היא מתלהבת מזה שהקוסם אש רמה 200

לכן הלכתי לצוד אותו!! כול הקוסמי אש האלה לוקחים לי את כוח הבחורות "הוא חם" היא אומרת!!! אל תקראי לי אריק לא עוד!!!!!!!!!!

miss_t

New member
הנה מה שהם כתבו

אין יותר את המגילה למכירה הם לא עשו רול באק אבל מי שכבר עשיר- ישאר עשיר In addition to addressing the stability issue, the following changes and updates were made: - Players below Lv.160 who were able to use the Hyper Teleport Rock to travel to certain parts of the Gate to the Future and potentially get stuck are no longer able to do so. - Players below Lv.160 that may have been stuck in these certain maps have been moved to Henesys. - The Secret Spell Scroll is no longer available for purchase from Vega. - The rate of getting a Mastery Book for Cannoneers, Mercedes, and the Demon Slayer from using a Microwave on an Ice Cube has been multiplied by four. - Cash Shop update: Pam's Song, 2x EXP cards, permanent pet equipment, Vicious' Hammer sale, new permanent decorative equipment, new 90 day decorative equipment - Cash Shop ending: 1 NX Heart Balloon, Water of Life sale, pet food sale, current permanent decorative equipment

למעלה